Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 291

Θέμα: περι camping οι αποριες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παιδιά για καλοκαίρι και απο τα jumbo να πάρεις καλές είναι για μια δύο χρονιές max... αρκεί να σε χωράει όρθιο και να έχει παράθυρα από όλες τις πλευρές, αν δεν έχει στα πλάγια την κόβεις και κολλάς με βενζινόκολλα ένα κομμάτι σήτα και με τρία κομμάτια βέλκρο βάζεις από πάνω το κομματάκι και είσαι κομπλέ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το υπόστρωμα και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τώρα αν κάποιος πηγαίνει σε βροχές και χιόνια πρέπει να επενδύσει σε καλή σκηνή που προφανώς θα είναι άβολη για το καλοκαίρι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Παιδιά για καλοκαίρι και απο τα jumbo να πάρεις καλές είναι για μια δύο χρονιές max... αρκεί να σε χωράει όρθιο και να έχει παράθυρα από όλες τις πλευρές, αν δεν έχει στα πλάγια την κόβεις και κολλάς με βενζινόκολλα ένα κομμάτι σήτα και με τρία κομμάτια βέλκρο βάζεις από πάνω το κομματάκι και είσαι κομπλέ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το υπόστρωμα και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τώρα αν κάποιος πηγαίνει σε βροχές και χιόνια πρέπει να επενδύσει σε καλή σκηνή που προφανώς θα είναι άβολη για το καλοκαίρι.
    Το καλοκαιρι ειναι πολυ πιθανο να βρεξει.Αρα παρε μια καλη σκηνη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω εχω σκηνη πανω απο 25 χρονια και ειναι σαν καινουργια.Εχω φαει καταιγιδες,χιονια,λιοπυρια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Ασε που εχει και λογικες θερμοκρασιες μεσα.Οι καινουργιες πλαστικουρες ,στον ηλιο σε κανουνε σαν κοτοπουλο.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Μοδα ειναι για αυτους που κανουν καμπινγκ λογω κρισης. Η Terra ηταν και ειναι καλη εταιρια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως έχω ένα σακίδιο Terra wild 15 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
    Και γω Wild 60 απο το 1997 και σκηνη απο το 1999. Τωρα πηρα και την ομπρελα ονειρο για μηχανοβιους. Αυτη που σπαει σε μεγεθος γι αδεσιμο σε μοτο. Που ηταν πριν 15χρονια;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το καλοκαιρι ειναι πολυ πιθανο να βρεξει.Αρα παρε μια καλη σκηνη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω εχω σκηνη πανω απο 25 χρονια και ειναι σαν καινουργια.Εχω φαει καταιγιδες,χιονια,λιοπυρια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Ασε που εχει και λογικες θερμοκρασιες μεσα.Οι καινουργιες πλαστικουρες ,στον ηλιο σε κανουνε σαν κοτοπουλο.
    25 χρονια; Τι μαρκα;
    Ιγκλου; Ουτε τρυπουλα δηλαδη, ουτε γρατσουνια, κατι κομμενο; Δεν γινεται.
    Η δικια μου εχει φαει τα ζορια της απο την πολυ χρηση. Εχασε και την αδιαβροχοποιηση πια σε μερικα σημεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος

Τωρα πηρα και την ομπρελα ονειρο για μηχανοβιους. Αυτη που σπαει σε μεγεθος για δεσιμο στη μοτο
    Απο που την αγορασες ?? ψαχνω και 'γω..

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thalasinos Προβολή μηνύματος
    +650
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    για αυτην λεει

κι αλλη

αλλα εγω προσωπικα θεωρω αχρηστη την ομπρελα για παραλια. στην παραλια εχω βρει την υγεια μου με αυτην. καμια σχεση με ομπρελα. δροσιζει απιστευτα η σκηνη ενω με την ομπρελα γινεσαι κουδουνι απο τον ηλιο. trust me
    Τελευταία τροποποίηση από virus; 14/05/2014 στις 23:11.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    και μια απλή τεντούλα 3*3 με πασαλάκια δίμετρα ας πούμε, φτάνει για να κάνει τη διαφορά!!!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thalasinos Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 Προβολή μηνύματος
    +650
    Απο εδω, τωρα την εχει και καλυτερη τιμη.
    http://www.plus4u.gr/omprela-paralia...87-124003587/p

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    για αυτην λεει
    αλλα εγω προσωπικα θεωρω αχρηστη την ομπρελα για παραλια. στην παραλια εχω βρει την υγεια μου με αυτην. καμια σχεση με ομπρελα. δροσιζει απιστευτα η σκηνη ενω με την ομπρελα γινεσαι κουδουνι απο τον ηλιο. trust me
    Αυτη λεω, το 1999-2001 που πηγαινα καμπινγκ σχεδον καθε Σ/Κ την χρειαζομουνα πραγματικα. Εδενα κανονικη ομπρελα στο πλαϊ απο το ΧΤ ,με λαστιχο.
    Οχι σαν κατι εξωγηινους που την δενανε στο τιμονι.

Και τεντες εχω....αναλογα την περιπτωση.
    Περυσι στησαμε τεντα και βαλαμε για στηριγματα τις ομπρελες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Μοδα ειναι για αυτους που κανουν καμπινγκ λογω κρισης. Η Terra ηταν και ειναι καλη εταιρια.

Και γω Wild 60 απο το 1997 και σκηνη απο το 1999. Τωρα πηρα και την ομπρελα ονειρο για μηχανοβιους. Αυτη που σπαει σε μεγεθος γι αδεσιμο σε μοτο. Που ηταν πριν 15χρονια;;;

25 χρονια; Τι μαρκα;
    Ιγκλου; Ουτε τρυπουλα δηλαδη, ουτε γρατσουνια, κατι κομμενο; Δεν γινεται.
    Η δικια μου εχει φαει τα ζορια της απο την πολυ χρηση. Εχασε και την αδιαβροχοποιηση πια σε μερικα σημεια.
    Εγώ έχω το 70 με το αλουμινένιο πλαίσιο,και πραγματικά το έχω λιώσει..
    Τώρα που το καλοσκεπτομαι,πρέπει να το πηρα και εγωτο 97.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω το 70 με το αλουμινένιο πλαίσιο,και πραγματικά το έχω λιώσει..
    Τώρα που το καλοσκεπτομαι,πρέπει να το πηρα και εγωτο 97.
    Μονιμο σκελετο; Η 60 εχει ενα Π που βγαινει.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    αυτό (terra) προκύπτει απο προσωπική εμπειρία ?
    Έχω την GREEN II που είναι λίγο μεγάλη βέβαια για 2 άτομα που πάμε αλλά μας είναι πολύ βολική και την χρησιμοποιούμε συχνά με την γυναίκα μου. Σε σχέση με τις σκηνές των φίλων μας είναι πιο δροσερή και αν και την πήραμε λίγο στην τύχη, αποδείχθηκε πολύ καλή επιλογή.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    για αυτην λεει

κι αλλη

Λέω να πάρω και εγώ http://www.terra-outdoor.com/product...Z5KaX8Z/RAPIDO. Πως σου φαίνεται. Είμαστε 2 άτομα και νομίζω θα κάνει ωραία σκια (σαφώς καλύτερη από την ομπρελα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Motori Προβολή μηνύματος
    Έχω την GREEN II που είναι λίγο μεγάλη βέβαια για 2 άτομα που πάμε αλλά μας είναι πολύ βολική και την χρησιμοποιούμε συχνά με την γυναίκα μου. Σε σχέση με τις σκηνές των φίλων μας είναι πιο δροσερή και αν και την πήραμε λίγο στην τύχη, αποδείχθηκε πολύ καλή επιλογή.
    Η δικια ειναι παρομοια του 1999 και πραγματικα με εχει σωσει σε περιπτωσεις που δεν εβρισκα ισκιο.
    Το διπλο πανι κραταει δροσια. Αν ανοιξεις και τα πλαϊνα και φυσαει ελαχιστα εισαι μια χαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Μονιμο σκελετο; Η 60 εχει ενα Π που βγαινει.
    Ναι αυτό λέω,το Π.
    Αν το βγάλεις και σφιξεις τους ιμάντες γίνεται λίγο πιο μικρό σε ογκο,και χρησιμοποιείται σαν μικρότερο σακίδιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Motori Προβολή μηνύματος
    Λέω να πάρω και εγώ http://www.terra-outdoor.com/product...Z5KaX8Z/RAPIDO. Πως σου φαίνεται. Είμαστε 2 άτομα και νομίζω θα κάνει ωραία σκια (σαφώς καλύτερη από την ομπρελα)

συμβουλη μου ειναι να προσεξεις να εχει περιμετρικη σιτα γυρω γυρω. αυτη θα σου δωσει την πολυποθητη δροσια. θα παθεις πλακα. οσο για την συγκεκριμενη που ποσταρες ολιγον ακριβη και σαν πολυπλοκη μου φαινεται στο στησιμο. περι ορεξεως ο καθενας οπως την βρισκει. απλα εγω θελω να κανω το πολυ πεντε λεφτα να στησω και μετα αραγμα

edit. τωρα ειδα οτι ειναι αυτοματη η δικη μου αποψη. πολυ ακριβη και αν σπασει προφανος θα παει για πεταμα ολη. που να ψαχνω για τζιτζιβλικια. επισης η πισω πλευρα εχει την σιτα ψηλα, αρνητικο για μενα. η σιτα να τρεχει γυρω γυρω και οσο το δυνατον χαμηλα

Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τέλος οι απορίες... ήρθε το φως απο το Cosmopolitan:
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2010, 23:58
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 00:07
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 15:10
  4. Εχουνε λυθει ολες οι αποριες.....
    από ela ela στο forum Kawasaki Z series