Την μετακινηση πληθυσμων δεν μπορουμε να την αλλαξουμε. Συνεβαινε απο παντα, πολυ πριν την εφευρεση των εθνων-κρατων και θα συνεχισει να συμβαινει.
Αυτο που πρεπει να κανουμε (κατα τη γνωμη μου) ειναι να σεβομαστε τον τροπο ζωης του αλλου οσο σεβεται βεβαια και αυτος τον δικο μας και να μην εκλαμβανουμε το διαφορετικο ως εκ προϊμιου επικινδυνο. Το να προσπαθουμε να αφομοιωσουμε πληθυσμους ειναι επικινδυνο. Συνηθως καταληγει σε αντιδραση ή καταστροφη. Η αφομοιωση συμβαινει ουτως ή αλλως, απλα σε χρονικα πλαισια που δεν αντιλαμβανομαστε.
MADE IN JAPAN 日本製
Όπως κατέστρεψε εμάς το ανατολικό μπλοκ.
Όλες από εδώ περνούσαν για τας ευρωπας, και μας έκαναν μ@@νακηδες, χρήμα υπήρχε ( έστω) και δανεικό.
Τώρα που τελείωσε το μουρμουρι οι άντρες έμειναν στον άσσο και οι γυναίκες περιφέρονται μόνες και ψάχνουν εραστές στο face.
Στο δια ταύτα ο καθείς σπίτι του ,ειδικά αν εγώ δεν έχω να χορτάσω, δεν θα ταΐσω τον πεινασμένο. Κατ επέκταση όλους όσους έρχονται και βολοδερνουν με αγνώστους σκοπούς.
Δεν είναι όλοι καημένοι μετανάστες.
Τα ίδια λέγανε το 91-92 όταν άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία, μπήκαν οι καημένοι και μαζί όλη η μαφία τους. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Δεν έχω σκυλί να ψοφήσει και του γείτονα.
Δεν έχω δηλαδή λεφτά εγώ ο μετανάστης, να κάψω το σπίτι ( σαν έννοια) του δυτικού.
+ του ότι έχουν τόση φανατιλα στην θρησκεία τούς, που αν ήταν χριστιανοί κάποιους που λέγανε για παστιτσιους και κλπ θα τους είχαν πιει το αίμα με καλαμάκι, αφού τούς είχαν κάνει πρωκτοσκοπηση, και μετά λιθοβολισμό.
Και οι δυτικοί έκαναν πουτανιές, εκχριστινισαν αζτεκους Ίνκας, αβοριγινες, αλλά δεν αποκεφάλιζαν.
Μπορεί αυτοί να ασπάζονται το ακραίο ισλάμ το το οποίο κάποιους συμφέρει και χρατοδοτειται, κλείνουν σχολεία και διδάσκουν σαρία = σκότωσες άπιστο, έχεις θέση στον ουρανό με άπειρες παρθένες κλπ.
Όλα για μια αρρωστημένη ιδέα κυριαρχίας θρησκειών,και πλούτου. Το ποιο απλο
Αν εφαρμοζόταν η σαρία εδώ πόσοι και πόσες θα λοξοκοιταζαν η θα ξενοπηδουσαν?
Ο πεοκοφτης θα πήγαινε τελικές.
Στο δια ταύτα οι δυτικοί εισέβαλαν με τον κάλπικο πολιτισμό στα εδάφη τους αντλωντας τις φυσικές πηγές πλούτου ( πετρέλαιο, ορυκτά κλπ) πες ότι αύριο φεύγουν όλοι οι δυτικοί από παντού, Ιράν, Ιράκ, Λίβανο Συρία, Αφγανιστάν κλπ κλπ.υι νομίζετε οτι θα γίνει?
Θα ζήσουν αρμονικά η οι δυνατοί τζιχαντιστες θα επιβληθούν των υπολοίπων?
Μάλλον το δεύτερο και μετά έρχεται η σειρά μας .
Άντε γιατί καιρό έχω να φάω κάρτα και κάτι με έπιασε
Αν κι έχω κάποιες ενστασεις, δεν είπες κάτι που κινδυνεύεις με κάρτα.Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045
υ.γ. Και οι Χριστιανοί αποκεφάλισαν. Και μάλιστα αρκετούς... και μεταξύ τους αποκεφάλιζαν ο ένας τον άλλο...
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 16/01/2015 στις 16:17.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κλαίω.
Για τους φτωχούς Σαουδάραβες και εμιρετιανούς που τους έχουν στριμώξεις οι Δυτικοί Ιμπερεαλιστές
να αγοράζουν Φερράρι και λαμπο με το στανιό ενα πράγμα.
Και να οι προσφορές για πρώην αεροδρόμια και να οικόπεδα για καζίνα και τέτοια του Σατανά.
Α, ορέστης δεν ήταν μακρίδης, να το συντομεύσει;
Ναι Πανο, και σταυροφορίες έκαναν και λεηλάτησαν και βίασαν και η πολις εάλω.
Τι να λέει τώρα.
Στο σήμερα που ζούμε,σταυρωσαν και αποκεφαλισαν αλλόθρησκους?
Έβαλαν φυλακή η σκότωσαν σκιτσογραφους που κορόιδευαν η διακωμωδουσαν τον Χριστό,τους Αγίους η την θρησκεία γενικότερα?
Λιθοβολούν και αποκεφαλίζουν τις μοιχες με συνοπτικές διαδικασίες?
Πουλάνε παιδιά σαν εμπόρευμα?