Εγω θα το κανα δίχρονο...απο RD500 μοτερ αμα γινεται να κουμπωσει πανω.![]()
Εγω θα το κανα δίχρονο...απο RD500 μοτερ αμα γινεται να κουμπωσει πανω.![]()
+1 στο 650αρι μοτερ...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
κι εγω το ιδιο εχω διαβασει για το μοτερ... καλως η κακως.. δεν ξερω βεβαια απο τι θα ταιριαζαν οι κιλυνδροι... αλλα αμα εχεις καλο μαστορα βαζει χιτωνια απο κατι και το κανει οσο θες. ανα και δεν ειναι αυτο μονο του λογος να παρει πολλα αλογα. ροπη ναι.. γκαζι...μετα θα θες εκκεντροφορους καρμπυρατερ ροικες φιλτρα εξατμιση.. παει ακριβα η βαλιτσα... καντο πρωτα οπως θες και μετα κατεβαζεις μοτερ ξανα αμα θες...
Κι εμένα μου αρέσει το σχέδιο. Με το ντεπόζιτο έχω μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω δει κάποιο που να κάθεται καλά. Επειδή το Bros είναι δικύλινδρο το περιμέτρικό πλαίσιο είναι στενό με αποτέλεσμα ντεπόζιτα από άλλα μηχανάκια Ι4 να μην χωράνε. Δες εδώ μερικές απόπειρες για άλλο ντεπόζιτο.
Γνώμη μου καλύτερα κράτα το μαμά, εξάλλου για cafe racer στυλ που το θες καλό είναι.
Κι εγώ συμφωνώ ότι η ουρά από 998 θα του κάθεται ωραία. Πάρε μια φωτογραφία παρακάτω, μην ψαρώσεις, Bros είναι!
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
ενδιαφέρων εξελησετε το bros. οσ κατοχος κ γω παρακολουθώ......
μιας κ για ενα μπροστινό εχω μπει κ γω σε σκεψης αλλα με βαση την αρχηκη σχεδιαση του bros
φανατικός με την μαμα εμφανησει του μοτο,
για της διαφορες των μοτερ 650-750 εχετε ενα δικιο, αλλα παρολα αυτα με το 750 κινητέ αξιοπρεπεστατα...
καλή συνεχεία
![]()
![]()
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ουρα απο 998 θα κλεισει στανταρακι, πηρε αρκετες ψηφους!!![]()
Οσον αφορα ντεποζιτο.. νομιζω απο καποιο 250αρι ss με πλαισιο nc25 (αν δεν κανω λαθος του NSR μπαινει κουτι..) Επειτα VFR τελικα ειναι μια χαρα.. Ακομα και με μοντα, καποιο θα μπει..
....αρχιζω να σκεφτομαι και Ducati.. αλλα δεν θελω να γινει Ducati η μοτοσυκλετα εντελως..
Επισης για το μοτερ οσα ειπατε θα τα λαβω υπ'οψιν..
Το ιδιο να υποθεσω ισχυει και για το 650 μοτερ απ'το Transalp...
Αρα να κοιταξω αποκλειστικα BROS/HAWK μοτερ... (εαν δεν αφησω το δικο του τελικα....)
@takata dome: Αδερφε.. αυτες οι παιδικες "ασθενειες" εχουν φυγει.. ανεπιστρεπτί..
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστω ολους παιδες για το ενδιαφερον που δειχνετε...
Σας υποσχομαι να σας αποζημιωσω με τη δουλεια που θα παρουσιασω!!
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Ωραίος!ό,τι χρειαστείς το λες!
Give me fuel, Give me fire
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Επισης για το μοτερ οσα ειπατε θα τα λαβω υπ'οψιν..
Το ιδιο να υποθεσω ισχυει και για το 650 μοτερ απ'το Transalp...
Αρα να κοιταξω αποκλειστικα BROS/HAWK μοτερ... (εαν δεν αφησω το δικο του τελικα....)
επιλογες για μοτερ ειναι 3(κατα την γνωμη μου)
1το δικο σου
2africa
3transalp700 το ψεκαστο![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
δες τι είχα κάνει εγώ στο μοτερ μου στο θρεντ "το brosακι μου" πιστόνια από τον χορντ με 300εύρο 3μμ μεγαλύτερα και αύξηση του λόγου συμπίεσης στο 11 προς 1.βολάν(είναι ελαφρύτερο σχεδόν μισό κιλό) και κιβώτιο από 400.ηλεκτρονική από 400.ελεύθερη εξάτμιση και φίλτρα.δεν το έκανα δυναμόμέτρηση αλλά δεν είχε καμία σχέση με το μαμα μπρος.και με αλλά 300 ο χορντ έχει κάτι εκκεντρόφόρους που δίνουν αλλά 10 άλογα περίπου.πολλά κρυμμένα άλογα!!!!!!το δικό μου με σχετικά μακρύ γρανάζωμα έκανε σχεδόν παουερ σούζα.φαντάσου με τους εκκεντρόφόρους!!το φέρνεις άνετα σε επίπεδο σβ 650!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Το θεμα αρχιζει να εχει μπολικο ενδιαφερον![]()
Και εδώ πατλάκια παρακαλώωω! :o
Μου αρέσουν οι ιδέες σου!
Με μια μόνο παρατήρηση: τον κινητήρα μπορείς να τον αφήσεις τελευταίο, αν βέβαια ο δικός του είναι σε καλή κατάσταση!
ΥΓ: το σχέδιο με το πενάκι το κατέχεις βλέπω! απλό και όμορφο, less is more, λίγο vintage κλπκλπ θα γίνει τέλειο!
"Qu ils mangent de la brioche"
![]()
τις μπυρες μου μεσα δεν βρισκω το φατσακι που τρωει ποπ κορν... σπαμ οφ. το μοτερ σου ειναι οκ? γιατι θυμαμαι οτι με το τρανσαλπ δεν εχει διαφορες? αποψη μου οτι αμα ειναι να του χωσεις λεφτα για επιδοσεις να χωσεις πολλα απο την αρχη. με μισοδουλειες τρως πιο πολλα. (δοκιμασμενο πολλακις..)
@giannisblest: To ειδα το threadακι σου φιλε... Πολυ καλη δουλιτσα!! Μου αρεσει το ντεποζιτο οπως το βαψες και η δουλεια με το μοτερ.. καταπληκτικη!!
Πηρα αρκετες ιδεες!!!![]()
@John Steed: Σταυρο σ'ευχαριστω ρε φιλε!!!! Αυτο που ειπες με το μοτερ... μαλλον αυτο θα κανω τελικα.. Θα το αφησω τελευταιο.. Το δικο του αλλωστε ηταν σε αριστη κατασταση πριν ακινητοποιηθει.. Μονο τα καρμπς ειχαν θεματα υπερχειλισης, αλλα θα τα δουμε κι αυτα..
Ενα ενα..![]()
@motomaniac: Ναι το δικο του μοτερ ειναι μια χαρα.. Αυτο που λες για τα χρηματα ειναι πολυ σωστο..
....ομως επειδη ο Γιωργακης μας κοροιδεψε... και λεφτα...ΔΕΝ υπαρχουν τελικα.. το κοστος μπορει να ανεβει μονο σε βαθος χρονου.. κι οχι αμεσα..
![]()
@sernodas2: Transalp 700 ψεκαστο????
...
......
.......
Σατυρε....
![]()
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Ανάβει φωτιές όποτε το αναφέρει το 700 το FI !Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
@sernodas2: Transalp 700 ψεκαστο????
...
......
.......
Σατυρε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire