Σελίδα 114 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ion77 Προβολή μηνύματος
    Ειναι μηχανικος αυτοκινητων...και ειναι στην αρχη ακομα στον προσωπικο του εξοπλισμο..γιατι στο συνεργειο που ειναι εχει τα παντα μεσα..αλλα κανει και καποιες δουλειες σπιτι ...οποτε ειχα στο νου μου αυτα που μου ανεφερες..(γερμανοπωλυγωνα.κατσαβιδια κατι τετοιο..)εσυ τι θα μου προτεινες;;
    Απ' τη στιγμή που δεν έχει (ακόμα) δικό του συνεργείο, άλλαξα την απόψή μου και σου πρότεινα κάτι καλό για ξεκίνημα απ' το μηδέν. Ακόμα και αν έχει κάποια σκόρπια καρυδάκια και καστάνιες πεταμένα σε κάποια εργαλειοθήκη, αυτό είναι ένα δώρο που θα εκτιμηθεί για την πληρότητα και την ποιότητά του. Η τιμή είναι δελεαστική ακόμα και για όσους έχουν τα πάντα ενώ σου αφήνει περιθώριο και για κάτι ακόμα πιο εξειδικευμένο όπως το σφυροκατσάβιδο που ειπε ο Μισκιν. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι έχει ο φίλος σου και τι χρειάζεται και θέλεις να παίξεις εκ' του ασφαλούς, μπορούμε να σου προτείνουμε εργαλεία που επίσης αξίζουν και την τελευταία πένα που θα διαθέσεις, εφ' όσον προορίζονται για κάποιον που θα στρίβει βίδες για πολλά χρόνια.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ωραια όλα αυτά αλλά το παιδί δουλεύει στο σπίτι του. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα μάλλον, οπότε δε μιλάμε για εξοπλισμό συνεργείου αλλά για εργαλεία που χρειάζεται άμεσα.

Δεν ξέρω τι εργαλεία έχει και τι χρειάζεται, αλλά αν δεν έχει τίποτε σοβαρό ξεκίνα με κάτι τέτοιο.

https://www.ebay.com/itm/FACOM-RS-16...0AAOSwUYNZ7x4N

Εκτός του ότι θα σε αγαπήσει περισσότερο, είναι κάτι που θα το έχει και αργότερα επάνω στον πάγκο του, συνέχεια ανοιχτό. H τιμή είναι εξαιρετική γι' αυτό που παίρνεις και αν θέλεις μπορείς να την συμπληρώσεις και με ένα σετ ποιοτικά γερμανοπωλύγωνα (ή σφυροκατσάβιδο ότι σ' αρέσει).

Με 138ευρώ μαζί με τα μτφ δε μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο για κάποιον που ξεκινάει.
    Συνημμένο 390753
    Νομιζω οτι θα επιλεξω αυτο για να παω και στα σιγουρα !!χαχα τα γνωριζω και εγω και ξερω οτι θα του ειναι σιγουρα χρησιμα για αρχη..οπως διαβασα οτι ολοι γραφετε για αυτην την μαρκα οτι ειναι απο τις τοπ!! Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!☺

Νέο μέλος
    Απ' τη στιγμή που δεν έχει (ακόμα) δικό του συνεργείο, άλλαξα την απόψή μου και σου πρότεινα κάτι καλό για ξεκίνημα απ' το μηδέν. Ακόμα και αν έχει κάποια σκόρπια καρυδάκια και καστάνιες πεταμένα σε κάποια εργαλειοθήκη, αυτό είναι ένα δώρο που θα εκτιμηθεί για την πληρότητα και την ποιότητά του. Η τιμή είναι δελεαστική ακόμα και για όσους έχουν τα πάντα ενώ σου αφήνει περιθώριο και για κάτι ακόμα πιο εξειδικευμένο όπως το σφυροκατσάβιδο που ειπε ο Μισκιν. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι έχει ο φίλος σου και τι χρειάζεται και θέλεις να παίξεις εκ' του ασφαλούς, μπορούμε να σου προτείνουμε εργαλεία που επίσης αξίζουν και την τελευταία πένα που θα διαθέσεις, εφ' όσον προορίζονται για κάποιον που θα στρίβει βίδες για πολλά χρόνια.
    Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...το ιδιο βαλιτσακι δεν μπορω να το βρω ελλαδα;;

Νέο μέλος
    Και εγω καπως ετσι το σλεφτηκα οποτε ευχαριστω για την καθοδηγηση

Moderator
    Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...το ιδιο βαλιτσακι δεν μπορω να το βρω ελλαδα;;
    Δυστυχώς όχι. Όχι σε αυτή τη τιμή! Μπορείς να ρωτήσεις την κύριο Βράττη όμως σε τι τιμή είναι διαθέσιμο, ο οποίος εξακολουθεί να μας κάνει πολύ καλές τιμές στα facom.

Λοιπόν δε κατάλαβα εξαρχής ότι είσαι κοπέλα, για αυτό και σου πέταξα ένα λινκ για διάβασμα, πιστεύοντας ότι θα καταλάβεις, πράγμα δύσκολο για κάποιον/α που δεν ασχολείται.

Καταρχήν που βρίσκεσαι; Αθήνα, Θεσσαλονίκη; Πόσο εύκολο είναι για σένα να μπεις σε ένα μαγαζί με εργαλεία και να πάρεις αυτό που θα σου πούμε; Προτιμάς ιντερνετική αγορά; Αν ναι, δυστυχώς θα πρέπει να αποφύγεις τα ελληνικά καταστήματα, διότι αυτά που γράφουν ότι έχουν.... δε τα έχουν. Αν είσαι θετική και έχεις εμπειρία από αγορές από ΕΕ, τότε μπορούμε να σου προτείνουμε μαγαζιά που είναι ασφαλή για τέτοιες αγορές.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ναι η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινε ο daz
    Γιαννης

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν δε κατάλαβα εξαρχής ότι είσαι κοπέλα, για αυτό και σου πέταξα ένα λινκ για διάβασμα, πιστεύοντας ότι θα καταλάβεις, πράγμα δύσκολο για κάποιον/α που δεν ασχολείται.

Καταρχήν που βρίσκεσαι; Αθήνα, Θεσσαλονίκη; Πόσο εύκολο είναι για σένα να μπεις σε ένα μαγαζί με εργαλεία και να πάρεις αυτό που θα σου πούμε; Προτιμάς ιντερνετική αγορά; Αν ναι, δυστυχώς θα πρέπει να αποφύγεις τα ελληνικά καταστήματα, διότι αυτά που γράφουν ότι έχουν.... δε τα έχουν. Αν είσαι θετική και έχεις εμπειρία από αγορές από ΕΕ, τότε μπορούμε να σου προτείνουμε μαγαζιά που είναι ασφαλή για τέτοιες αγορές.
    Χαχα ...οχι κοπελα ειμαι..ξερω κατι λιγα απο αυτα που ακουω αλλα μεχρι εκει

Νέο μέλος
    [QUOTE=Ion77;2910016]Χαχα ...οχι κοπελα ειμαι..ξερω κατι λιγα απο αυτα που ακουω αλλα μεχρι εκει...αθηνα βρισκομαι δεν εχω καποιο θεμα να παω σε μαγαζι η να παραγγειλω απο καποιο site ...απλα πιστευα οτι ειναι λιγο επιφοβο απο ebay..γτ εχω ακουσει οτι δεν ειναι ολα αυθεντικα αυτα που πουλανε...αλλα για να μου το προτεινε το παιδι κατι θα ξερει...οποτε θα προτιμησω αυτο το σετ με τις καστανιες για να ειμαι και σιγουρη...παρα να παρω κατι απο τα αλλα και να μν το χρειαζεται ☺

Νέο μέλος
    Αν και νομιζω οτι και το σφυροκατσαβιδο ειναι πολυ καλο...οποτε μπορει να παρω και τα δυο

Παλαιό μέλος
    Καθυστερημένα μεν αλλά θα του έπαιρνα το σφυροκατσάβιδο της Koken μόνο. Στα περίπου 80+ΦΠΑ από εδώ, αρκει μιά βόλτα στον Κολλέρη - Πειραιά. Το σφυροκατσάβιδο με την μεγάλη συλλογή από μύτες σε όμορφη ολο-μεταλλική κασετίνα:

Koken KKAG112H:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kkag112f.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	59,1 KB 
ID:	390760
    Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 26/11/2017 στις 09:12.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    [QUOTE=Ion77;2910017]
    Χαχα ...οχι κοπελα ειμαι..ξερω κατι λιγα απο αυτα που ακουω αλλα μεχρι εκει...αθηνα βρισκομαι δεν εχω καποιο θεμα να παω σε μαγαζι η να παραγγειλω απο καποιο site ...απλα πιστευα οτι ειναι λιγο επιφοβο απο ebay..γτ εχω ακουσει οτι δεν ειναι ολα αυθεντικα αυτα που πουλανε...αλλα για να μου το προτεινε το παιδι κατι θα ξερει...οποτε θα προτιμησω αυτο το σετ με τις καστανιες για να ειμαι και σιγουρη...παρα να παρω κατι απο τα αλλα και να μν το χρειαζεται ☺
    Αν και νομιζω οτι και το σφυροκατσαβιδο ειναι πολυ καλο...οποτε μπορει να παρω και τα δυο
    Πωωω πρέπει να είσαι από τα σπάνια και συλλεκτικά κομμάτια. Λίγες, ελάχιστες έχετε μείνει στην γη. Άκου να θέλει να του κάνει δώρο εργαλεία και μάλιστα Facom. Μπράβο. Η δικιά μου κάθε που βλέπει κάτι καινούριο με κοιτάει με μισό μάτι κι αρχίζει την μουρμούρα. Πολύ ωραία η συλλογή που σου πρότεινε ο DAZ όπως επίσης και το σφυροκατσάβιδο είναι απαραίτητο εργαλείο. Δεν χάνεις τπτ να κάνεις μια ερώτηση στον κο Βράττη που είναι εισαγωγέας της Facom

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Καθυστερημένα μεν αλλά θα του έπαιρνα το σφυροκατσάβιδο της Koken μόνο στα 80+ΦΠΑ από εδώ, αρκει μιά βόλτα στον Κολλέρη - Πειραιά. Το σφυροκατσάβιδο με την μεγάλη συλλογή από μύτες σε όμορφη ολο-μεταλλική κασετίνα:

Koken KKAG112H:

Όνομα:	kkag112f.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	59,1 KB 
ID:	390760
    Φαίνεται πολύ στιβαρό, είναι και Κoken, μια χαρά και η τιμή του. Να το χαρείς.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 26/11/2017 στις 11:06.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    [QUOTE=vaska;2910031]

Πωωω πρέπει να είσαι από τα σπάνια και συλλεκτικά κομμάτια. Λίγες, ελάχιστες έχετε μείνει στην γη. Άκου να θέλει να του κάνει δώρο εργαλεία και μάλιστα Facom. Μπράβο. Η δικιά μου κάθε που βλέπει κάτι καινούριο με κοιτάει με μισό μάτι κι αρχίζει την μουρμούρα. Πολύ ωραία η συλλογή που σου πρότεινε ο DAZ όπως επίσης και το σφυροκατσάβιδο είναι απαραίτητο εργαλείο. Δεν χάνεις τπτ να κάνεις μια ερώτηση στον κο Βράττη που είναι εισαγωγέας της Facom

Φαίνεται πολύ στιβαρό, είναι και Κoken, μια χαρά και η τιμή του. Να το χαρείς.

Χαχαχχα τι να κανω βρε εμενα μαρεσει να κανω δωρα που να αρεσουν στον αλλον...δεν σκεφτομαι ακριβο η εντυπωσιακο...αλλα κατι που θα δει και θα το εχει και θα θυμαται οτι ειναι απο μενα και να του ειναι και χρησιμο..λοιπον αυτο θα κανω θα μιλησω και με τον κυριο βραττη και αναλογα το budget θα δω για το σφυροκατσαβιδο ...σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τον χρονο ☺☺
    Τελευταία τροποποίηση από Ion77; 26/11/2017 στις 11:40.

Παλαιό μέλος
    Ίσως! Ξάξε σε καμιά force, BGS technics κ.α μάρκες που πουλάνε Κίνα και έχουν και special tools. Βέβαια υπάρχει περίπτωση, ακόμα και σε τέτοιες μάρκες να μην είναι πολύ φθηνό. External snapring plier λέγεται ή στα Ελλήνικος πένσα εξωτερικών δακτυλίων αξόνων.

Ίσως το βρεις σε αυτά τα φθηνά με τις ανταλλακτικές κεφαλές αλλά εγώ δεν έχω πετύχει κάποιο! . Σαν αυτό πχ. που όμως δεν είναι φθηνό.

https://www.colliermiller.com.au/pro...mbination-type

Νομίζω πάντως πως είναι ευκολότερο για κάποιον να τροποποιήσει την κεφαλή ενός σπασμένου ασφαλειοτσίμπιδου. Ειδικά αν το θέλει για τις εν λόγο ασφάλειες αξόνων.
    18 δολάρια(δεν είδα τα μεταφορικά) :
    https://www.amazon.com/dp/B00IEWBUSC..._t1_B00209ETSS

Όνομα:	71WHlJUcP0L._SL1500_.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	30,6 KB 
ID:	391078
    Τελευταία τροποποίηση από JNP; 04/12/2017 στις 15:59.

Moderator
    Ωραίο το wilde αλλά με τα μτφ μόνο, παίρνεις κνιπεχ απ' τη γειτονιά!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)