Σελίδα 116 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος

Η μοναδική ελπίδα που μένει πλέον ,είναι να δουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νούμερα (τα γνωρίζουν) κ να ψιλο-ιδρώσουν στο ενδεχόμενο της πιθανότητας οι απέχοντες να γίνουν μια χιονοστοιβάδα που θα τους πλακώσει κ θα τους θάψει για πάντα.
    Ισως μπρός σε αυτό το ενδεχόμενο ,για να γλυτώσουν την κατστροφή τους ,ισως λέω ,να αλλάξουν απο μόνοι τους κάποιους κανόνες προς το καλύτερο κ δικαιότερο του συνόλου.

Η Ελπίδα βλέπεις ,πεθαίνει πάντα τελευταία.
    Αυτο ακριβως.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Η μοναδική ελπίδα που μένει πλέον ,είναι να δουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νούμερα (τα γνωρίζουν) κ να ψιλο-ιδρώσουν στο ενδεχόμενο της πιθανότητας οι απέχοντες να γίνουν μια χιονοστοιβάδα που θα τους πλακώσει κ θα τους θάψει για πάντα.
    Ισως μπρός σε αυτό το ενδεχόμενο ,για να γλυτώσουν την κατστροφή τους ,ισως λέω ,να αλλάξουν απο μόνοι τους κάποιους κανόνες προς το καλύτερο κ δικαιότερο του συνόλου.

Η Ελπίδα βλέπεις ,πεθαίνει πάντα τελευταία.
    Και αυτό έχει προβλεφθεί

Ζοζέ Σαραμάγκου "Περί Φωτίσεως". Λευκό 80% και οι κυβερνώντες σε παράκρουση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ενοχοποιημένα και φοβικά σύνδρομα εκλογικού σώματος που πλέον δεν έχει βαρβάρους.

Χαρακτηριστικά της Ελληνικής κοινωνίας. Στη Κύπρο μέχρι και το αντίστοιχο ΚΚΕ κυβέρνησε χωρίς να έχουν τόσες αυταπάτες. Μια χαρά συμβάσεις με τον ιδιωτικό τομέα έκανε και άψογες συνδιαλλαγές με την ΕΕ του "κεφαλαίου και των μονοπωλίων" (άσχετα άν έπεσε έξω το μαγαζί επι ημερών τους).

τρεξτε να προλάβετε να κατοχυρώσετε γρήγορα οτι δεν έχετε απατηθεί απο δήθεν απατηλές ελπίδες. ο πρώτος κερδίζει καθαρό κούτελο στη κοινωνία.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    καλά μη τρελλαινόμαστε κιόλας, η αποχή είναι ολίγον τι σχετική, άκου 10.000.000 ψηφοφόροι...
    εγώ βάζω στοίχημα ότι συγκεκριμένα χτες ζήτημα να ήταν 8,5 μύρια που θα μπορούσαν να ψηφίσουν, άρα το νούμερο 44% (της αποχής) μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας, όχι ότι και 30% αποχή είναι μικρή ή δε σημαίνει κάτι, αλλά μάλλον προς τα εκεί έπρεπε να την τοποθετούμε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εννοείται οτι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, εννοείται οτι για να συνεχίσουμε να ξυπνάμε το πρωι και να σηκωνομαστε απο το κρεβάτι πρεπει σε κάτι να ελπίζουμε.
    Εγώ πάντως νόμιζα ότι η ελπίδα ήρθε αλλά βρήκε κλειστές τις πόρτες και έφυγε (μαζί με τη ζωή)

Στα σοβαρά τώρα, το πάω σε νέο λεβελ το της αποχής.

Όχι απλώς δε θέλω να συμμετέχω στο πανηγυράκι των εκλογών, αντιθέτως βλέποντας γύρω μου τη "μέση τιμή" των ανθρώπων, μακάρι να έρθει και τέταρτο και πέμπτο και δέκατο μνημόνιο και χρυσά αυγά και ασημένια παστίτσια και ότι άλλο θέλετε.

Κυριολεκτικά έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ ότι μάλλον το καλύτερο είναι να κοιτάξω τον δικό μου κωλο και μόνο.

Νόημα να δω το "κοινό" καλό δεν βρίσκω, όσο και να το θέλω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Άμα το βρεις ποστάρισέ το να πάμε να το ψηφίσουμε εμείς.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως νόμιζα ότι η ελπίδα ήρθε αλλά βρήκε κλειστές τις πόρτες και έφυγε (μαζί με τη ζωή)

Στα σοβαρά τώρα, το πάω σε νέο λεβελ το της αποχής.

Όχι απλώς δε θέλω να συμμετέχω στο πανηγυράκι των εκλογών, αντιθέτως βλέποντας γύρω μου τη "μέση τιμή" των ανθρώπων, μακάρι να έρθει και τέταρτο και πέμπτο και δέκατο μνημόνιο και χρυσά αυγά και ασημένια παστίτσια και ότι άλλο θέλετε.

Κυριολεκτικά έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ ότι μάλλον το καλύτερο είναι να κοιτάξω τον δικό μου κωλο και μόνο.

+1...

Εν αναμονή αυτών που έρχονται, το κλίμα θα πολωθεί οπότε μετριοπαθής στάση και "κάτσε να το σκεφτούμε / να τα συζητήσουμε" δεν θα υπάρχει, θα επέλθει πνευματική ταλιμπανοποίηση. Ως εκ τούτου και εγώ ιδιωτεύω με την αρχαιοελληνική έννοια... το idiot από εκεί προέρχεται καθότι οι αρχαίοι θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον δεν συμμετείχε στα κοινά αλλά αν ζούσαν στις μέρες μας, μάλλον θα θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον συμμετέχει...

Όπως και να έχει, ο προσωπικός μου στόχος είναι να μείνω ει δυνατόν α-μο*νοπάνητος για όσο καιρό αντέξω...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11987207_885535424845564_8035555283660705139_n.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	341579
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Το 62% που είπε όχι στα μνημόνια μέσω του δημοψηφίσματος πού πήγε;

Παραλία πιθανώς.

ενάμιση εκατομμύριο κόσμος δεν προσήλθε στις κάλπες, οι μισοί περίπου είχαν ψηφίσει τον Ιανουάριο αλλά δεν πήγαν τώρα.

Το πιο γελοίο πάντως είναι που έχουν βγει και κάνουν όλοι αναλύσεις (συσπειρώσεις / μετακινήσεις / δεξαμενή ψήφων / φύλο / ηλικίες κλπ κλπ)
    Η πλάκα είναι ότι παρουσιάζουν αποτελέσματα βάσει μιας μέτρησης που πήγε άκλαφτη, εν ολίγοις της μαλακίας το ανάγνωσμα :a31:

ψαναψόφα φούστη γλάρε

ήταν λάθος τα αποτελέσματα αλλά σωστά κιόλας, τι θες εσύ, δεν μπορούν να πέσουν έξω μιά φορά και αυτοί, άνθρωποι είναι, λάθη κάνουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ήταν λάθος τα αποτελέσματα αλλά σωστά κιόλας, τι θες εσύ, δεν μπορούν να πέσουν έξω μιά φορά και αυτοί, άνθρωποι είναι, λάθη κάνουν.
    Έχει πέσει το τρολάρισμα σύννεφο λέμε, η Μαρία από το Βόλο ψηφίζει ΚΚΕ και λέει ότι έριξε Μεϊμαράκη, ο Λούλης από την Άνοιξη λέει ότι ψήφισε Ποτάμι και έχει ρίξει Τσίπρα κ.ο.κ. και βγαίνουν 10 ηλίθιοι σήμερα και λένε ότι τους κατέβει...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    το idiot από εκεί προέρχεται καθότι οι αρχαίοι θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον δεν συμμετείχε στα κοινά αλλά αν ζούσαν στις μέρες μας, μάλλον θα θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον συμμετέχει...
    To quote του μήνα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Παραλία πιθανώς.

ενάμιση εκατομμύριο κόσμος δεν προσήλθε στις κάλπες, οι μισοί περίπου είχαν ψηφίσει τον Ιανουάριο αλλά δεν πήγαν τώρα.
    Παραλία πήγα και δεν ήταν εκεί.
    Πιθανόν το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι το μνημόνιο-μη μνημόνιο δραχμή-ευρώ και άλλες τέτοιες μαλακίες που τους τάισαν οι πολιτικοί
    και τα μίντια.
    Το ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο δεν τους ενδιαφέρει, πιθανώς επειδή έχουν λύσει τα προβλήματά τους.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19