Σελίδα 12 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι και οι Παραολυμπιακοί αγώνες είναι, αλλά.

Για να πάρεις ένα καλό gaming laptop, θέλεις ~1500€ και ποτέ δε θα φτάσει ένα αντίστοιχο desktop. Επίσης θέλεις σίγουρα έξτρα ποντίκι, γιατί gaming με touchpad, λολ. Και όλα αυτά, για να παίζεις σε μια οθόνη 15-17''. Καλώς ήρθες στο 1998.
    ποσο πιο σωστα;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ναι και οι Παραολυμπιακοί αγώνες είναι, αλλά.

Για να πάρεις ένα καλό gaming laptop, θέλεις ~1500€ και ποτέ δε θα φτάσει ένα αντίστοιχο desktop. Επίσης θέλεις σίγουρα έξτρα ποντίκι, γιατί gaming με touchpad, λολ. Και όλα αυτά, για να παίζεις σε μια οθόνη 15-17''. Καλώς ήρθες στο 1998.
    Kαλό gaming laptop = 2.500€ και βάλε.

Με τα ίδια ποσά στήνεις ιντερνετ καφέ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ρε αγάπες, με 2500 παίρνω ακόμα ένα fazer ας πούμε και κρατάω την λατρεμένη λαδιέρα για σπέαρ πάρτΖ...

LOL την δουλειά μας είπαμε να κάνουμε, όχι frag τον πρωταθλητή CS ξέρω 'γω

καλα.......σιγα μην ακουσεις εμας..............παρε ρε αδερφε ενα με 4-5 κατοσταρικα να κανεις δουλεια.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    LOL την δουλειά μας είπαμε να κάνουμε, όχι frag τον πρωταθλητή CS ξέρω 'γω
    Η λέξη "frag" χρησιμοποιείται μόνο σε ανδρικά fps.

Πάρε ό,τι να'ναι τότε. Τι μας ζαλίζεις;

O ssd θα σε κάνει να μη θες να ξαναγυρίσεις πίσω. Κατά τ'άλλα ό,τι πληρώσεις, θα πάρεις. Ελάχιστες παγίδες υπάρχουν στον χώρο των Η/Υ.
    Life begins at 45°.

Ελάχιστες παγίδες υπάρχουν στον χώρο των Η/Υ.
    Μόνο η AMD είναι παγίδα, από ότι λες...

Καλά δεν θα σας ζαλίσω άλλο
    Συνεχίστε με τα dell alienware κλπ gayμινκγ λάπτοπΖ.

Είδα και το lenovo thinkpad. Ωραίο είν' τούτο, όντως θυμίζει τα παλιά ΙΒΜ. Πολύ εκτός Budget.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Είδα και το lenovo thinkpad. Ωραίο είν' τούτο, όντως θυμίζει τα παλιά ΙΒΜ. Πολύ εκτός Budget.
    Χτύπα κανα HP Spectre

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	HP-Spectre-12.3_right-facing-profile.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	356564

Μόνο η AMD είναι παγίδα, από ότι λες...

Καλά δεν θα σας ζαλίσω άλλο
    Συνεχίστε με τα dell alienware κλπ gayμινκγ λάπτοπΖ.

Δεν είναι παγίδα. Είναι φθηνότερη και χειρότερη

Σε κάρτες γραφικών, είναι οκ η amd. Σε CPUs, δε θα την προτιμούσα. Όλα εξαρτώνται από το τι ακριβώς θες και πόσα θες να διαθέσεις. Το δικό μου laptop είναι Toshiba, με amd cpu Αλλά το χρησιμοποιώ 2 φορές τον χρόνο και αν.

Τα ThinkPad είναι εξαιρετικά. Μπορείς να βρεις refurbished 2ης και 3ης γενιάς, στα ~300€, τα οποία πατάνε κάτω οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στα ~500€. Δε θα αγόραζα τίποτα άλλο από lenovo.

Π.χ. http://www.ebay.co.uk/itm/CHEAP-FAST...IAAOSwt6ZWWG94
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ρε σας ακούω που κλαίγεστε με το πόσο κάνουν οι ssd και πραγματικά απορώ. Πουλάω Kingston 240gb 78.70, Corsair 240 78.20 Samsung 250gb 96.30 και θεωρώ ότι δεν είμαι ο φτηνότερος κι επίσης τα λεφτά δεν είναι πολλά για να απογειώσεις το μηχάνημά σου. Επίσης μικρή η διαφορά από τους 120άρηδες αλλά μάλλον έχετε καλομάθει στο 50άρι τους 500άρηδες συμβατικούς και σας κακοφαίνεται. Όποιος δοκίμασε την αλλαγή απλά είπε "τι μαλακία έκανα τόσον καιρό που δεν τον άλλαζα"
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ρε σας ακούω που κλαίγεστε με το πόσο κάνουν οι ssd και πραγματικά απορώ. Πουλάω Kingston 240gb 78.70, Corsair 240 78.20 Samsung 250gb 96.30 και θεωρώ ότι δεν είμαι ο φτηνότερος κι επίσης τα λεφτά δεν είναι πολλά για να απογειώσεις το μηχάνημά σου. Επίσης μικρή η διαφορά από τους 120άρηδες αλλά μάλλον έχετε καλομάθει στο 50άρι τους 500άρηδες συμβατικούς και σας κακοφαίνεται. Όποιος δοκίμασε την αλλαγή απλά είπε "τι μαλακία έκανα τόσον καιρό που δεν τον άλλαζα"
    δεν ξαναβαζω μηχανικο δισκο σε μηχανημα μου.Τελος.Και τωρα που σιγα σιγα περνουν τον κατηφορο οι τιμες των SSD,(νταξ,ακομα ειναι πιο ακριβοι απο τους HDD)ποιος ο λογος να εχεις τα πολυτιμα αρχεια σου σε μηχανικο;Σε ενα σημειο ριχνουν στους SSD:στην τιμη,πουθενα αλλου.Γνωμη μου ειναι οτι σε λιγο καιρο οι SSD θα ειναι πιο φτηνοι απο τους HDD(που μαλλον θα καταργηθουν εντελως).Το κοστος κατασκευης ειναι μικροτερο απο το κοστος των μηχανικων.Απλα ,ακομα πληρωνουμε "τεχνολογια".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    spadak@ οι hp ειναι τσιτωμενοι σε specs τραβανε ζορια και κλαταρουν σχετικα γρηγορα. απο την μικρη μου εμπειρια που εχω.

σχετικα τωρα με σκληρους. εχω σκοπο να παρω ssd αλλα τον μηχανικο δεν τον παραταω. με τον εξης συλλογισμο μου. οι ssd ετσι και παθουν κατι, πανε ολα τα δεδομενα που εχω εκει μεσα. θαχω μηχανικο για τα δεδομενα μου και εναν ssd για το λειτουργικο.

σωστο; ναι;
    Γιαννης

Και ο hdd αν πάθει κάτι, πάνε τα δεδομένα σου Κι εγώ έχω τους ssd μου μόνο για το λειτουργικό, προγράμματα, 1-2 παιχνίδια που παίζω συχνά. Αλλά σε desktop. Δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό σε laptop.
    Life begins at 45°.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    spadak@ οι hp ειναι τσιτωμενοι σε specs τραβανε ζορια και κλαταρουν σχετικα γρηγορα. απο την μικρη μου εμπειρια που εχω.

σχετικα τωρα με σκληρους. εχω σκοπο να παρω ssd αλλα τον μηχανικο δεν τον παραταω. με τον εξης συλλογισμο μου. οι ssd ετσι και παθουν κατι, πανε ολα τα δεδομενα που εχω εκει μεσα. θαχω μηχανικο για τα δεδομενα μου και εναν ssd για το λειτουργικο.

σωστο; ναι;
    συγκρίνεις την αξιοπιστία ηλεκτρομηχανικής συσκευής με αυτή ηλεκτρονικού κυκλώματος;

τα δεδομένα σου, εν τέλει, δεν τα σιγουρεύεις διαλέγοντας το ένα ή το άλλο μέσο αποθήκευσης, τα σιγουρεύεις με σωστό backup
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν ειμαι ειδημων των pc αλλα πιστευα οτι στον μηχανικο οταν ερθει η ωρα του να κλαταρει θα κανει κατι νουμερα. ετσι θαχεις υποψιαστει να πραξεις αναλογα. κι εχω ακουσει πως υπαρχουν καποια προγραμματα που σωνεις καποια δεδομενα. ενω ο ssd μια κι εξω.

τα εχω ακουσει δεν την εχω πατησει ακομα γιαυτο ρωταω.

κι επισης σε desktop η ερωτηση μου. το λαπτοπ τοχω μονο για πασπαρτου και ιντερνετ.
    Γιαννης

never hold back Το avatar του/της Ohm
    δεν ειμαι ειδημων των pc αλλα πιστευα οτι στον μηχανικο οταν ερθει η ωρα του να κλαταρει θα κανει κατι νουμερα.
    μπορεί ναι, μπορεί όχι... μπορεί να το πάρεις χαμπάρι, μπορεί όχι. Πιστεύεις σε συμφέρει να ποντάρεις στο ότι όταν αρχίσει να γέρνει και θα εμφανίσει ακίνδυνα συμπτώματα και θα τα πάρεις χαμπάρι έγκαιρα;

ετσι θαχεις υποψιαστει να πραξεις αναλογα. κι εχω ακουσει πως υπαρχουν καποια προγραμματα που σωνεις καποια δεδομενα. ενω ο ssd μια κι εξω.
    Αυτό στις περιπτώσεις που η βλάβη είναι στα δεδομένα, όχι στον μηχανισμό. Σε αυτή την περίπτωση όπως και στον ssd γίνεται ανάκτηση/διόρθωση.

Μηχανισμός με κινούμενα μέρη πάντως, είναι δεδομένο ότι με τη χρήση φθείρεται.

Και το ξαναλέω για έμφαση: η μόνη λύση είναι το σωστό backup. Όχι να τρέχεις και να μη σώνεις όταν τελικά γίνει η στραβή. Όλοι οι δίσκοι μπορούν να σου σκάσουν εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς κανένα γνωστό λόγο.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Σελίδα 12 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic