Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 294

Θέμα: Πρώτη Ελληνική Αποστολή στο ΤΤ Isle Of Man

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι, υπαρχουν κόκκινα και κόκκινα...

Εσύ στις 4 το πρωί, στο μαυρο σκοτάδι, σταμάτα με τη μηχανή σου στο φανάρι μπροστά στην πύλη του Πολυτεχνείου στον περιφερειακό του Υμμητου...

Ή περιμενε σαν τον μαλάκα να περάσει ο ανύπαρκτος πεζoς σε φαναρι, σε δρόμο χωρίς διασταύρωση...

Φίλλερ περνάνε επίτηδες οι μαλάκες αλλά επίτηδες κι οι υπολοιποι αν δεν μπορουν να κάνουν κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή.
    με κάθε ειλικρίνεια, με κάλυψε πλήρως η απάντησή σου
    πάω να δοκιμάσω τα νέα μου rosso

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    σορρυ αλλα ειναι για γελια.
    Δεν είναι για γέλια. Είναι η πραγματικότητα, και ενώ μπορείς εσύ, εγώ, ο XΨ να καταλαβαίνουμε οτι ο κάγκουρας είναι ένα-δύο-πέντε σκαλιά παραπάνω, δεν δεχόμαστε την "παραβατικότητα" με πρόσχημα την ασφάλεια σε "μη ελεγχόμενο περιβάλλον".
    Και ενώ εμείς οι ίδιοι θα ξεσκίσουμε τα όρια ταχύτητας σε μια βόλτα, θα έχουμε γνώμη για το πόσο επιτρέπεται να ξεσκίστει από κάποιον άλλο?

Ποιός το ορίζει το όριο? Αν είναι ο νόμος, είναι αδιάφορο γιατί και εμείς παραβάτες είμαστε.
    Ο εγκέφαλος μας που θεωρεί οτι ο άλλος το παρακάνει? Πως γινόμαστε κριτές του πόσο πολύ?

Καλώς ή κακώς, γνώμη για το πόσο επιτρέπεται να πάει κάποιος δεν είμαστε σε θέση να έχουμε γιατί ο άλλος μπορεί να είναι ο Rossi που πάει για προσκύνημα στον Αι-Γιάννη το Ρόσσι.
    Το πως το πάει όμως ο άλλος,αν οι γραμμές του είναι αλλού για αλλού, αν σε κάθε στροφή βγαίνει στο αντίθετο, αν περνάει φίλερ κάποιον από εσωτερική επειδή είναι πάνω στο apex και λοιπές μαλακίες.... και γνώμη μπορούμε να έχουμε, και κράξιμο μπορούμε να ρίξουμε, και αφορισμό απ΄τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων αμα έχουμε κονέ και γουστάρουμε.

Και ξαναλέω, οτι δεν έχω σκοπό να εξυμνήσω τον καθένα που θέλει να πάει τάπα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί μεγάλοι μαλάκες έξω στο δρόμο.
    Εχω όμως την εμπειρία και την κρίση, να καταλάβω οτι ο pipe μπορεί να πηγαίνει στο 80% των ορίων του, εκεί που ο cigarette πάει στο 110%.
    Θα κράξω τον δεύτερο, αλλά δεν με ενοχλεί ο πρώτος, επειδή δεν είμαι ο χθεσινός που καβάλησε scooter στα 40, αλλά ούτε τροχονόμος να κόβω κλήσεις.

Μου θυμίζει όσους κράζουν τις σούζες, που ενώ όλοι τις γουστάρουν, βρίζουν επειδή δεν μπορούν να κάνουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το φορουμ και οι μηχανές στον δημόσιο δρόμο δεν απευθύνονται σε μικρά παιδιά.
    +400
    Απλά προσωπικά συμφωνώ με κάτι που είχε πει ο blade στο παρελθόν. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις κι ό,τι θεωρείς "σωστό", αλλά έχε υπόψη σου ότι για κάποιους μπορεί να αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση.
    ΠΟΛΥ μεγάλη ευθύνη, και φυσικά δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να σκέφτονται έτσι. Αλλά ένας από τους λόγους για τον οποίο το θαυμάζω αυτόν τον άνθρωπο χωρίς να τον έχω γνωρίσει είναι κι αυτός.

Μακάρι αν καταφέρω να αποκτήσω το 1/10 των ικανοτήτων του να μπορώ να σκέφτομαι κι εγώ κατ'αυτόν τον τρόπο.
    Τέσπα, κατάθεση προσωπικού "βίτσιου" είναι αυτή.
    Παμ' παρακάτω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αν μείνεις στην κυριολεξία του όρου "παραβατική" σαφώς και δεν είναι κατακριτέες. Προφανώς όμως δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις το να πηγαίνει κάποιος με περισσότερα χλμ απ΄οτι ορίζουν οι ταμπέλες, με την παραβίαση ενός STOP φυσικά.

Ακόμα και στα περισσότερα χλμ, έχει σημασία το πως το πάς και πόσο επικίνδυνος είσαι για τους γύρω σου. Γιατί believe it or not, μπορείς να πας με πολλά χωρίς να είσαι επικίνδυνος για κανέναν. Ή τουλάχιστον όχι περισσότερο από κάποιον που πηγαίνει με όσα ορίζει ο νόμος.
    +400
    Συμφωνώ απόλυτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    @ρε_μάγκες τελικά παίζει να είμαι ο μόνος μη καθωσπρέπει που δεν περνάω κόκκινα ποτέ και πουθενά
    +400 (σόρυ ρε μάγκες αλλά τόσα έχω)
    Χωρίς να επιχειρώ μια μεταξύ μας σύγκριση στον καθεσπρεπισμό, το κόκκινο δεν το περνάω ποτέ και πουθενά.
    Διαβάζοντας βέβαια το παρακάτω ποστ και φέρνοντας λίγο κάποιες εικόνες στο μυαλό μου (4 το πρωί στην Κανελλοπούλου μονος μου στο φανάρι με καναν τρελό να έρχεται με όσα από πίσω) αρχίζω κι αναθεωρώ

Ναι, υπαρχουν κόκκινα και κόκκινα...

Εσύ στις 4 το πρωί, στο μαυρο σκοτάδι, σταμάτα με τη μηχανή σου στο φανάρι μπροστά στην πύλη του Πολυτεχνείου στον περιφερειακό του Υμμητου...

Ή περιμενε σαν τον μαλάκα να περάσει ο ανύπαρκτος πεζoς σε φαναρι, σε δρόμο χωρίς διασταύρωση...

Φίλλερ περνάνε επίτηδες οι μαλάκες αλλά επίτηδες κι οι υπολοιποι αν δεν μπορουν να κάνουν κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    πάω να δοκιμάσω τα νέα μου rosso
    Επιτέλους
    Με'γειες και καλόστριφτα

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Είπαμε ψάχνουν για κάνα χορηγούλη και το σύνθημα που βρήκαν είναι κατ' αυτούς πιασάρικο και θα κάνει ντόρο. Γνώμη μου, οι πιο μέσα στα πράγματα θα πρέπει να είναι πιο ανεκτικοί.

Αυτό το λες εσύ.
    Οι περισσότεροι όμως όπως είδες είναι νομοταγείς πολίτες οι οποίοι τηρούν τους νόμους της πολιτείας (ναι οκ...) αλλά και όταν μια στο τόσο δεν τους τηρούν (σχεδόν πάντα δηλαδή), οι κατά περίσταση δικοί τους νέοι κανόνες οδικής κυκλοφορίας που εφαρμόζουν φροντίζουν να μην ενοχλούν κανέναν και έχουν ως στόχο πάντα τη δημόσια ασφάλεια με επίκεντρο τον σεβασμό στον συμπολίτη tralalolalolara
    Ωστόσο οι βαρύγδουποι αφορισμοί στους κακούς πάνε σύννεφο... Και ξανα-ωστόσο η αλήθεια παραμένει πως εμείς δεν τολμάμε να αφήσουμε τα παιδιά μας όχι να παίξουν, ούτε καν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους γιατί ο καθωσπρέπει πολιτισμένος που έχει αφορίσει όλη την υφήλιο κινείται στην πόλη με 80...
    +1000

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ !
    Άλλο περνάω το κόκκινο στις 3 το πρωί σ ενα δρόμο έρημο κι άλλο μπροστά στο σχολείο στις 7,45.
    Άλλο τελικιάζω 300 στην εθνική στο Σίριο μόνος μου άλλο στη Συγγρού ή στη παραλιακή.
    Κι άλλο η παραλιακή Δευτέρα στις 2 το πρωί κι άλλο Σάββατο στις 12 που πάνε όλοι για μπάνιο.
    Άλλο μόνος μου άλλο με το γκομενάκι ξεκράνοτο με μίνι (που δεν έχω αλλά λέμε)
    Δηλαδη παραβαση ειναι κατι αναλογα με την ωρα που το κανουμε?
    Καταλαβαινω τι λες και κανεις μας δεν ειναι Παναγια στο δρομο,αλλα δεν μου καθετε και αυτο καλα.Φυσικα ειναι στη φυση του μοτοσυκλετιστη να περναει τα ορια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη παραβαση ειναι κατι αναλογα με την ωρα που το κανουμε?
    Καταλαβαινω τι λες και κανεις μας δεν ειναι Παναγια στο δρομο,αλλα δεν μου καθετε και αυτο καλα.Φυσικα ειναι στη φυση του μοτοσυκλετιστη να περναει τα ορια....
    Οχι για μένα η παράβαση είναι ανάλογη με την επικινδυνότητα.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 08/08/2013 στις 18:50.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οχι για μένα είναι η παράβαση είναι ανάλογη με την επικινδυνότητα.
    Δηλαδη το κοκκινο φαναρι τη νυχτα δεν συνεχιζει να ειναι επικινδυνο?Σιγουρα λιγοτερες οι πιθανοτητες ,αλλα παλι ειναι σοβαρη παραβαση.Το ιδιο και οταν τρεχεις υπερβολικα το βραδυ.Ναι μεν δεν υπαρχει κοσμος αλλα ενας να σου πεταχτει συν την περιορισμενη ορατοτητα δεν θες και τιποτε αλλο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δηλαδη το κοκκινο φαναρι τη νυχτα δεν συνεχιζει να ειναι επικινδυνο?Σιγουρα λιγοτερες οι πιθανοτητες ,αλλα παλι ειναι σοβαρη παραβαση.Το ιδιο και οταν τρεχεις υπερβολικα το βραδυ.Ναι μεν δεν υπαρχει κοσμος αλλα ενας να σου πεταχτει συν την περιορισμενη ορατοτητα δεν θες και τιποτε αλλο.
    Η παραβατικότητα είναι στο μυαλό μας. Το θέμα είναι η ασφάλεια.
    Δεν δημιουργήθηκε ο πλανήτης με καρφωμένα τα φανάρια στους δρόμους. Εμείς τα βάλαμε για να κάνουμε πιο ευκολη κι ασφαλή τη ζωή μας.

Δεν υποστηρίζω το σφάξιμο των κόκκινων, έχουμε χάσει φίλους και γνωστούς έτσι... Αλλά δεν ειναι όλα ασπρο-μαυρο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δεν είναι για γέλια. Είναι η πραγματικότητα, και ενώ μπορείς εσύ, εγώ, ο XΨ να καταλαβαίνουμε οτι ο κάγκουρας είναι ένα-δύο-πέντε σκαλιά παραπάνω, δεν δεχόμαστε την "παραβατικότητα" με πρόσχημα την ασφάλεια σε "μη ελεγχόμενο περιβάλλον".
    Και ενώ εμείς οι ίδιοι θα ξεσκίσουμε τα όρια ταχύτητας σε μια βόλτα, θα έχουμε γνώμη για το πόσο επιτρέπεται να ξεσκίστει από κάποιον άλλο?

Ποιός το ορίζει το όριο? Αν είναι ο νόμος, είναι αδιάφορο γιατί και εμείς παραβάτες είμαστε.
    Ο εγκέφαλος μας που θεωρεί οτι ο άλλος το παρακάνει? Πως γινόμαστε κριτές του πόσο πολύ?

Καλώς ή κακώς, γνώμη για το πόσο επιτρέπεται να πάει κάποιος δεν είμαστε σε θέση να έχουμε γιατί ο άλλος μπορεί να είναι ο Rossi που πάει για προσκύνημα στον Αι-Γιάννη το Ρόσσι.
    Το πως το πάει όμως ο άλλος,αν οι γραμμές του είναι αλλού για αλλού, αν σε κάθε στροφή βγαίνει στο αντίθετο, αν περνάει φίλερ κάποιον από εσωτερική επειδή είναι πάνω στο apex και λοιπές μαλακίες.... και γνώμη μπορούμε να έχουμε, και κράξιμο μπορούμε να ρίξουμε, και αφορισμό απ΄τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων αμα έχουμε κονέ και γουστάρουμε.

Και ξαναλέω, οτι δεν έχω σκοπό να εξυμνήσω τον καθένα που θέλει να πάει τάπα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί μεγάλοι μαλάκες έξω στο δρόμο.
    Εχω όμως την εμπειρία και την κρίση, να καταλάβω οτι ο pipe μπορεί να πηγαίνει στο 80% των ορίων του, εκεί που ο cigarette πάει στο 110%.
    Θα κράξω τον δεύτερο, αλλά δεν με ενοχλεί ο πρώτος, επειδή δεν είμαι ο χθεσινός που καβάλησε scooter στα 40, αλλά ούτε τροχονόμος να κόβω κλήσεις.
    Το ποιός είναι ο κριτής στο κάθετί πάντα αποτελεί πρόβλημα.
    Είναι γεγονός ότι δεν είναι ο νόμος (τον έχουμε γραμμένο στα παλιά μας τα παπούτσια, σε γενικές γραμμές. Ελπίζω να μην πεταχτεί κανείς κι αρχίσει να ρωτάει ποιές ειναι αυτες οι γραμμές και χρειαστεί να γίνω πιο αναλυτικός).
    Κριτές πάντοτε ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με βάση τις δικές μας εμπειρίες, προσλαμβάνουσες, βιώματα, πιστεύω κλπ.

Κάποιος που πηγαίνει κομμάτια σαφώς και μπορεί να είναι ο Ρόσσι που πηγαίνει για προσκύνημα στον Αη Γιάννη το Ρόσσι. Εσύ που ξέρεις θα το καταλάβεις από τις γραμμές του και τον τρόπο οδήγησής του.
    Αν όμως είναι ο Λεμπ που πηγαίνει να ακούσει Λεμπέση? Και τον δεις να πηγαίνει μαλλιά χωρίς να ξέρεις τόσα πολλά από αυτοκίνητα και τις γραμμές που πρέπει να κρατήσουν (απ'όσο έχω καταλάβει εσύ συγκεκριμένα ξέρεις ΚΑΙ από αυτοκίνητα, οπότε γενικά μιλάω)?
    Θα χεστείς?
    Θα τρομάξεις?
    Θα βρίσεις?
    Θα πεις με στωικότητα "Ε, για να τρέχει πιθανότατα θα είναι ο Λεμπ"?
    Ή η πρώτη σου αντίδραση όταν θα περάσει σα σίφουνας δίπλα σου θα είναι "Κοίτα ρε έναν π@λιόπο@στα, γ&^ω το σπίτι του μέσα"?
    Νομίζω πιο λογικό (και πιθανό) είναι το τελευταίο.

Κι ερχόμενος σε αυτά που είπα πριν, και στο αν σε κατάλαβα ή όχι. Δεν έγραψα τίποτα και πουθενά σε αυτό το θρεντ (εκτός από ένα σπαμοχιουμοριστικό ποστ) ούτε κι έκραξα τα παιδιά και την προπόνησή τους. Δεν πήρα θέση γιατί δεν πιστεύω ότι μπορώ να πάρω σωστή θέση και μή παρεξηγήσιμη εν προκειμένω (μεγάλη κουβέντα το γιατί).
    Αναφέρθηκα στη ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ (γιατί εγώ τουλάχιστον έτσι την εξέλαβα) του "κράζει αυτός που δεν καταλαβαίνει". Και είπα ότι μπορεί να κράζει ακόμα κι αν καταλαβαίνει. Δεν κράζουν όλοι από κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή είδαν κάποιον καλύτερο να πηγαίνει τάπα (* θα επανέλθω).

Κριτές λοιπόν είμαστε όλοι.
    Και η γιαγιά μου που χωρίς να ξέρει να οδηγάει όλοι τις φαίνονται στα δικά της μάτια ότι πάνε μαλλιά.
    Κι ο Χ που, επειδή γνωρίζει να οδηγάει μέχρι ένα σημείο, θα τρομάξει και ίσως κράξει αν δει κάποιον να οδηγάει από ένα άλλο σημείο κι έπειτα.
    Κι ο Υ που, επειδή γνωρίζει από μηχανές αλλά δεν έχει πιάσει στρογγυλό τιμόνι ποτέ στα χέρια του, όλοι οι κουτάκηδες του φαίνονται φονιάδες.

Το να μην κρίνουμε καθόλου είναι αδύνατο. Νομίζω το λες κι εσύ (είναι σε κάποιο από τα bold). Κι αυτό που λέω είναι ότι το να κρίνουμε μόνο με βάση το πόσο καλοί οδηγοί είμαστε, έχει τη λογική του, αλλά κι αυτό τελματώνει (όπως στο παράδειγμα που έφερα παραπάνω).

Κοινώς, κατ'εμέ η κριτική στον τρόπο με τον οποίο γίνεται είναι κάτι το υποκειμενικό (όχι απόλυτα υποκειμενικό όμως).
    Σαφώς και δεν έχουν την ίδια βαρύτητα τα δικά μου λεγόμενα με τα δικά σου, γιατί έχεις μεγαλύτερη εμπειρία να κρίνεις πιο σωστά (δεν αποκλείεται όμως να είσαι και μ@λ@κας άνθρωπος παρ'όλη την εμπειρία σου, μην το ξεχνάμε αυτό), ΑΛΛΑ δικαίωμα στο να εκφέρω άποψη και να κρίνω κάτι, έχω κι εγώ, κι εσύ, και η γιαγιά μου, κι ο Χ, κι ο Υ και όλοι.
    Κάποιοι μπορεί να καταλαβαίνουν πολλά. Κάποιοι λιγότερα. Και σαφώς αυτό επηρεάζει την κρίση τους.
    Η υποκειμενικότητα όμως εκεί θα είναι για να διαφέρουν ακόμα και οι γνώμες και οι κριτικές 2 μοτοτζιπάδες αναβατών άλιεν, για το αν το προσπέρασμα του Ρόσσι στο Στόνερ ήταν επικίνδυνο ή όχι.

ΥΓ. Φυσικά και δεν πιστεύω ότι εξυμνείς τον καθένα που θέλει να πάει τάπα.

Μου θυμίζει όσους κράζουν τις σούζες, που ενώ όλοι τις γουστάρουν, βρίζουν επειδή δεν μπορούν να κάνουν.
    *κι επανέρχομαι για να κλείσω.

Σούζες δεν ξέρω να κάνω. Δεν τις κράζω. Πολύ θα ήθελα να μάθω να κάνω, φοβάμαι και δεν το έχω τολμήσει ακόμα.

Πάντες γύρω γύρω όλη την παιδική χαρά που παίζουν μπάλλα τα παιδάκια δεν ξέρω να κάνω. Τις κράζω. Καθόλου δε θα ήθελα να μάθω να κάνω.

Κανόνας για την κριτική (το ποιός ορίζει το όριο, το πόσο πολύ κλπ όπως είπες) δεν υπάρχει.
    Οπότε, ή κρίνουμε ο καθένας με τα κριτήριά του και τη συνολική σχετικότητα του πράγματος, και φυσικά δεχόμαστε και κριτική στην κριτική μας.
    Ή το βουλώνουμε στα πάντα λόγω απουσίας κανόνα.

Προσωπικά προτιμώ το πρώτο.

Ελπίζω (και πιστεύω) ότι συννενοηθήκαμε

Παλαιό μέλος
    Η παραβατικότητα είναι στο μυαλό μας. Το θέμα είναι η ασφάλεια.
    Δεν δημιουργήθηκε ο πλανήτης με καρφωμένα τα φανάρια στους δρόμους. Εμείς τα βάλαμε για να κάνουμε πιο ευκολη κι ασφαλή τη ζωή μας.

Δεν υποστηρίζω το σφάξιμο των κόκκινων, έχουμε χάσει φίλους και γνωστούς έτσι... Αλλά δεν ειναι όλα ασπρο-μαυρο.
    Δεν διαφωνουνε οπως το θετεις .Οπως ειπα και πριν" Φυσικα ειναι στη φυση του μοτοσυκλετιστη να περναει τα ορια...." αρκει να ειναι προσεκτικος (συμπληρωνω).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Δεν διαφωνουνε οπως το θετεις .Οπως ειπα και πριν" Φυσικα ειναι στη φυση του μοτοσυκλετιστη να περναει τα ορια...." αρκει να ειναι προσεκτικος (συμπληρωνω).
    τώρα πως σου ήρθε, ότι αν δεν περιμένεις ένα ερημικό φανάρι, ξεπερνάς τα όρια και αυτό είναι ΚΑΙ στη φύση του μοτοσικλετιστή....
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ
    το ξέρεις !

και τι να προσέξεις μην έρχεται αμάξι στα 20 χιλιόμετρα -στο ραντάρ- ???

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Δεν κράζουν όλοι από κόμπλεξ κατωτερότητας επειδή είδαν κάποιον καλύτερο να πηγαίνει τάπα
    kαλά αυτό άστο γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε το γιατί κράζει ο καθένας αλλά σε γενικές γραμμές αυτοί που αφορίζουν χωρίς να δέχονται να ακούσουν είναι ύποπτοι για το, ποιόν* (θα επανέλθω) τους...

*επανήλθα... δεν είναι απαραίτητο να αφορίζουν μόνο οδηκές συμπεριφορές. Πιστεύω πως αφορίζουν γενικώς και αορίστως αποποιούμενοι κάθε μερίδιο ευθύνης.

και κάτι άσχετο γιατί οι γνώμες δεν βλέπω να αλλάζουν... το χειρότερο είδος φιλέρ (γιατί με αυτό λυσσάξατε λυσσάρες ) είναι με λίγα (καμιά 50ριά ας πούμε) σε μέτρια κίνηση όταν και περνούν το αυτοκίνητο με διαφορά ενός - δύο δευτερολέπτων ένας απο δεξιά και ένας απο αριστερά. Εκεί είναι πιθανή η στραβή αν τρομάξει ο σοφέρ του τουτού.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

kαλά αυτό άστο γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε το γιατί κράζει ο καθένας αλλά σε γενικές γραμμές αυτοί που αφορίζουν χωρίς να δέχονται να ακούσουν είναι ύποπτοι για το, ποιόν* (θα επανέλθω) τους...

*επανήλθα... δεν είναι απαραίτητο να αφορίζουν μόνο οδηκές συμπεριφορές. Πιστεύω πως αφορίζουν γενικώς και αορίστως αποποιούμενοι κάθε μερίδιο ευθύνης.

και κάτι άσχετο γιατί οι γνώμες δεν βλέπω να αλλάζουν... το χειρότερο είδος φιλέρ (γιατί με αυτό λυσσάξατε λυσσάρες ) είναι με λίγα (καμιά 50ριά ας πούμε) σε μέτρια κίνηση όταν και περνούν το αυτοκίνητο με διαφορά ενός - δύο δευτερολέπτων ένας απο δεξιά και ένας απο αριστερά. Εκεί είναι πιθανή η στραβή αν τρομάξει ο σοφέρ του τουτού.
    αυτο δεν ειναι φιλερ αλλα σφηνα και δεν πολυπειραζει τον οδηγο του τουτου αν ξερει εστω λιγο να οδηγει.
    φιλερ ειναι να πηγαινεις αμεριμνος π.χ με 140 στην εθνικη με μοτο η τουτου και περασει ξυστα ο αληταμπουρας με 200+,ετσι για να σε φοβησει η να σε προκαλεσει.
    αυτος θελει κλωτσιες τελεια και παυλα.
    εμενα αυτα με ενοχλουν αφανταστα και καποιες αλλες βλακειες που κανουν καποιοι που νομιζουν οτι ξερουν να οδηγουν.
    για τα παιδια που θελουν να τρεξουν στο ΤΤ δεν ειπα τιποτα και ας εχω γνωμη.
    παρανομιες και καγκουριες κανουμε ολοι και εγω πρωτος εδω και ποοοολα ποοοοολα χρονια αλλα οπως ειπαν και καποιοι παραπανω....με τροπο και οχι με κοπο.
    τελος το θεωρω γελοιο να λενε καποιοι οτι αυτοι που κρινουν τους αλλους για την οδηγηση τους,το κανουν επειδη δεν εχουν την ικανοτητα τους.ημαρτον

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος
    τελος το θεωρω γελοιο να λενε καποιοι οτι αυτοι που κρινουν τους αλλους για την οδηγηση τους,το κανουν επειδη δεν εχουν την ικανοτητα τους.ημαρτον
    Ναι οκ ότι καταλαβαίνει ο καθένας
    γενικώς πάντως δεν μου αρέσει το ψιλοτσαμπουκαλεμένο ύφος σου οπότε υπάρχουν κι άλλα μέλη να το απευθύνεις...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. οι μπάτσοι στο Isle of Man είναι φίλοι μας
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2011, 02:41
  2. Isle of Man - Photos na goustarete!
    από asmar στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 15:07