Εσύ αποφάσισες τελικά να πάρεις busa ή το σκέφτεσαι και για gsxr 1000?Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Ένας κουλός να είναι θεωρητικά πιο εύκολο να ξεκινήσει ένα 1000ss, από μία hayabusa?
Εσύ αποφάσισες τελικά να πάρεις busa ή το σκέφτεσαι και για gsxr 1000?Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Ένας κουλός να είναι θεωρητικά πιο εύκολο να ξεκινήσει ένα 1000ss, από μία hayabusa?
Sent from me using a computer.
Δεν το σκέφτομαι. Έχει ένας φίλος μου το 1000 με τα extra που αναφέρω αρχικά και έτυχε να είμαι μπροστά σε μία συζήτηση σχετικά με το τι γίνεται ανάμεσα σε αυτά τα 2.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εσύ αποφάσισες τελικά να πάρεις busa ή το σκέφτεσαι και για gsxr 1000?
Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ
Τι τρεχει ρε μ'αυτά τα παρτάλια σας..... ?
http://www.youtube.com/watch?v=pQsbH...eature=related
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Δειτε το απο τη δικη μας μερια. Σκεφτητε στη θεση του Μπουσα, ZZR, K1300s (αλλα δεν παιζουν), τα σημερινα χιλιαρια και στην θεση των χιλιαριων τα 600, 636,675 κτλ.
1. Τα 600 στριβουν για πλακα, πολυ πιο ευκολα απο τα χιλιαρια. Συμπερασμα κατα τη γνωμη σας; Τα χιλιαρια δεν στριβουν...
2. Στα χερια ενος καλου οδηγου, μπορουν χτυπησουν χρονους και ανοιγματα περιπου μια η αλλη. Συμπερασμα; Τα χιλιαρια δεν "πανε".
3. Ειναι πιο μικροκαμωμενα, αρα τα χιλιαρια ειναι "μαουνες".
4. Η δυναμη τους ειναι απολυτα εκμεταλευσιμη σε σχεση με τη ροπη κ την ιπποδυναμη των χιλιαριων, αρα τα χιλιαρια ειναι αχρηστα και ωφελημα μονο για το κυνηγι τελικης.
5. Υπαρχουν υπεροχα 600 εμφανισιακα (Ρ6, Daytona 675) αρα τα χιλιαρια ειναι κακασχημα.
...και χιλια δυο αλλα που διαβαζουμε ή ακουμε κατα καιρους...![]()
ΑΡΑ: Ολοι 600αρια...
Σκεφτητε μια διαμαχη λοιπον οπου διαφοροι τυποι με 600 την "επεφταν" με αυτα τα επιχειρηματα στα χιλιαρια. Εκνευριστικο, ετσι;
Και το χειροτερο; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Και αν ναι, ισως για καμια βολτιτσα...:ZZZ:
Βασικα, τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει, αλλα θα ειχε πλακα.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Καλά λοιπόν θα σας πω τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Ήμουνα που λέτε σε φανάρι στην Ε.Ο. Πατρών Αθηνών με τη Μπέμπα μου. Με διπλαρώνουν 2 Μπούσα και 1 1000 SS και αρχίζουν τα ξερογκαζίδια. Τσιμπάω κι εγώ που λέτε κι αρχίζουμε μία κόντρα τρελή. Τελικά τα πέρασα και τα 3 με σούζα κι ενώ το κοντέρ έδειχνε 267 ΧΑΩ.
:rotflmao:
Άντε ρε με τα παρτάλια σας πάρτε κανένα BMW 1200 GS να δείτε αρκουδόγκαζο.
@REIN και λοιπούς κατόχους Μπουσοειδών μηχανακίων όπως και κατόχους SS
Όταν με βλέπετε να έρχομαι να κάνετε στην άκρη μη σας πάρει ο αέρας μου και σας πετάξει στην άκρη του δρόμου
(ρε με τι βρήκατε ν' ασχοληθείτε καλοκαιριάτικα)
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά λοιπόν θα σας πω τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Ήμουνα που λέτε σε φανάρι στην Ε.Ο. Πατρών Αθηνών με τη Μπέμπα μου. Με διπλαρώνουν 2 Μπούσα και 1 1000 SS και αρχίζουν τα ξερογκαζίδια. Τσιμπάω κι εγώ που λέτε κι αρχίζουμε μία κόντρα τρελή. Τελικά τα πέρασα και τα 3 με σούζα κι ενώ το κοντέρ έδειχνε 267 ΧΑΩ.
Άντε ρε με τα παρτάλια σας πάρτε κανένα BMW 1200 GS να δείτε αρκουδόγκαζο.
@REIN και λοιπούς κατόχους Μπουσοειδών μηχανακίων όπως και κατόχους SS
Όταν με βλέπετε να έρχομαι να κάνετε στην άκρη μη σας πάρει ο αέρας μου και σας πετάξει στην άκρη του δρόμου
(ρε με τι βρήκατε ν' ασχοληθείτε καλοκαιριάτικα)
:rotflmao: :rotflmao:
Marie Curie
Πω πω... Ολο αυτο το κατεβατο το εγραψες για να μας πεισεις οτι το μπουσα ειναι στριφτερο μηχανακι στα "καταλληλα χερια" ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δειτε το απο τη δικη μας μερια. Σκεφτητε στη θεση του Μπουσα, ZZR, K1300s (αλλα δεν παιζουν), τα σημερινα χιλιαρια και στην θεση των χιλιαριων τα 600, 636,675 κτλ.
1. Τα 600 στριβουν για πλακα, πολυ πιο ευκολα απο τα χιλιαρια. Συμπερασμα κατα τη γνωμη σας; Τα χιλιαρια δεν στριβουν...
2. Στα χερια ενος καλου οδηγου, μπορουν χτυπησουν χρονους και ανοιγματα περιπου μια η αλλη. Συμπερασμα; Τα χιλιαρια δεν "πανε".
4. Η δυναμη τους ειναι απολυτα εκμεταλευσιμη σε σχεση με τη ροπη κ την ιπποδυναμη των χιλιαριων, αρα τα χιλιαρια ειναι αχρηστα και ωφελημα μονο για το κυνηγι τελικης.
5. Υπαρχουν υπεροχα 600 εμφανισιακα (Ρ6, Daytona 675) αρα τα χιλιαρια ειναι κακασχημα.
Σκεφτητε μια διαμαχη λοιπον οπου διαφοροι τυποι με 600 την "επεφταν" με αυτα τα επιχειρηματα στα χιλιαρια. Εκνευριστικο, ετσι;
Πες το κατευθειαν...![]()
![]()
![]()
Οποιος αγοραζει μπουσα αυτοματα αποκταει μια 6η αισθηση![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πω πω... Ολο αυτο το κατεβατο το εγραψες για να μας πεισεις οτι το μπουσα ειναι στριφτερο μηχανακι στα "καταλληλα χερια" ?
Πες το κατευθειαν...![]()
![]()
![]()
Οποιος αγοραζει μπουσα αυτοματα αποκταει μια 6η αισθηση![]()
![]()
Ειπες οτι εισαι απο Χαλκιδικη. Η μητερα μου ειναι απο Νεα Μαδυτο και ανεβαινω συχνα, μαλλον τον αλλο μηνα, που το κουβεντιαζουμε και με το ΣταμΖΧ10 για Σερρες. Ελα να τα πουμε απο κοντα και να το οδηγησεις κιολας. Θα εκπλαγεις ποσο ευκολοδηγητο μηχανακι ειναι. Ευκαιρια να γνωρισεις και καποιους απο εμας που ζουμε Κρητη.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ειπες οτι εισαι απο Χαλκιδικη. Η μητερα μου ειναι απο Νεα Μαδυτο και ανεβαινω συχνα, μαλλον τον αλλο μηνα, που το κουβεντιαζουμε και με το ΣταμΖΧ10 για Σερρες. Ελα να τα πουμε απο κοντα και να το οδηγησεις κιολας. Θα εκπλαγεις ποσο ευκολοδηγητο μηχανακι ειναι. Ευκαιρια να γνωρισεις και καποιους απο εμας που ζουμε Κρητη.
Για πόσο του μηνός λέτε? Αν δεν έχω εξεταστική θέλω να έρθω να απολαύσω θέαμα αν δεν σας πειράζει.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
e mhn to peis oute tou papa to gs na kollisei sthn kinisi?Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
2) Ναι οντως ειναι λιγο μεγαλο σε διαστασεις ... αλλα τι να πουνε και αυτοι που εχουν ΒΜW GS ...
Μηπως και αυτοι κολανε στην κινηση ????
![]()
![]()
![]()
Ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή εγώ ποτέ δε μιλάω απλά για να μιλάω, θα σου πω το εξής: Έχω τουλάχιστον ένα φίλο που παράτησε ένα 1000 Κ5 και πήρε μπούσα, ΜΟΝΟ επειδή τον τρόμαξε το γκάζι. Και με το μπούσα έχει βολευτεί. Αν έχετε το αντίστροφο παράδειγμα, πάω πάσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
ΥΓ. Ναι, μπορεί να είναι κουλός (δεν υποστήριξα ποτέ ότι το μπούσα δεν πάει ή δε στρίβει, αλλά σίγουρα τα SS είναι πιο "κοφτερά", πιο απόλυτα, ακριβώς επειδή εξυπηρετούν άλλες "ανάγκες"), αλλά το πόιντ παραμένει.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή εγώ ποτέ δε μιλάω απλά για να μιλάω, θα σου πω το εξής: Έχω τουλάχιστον ένα φίλο που παράτησε ένα 1000 Κ5 και πήρε μπούσα, ΜΟΝΟ επειδή τον τρόμαξε το γκάζι. Και με το μπούσα έχει βολευτεί. Αν έχετε το αντίστροφο παράδειγμα, πάω πάσο.
ΥΓ. Ναι, μπορεί να είναι κουλός (δεν υποστήριξα ποτέ ότι το μπούσα δεν πάει ή δε στρίβει, αλλά σίγουρα τα SS είναι πιο "κοφτερά", πιο απόλυτα, ακριβώς επειδή εξυπηρετούν άλλες "ανάγκες"), αλλά το πόιντ παραμένει.
Αν απλως κυκλοφορει χωρις να τρεχει, εχεις απολυτο δικιο. Το μπουσα για εναν ησυχο αναβατη, θα τον βολευε καλυτερα.
Αλλα να εισαι σιγουρος και στο λεω επειδη το ξερω καλα και με γνωριζουν και αρκετα παιδια εδω μεσα, το Κ5 1000 ενω ειναι αρκετα αποτομο και δυσκολο σαν χιλιαρι (μετα θα συμφωνησεις οτι εγιναν πιο στρωτα), ειναι λιγοτερο τρομακτικο απο το μπουσα. Μιλαμε παντα για γρηγορη οδηγηση βεβαια.
Το οτι ειναι πιο κοφτερο και στριβει πιο ευκολα, ειναι απολυτα σωστο, αλλα σαν πλεονεκτημα σε πολυ σφικτα κομματια ή πιστα, κατι ομως που ειναι αρνητικο οσο τα χλμ ανεβαινουν.
Marie Curie
Κοριτσια δε θελω να σας απογοητευσω αλλα τοσα ποστ συγκρινετε ανομοια πραγματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
με σούζα κι ενώ το κοντέρ έδειχνε 267 ΧΑΩ.
![]()
![]()
![]()
220 βγηκε ,να τα΄φησω?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Κοριτσια δε θελω να σας απογοητευσω αλλα τοσα ποστ συγκρινετε ανομοια πραγματα...
Χμμμ, δεν ειναι και τοσο, οσο φαινεται. Συγκρινουμε μηχανες που ειναι γρηγορες και προσφερουν απλοχερα συγκινησεις. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΟΛΕΣ...![]()
Εχει αλλαξει τακακια μπροστα... Τωρα ΑΝΕΜΟΣ...![]()
Marie Curie