Το καταλαβαινω byron γι'αυτο οπως και πιο πανω ολα τα παιδια περιμενουμε τοσο ασχημες μερες που πραγματικα ελπιζω να μην ερθουν για κανεναν μας αυτα τα σεναρια που φανταζομαστε.
Αλλα θελω κατι να γινει κατι καλυτερο.
Το καταλαβαινω byron γι'αυτο οπως και πιο πανω ολα τα παιδια περιμενουμε τοσο ασχημες μερες που πραγματικα ελπιζω να μην ερθουν για κανεναν μας αυτα τα σεναρια που φανταζομαστε.
Αλλα θελω κατι να γινει κατι καλυτερο.
LIVE FREEEEE!!!!!
Oi Γιαπωνέζοι δεν θέλουν το Βαρούφ να φοράει το κράνος τους !
http://www.topontiki.gr/article/1353...6DK7A.facebook
ανανήψαντας
Κοίταξε να δεις, τη ΝΕΡΙΤ την θυμάμαι από την επική συνέντευξη του Σαμαρά σε δυο αδυσώπητους δημοσιογράφους που πραγματικά τον είχαν γονατίσει τον άνθρωπο με τις καυστικές και αδυσώπητες ερωτήσεις τους... αν δεν την έχει δει, τσέκαρε την!
Σήμερα είδα αυτό που ανέφερα προηγουμένως... και το παρακολούθησα και εξελίχθηκε μια χαρά και πολιτισμένα. Αν όντως είναι αυτού του επιπέδου η ΕΡΤ και το συνεχίσει, ΝΑΙ (για να αλλάξω και λίγο από το ΟΧΙ) καλώς λειτούργησε και καλώς την πληρώνω.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αφού έγραψα ένα κείμενο παπαρολογία, ούτε εγώ ξέρω πόσες λέξεις..Μολις το έσβησα και θα σου πω αυτό..
- Be the change you want to see in the world - όπου world, αν θες εσύ βάλε Greece, Europe η ότι θες...
Οπότε, μόλις βγάλεις άκρη γιατί το τι είναι σωστό ΝΑΙ η ΟΧΙ και όλα τα παραπολιτικά σενάρια, από Δευτέρα και άσχετος αποτελέσματος, προσπάθησε αυτό..
Να γίνεις ο πολίτης που θα ήθελες οι άλλοι να είναι. Εγώ το προσπαθώ εδώ και καιρό και δεν είναι τόσο εύκολο όσο πίστευα. Αυτό είναι μια αλλαγή, μακροπρόθεσμη μεν, αλλά είναι..
Άντε και καλό βόλι
ΥΓ:Και για να μην ξεχνιόμαστε γιατί είμαστε εδώ, πάρε και ένα διαμαντάκι
https://www.youtube.com/watch?v=TbpSr5wh0_Q
Απλά έφτιαξε μια σχεδία, κότσαρε το 1150, κότσαρε και μια προπέλα στον άξονα και βγήκε στον Ωκεανό για να περάσει το Παναμά...
Me gusta la moto, me gustas tu....
εγώ πάντως προσωπικά έχω αποφασίσει να απέχω πλήρως από οιαδήποτε συνομιλία / αντιπαράθεση γύρω από το ζήτημα καθώς η φθορά που προκαλεί είναι τρομακτική
έχοντας ακούσει την άπειρη παπαραλογία αυτές τις μέρες, από όλες τις πλευρές, άκουσα και ένα σωστό πράμα σήμερα
ΟΧΙ στον διχασμό
ότι κι αν γίνει την έχουμε γαμήσει εξάλλου, αυτό είναι γνωστό
από εκεί και πέρα, ας σκεφτεί καθένας τι έχει να κερδίσει ή να χάσει, one way or another...![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε