Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ασε που εχω ακομη καπου στο γκαραζ το 14αρι το γραναζι...Κ εκει κλαινε αρκετοι
![]()
καλε φοβηθηκαμε
![]()
χειροτερα θα φυγεις με το 14αρι...
Ασε που εχω ακομη καπου στο γκαραζ το 14αρι το γραναζι...Κ εκει κλαινε αρκετοι
![]()
καλε φοβηθηκαμε
![]()
χειροτερα θα φυγεις με το 14αρι...
οτιδηποτε δεν εχω καποιο προβλημα..αρκει να βρω και καποιον...ειμαι λιγο ατυχος στο θεμα μιας και δεν βρισκω ευκολα με την δικη μου ορεξη..ειτε με περασουν ειτε περασω..εχω ανοιξει και με cbr600 tiger1050 varadero1000 v strom 1000 δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτην την στιγμη..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αισχε ερωτω...με τιποτα αλλο περα απο μονοκιλυνδρα ανοιγεις?
![]()
Α δεν εχω τετοια θεματα.Οταν τον πινω ,το λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
μετα γυρνα παλι πισω στο forum και γραψε οτι τον περασες και ολα τα δικα σου![]()
Δεν ντρεπομαι να πω οτι με μαμα 640 τον ηπια απο 900.Αυτος δεν ξερω τι θα πει,γτ με ενα fcr και γραναζωμα μαλλον θα με ψαχνει...![]()
αρχισαμε τα προηγουμενα που ελεγα..να με κατι τετοιους σαν εσενα καγκουρομαχους που νομιζουν οτι ενα καρμπυνατερ θα τους δωσει την τεραστια ιπποδυναμη για να μπορεσουν να δουν ασπρη μερα καθομαι και παιζω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Α δεν εχω τετοια θεματα.Οταν τον πινω ,το λεω...![]()
Δεν ντρεπομαι να πω οτι με μαμα 640 τον ηπια απο 900.Αυτος δεν ξερω τι θα πει,γτ με ενα fcr και γραναζωμα μαλλον θα με ψαχνει...![]()
Παντως το TDM εχει γκαζακι αλλα για να γινει μηχανη θελει αρκετα εxtra οπως αναρτησεις κλπ .......
Επισης ενας tdmas χτες κλεγοτανε που το FMX μου εχει USD κ εκεινου εχει τα τρια μου με 10 χιλιαρικα...........
Παντως ενα φτιαγμενο FMX h ΧΤΧ η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο με 15 αλογα + σε tunning γινεται αλλη μηχανη και δεν παραμενει το ιδιο οπως λετε ..........
love will save the planet,hate is a good start.
Mια λες ετσι ,μια λες γιουβετσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
οτιδηποτε δεν εχω καποιο προβλημα..αρκει να βρω και καποιον...ειμαι λιγο ατυχος στο θεμα μιας και δεν βρισκω ευκολα με την δικη μου ορεξη..ειτε με περασουν ειτε περασω..εχω ανοιξει και με cbr600 tiger1050 varadero1000 v strom 1000 δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτην την στιγμη..![]()
![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως ενα φτιαγμενο FMX h ΧΤΧ η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο με 15 αλογα + σε tunning γινεται αλλη μηχανη και δεν παραμενει το ιδιο οπως λετε ..........
ξεφευγεις απο το θεμα μας....λοιπον τι λες θα βαλεις fcr να δουμε...και θα περιμενω τοπικ σου να λεει "ξανα εφαγα πατατα απο tdmaki και ας εκανα οτι μπορουσα"....προς θεου δεν ειμαι αυτος που καθεται να κοντραριστει με τα μονοκυλινδρα αλλα οχι και να ακουμε τα τρελα...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Mια λες ετσι ,μια λες γιουβετσι...![]()
![]()
![]()
Μαλλον δεν εχεις ιδεα οτι ενα 640 με 2-3 πραγματακια ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ φτανει για πλακα 60+ αλογακια.Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
αρχισαμε τα προηγουμενα που ελεγα..να με κατι τετοιους σαν εσενα καγκουρομαχους που νομιζουν οτι ενα καρμπυνατερ θα τους δωσει την τεραστια ιπποδυναμη για να μπορεσουν να δουν ασπρη μερα καθομαι και παιζω!!
Ας κανουμε απλα μαθηματικα τωρα:
TDM: 223kg(γεματο)+80kg(μεσος αναβατης)=303kg
85hp/303=0,28
640: 160kg(γεματο)+80kg=240kg
55/240=0,23
Καταλαβαινεις τωρα καποια πραγματα?!Κ σου βαζω και τα 2 μηχανακια εντελως μαμα.
Αμα σου βαλω και ενα 640 με καμια 60αρια αλογα,μαλλον θα κλαψεις.![]()
δεν εχω abs...220 κιλα..κλεβεις..μου δινεις την εντυπωση πως ολη μερα εισαι σε ενα υπολογιστη και διαβαζει νουμερα....μαθε λοιπον και εσυ η πραγματικοτητα μετραει ...και με 3,57 και θα βρισκομουν 4 μηχανακια μπροστα μολις με 3η μεσα..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μαλλον δεν εχεις ιδεα οτι ενα 640 με 2-3 πραγματακια ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ φτανει για πλακα 60+ αλογακια.
Ας κανουμε απλα μαθηματικα τωρα:
TDM: 223kg(γεματο)+80kg(μεσος αναβατης)=303kg
303kg/85hp=3,57
640: 150kg(γεματο)+80kg=230kg
230kg/55hp=4,2
Καταλαβαινεις τωρα καποια πραγματα?!Κ σου βαζω και τα 2 μηχανακια εντελως μαμα.
Αμα σου βαλω και ενα 640 με καμια 60αρια αλογα,μαλλον θα κλαψεις.![]()
Nαι βασικα ,ειχα κανει αναποδα την διαιρεση.Το διορθωσα ,αν θες αλλαξε το quote σου για να ειναι σωστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
δεν εχω abs...220 κιλα..κλεβεις..μου δινεις την εντυπωση πως ολη μερα εισαι σε ενα υπολογιστη και διαβαζει νουμερα....μαθε λοιπον και εσυ η πραγματικοτητα μετραει ...και με 3,57 και θα βρισκομουν 4 μηχανακια μπροστα μολις με 3η μεσα..
Ουτε εμενα με ενδιαφερουν οι αριθμοι,απλα και αυτοι φανερωνουν καποια πραγματα δε νομιζεις?
Κ στην πραγματικοτητα,το ΚΤΜ εχε υποψιν οτι θα βγαζει πολυ καλυτερα την δυναμη στον δρομο απο οτι το TDM.Οποτε στην αναλογια ιππων/κιλο ,οχι μονο ειναι σχεδον ιδια αλλα μιας και εχεις και 300cc + 1 κυλινδρο παραπανω μου δινεις το δικαιωμα να σε κοντραρω με ενα πιο δυνατο 640 των 60-65hp,οπου σε ενα 400αρι λογικα θα κλαψεις.
ισως ναι να δειχνουν πολλα αλλα ολα αυτα ειναι σε αριθμους και ξερεις τι σημαινει αυτο..νομιζω οτι ολοι ξερουμε..δεν ειναι η πραγματικοτητα και μπορεις να το διαπιστωσεις αναπασα στιγμη..ο δρομος ειναι εξω παντα με συνεση και προσοχη..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Nαι βασικα ,ειχα κανει αναποδα την διαιρεση.Το διορθωσα ,αν θες αλλαξε το quote σου για να ειναι σωστα.
Ουτε εμενα με ενδιαφερουν οι αριθμοι,απλα και αυτοι φανερωνουν καποια πραγματα δε νομιζεις?![]()
εχεις και 300cc + 3 κυλινδρους παραπανω μου δινεις το δικαιωμα να σε κοντραρω με ενα πιο δυνατο 640 των 60-65hp,οπου σε ενα 400αρι λογικα θα κλαψεις.![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕΓΑ λαθος δυκιλινδρος σειριακος κινητηρας με 86 αλογα..μαλλον δεν ξερεις για τι κινητηρα μιλας..λυπαμαι που εχασα τον χρονο μου προσπαθωντας να μιλησω..ουτε στα 100 μετρα δεν θα μου εφευγες..ελεος τι ακουω...πληροφοριακα πρωτη 95χλμ δευτερα 125 τριτη 150 τεταρτη 190 πεμπτη 219 δυστυχως εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα.
Γραψε λαθος μωρε,διαβαζα κατι αλλο και σκαλωσαΑρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕΓΑ λαθος δυκιλινδρος σειριακος κινητηρας με 86 αλογα..μαλλον δεν ξερεις για τι κινητηρα μιλας..λυπαμαι που εχασα τον χρονο μου προσπαθωντας να μιλησω..ουτε στα 100 μετρα δεν θα μου εφευγες..ελεος τι ακουω...πληροφοριακα πρωτη 95χλμ δευτερα 125 τριτη 150 τεταρτη 190 πεμπτη 219 δυστυχως εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα.
![]()
![]()
![]()
85 αλογακια εχει και αυτα στρογγυλοποιημενα.Για επισημα νουμερα μιλαμε γτ πραγματικοτητα καποια εχουν ψωφησει...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Γραψε λαθος μωρε,διαβαζα κατι αλλο και σκαλωσα![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσα βγαζουν οι ταχυτητες σου δεν μου λενε κατι...Μαλλον προς οφελος μου ειναι αν το καλοσκεφτεις...
![]()