Σελίδα 12 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 320

Θέμα: επειδη το μυαλο κανει κολπα.....απο τουριστικο street,σε on off..

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ...........

Δέ θέλω νά μπώ σέ άντιπαράθεση μέ κανέναν τή γνώμη μου γράφω μετά άπό
    40 χρόνια στά μηχανάκια.
    Έτυχε νά έχω καβαλήσει βαραντέρο γιά έναν χρόνο κάνοντας περίπου 25000 χλμ.
    Αύτά σού τά γράφω γιά νά σού πώ ότι δέν πέταξα έτσι κάτι άπλά γιά νά τό πώ όπως
    πολλοί έδώ μέσα.
    Τό μηχανάκι στό ταξίδι τό θεωρώ ΚΑΛΥΤΕΡΟ άπό άπ'ότι έχω δοκιμάσει συμπεριλαμβανομένων
    fgr,gtr,κ.λ.π.....
    ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ,πίνεις καφέ καί καπνίζεις στά 180 ένώ έχει τό γκάζι νά ξεπεράσει άνετα τά 200 άν
    τό χρειαστείς κάποια στιγμή.
    Ταξιδεύει άκούραστα, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΟΤΕΡ καί ό άναβάτης έπίσης στά 160-170.
    Σέλλα ,χώροι γιά δύο άτομα καί βαλίτσες ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ κορυφαία,κατανάλωση γιά τό ψεκαστό μιλάω νορμάλ.
    ΟΜΩΣ
    Ένώ τό θεωρώ σάν τόν κορυφαίο χιλιομετροφάγο,πού πιστεύω ότι τήν θέση του
    παίρνει τώρα τό σούπερ τενερέ έχοντας έπιπλέον τό διαφορικό τεράστιο άβαντάζ,
    έκεί άρχιζουν τά όργανα.
    ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ έπικίνδυνο,τσιγαρόχαρτο σέ ένα κακοζυγισμένο μηχανάκι 270 κιλών
    μέ ύψηλό κέντρο βάρους πού φαίνεται πανεύκολα άν πάς νά τό σηκώσεις άπό τό
    πλαινό στάντ καί νά τό μετακινήσεις.
    ΚΟΥΡΣΟΥΜΙ πολύ βαρύ,στήν πόλη άχρηστο βέβαια στά πεζοδρόμια όταν άνεβείς χωρίς
    καλή γκαζιά σβήνει ,πεντακόσια κυβικά στόν κύλινδρο δέ σηκώνουν κόλπα θέλουν
    σταθερό γκάζι καί στροφές άλλιώς.......
    Όταν είσαι κάτω άπό 100 καί στρίβεις......προσεύχεσαι,όταν πάς στά 50-60 σέ κάποιο βουνό
    στριφτερό προσεύχεσαι διπλά...!!!
    Έβλεπα τά βαραντέρο νά σαβουριούνται καί έλεγα....ε πολλά είναι γιαυτό τά βλέπω συνέχεια.
    Μέχρι πού έσπασα τό ρεκόρ μου δύο πτώσεις σέ μερικούς μήνες μέσα στήν πόλη...!!!
    Ούτε στό βουνό μέ τό έντουράκι δέν έπεφτα έτσι.
    Άν τελικά θελήσεις νά πάρεις νά ξέρεις ότι τά πολλά είναι ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ μέ άπειρα χλμ.
    καί τά κοντέρια στό καλαματιανό.
    Πήγαινε σέ ψεκαστό τρικολόρ άπό 2006,πιό πίσω άγόρασε καλύτερα καί ένα συνεργείο Χόντα..!!
    Αύτή είναι ή ταπεινή μου γνώμη λεβέντη μου.
    Γιά μένα ΜΑΚΡΥΑ,καλύτερα ένα βεστρομάκι όπου όλα είναι φθηνότερα άπό σέρβις μέχρι
    άσφάλεια καί τέλη λόγω κυβικών καί θά χάνεις μόνο λίγο στήν άρχοντιά στό ταξίδι, καί στό
    γκάζι θά είσαι λίγο πιό άργός σέ τελική καί προσπεράσεις πάνω άπό τά 170-180, όπου ένας καλός
    καί έμπειρος όδηγός δέν έχει θέμα ποτέ.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ...........
    thanks για την αναλυτικοτατη αποψη σου...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ................

Πιστεύω ότι σού έγραψα τόσα όσα χρειάζονται όχι γιά νά δικαιολογήσω τή θέση μου
    άλλά γιά νά σέ προβληματίσω καί νά σέ άποτρέψω άπό μία λάθος άγορά.
    Βέβαια τό μηχανάκι πούλησε σάν τρελλό.......ΑΛΛΑ
    ύπάρχουν καί τά άλλά,έμένα μέ φόβισε ή όδική του συμπεριφορά πράμμα πού δέν ένοιωσα
    ποτέ στά τόσα χρόνια πού έχω όδηγήσει ότι μαλακία κυκλοφόρησε.
    Καί τίς δύο φορές μού έφυγε τό μπροστινό σάν νά πάτησα ΣΑΠΟΥΝΙ,δέν κατάλαβα,δέν πρόλαβα,
    τή μία μέ βγάλανε άπό κάτω όπου έγκλωβίστηκα τυχερός μέ βαριούς μώλωπες καί θλαστικά τραύματα
    γλυτώνοντας τή λεκάνη στό τσάφ άπό τύχη ίσως καί σωματότυπου καί τήν άλλη ούτε κάν πρόλαβα
    νά βγάλω χέρι σερνότανε τό κεφάλι στήν άσφαλτο σέ μιά στροφή πού τήν έχω πάρει χίλιες φορές.
    Έκεί καθάρισε τό arai καί σηκώθηκα σάν νά είχα φάει 2-3 δυνατές μπουνιές στό πρόσωπο.
    Είχα καί τρίτο περιστατικό όπου γλύτωσα μέ ένα μικρό κάταγμα στά δάχτυλα τού ποδιού.
    Έ ρέ φίλε τόσα χρόνια στό βουνό άνέβαινα όπου κυνηγούσα τή σκιά μου,τέτοιο πράμμα δέν έτυχε...!!
    Τόσα χρόνια Χαγιαμπούζα καί πήγαινα σέ βουνά καί έπαρχιακούς δρόμους μέ σιγουριά,
    τό βαραντέρο είναι γιά Άθήνα -Θεσσαλονίκη καί Άλεξανδρούπολη -Γιάννενα...!!!
    Καί όταν τελειώνει ή Έθνική νά σέ περιμένει καί ένα παπί νά μπείς στήν πόλη.........
    Άστο τό ρημάδι.......άστο.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Χωρις να εχω την εμπειρια του Τερενς σε βαραντερο θα ελεγα οτι τα προβληματα που αναφερει λυνονται με λιγη δουλεια στο περουνι το οποιο εχει πολυ μαλακα ελατηρια για το βαρος της μηχανης και ανεπαρκη αποσβεση. Τα αναλογα για το αμορτισερ.
    Με αλλα λογια, δεν θα δισταζα να αποκτησω ενα υπο την προυποθεση οτι θα διεθετα ενα χιλιαρικο επι πλεον της τιμης αγορας ωστε να σα σαξω τις αναρτησεις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Το mk3 έρχεται στο όριο που εχω θέσει ως ταβάνι.το παλιότερο δεν νομίζω οτι θα πρέπει να παίξει γιατί παμε σε μηχανάκι 10ετιας.θα κάνω 1-2 βόλτες ακόμα το στρώμα γιατί μου φάνηκαν ψηλά καΙ μακριά τα χέρια.βέβαια μάλλον είναι συνήθεια αλλά θελω να είμαι σίγουρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ωχ τωρα το πηρα χαμπαρι...
    Τι varadero ρε μλκ? Πας καλα? Ουτε εγω δεν εκανα ετσι οταν εψαχνα on-off

H παιρνεις ΚΤΜ(τα κανει ολα) ή παρε vstrom(το πιο τιμιο) αλλιως κρατα οτι εχεις και αστα τα αλλα...

Εναλλακτικα, το στρωνεις στο ψαξιμο και περιμενεις να πετυχεις μορτικο παλιακο τουμπανιαρικο απο μερακλι(υπαρχουν τετοια, μη ζητησεις Ελεφαντα μονο,ο τελευταιος ξερεις που ειναι! ) με κανενα 2χιλιαρο, το μονταρεις οπως θες, τα ρεστα τα κανεις βενζινες για βολτες και εισαι αρχοντας. Στο λεω γτ ειδα το tenere που εβαλες στην αρχη!
    Τελευταία τροποποίηση από camen; 22/06/2014 στις 20:40.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Κ μιας κ μπηκα στον κοπο και διαβασα 12 σελιδες για την αφεντομουτσουναρα σου ενα θα σου πω τελικα:

Η παρε ΚΤΜ η κρατα αυτο που εχεις!

Τα υπολοιπα απο κοντα οταν πιουμε μπυρες man

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    V-storm, μιας και είναι το πιο τιμιο.

Για το varadero, άκου τον terens
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

@camen:αν δεν με ενδιεφερε το abs (το προηγουμενο fazer δεν ειχε,και το θελω στο μηχανακι μου)θα επαιρνα κατι αντιστοιχο με την δικια σου περιπτωση.τεσπα,εμεις θα τα πουμε και απο κοντα
    @byron:θενκς.το βαραντερο ειναι η αληθεια οτι μου φαινεται πως δεν θα με βολεψει σε ορεινες βολτες,σε πολη κλπ και θα ξενερωσω..
    κοιταζω τα στρωμ και βρισκεις πραγμα αρκετο παντως,απο οτι να ναι μεχρι πολυ καλα μηχανακια....

Νομιζω ο τερενς ειναι λίγο υπερβολικός, αλλα σε καμια περιπτωση λανθασμενος.

- Το οτι εχουν πέσει διάφοροι με ενα βλαχαδερο
    δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνο μηχανακι,
    απλα οτι κατι εγινε λανθασμενα.

- Δεν νομιζω οτι γινεται ενα μηχανακι να ταξιδευει μια χαρα στα 180χλμ πχ κ να ειναι ελλεινο σε αναρτησεις στα λιγα. Σε καμια περιπτωση ο βλαχαδερος δεν ειναι sm αλλα στριβει με αξιοπρέπεια για τα
    απειρα κιλα του κ μεχρι εκει.

- Δεν εχω κανει τα χλμ που εχει κανει ο τερενς με τον βλαχο αλλα για μια περιπου εβδομαδα που κρατησα ενα του 06 δεν ενιωσα κατι επικινδυνο μεσα στην πολη, απλα εστριβε μεχρι εκει που ηθελε.
    Στην περιφερειακη υμηττου το μπροστινο εχει την ιδια αισθηση με του αφρικα.
    Δεν καταλαβαινεις τι γινεται ακριβως, απλα το εμπιστευεσαι κ στριβεις, ομορφα, στρωτα, κ χωρις πολλες αποτομες κινησεις, πολυ καλυτερα απο το στρωμα σαν συμπεριφορα στα πολλα, στα 160 + πχ.

Καθαρα προσωπικα εχα ενα στρωμα για 14 μηνες, τοσο το αντεξα, στριβει εκ του απειρου καλυτερα στα κλειστα κομματια, οπως κ καιει χαρακτηριστικα λιγοτερα απο τον βλαχο κ μεχρι εκει.
    Για το 1.90 που ειμαι η θεση οδηγησης ειναι για τους νανους της χιονατης, ειναι απλα ελλεινη, σε σχεση με του βλαχου που κλασσικο χοντα κουμπωνεις στα πρωτα μετρα
    κ με το που θα βαλεις ενα συνεπιβατη κ δυο πραγματα, το νιωθεις οτι θα ηθελες καμια 20ρια αλογατα παραπανω.

- Επισης τα φρενα του βλαχου ειναι καλυτερα κ σε αισθηση κ σε αποδοση κ σε προστασια απο τον αερα ο βλαχος ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια που εχω οδηγησει.

- ακομα ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ στα χλμ ειναι τα περισσοτερα μηχανακια που ειναι χλμετροφαγοι κ οχι μονο οι βλαχοι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Δεν παω να αμφισβητησω τον Τερενς σε καμια περιπτωση.

Το ειχε, το εζησε, το ξερει, η αποψη του μετραει τριδιπλα.

Αλλα προσωπικα εχω δει απειρα βαρκαδερια να τους πινουνε το αιμα και να τα πηγαινουνε ταπα, κι οχι μονο στα πολλα αλλα και στα λιγα.
    Δεν ειναι λιγα αυτα που εχω δει και τα οδηγανε μεσα στην πολη αρκετα σβελτα και τα στριβουνε και τα χωρανε παντου.
    Σιγουρα το μηχανακι ΔΕΝ ειναι γι'αυτη τη δουλεια κατα κυριο λογο, αλλα δεν μπορει να εχω πετυχει εγω ολους τους Ροσαιους που μπορουν και τα πανε. Του πουστη πια.

Και σημερα πετυχα εναν.
    Αμα μου λεγανε οτι ειναι κουφιο το μηχανακι κι εχει αερα κοπανιστο μεσα απο τα πλαστικα θα το πιστευα. Λες και ηταν μοταρντ 120 κιλων το πηγαινε.

ΥΓ. @ακης: δεν τα λεω αυτα για να σου αλλαξω γνωμη. Ξεγραψε το βαρκαντερο να λιγοστευουν οι υποψηφιοι. Οσο κατασταλαζεις τοσο το καλυτερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Χωρις να εχω την εμπειρια του Τερενς σε βαραντερο θα ελεγα οτι τα προβληματα που αναφερει λυνονται με λιγη δουλεια στο περουνι το οποιο εχει πολυ μαλακα ελατηρια για το βαρος της μηχανης και ανεπαρκη αποσβεση. Τα αναλογα για το αμορτισερ.
    Με αλλα λογια, δεν θα δισταζα να αποκτησω ενα υπο την προυποθεση οτι θα διεθετα ενα χιλιαρικο επι πλεον της τιμης αγορας ωστε να σα σαξω τις αναρτησεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ............

Δέν θά έκαναν αύτά πού γράφεις καί μάλιστα μέ κοστολόγιο πολύ λιγότερο
    άπό τά 1000 πού γράφεις,διότι άν στή λιανική θέλεις 1000 εύρώ γιά νά διορθώσεις
    όπως γράφεις τά λάθη,μία έταιρεία θεωρώ ότι χρειάζεται 3-4 κατοστάρικα καί πολλά λέω.
    Νομίζω ότι είναι κι άλλα πολλά πράμματα,όπως τά καλάμια πού δέν άντέχουν γιά μένα
    τά 270 κιλά τού θεριού,ή τό κέντρο βάρους πώς νά τό κατεβάσεις..??
    Όσοι ξέρουν άπό βαραντέρο........είναι χαρακτηριστικό αύτό τό ύψηλό κέντρο βάρους.
    Τό όποίο όταν πάς μέ 50-60,, δευτέρες τρίτες, καί κάνεις κλειστές στριφτερές διαδρομές,
    σέ κάνει νά λές θά πέσω ...δέν θά πέσω,θά γλυστρήσω.....δέν θά γλυστρήσω....!!!
    Άντίθετα τό βεστρομάκι πού τό είχα κι αύτό στά χεράκια μου,ένα χρόνο τό άνευ abs
    καί ένα χρόνο αύτό μέ τό abs,περίπου 20000 χλμ. έχω κάνει καί μέ τά δύο,
    έχω νά πώ ότι είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σέ όλα
    έκτός είπαμε άπό τό αύτοκρατορικό ταξίδι,άντε καί λίγο γκαζάκι ψηλά άπό 170 μέχρι
    210-215 όπου τό βεστρόμ τερματίζει κάπου στά 200.
    Μικρές διαφορές πού δέν άγγίζουν τήν φιλοσοφία πάνω στήν όποία κινούνται αύτά
    τά μηχανάκια οί όποίες προέρχονται φυσικά άπό τά 350 κυβικά τής διαφοράς πού έχουν.
    Καί ποιός παίρνει τέτοιο μηχανάκι γιά νά έχει 5 δέκατα πιό γρήγορο τετρακοσάρι..??
    Δέν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος νά φτιάξει ένα βαραντέρο μέ τά 1000 εύρώ πού είπες.
    Διορθώνει λίγο τά πράμματα στό θέμα αίσθηση,όμως τά κακοζυγισμένα 270 κιλά μένουν,
    τό ύψηλό κέντρο βάρους παραμένει,τά λίγα καλάμια παραμένουν,ή αίσθηση όταν κατεβαίνεις
    πεζοδρόμιο ότι θά σκορπίσει παραμένει,ή γεωμετρία τής νταλίκας θά είναι ή ίδια κ.λ.π....
    Μεγαλύτερη λαχτάρα άπό μένα γιά βαραντέρο δέ νομίζω ότι είχε κανείς καί όταν τελικά
    τό κατάφερα ΜΚ-3 2007 καί όχι τό πλοίο τής άγάπης τό μπορντώ μέ τό καρμπυρατέρ
    πού είχε ό φίλος μου.....μετά τίς ΒΟΥΤΕΣ, ξενέρωσα πλήρως....!!!!
    Τέλος πάντων έδώ γράφουμε τίς γνώμες μας,καί γώ κατέθεσα τή δική μου
    ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, χωρίς ίδιοτέλεια έτσι άπλά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν παω να αμφισβητησω τον Τερενς σε καμια περιπτωση.

Το ειχε, το εζησε, το ξερει, η αποψη του μετραει τριδιπλα.

Αλλα προσωπικα εχω δει απειρα βαρκαδερια να τους πινουνε το αιμα και να τα πηγαινουνε ταπα, κι οχι μονο στα πολλα αλλα και στα λιγα.
    Δεν ειναι λιγα αυτα που εχω δει και τα οδηγανε μεσα στην πολη αρκετα σβελτα και τα στριβουνε και τα χωρανε παντου.
    Σιγουρα το μηχανακι ΔΕΝ ειναι γι'αυτη τη δουλεια κατα κυριο λογο, αλλα δεν μπορει να εχω πετυχει εγω ολους τους Ροσαιους που μπορουν και τα πανε. Του πουστη πια.

Και σημερα πετυχα εναν.
    Αμα μου λεγανε οτι ειναι κουφιο το μηχανακι κι εχει αερα κοπανιστο μεσα απο τα πλαστικα θα το πιστευα. Λες και ηταν μοταρντ 120 κιλων το πηγαινε.

ΥΓ. @ακης: δεν τα λεω αυτα για να σου αλλαξω γνωμη. Ξεγραψε το βαρκαντερο να λιγοστευουν οι υποψηφιοι. Οσο κατασταλαζεις τοσο το καλυτερο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ...........

Έχουν περάσει στά χέρια τών πάντων πλέον,παίρνεις 1000 κυβικά μέ 3000 εύρώ τό πολύ..!!
    Έπίσης δέν θά μπορούσα νά βγάλω συμπέρασμα γιά κάποιο μηχανάκι βλέποντας τό Χ κάγκουρα
    νά παίζει στό δρόμο.
    Κάποτε πρίν 35-40 χρόνια κατάλαβα ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!
    Δέν θά έπαιρνα όμως ποτέ ένα βαραντέρο γιά νά κάνω καγκουριές στήν πόλη ή νά πηγαίνω τάπα
    τά 270 κιλά άνάμεσα στά αύτοκίνητα.......
    Είναι άν μή τί άλλο γελοίο,κάτι σάν νά πηγαίνεις μέ τό σορτσάκι στήν έκκλησία καί μέ τό κουστούμι
    γιά μπάνιο στή θάλασσα,δέ γίνεται..??,γίνεται ποιός θά σού πεί όχι,άλλά σίγουρα είσαι
    καί τό λιγότερο....ΑΝΕΥ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ....!!!
    Γιά τόν φίλο μας πού ένδιαφέρεται έχω νά πώ ότι τό μηχανάκι λόγω κατασκευής
    ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όταν έτοιμάζεται νά φύγει,αύτό τρομάζει.
    Τέλος πάντων άς γράψει ό καθένας αύτό πού νομίζει........

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ...........

Έχουν περάσει στά χέρια τών πάντων πλέον,παίρνεις 1000 κυβικά μέ 3000 εύρώ τό πολύ..!!
    Έπίσης δέν θά μπορούσα νά βγάλω συμπέρασμα γιά κάποιο μηχανάκι βλέποντας τό Χ κάγκουρα
    νά παίζει στό δρόμο.
    Κάποτε πρίν 35-40 χρόνια κατάλαβα ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!
    Δέν θά έπαιρνα όμως ποτέ ένα βαραντέρο γιά νά κάνω καγκουριές στήν πόλη ή νά πηγαίνω τάπα
    τά 270 κιλά άνάμεσα στά αύτοκίνητα.......
    Είναι άν μή τί άλλο γελοίο,κάτι σάν νά πηγαίνεις μέ τό σορτσάκι στήν έκκλησία καί μέ τό κουστούμι
    γιά μπάνιο στή θάλασσα,δέ γίνεται..??,γίνεται ποιός θά σού πεί όχι,άλλά σίγουρα είσαι
    καί τό λιγότερο....ΑΝΕΥ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ....!!!
    Γιά τόν φίλο μας πού ένδιαφέρεται έχω νά πώ ότι τό μηχανάκι λόγω κατασκευής
    ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όταν έτοιμάζεται νά φύγει,αύτό τρομάζει.
    Τέλος πάντων άς γράψει ό καθένας αύτό πού νομίζει........
    Ναι βρε λεβέντη μου.
    Το ίδιο πράγμα λέμε, δε διαφωνώ κάπου.

Απλά λέω ότι συγκριτικά με την πολύ κακή του φήμη στους τομείς που αναφέρεις (κι όχι μόνο εσύ), προσωπικά μου κάνει εντύπωση που βλέπω (όχι έναν-δυο αλλά πολλούς) να το πηγαίνουν με άνεση.
    Απλά μια αναφορά/παρατήρηση έκανα.
    Για να γραφτεί στο χιόνι. Δε θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Το τόνισα ότι ούτε γι'αυτή τη δουλειά είναι αυτή η μηχανή, ούτε και πάω να αλλάξω γνώμη στον Άκη.
    Αφού το ξεπέρασε τόσο το καλύτερο. Narrow down μπας και καταλήξει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από V-TEC Προβολή μηνύματος
    Νομιζω ο τερενς ειναι λίγο υπερβολικός, αλλα σε καμια περιπτωση λανθασμενος.

- Το οτι εχουν πέσει διάφοροι με ενα βλαχαδερο
    δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνο μηχανακι,
    απλα οτι κατι εγινε λανθασμενα.

- Δεν νομιζω οτι γινεται ενα μηχανακι να ταξιδευει μια χαρα στα 180χλμ πχ κ να ειναι ελλεινο σε αναρτησεις στα λιγα. Σε καμια περιπτωση ο βλαχαδερος δεν ειναι sm αλλα στριβει με αξιοπρέπεια για τα
    απειρα κιλα του κ μεχρι εκει.

- Δεν εχω κανει τα χλμ που εχει κανει ο τερενς με τον βλαχο αλλα για μια περιπου εβδομαδα που κρατησα ενα του 06 δεν ενιωσα κατι επικινδυνο μεσα στην πολη, απλα εστριβε μεχρι εκει που ηθελε.
    Στην περιφερειακη υμηττου το μπροστινο εχει την ιδια αισθηση με του αφρικα.
    Δεν καταλαβαινεις τι γινεται ακριβως, απλα το εμπιστευεσαι κ στριβεις, ομορφα, στρωτα, κ χωρις πολλες αποτομες κινησεις, πολυ καλυτερα απο το στρωμα σαν συμπεριφορα στα πολλα, στα 160 + πχ.

Καθαρα προσωπικα εχα ενα στρωμα για 14 μηνες, τοσο το αντεξα, στριβει εκ του απειρου καλυτερα στα κλειστα κομματια, οπως κ καιει χαρακτηριστικα λιγοτερα απο τον βλαχο κ μεχρι εκει.
    Για το 1.90 που ειμαι η θεση οδηγησης ειναι για τους νανους της χιονατης, ειναι απλα ελλεινη, σε σχεση με του βλαχου που κλασσικο χοντα κουμπωνεις στα πρωτα μετρα
    κ με το που θα βαλεις ενα συνεπιβατη κ δυο πραγματα, το νιωθεις οτι θα ηθελες καμια 20ρια αλογατα παραπανω.

- Επισης τα φρενα του βλαχου ειναι καλυτερα κ σε αισθηση κ σε αποδοση κ σε προστασια απο τον αερα ο βλαχος ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια που εχω οδηγησει.

- ακομα ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ στα χλμ ειναι τα περισσοτερα μηχανακια που ειναι χλμετροφαγοι κ οχι μονο οι βλαχοι.

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ...............

Μετά άπό πολλά χρόνια σέ όλα τά SS καί σέ χίλια δυό έντουροειδή.
    Τό μοναδικό μηχανάκι πού όταν έφυγα μέ τό μπροστινό καί τίς δύο φορές
    νόμιζα ότι είχα πατήσει πάνω σέ γιαούρτι.
    ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ,άπλά δέν σού έτυχε μέσα στή βδομάδα...!!!
    Έγραψα γιά ξεσκισμένα μηχανάκια διότι βεστρόμ ύπάρχουν πολλά πού τά άγόρασαν
    κάποιοι λόγω μόδας,ή πολλοί τά είχαν έργαλεία καί γιά τήν πόλη καί δέν έγραψαν χλμ.
    Τά βαραντέρο παραπέμπουν κατευθείαν σέ ταξίδι μέ ότι αύτό συνεπάγεται καί έπίσης
    κυκλοφορούν άπό τό 99 νομίζω ένώ τά βεστρόμ άπό τό 2004-2005 μιά πενταετία άργότερα
    όπότε πιό πολλές πιθανότητες ύπάρχουν γιά τά παλιά νά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένα.
    1,90 δέν είμαι ,έχω 1,84 μέ μιά mra πού έβαλα καί στά δύο μηχανάκια ήμουν καλά.
    Στά 160+ έτσι κι άλλιώς αύτά τά μηχανάκια είναι βάρκα γυαλό.
    Τά 50 κιλά διαφοράς πού έχει τό βαραντέρο δίνει τήν αίσθηση τού πιό σταθερού καί άσφαλούς
    στίς άντιδράσεις όμως άν χρειαστούν κάνε μιά προσευχή στό Βούδα.
    Καί ό χαρλεάς μέ τά 400 κιλά καί έκείνος ίσως νοιώθει καλύτερα.
    Μέ paneuropean μέ τά 330+ κιλά της πού πήγα ένοιωθα βασιλιάς,σάν νά ήμουν σέ κάμπριο...!!!
    Όμως ήταν μιά εύθεία καί τίποτε παραπάνω.
    Μέ τό ΚΤΜ 1190 τού 2013,ότι πιό σύγχρονο ύπάρχει μέ όλα τά ήλεκτρονικά καλούδια,μόλις πέρασα
    τά 160+ πού λές πάλι τήν ίδια αίσθηση είχα,τήν ίδια άνασφάλεια άσχετα άν τό μηχανάκι είναι φτιαγμένο
    καί γιά τά 250...!!!
    Γενικά τέτοιο στήσιμο μοτό,ψηλοκάβαλο κ.λ.π.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιά όδήγηση τέτοιου είδους.
    Τά μηχανάκια αύτά ,γνώμη μου, είναι γιά νά τά πηγαίνεις άπό 120-130 μέχρι 160 τό πολύ γιά νά νοιώθεις
    έσύ καλά άς έχουν καί χρυσές άναρτήσεις ,άποσβέσεις,πηρούνια κουτάλια κ.λ.π.....

Σελίδα 12 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street η on off, super four η xt??
    από aakkuan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2009, 20:55
  2. Λαστιχα Street σε on-off
    από harlek στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 14:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •