χα

Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι χορτοφαγοι αλλα εγω με το ζορι τρωω πρασινα φυλλωδη λαχανικα ποσο μαλλον καποια που εχουν σκατα απανω

ροδακινα , νεκταρινια , βανιλια , κερασια , μπανανα , βυσσινα, ενα ολοκληρο πεπονι , φακες , κοκκινες-πρασινες πιπεριες κ κρεμυδια κ μελιτζανα κ κολοκυθακι στο τηγανι , ρυζι , πατατες , φασολακια , μαρμελαδα και λιγα ποπ κορν αυτα για σημερα (πω μλκ τωρα εχω καταλαβει τι εχω φαει για να συντηρησω τα 58 μου κιλα

)
Οπως ειδες πουθενα χορταρικο. Ξερω ξερω αλλος ενας βιγκαν να με ζαλισει ή ξερω οτι δεν το ηθελες αυτο επειδη βρηκες μια φωτο στο νετ. Μη το περνεις προσωπικα , δεν εστιαζω σε εσενα. Ετσι και αλλιως δεν εχω κατσει ποτε (ποτε ομως )να ξεκινησω συζητηση (εχω κατσει να σηζητησω με ομως μερικες φορες , απο αυτες που μου εχουν ρωτησει κτλ)για τις προτιμησεις μου στο φαγητο απλα το λεω επειδη γνωστοι/φιλοι/συγγενεις/κρεατοφαγοι πιστευουν οτι σαν βιγκαν τρωω χορτα ή μονο χορτα (γι αυτο και ειμαι 58 κιλα ). Απλα αυτο. Επειδη εισαι χορτοφαγος ή εκοψες συγκεγκριμενα πραγματα δεν σημαινει οτι εστιαζεις σε ενα πραγμα για φαγητο.
Δεν ζαλιζω αλλο , ετσι και αλλιως βαριεμαι να γραφω