Στο Waves.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Στο καζινο για μπιλιες???![]()
Στο Waves.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Στο καζινο για μπιλιες???![]()
gate 7
red or dead
Εγω μαλλον μεσα ειμαι αλλα να δουμε και τον καιρο γιατι δεν εχω αλυσιδες...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Στην έξοδο του Λουτρακίου, προς πέρα, δεν έχει μια καφετέρια με κάτι καταρράκτες;;; την γνωρίζετε;;; Θέτε εκεί
Καλημέρα σας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Στην έξοδο του Λουτρακίου, προς πέρα, δεν έχει μια καφετέρια με κάτι καταρράκτες;;; την γνωρίζετε;;; Θέτε εκεί
Αυτή η καφετέρια είναι σούπερ λέμε!!![]()
Αλλά το καλοκαίρι...![]()
Αν κάτσουμε έξω ΤΩΡΑ, θα αφήσουμε τα κοκκαλάκια μας εκεί...![]()
Πάντως ωραία είναι Λουτράκι.
Αν μας βοηθήσει κι ο καιρός... και δεν ρίξει κανά χιόνι...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Εγώ ακόμα δεν ξέρω γιατί λέω να συναντηθώ με τους Σβουράκιδες την Κυριακή, αλλά άμα γουστάρουν οι παίδες Λουτράκι μπορούμε να μαζευτούμε όλοι μαζί![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Γράφω από κινητό. Αν καταλήξουμε τελικά για το μέρος, γιατί υπάρχει περίπτωση Σαββατοκύριακο να είμαι "ΉΡΕΜΟ ΚΎΜΑ" στα Μέγαρα και να ξεκινήσω από εκεί. Οπότε να βρεθούμε καθ' οδόν για το σημείο.
Παιδες σας ζηλευω. Πατερας < οn > να περασετε super οπου και να πατε οσοι και να ειστε. Δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω < παπιου> αλλα που θα παειψηνομαι για big moto λιαν συντομως καλη
:rotflmao:
![]()
![]()
Εντος αττικης ειμαι < οn >![]()
Οποτε αν ερθεις παρεα μας θα προσεχεις τον XT_Billy που παει πιο αργα και απο παπια...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodas
Παιδες σας ζηλευω. Πατερας < οn > να περασετε super οπου και να πατε οσοι και να ειστε. Δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω < παπιου> αλλα που θα παειψηνομαι για big moto λιαν συντομως καλη
:rotflmao:
![]()
![]()
Εντος αττικης ειμαι < οn >![]()
![]()
Καλως ηρθες φιλαρακι και καλως να αποκτησεις το μοτορι που γουσταρεις.
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εαν ο φιλαρακος παει πιο αργα και απο παπι χε χε χε χε χε χετον παταω < crypton x >
![]()
![]()
Και πατίνι τον πατάει αυτόνΑρχικά δημιουργήθηκε από Rodas
Εαν ο φιλαρακος παει πιο αργα και απο παπι χε χε χε χε χε χετον παταω < crypton x >
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι κακός που είσαι ρε αλήτη μηχανόβιε το'χεις φάει το παιδίΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και πατίνι τον πατάει αυτόν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Εγώ αν ήμουν στην θέση σου δεν θα μιλούσα και πολύΑρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μα τι κακός που είσαι ρε αλήτη μηχανόβιε το'χεις φάει το παιδί![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα όποιος αγαπάει παιδεύει:a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μα τι κακός που είσαι ρε αλήτη μηχανόβιε το'χεις φάει το παιδί![]()
![]()
![]()
ΩΧ !!! Yamaha έχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodas
![]()
![]()
Θα με περνάει κι αυτός ρε φούστη μου...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Καλώς ήρθες φιλαράκι !!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.