Μα καλά δεν έχεις καταλάβει ότι ο πολύφημος, όταν γράφει κάτι, για οτιδηποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
εχεις προσωπικη εμπειρια??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περιαυτολογεί
:a029:
Μα καλά δεν έχεις καταλάβει ότι ο πολύφημος, όταν γράφει κάτι, για οτιδηποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
εχεις προσωπικη εμπειρια??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περιαυτολογεί
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
'' Τι ανθρωποι ειναι αυτοι οι πολιτικοι ? ''Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Οφειλω να ομολογησω οτι μεσα απο απο ολη αυτη την συζητηση βρηκα απαντηση σε ενα ερωτημα που με βασανιζε χρονια.
'' Τι ανθρωποι ειναι αυτοι οι πολιτικοι ? ''
Ειναι ανθρωποι σαν ορισμενους απο δω μεσα, οι οποιοι ισωπεδωνουν τα παντα , διαστρεβλωνουν την ιστορια , δεν εχουν ουτε ιδανικα ουτε πατριδα. Γιαυτο και δεν εχουν κανενα προβλημα στην μετεπειτα πολιτικη τους σταδιοδρομια να πουλησουν ακομα και την μανα τους, ποσο μαλλον την πατριδα τους.
Φιλε τρεζεγκε, ριχτο στην πολιτικη. Εκει θα κανεις πραξη τα ιδανικα και τα πιστευω σου. Θα βρεθουν πολλοι μαλακες να σε ψηφισουν.
![]()
Μα οι πολιτικοί μας, δεν είναι άνθρωποι
Είναι βουλευτές και δεν έχουν σχέση με την πολιτική, παρά μόνο με το κόμμα
Και το κόμμα, είναι αυτό το οποίο, διαιρεί από πρόταση λόγου, έως κράτος και ανθρώπους
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
esi 8elis pali kana stolisma mou feneteΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Μα καλά δεν έχεις καταλάβει ότι ο πολύφημος, όταν γράφει κάτι, για οτιδηποτε
περιαυτολογεί
ala re pousti oxi olo me tous idious sas varieme re
kana kenourio den exi?
afto ine katantia leme...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Πίσω από κάθε μύθο (όπως εσύ νομίζεις) κρύβεται μια μεγάλη δόση αλήθειας!! Αν και θεωρώ το θέμα άκρως τραβηγμένο έτσι όπως έχει εξελιχθεί θα σου συνιστούσα να διαβάσεις (εάν δεν έχεις διαβάσει ήδη) πραγματείες ή βιβλία ανθρώπων οι οποίοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να μελετούν και να ερευνούν και να τεκμηριώνουν θέματα το οποία εσύ με μεγάλη έπαρση ισοπεδώνεις!!! (Μπορει ο Ηρόδοτος υπερέβαλλε αλλά ακόμα και άνευ υπερβολής η αναλογία ήταν κατά πολύ υπέρ των περσών εάν σκεφτείς του λαούς που συμμετείχαν στην εκστρατεία του)Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Δεκαεξι. Τωρα αυτη η δικαιολογια για το μεγαλο προβλημα ειναι εντελως μαλακια να στο πω και ετσι, γιατι αν ηξερες εστω και λιγη ιστορια θα εβλεπες οτι ουδεποτε δεν υπηρξε τρεζεγκες που να κανει την μαλακια μονος του και να τα γαμησει ολα. Οι θερμοπυλες ητανε μια απλη μαχη και χαθηκανε 300 στρατιωτες σιγα τα ωα αφου ουτως η αλλως θα χανανε μετα πο λιγες μερες και τους ειχανε αφησει ουτως η αλλως εκει μονος τους να σαπισουν οι αθηναιοι και οι υπολοιποι. Και ξερε οτι δεν υπηρξε ποτε εφιαλτης ειναι απλος μυθος αν δεν τοχεις παρει χαμπαρι. Νομιζεις δηλαδη οτι αν οι περσες δεν ειχανε τον προδοτη τον εφιαλτη μαζι τους ποτε δεν θα βρισκανε το ''μυστικο περασμα'΄' και ΠΟΤΕ δεν θα νικουσανε 300 ατομα. Σκεψου λιγο δεν βαλπτει.
Σε αυτή την περίπτωση σε παραπέμπω σε βιβλία του Paul Cartledge σχετικά με την ιστορία της Σπάρτης!!! (καθηγητής του πανεπιστημίου του Cambridge ειδικός στην ιστορία της Σπάρτης)
Τώρα αναφορικά με το σιγά τα αυγά που λες εσύ για την θυσία κάποιον σε μία απλά μάχη (όπως την χαρακτηρίζεις εσύ) μερικές φορές το αποτέλεσμα κάποιων γεγονότων (στη συγκεκριμένη περίπτωση μίας μάχης), μπορεί να καθορίσει την μελλοντική ροή των πραγμάτων. Θεωρείς ότι το αντίκτυπο πράξεων όπως η Μάχη των Θερμοπυλών ή ενέργειες όπως η ανατίναξη του Γοργοπόταμου δεν είχαν αντίκτυπο (ηθικό, ουσιαστικό);
Όχι βέβαια οτι αυτά δε γίνονται και σε άλλες χώρες, αλλά κατ’ εμε δεν είναι σωστό να τα παρουσιάζουμε κάποιες ενέργειες οι οποίες έγιναν βασισμένες σε αξίες και ιδανικά σαν απλά γεγονότα. Δηλαδή το κατέβασμα της Γερμανικής σημαίας στην κατοχή το οποίο είχε καθαρά συμβολικό χαρακτήρα για σένα τι είναι; (δεν είναι πράξη ανδρίας; ) Εάν τους πιάνανε και τους εκτελούσαν με βάση την δική σου συλλογιστική η όλη ενέργεια του Γλέζου και των άλλων δύο θα ήταν μαλακία γιατί και την επόμενη μέρα της εκτέλέσης οι Γερμανοί θα παρέμεναν στην Αθήνα.
Μην τα ισοπεδώνεις όλα είναι κρίμα.
Εάν ένας Αγγλος σε ρωτήσει ''εσείς οι Ελληνες πως το κάνετε αυτό;'' (οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς οπωσδήποτε βέβαια γενικό που αναφέρεται στον λαό,συνήθεια, τρόπος συμπεριφοράς, έθιμο, διαδικασία) Εσύ τι θα του πείς; 'Δεν ξέρω για του ελληνες αλλά εγώ το κάνω έτσι'; Και εσύ ελληνας δεν είσαι; Εκτός εάν δεν αισθάνεσαι (αυτό είναι ένα άλλο θέμα)Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
to na leei kapoios emeis oi ellines or o ellinismos, perilamvanei kai emena kai to reze kai olous... ara kalitera na milate mono gia parti sas kai afiste tous allous stin isixia tous...
giati an to psaxume ligo ute ta adera sas den adexete merikoi...
![]()
![]()
![]()
![]()
(Εάν ένας ξένος σου πεί οτι εσείς οι έλληνες έχετε την φήμη του φιλόξενου λαού; (δεν εξετάζουμε το αλήθεια ή ψέμματα) πως θα του απαντούσες; δεν θα ξεκινούσες με το εμείς;
Ο καθένας εδωμέσα μιλάει λέγοντας το εμείς οι έλληνες με τον ορισμό που δίνει στο ελληνας για αυτόν και τους ομοίους του... μπορεί και εκείνος να μην θέλει να σε συμπεριλάβει σε αυτή την ομάδα.
Είναι σαν να λέει καποιος εμείς οι Γαύροι (και στον ορισμό Γαύροι να δίνει την εικόνα στο σύνολο του ατόμου που αρέσκεται να πηγαίνει καθε κυριακή με τους οργανομένους σε κάθε γήπεδο και να τα σπάει) Εσένα μπορεί αυτή η ερμηνεία που δίνει ο τύπος να μην σε εκφράζει και να είσαι και γαυρός (στο γαύρος βάλε οτι θέλεις εσύ). Αυτό τι σημαίνει; οτι όταν ανοίξει μια συζήτηση θα του πεις μην μιλάς για το σύνολο (όπως το φαντάζεται αυτός- γιατί μπορεί έτσι να το έχει ζήσει), γιατι περιλαμβάνει και εμένα;
Ελπίζω το παράδειγμα να μην ήταν ατυχές και να κατάλαβες τι εννοώ
Μην είσαι τόσο απόλυτος!!!
Εάν βέβαια κατάλαβα σωστά αυτό που θέλεις να γράψεις
an o idios jenos sou elege oti [eseis oi elines iste kakoi odigoi kai den forate kranos (kai skwtoneste)]Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
(Εάν ένας ξένος σου πεί οτι εσείς οι έλληνες έχετε την φήμη του φιλόξενου λαού; (δεν εξετάζουμε το αλήθεια ή ψέμματα) πως θα του απαντούσες; δεν θα ξεκινούσες με το εμείς;
tha jekinages na tou ejigiseis genika oti emeis oi elines (vazontas tous olous se tsuvali)?
den tha tou eleges gia tous kalous tous kakous kai tous asximous odigus (kai meta oi dromoi ktlp)
exei noima na peis oti tin imera twn eklogwn oloi oi ellines psifizoun (kai na enoeis oti to 90% twn ellinwn psifizoun)
or ton 15Augusto giortazoun logo tis megaloxaris (kai na enoeis oti to 75-80% giortazoun (afu einai X.O) autin tin episimi apo tin politia giorti)
to na les oi ellines einai wraioi, ejipnoi kai dinatoi den stekei
to na les oti an eisai ellinas kaneis etsi kai etsi or oti otan kaneois allios kai allios den eisai ellinas einai prosvlitiko kai fasistiko...
ma akrivos ayto... an den eimai omoios tou (stin siberifora kai stis apopseis), den eimai dld ellinas?Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Ο καθένας εδωμέσα μιλάει λέγοντας το εμείς οι έλληνες με τον ορισμό που δίνει στο ελληνας για αυτόν και τους ομοίους του... μπορεί και εκείνος να μην θέλει να σε συμπεριλάβει σε αυτή την ομάδα.
Μετά από τόσο γεωμετρικές απόψεις (ένθεν & ένθεν) η διαπίστωση είναι ό,τι πλειοψηφικά η γραπτή γλώσσα που φάνηκε στην οθόνη του pc μου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ και τα γραφόμενά σας θα τα καταλάβαινε και ο ΟΜΗΡΟΣ που έζησε περίπου 3000 χρονάκια ενωρίτερα (το συγκεκριμένο δεν αφορά όσους γράφουν σε γκρηκλισ). Εαν αυτό δεν είναι διατήρηση πολιτιστικής κληρονομιάς και Εθνικής ταυτότητας και φανερώνει το τι είσαι και που πηγαίνεις, τότε ποιό άλλο είναι;
(Για όλα τα υπόλοιπα που αφορούν στην νοοτροπία... Βλ. ΔΗΜΟΥ "Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ").
Ποτε δεν κοιταζω το προφιλ κανενος,πρωτα γιατι βαριεμαι κι υστερα γιατι θα θελα να τον αντιμετωπισω καθαρα γι’αυτά και μονο που θα διαβασω εδώ μεσα.
Ηλικιες,σπουδες κ.τ.λ. δε με αφορουν.
Δεν γραφω συχνα ουτε και παρακολουθω το φορουμ ανελλιπως,σιγουρα λοιπον γνωριζεστε καλυτερα.
Η αισθηση που μου αφησε ολο αυτό είναι ότι ο rezeguet,μικρος η μεγαλος,εχει πολύ ενδιαφερον.
οχι γιατι εχει δικιο,ουτε γιατι εχει αδικο,αυτό δεν μ’ενδιαφερει να το κρινω,αλλα γιατι σκεφτεται και εκφραζεται(αυτό προς τιμην του)διαφορετικα.![]()
Παντα όταν ειχα δικιο,όταν δεν ειχα καμια αμφιβολια(ειχα στοιχεια κι αποδειξεις για τους πιο δυσπιστους) και καποιος διαφωνουσε μαζι μου,ένα γελακι εβγαινε απ’το στομα μου,όχι ειρωνικο,δεν ξερω πώς να το χαρακτηρισω,ηρεμο να το πω.μετα συνεχιζα τα επιχειρηματα μου κι από κει και περα υπηρχαν αυτοι που θελαν να παραδεχτουν ότι εχουν αδικο κι αυτοι που δεν θελαν με τιποτα!!!εμενε λοιπον εκει.ο καθενας πορευοταν με ότι επελεγε.
Όταν όμως ειχα αμφιβολιες και καποιος με πηγαινε σε μερη που δεν ηξερα,που ισως μονη μου δεν θα επελεγα,μεσα από τις σκεψεις και αποψεις του,ωρυομουν,φανατιζομουν κι η κουβεντα συνηθως ξεφευγε.
Τι θελω να πω…
Αν πιστεύετε ότι εχετε δικιο μην τρελαινεστε,δεν σας παιρνει κανεις τιποτα που σας ανηκει.
Είναι δικο σας για οσο το θελετε, κρατηστε το κι αφηστε τον καθενα στη πορεια του.ισως φτασει εκει που ειστε.
ισως οι πιο θαραλλεοι πατε εκει που είναι αυτος
εξάλλου λενε πως οι ριζοσπαστες του σημερα είναι οι συντηρητικοί του αυριο.
ακομα κι αν πιστευετε πως ειναι βλασφημος,αχαριστος,μαλακας.
τι νοημα εχει να του το πειτε?
οι ανθρωποι που αξιζει να ασχοληθεις μαζι τους δεν ειναι αυτοι του καναπε και της καφετεριας,αυτοι δεν θα σε ρωτησουν ποτε.
ειναι παιδια σαν το φιλο μας εδω...
που θα σε προκαλεσουν,που θα σε ενοχλησουν και λιγο.
τωρα αν τον ξερετε κι εχετε προσωπικα μαζι του ειναι κατι αλλο.
![]()
![]()
ρε σεις ειστε ανεπαναληπτοι 3 μερες εχω να γραψω ποστ και να μπω στο φορουμ και εχετε γραψει 3 σελιδες ελεος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σας διασκεδασε ο αφρο βλεπω και καλα εκανε μια δοση γελιου ποτε δεν εβλαψε.![]()
![]()
Οπως ειπα πριν ομως δεν το συνεχιζω το θεμα μιας και δεν εχει νοημα αντι αυτου θα εκφρασω την εκτιμηση μου για τα λεγομενα της (?) Νοble και των αλλων που βρηκαν μια μεση οδο η τουλαχιστον δεν αντεδρασαν επιθετικα στα λεγομενα μου. Το εκτιμαω πραγματικα οταν υπαρχει συζητηση και οταν βλεπω πως υπαρχουν ατομα που ειναι λιγο altenative.
![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Φίλε
1. δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο ιστορίας.Όταν σε ρώτησε ο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήξερες να απαντήσεις.Αν διάβαζες βιβλία ενός συγγραφέα θα τον θυμόσουν.(γερμανός πάλι).Μας έγραφες για τα σχολικά τα οποία στην αρχή τα έβριζες!!!
2. Περνάς πολύ λιγότερο χρόνο με τον πατέρα σου (λόγω επαγγέλματος ίσως) και η μητέρα σου πρέπει να σου κάνει τρελό κύρηγμα.
3. Σίγουρα η μητέρα σου δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα και γίνεται ψιλοχαμός να επιστρέψετε Γερμανία οικογενειακός (και προσπαθεί εσύ να γίνεις το στήριγμα με τις σπουδές)
4. Noble αν δεν καταλαβες το παιδί δεν εκφράζει απόψεις αλλά μεταφέρει αυτά τα οποία τον έχουν διδάξει.
5. Δεν έχεις συζητήση με κανέναν άλλο για ιστορία παρα μόνο με ένα άτομο...
6. Από περιέργεια έδωσες εξετάσεις για πανεπιστήμιο στην Ελλάδα?
Έχεις προσέξει ότι το κέντρο της ζωής σου είναι η Γερμανία!!!Γιατί άραγε?
Αυτά ...φιλικά.Σκέψου και λίγο.Μην ακούς μόνο
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
wow εισαι ψυχαναλυτης στο επαγγελμα? Κανονικα δεν θα απαντουσα αλλα παμ,ε στις ερωτησεις-παρατηρησεις σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Φίλε
1. δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο ιστορίας.Όταν σε ρώτησε ο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήξερες να απαντήσεις.Αν διάβαζες βιβλία ενός συγγραφέα θα τον θυμόσουν.(γερμανός πάλι).Μας έγραφες για τα σχολικά τα οποία στην αρχή τα έβριζες!!!
2. Περνάς πολύ λιγότερο χρόνο με τον πατέρα σου (λόγω επαγγέλματος ίσως) και η μητέρα σου πρέπει να σου κάνει τρελό κύρηγμα.
3. Σίγουρα η μητέρα σου δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα και γίνεται ψιλοχαμός να επιστρέψετε Γερμανία οικογενειακός (και προσπαθεί εσύ να γίνεις το στήριγμα με τις σπουδές)
4. Noble αν δεν καταλαβες το παιδί δεν εκφράζει απόψεις αλλά μεταφέρει αυτά τα οποία τον έχουν διδάξει.
5. Δεν έχεις συζητήση με κανέναν άλλο για ιστορία παρα μόνο με ένα άτομο...
6. Από περιέργεια έδωσες εξετάσεις για πανεπιστήμιο στην Ελλάδα?
Έχεις προσέξει ότι το κέντρο της ζωής σου είναι η Γερμανία!!!Γιατί άραγε?
Αυτά ...φιλικά.Σκέψου και λίγο.Μην ακούς μόνο
1)Εδω κανεις λαθος. Αν ειδες θα ειχες δει οτι συζητουσαμε και για τον Φαλμαεραιρερ και αμα θες να μαθεις τους συγγραφεις των βιβλιων (που δεν ανεφερα γιατι δεν το εφερε ξανα η συζητηση) ειναι οι Peter Green και Prof. Dr. Margret Wintermantel που διδασκει και στο πανεπιστημιο sarrbruecken...
Περα απο αυτο δεν εχεις καταλαβει ενα πραγμα που εγραψα πιο πανω οτι δεν ειναι το θεμα οι γνωσεις γιατι ολοι τις εχουμε λιγοτερο η περισοτερο αλλα η επεξεργασια τους και η οπτικη γωνια απο την οποια κοιταζεις τα δεδομενα.
2) Βασικα δεν βρισκω το λογο γιατι να πω ολα αυτα τα πραγματα εδω περα και ποιο νοημα εχουν αλλα θα σου το πω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. Απλα, πιο πολυ καιρο λειπει η μανα μου παρα ο πατερας μου απο το σπιτι, λογω δουλειας. Προφανως δεν ξερεις τα ωραρια των φροντιστων. Περα απο αυτο η μανα μου μονο πολυ λιγο ασχολειται με ιστορικα θεματα της ειναι αδιαφορα. Το μονο που θα μπορουσα να τις αποδωσω οσων αφορα τις αποψεις μου ειναι η αδιαφορια της για την ελληνικη υπερηφανια παραδοση και θρησκεια καθως δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα. Αλλα, ουτε και ο πατερας μου ειναι ιδιαιτερα περηφανος ουτε θρησκος. Αυτα βεβαια αφηνουν ενα ατομο να σκεφτει και να βλεπει τετοια θεματα πιο σφαιρικα.
3) Και εδω πεφτεις εξω. Αρεσε μεν της μανας μου η γερμανια αλλα εχει ζησει και γαλλια πολυ καιρο οικειοθελως και δεν εχει κανενα ιδιαιτερο δεσμο με την γερμανια. Ετσι δεν υπαρχει καμια ταση να θελει να παει στην γερμανια. Ουτως η αλλως εχουμε χτισει σπιτι εδω και της αρεσει πολυ η κρητη δεν σκοπευει να μετακομισουμε....
4) και δω δεν ξερω τι θες να πετυχεις αλλα πεφτεις παλι εξω. Οπως σου ειπα οι γονεις μου δεν ασχολουνται καθολου με την ιστορια ουτε οσο θυμαμαι δεν εχουν συζητησει ποτε μαζι μου για τετοια θεματα. Γενικα δεν υπαρχει ταση (ουτε χρονος, πολυ βασικο αυτο) στην οικογενεια για βαθυτατες συζητησεις κακως η καλως
5) Βασικα να σου πω την αληθεια δεν εχω συζητησει ολα αυτα ποτε με κανενα ατομο. Βεβαιως με καθηγητες και ιστορικους γενικα εχω μιλησει αλλα μονο σε συγκεκριμενα θεματα κατα καιρους και χωρις να εμβαθυνω τιποτα. Οπως καταλαβες μαλον απο την συζητηση γενικα τετοια πραγματα δεν τα συζητας με ελληνες (και ιδιαιτερα οχι με κρητικους btw), το εμαθα απο μικρος αυτο.
6) Οχι, αφου μονο φετος δινω εξετασεις. Απλα ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω 19.7 που χρειαζονται μερικες σχολες που μπορω να περασω στην γερμανια με σαφως χαμηλοτερο βαθμο αλλα ξερω οτι μπορω ανετα να περασω σε οποιαδηποτε γερμανικη σχολη. Η επιλογη γερμανικου πανεπιστημιου ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη, ειναι ενα ''πλεονεκτημα'' που εχω λογω υπηκοοτητας και γλωσσας και σκοπευω να το χρησημοποιησω.
Ελπιζω να σε καλυψα![]()
Παντως μεταξυ μας εχεις φοβερες συνδυαστικες ικανοτητες και προφανως και παρομοιες (ισως και προσωπικες) εμπειριες. Για πες....
![]()
Οι απαντήσεις σου είναι αυτές ακριβώς που περίμενα να διαβάσω.Δεν περίμενα να δεχτείς κανένα απο αυτά (απόλυτα φυσικό πράμα).
Για το μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι θρησκείες.Τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο που λειτουργούν.
Στα ιστορικά σε κάποια σημεία και ως κάποιο βαθμό δεν έχεις άδικο αλλά από ένα σημείο και μετά τα ισοπεδώνεις όλα με πολύ απλοικό τρόπο πράμα που δεν δείχνει άτομο που έχει διαβάσει πολύ και έχει δει το θέμα σφαιρικά.
Υ.Γ: όσο για την οπτική γωνία που τόσες φορές έχεις αναφέρει μην ξεχνάς ότι αυτό αφορά και εσένα.Και δεν σημαίνει ότι εσύ το βλέπεις απο την σωστή.
Αυτά.
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τουρκοι:
1.2500πχ Χιουνγκ-Νου=οι λεγομενοι απο τους ευρωπαιους Ουννοι
2.Α-σιχ-να(ασινα)+Γεου Γεν(Αβαροι)με ηγετη με τιτλο Χαν(Κυριος ,χανουμ αντιστοιχα Κυρια)Υποταγμενοι στους Χουνγκ Χουι
3.Του-Κιου(σημαινει περικεφαλαια στα κινεζικα) ή Του-ρ-Κιου ,ειναι Υποομαδα των Ασινα ,απο κει προειλθε το ονομα.
Τα 1+2+3 ειναι οι Τουρανικοι Λαοι ή Αλταικοι Λαοι
Απο αυτους τους λαους ,προηλθαν οι μογγολοι , βουλγαροι ,Ουγγροι,Φινλανδοι,Σελτζουκοι ...
Οι φυλες που απειλησαν τους κινεζους απωθηθηκαν δυτικα στο Ουζμπεκισταν,Σογδιανη
600μχ,οι Του-Κιου υπερισχυουν εναντιτων αβαρων και φτιαχνουν το πρωτο βαρβαρικο κρατος
στο Ουζμπεκισταν-Τουρκμενισταν.
Ο Οσμαν με μια φυλη Του-κιου εκμεταλευτηκε την παρακμη των Σελτζουκων και συντομα εφτιαξε κρατος και απειλησε το Βυζαντιο.
Απο αυτον και η Οθωμανικη αυτοκρατορια,που εγινε αυτοκρατορια αυτοματα οταν εβαλε στο χερι την Κωνσταντινουπολη.
Η αυτοκρατορια πεθανε,το 1908 μετα απο ασθενια αιωνων και ο Κεμαλ ο αρχηγος του κινηματος των νεοτουρκων εδωσε ενα αρχαιο ονομα στο κρατος του (Τουρκια)για να του δωσει το κυρος αυτου του ονοματος .Αφου οταν η αυτοκρατορια διαλυθηκε οι Τουρκικοι λαοι αντιμετωπισαν προβλημα ταυτοτητας αλλα και επιβιωσης(Βλεπε Μικρασιατικη εκστρατια).Ολες οι σφαγες ,και γενεοκτονιες ηταν το αποτελεσμα της βιαιης αντιδρασης της χωρας που αισθανοταν ετοιμοθανατη.
Πηγη:Ραφαιλιδης ,καταγωγη των βαλκανικων λαων.
Με παρομοιο τροπο πηρε το ονομα της και η ελλαδα,Αφου οσοι ηταν χριστιανοι,
ασχετως αν ηταν ελληνοφωνοι,τουρκοφωνοι ,ρωμιοι,βουλγαροι,αλβανοι,βλαχοι, και δε ξερω τι αλλο βαφτιστικαν ελληνες.Και ολοι οι μουσουλμανοι Τουρκοι.με αποτελεσμα προσφυγες και δραματα.
Οσων αφορα τον Μεγα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ του οποιου τα @ρχ@δια ηταν πολυ μεγαλα,θα πω τα τελευτεα του λογια οταν ξεψυχουσε χτυπημενος απο προδοτη
"Αν ζησω θα παρουμε εκδικηση,αμα πεθανω...στον π@υτσο μου"
πηγη:Δημητρης Φωτιαδης ,βιογραφια του Καραισκακη.
Αλλη βιβλιογραφια(γιατι μου αρεσει να μιλαω με ντοκουμεντα οπως λεει και ο Πανουσης)
Τ.Κασομουλης,(αγωνιστης),Μακρυγιαννης,
Σ.Τρικουπης,Τ.Βουρνας,Σκαριμπας.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
βασικα το ηξερα οτι περιμενες τετοια απαντηση αλλα την περιμενες γιατι ειναι η πιο πιθανη απαντηση. Το σεναριο που εβγαλες σαν συμπερασμα ηταν οντως λιγο υπερβολικο και σχετικα σπανιο σαν φαινομενο αρα και πιο απιθανο.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Οι απαντήσεις σου είναι αυτές ακριβώς που περίμενα να διαβάσω.Δεν περίμενα να δεχτείς κανένα απο αυτά (απόλυτα φυσικό πράμα).
Για το μόνο που συμφωνώ μαζί σου είναι θρησκείες.Τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο που λειτουργούν.
Στα ιστορικά σε κάποια σημεία και ως κάποιο βαθμό δεν έχεις άδικο αλλά από ένα σημείο και μετά τα ισοπεδώνεις όλα με πολύ απλοικό τρόπο πράμα που δεν δείχνει άτομο που έχει διαβάσει πολύ και έχει δει το θέμα σφαιρικά.
Υ.Γ: όσο για την οπτική γωνία που τόσες φορές έχεις αναφέρει μην ξεχνάς ότι αυτό αφορά και εσένα.Και δεν σημαίνει ότι εσύ το βλέπεις απο την σωστή.
Αυτά.
Την αποψη σου την θεωρω απολυτα σεβαστη αν και δεν θυμαμαι να μιλησα για την θρησκεια πουθενα... απλως την ανεφερα σαν ''απλο μεσο συνοχης διατηρησης της ταξης των μαζων'' σε καποιο σημειο.
Οσο για την σφαιρικοτητα δεν αντιλεγω και γω ο ιδιος εχω καταλαβει οτι βλεπω τα πραγματα παντα περισσοτερο με την αντιθετη οψη του νομισματος παρα την σφαιρικη και το θεωρω σαν μειονεκτημα, αλλα οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι υποστηρικτες της μιας οψης πρεπει να εισαι λιγο υπερβολικος οσων αφορα την αλλη αποψη για να υπαρχει ισσοροπιαΕιναι κομπλεξ μου αδιαμφισβητητα... αλλα μαρεσει
![]()
![]()