Σελίδα 12 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 439

Θέμα: Σαρλί της π...ς

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    ...δεν ειναι παρα μια ιστορια μεταναστεύσεων ομαδων, λαων, φυλων....
    ...πολέμων και αίματος δυστυχώς.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τώρα αυτό σημαίνει ότι έχοντας μάθει από την ιστορία, μπορούμε να μην επιτρέψουμε στους επόμενους έποικους να καταστρέψουν την κοινωνία και τον τρόπο ζωής των νυν κατοίκων περιοχών αφομοιώνοντας τους και προσαρμόζοντάς τους με ήπιους τρόπους (νομίζω είναι δυνατόν) ή είναι αναπόφευκτο και ιστορικά αποδεδειγμένο το ότι όταν δέχεσαι μεγάλο αριθμό εποίκων καταστρέφεσαι (το οποίο είναι και το επιχείρημα πίσω από κάθε βίαιη ρατσιστική οργάνωση);
    Την μετακινηση πληθυσμων δεν μπορουμε να την αλλαξουμε. Συνεβαινε απο παντα, πολυ πριν την εφευρεση των εθνων-κρατων και θα συνεχισει να συμβαινει.
    Αυτο που πρεπει να κανουμε (κατα τη γνωμη μου) ειναι να σεβομαστε τον τροπο ζωης του αλλου οσο σεβεται βεβαια και αυτος τον δικο μας και να μην εκλαμβανουμε το διαφορετικο ως εκ προϊμιου επικινδυνο. Το να προσπαθουμε να αφομοιωσουμε πληθυσμους ειναι επικινδυνο. Συνηθως καταληγει σε αντιδραση ή καταστροφη. Η αφομοιωση συμβαινει ουτως ή αλλως, απλα σε χρονικα πλαισια που δεν αντιλαμβανομαστε.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μια χαρά τους είχα πετύχει εγώ στην Μελβούρνη το 2005, εξαθλιωμένοι, αλκοολικοί, έχουν καταντήσει να πουλάνε τουριστικά είδη (χειροποίητα μπούμερανγκ κ.λ.π) για τα προς το ζην καθώς δεν τους παίρνουν πουθενά, πάντως σαν λαός επιμένουν να υπάρχουν ακόμα. (για πόσο, δεν ξέρω.... )
    Καλά τους είδες, τους άκουσες όμως τι λέγανε;

(κωλόπαιδι abel, θα σε πετύχω δε θα σε πετύχω στραβοδόντη )

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τι ειναι αυτο το γαλλικο;;;

@Pipe: Η ΗΠΑ ειναι ελεϊνο μερος για να ζεις (τουλαχιστον οι μεγαλουπολεις).

@Cpt. Haddock: Οι Αβοριγινες και να ηθελαν να διαφωνησουν ειναι πλεον νεκροι οποτε ειναι δυσκολο. Φροντισαν γι'αυτο οι επικοι.

Δειτε επισης ενα προσφατο ντοκυμαντερ του Vice για τον αλκοολισμο στις επαρχιες των Ινουιτ στον Καναδα και πως οι λευκοι επικοι τους κατεστρεψαν τις κοινωνιες και τον τροπο ζωης. Ειναι αρκετα σχετικο με το ολο θεμα.
    Όπως κατέστρεψε εμάς το ανατολικό μπλοκ.
    Όλες από εδώ περνούσαν για τας ευρωπας, και μας έκαναν μ@@νακηδες, χρήμα υπήρχε ( έστω) και δανεικό.
    Τώρα που τελείωσε το μουρμουρι οι άντρες έμειναν στον άσσο και οι γυναίκες περιφέρονται μόνες και ψάχνουν εραστές στο face.
    Στο δια ταύτα ο καθείς σπίτι του ,ειδικά αν εγώ δεν έχω να χορτάσω, δεν θα ταΐσω τον πεινασμένο. Κατ επέκταση όλους όσους έρχονται και βολοδερνουν με αγνώστους σκοπούς.
    Δεν είναι όλοι καημένοι μετανάστες.
    Τα ίδια λέγανε το 91-92 όταν άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία, μπήκαν οι καημένοι και μαζί όλη η μαφία τους. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Δεν έχω σκυλί να ψοφήσει και του γείτονα.
    Δεν έχω δηλαδή λεφτά εγώ ο μετανάστης, να κάψω το σπίτι ( σαν έννοια) του δυτικού.
    + του ότι έχουν τόση φανατιλα στην θρησκεία τούς, που αν ήταν χριστιανοί κάποιους που λέγανε για παστιτσιους και κλπ θα τους είχαν πιει το αίμα με καλαμάκι, αφού τούς είχαν κάνει πρωκτοσκοπηση, και μετά λιθοβολισμό.
    Και οι δυτικοί έκαναν πουτανιές, εκχριστινισαν αζτεκους Ίνκας, αβοριγινες, αλλά δεν αποκεφάλιζαν.
    Μπορεί αυτοί να ασπάζονται το ακραίο ισλάμ το το οποίο κάποιους συμφέρει και χρατοδοτειται, κλείνουν σχολεία και διδάσκουν σαρία = σκότωσες άπιστο, έχεις θέση στον ουρανό με άπειρες παρθένες κλπ.
    Όλα για μια αρρωστημένη ιδέα κυριαρχίας θρησκειών,και πλούτου. Το ποιο απλο
    Αν εφαρμοζόταν η σαρία εδώ πόσοι και πόσες θα λοξοκοιταζαν η θα ξενοπηδουσαν?
    Ο πεοκοφτης θα πήγαινε τελικές.
    Στο δια ταύτα οι δυτικοί εισέβαλαν με τον κάλπικο πολιτισμό στα εδάφη τους αντλωντας τις φυσικές πηγές πλούτου ( πετρέλαιο, ορυκτά κλπ) πες ότι αύριο φεύγουν όλοι οι δυτικοί από παντού, Ιράν, Ιράκ, Λίβανο Συρία, Αφγανιστάν κλπ κλπ.υι νομίζετε οτι θα γίνει?
    Θα ζήσουν αρμονικά η οι δυνατοί τζιχαντιστες θα επιβληθούν των υπολοίπων?
    Μάλλον το δεύτερο και μετά έρχεται η σειρά μας .
    Άντε γιατί καιρό έχω να φάω κάρτα και κάτι με έπιασε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ωχ, SHOOTER alert! Στα κόκκινα ο server.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045
    ...
    Αν κι έχω κάποιες ενστασεις, δεν είπες κάτι που κινδυνεύεις με κάρτα.

υ.γ. Και οι Χριστιανοί αποκεφάλισαν. Και μάλιστα αρκετούς... και μεταξύ τους αποκεφάλιζαν ο ένας τον άλλο...
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 16/01/2015 στις 16:17.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και οι δυτικοί έκαναν πουτανιές, εκχριστινισαν αζτεκους Ίνκας, αβοριγινες, αλλά δεν αποκεφάλιζαν.
    Τι δεν έκαναν οι χριστιανοί;

Μλκ μη τα λες έτσι απότομα

Για τα λοιπά, επίσης το σχόλιο είναι
    Σόρι μαν, κάρτα δεν ξέρω γιατί αποζητάς, ίσως έχεις επηρεαστεί από σύνδρομα ηρωοποίησης κατατρεχόμενου αδικημένου, πάντως συνέχισε, βγάζεις γέλιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κλαίω.

Για τους φτωχούς Σαουδάραβες και εμιρετιανούς που τους έχουν στριμώξεις οι Δυτικοί Ιμπερεαλιστές
    να αγοράζουν Φερράρι και λαμπο με το στανιό ενα πράγμα.
    Και να οι προσφορές για πρώην αεροδρόμια και να οικόπεδα για καζίνα και τέτοια του Σατανά.

Banned
    Τι δεν έκαναν οι χριστιανοί;

Μλκ μη τα λες έτσι απότομα

Για τα λοιπά, επίσης το σχόλιο είναι
    Σόρι μαν, κάρτα δεν ξέρω γιατί αποζητάς, ίσως έχεις επηρεαστεί από σύνδρομα ηρωοποίησης κατατρεχόμενου αδικημένου, πάντως συνέχισε, βγάζεις γέλιο.
    Έχω ξάδερφο τον Βασίλη τον καιλιδη ( που το έκανε καΐλας για συντομία)
    Και θείο τον Ορέστη Μακρη όσο να ναι το γονίδιο του κατατρεγμένου κρατάει το πούστικο

Α, ορέστης δεν ήταν μακρίδης, να το συντομεύσει;

Banned
    Α, ορέστης δεν ήταν μακρίδης, να το συντομεύσει;
    Τα ευκόλως εννοουμενα παραλείπονται.

Παλαιό μέλος
    Οχι εναν τη φορα,αλλα 10-10.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Οχι εναν τη φορα,αλλα 10-10.
    Άντε ρε. Σε λίγο θα μας πεις ότι το σχίσμα δεν είχε σχέση με την τριαδικότητα του θεού αλλά με την επιρροή του κάθε πατριαρχείου και την κονόμα. Τι 'στε σεις οι άπιστοι ρπμ...

Banned
    Ναι Πανο, και σταυροφορίες έκαναν και λεηλάτησαν και βίασαν και η πολις εάλω.
    Τι να λέει τώρα.
    Στο σήμερα που ζούμε,σταυρωσαν και αποκεφαλισαν αλλόθρησκους?
    Έβαλαν φυλακή η σκότωσαν σκιτσογραφους που κορόιδευαν η διακωμωδουσαν τον Χριστό,τους Αγίους η την θρησκεία γενικότερα?
    Λιθοβολούν και αποκεφαλίζουν τις μοιχες με συνοπτικές διαδικασίες?
    Πουλάνε παιδιά σαν εμπόρευμα?

Έβαλαν φυλακή η σκότωσαν σκιτσογραφους που κορόιδευαν η διακωμωδουσαν τον Χριστό,τους Αγίους η την θρησκεία γενικότερα?
    Ο "Παστίτσιος" δεν σου λέει κάτι; Αυτό ρε μαν πως σου ξέφυγε, αφού σε όλα μέσα είσαι, απορώ.

Για τα παιδάκια, την εμπορία ή την "προσωπική χρήση", είσαι σίγουρος για αυτά που λες;

Σελίδα 12 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 17:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18