Με όσα (όχι άδικα βέβαια) λέτε και όσα συμβαίνουν πλέον, με κάνετε να αναπολώ τις εποχές που
όταν βρισκόμουν σε μια πολιτική συζήτηση την έκανα με ελαφρά με το επιχείρημα :
"Στα @@ μου, ότι και να κάνετε(ουμε), όποιος και να κυβερνήσει, μια απ΄τα ίδια θα έχετε(ουμε)."
Ας ακούσω λοιπόν τη μουσικούλα μου και ας ζήσω στη καρακοσμάρα μου όσο μπορώ, έτσι κι αλλιώς
και τη καραμπίνα να πάρω και να βγω στους δρόμους (που στο τσακ είμαι ΚΑΙ εγώ) το μόνο
που θα καταφέρω είναι να μπλέξω με ένα μπουλούκι αγανακτισμένων που ο καθένας από
αυτούς ξέρει καλύτερα από όλους τους άλλους (και εγώ φυσικά το ίδιο) το τι ακριβώς θα πρέπει
να κάνουμε, με αποτέλεσμα το άλλο μπουλούκι με τους μπλε (με την υποτυπώδη οργάνωση
και πειθαρχεία τους) να μας κάνει και μας μπλε, μπλε μαρέ όμως.
Επειδή η κατάσταση όπως έχει καταλήξει λύνεται (μάλλον, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο)
μόνο με τη βία, πόσοι από εσάς είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διατεθειμένοι να χύσετε μυαλά και άντερα άλλων
(και τα δικά σας βεβαίως βεβαίως) προκειμένου να τελειώνουμε με τους καραγκιόζηδες;
Μη μιλάτε για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις, αυτά είναι πράγματα που θέλουν άντερα και πραγματική
απελπισία, θα βασιστείς σαν συμπολεμιστή σου αυτόν που διαμαρτύρεται απεγνωσμένα επειδή έχασε τη
δυνατότητα να πάρει το άιπαντ πέντε;
Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς όμως, οι πραγματικά γ@μημένοι αυτή την εποχή προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα,
σαν προτεραιότητα έχουν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί να επιβιώσουν, όχι να οργανώνονται για να πολεμήσουν.
Βλέπετε, πέρα από τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας (που γενικότερα δε στέκουν), αυτό που έχουνε (και έχουμε)
καταφέρει με τα ΜΜΕ είναι να έχουμε μουδιάσει και ζαβλακωθεί από τη μία και να έχουμε τρομάξει και χ3στ3ί
από την άλλη, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις τών συγκρούσεων.
Όχι, δεν έχω ελπίδα ότι κάτι θα γίνει τη τελευταία στιγμή και θα σωθούμε, απλά δε θα σωθούμε.
No matter what.
Dead man walking κι έτς.
Υ.Γ. Εκτός κι αν κάτι
τέτοιες ειδήσεις σε συνδυασμό με κάτι
τέτοιες παπαριές σημαίνουν ότι ετοιμάζεται κανά νέο ctr+p (που λεει κι ο τέκι)
για να σωθούμε με τρόπο μαγικό