Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 244

Θέμα: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!!!

never hold back Το avatar του/της Ohm
    υπάρχουν πράματα που μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις μοτοσυκλέτα. Πχ να μπαίνεις στην πίστα για αγώνες, να πηγαίνεις στη δουλειά σου, να πας βόλτες με τους φίλους σου...

τί υπάρχει που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;

καταλαβαίνεις ή το παίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    ...

.....
    Να παντρευτείς.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος μοτοσυκλέτα?
    ή ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα και υγεία, έτσι για τη φάση?
    Αδερφέ, σε συγχαίρω πάντως για την υπομονή σου και δεν εννοώ εντός γάμου αν με καταλαβαίνεις...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    υπάρχουν πράματα που μπορείς να κάνεις μόνο αν έχεις μοτοσυκλέτα. Πχ να μπαίνεις στην πίστα για αγώνες, να πηγαίνεις στη δουλειά σου, να πας βόλτες με τους φίλους σου...

Να κλάσεις κάτω από την κουβέρτα .....
    Δοκίμασε το με γκομενακι και έλα να μου πεις την έκβαση. ...
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αυτά μπορώ να τα κάνω και με το αυτοκίνητο, και με ποδήλατο και με πατίνι κοκ.

τι υπάρχει που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;

Σου απάντησα παραπάνω, εκφράζοντας προσωπική γνώμη. Συγκατοίκηση, παιδιά

Μια χαρά καταλαβαίνω, και σου απάντησα, αλλά εσυ μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις οτι δε μπορούμε να γενικεύουμε για οποιοδήποτε θέμα, γιαυτό και το παράδειγμα μου παραπάνω για τη μοτοσυκλέτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μπαίνω εμβόλιμα για να θέσω τέλος στις απορίες:

Ο γάμος είναι ένας θεσμός που δεν γεννήθηκε από τον έρωτα, αλλά από τα βακτήρια! Οι ανθρωπολόγοι προσγειώνουν ανώμαλα τις ρομαντικές ψυχές, καθώς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δέσμευση μεταξύ δύο ανθρώπων ήταν μια ιδέα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Κράις Μπάουχ του πανεπιστημίου του Γουότερλου στον Καναδά και τον Ρίτσαρντ ΜακΕρλιθ του Ινστιτούτου Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ στη Γερμανία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature Communications», βασιζόμενοι σε μαθηματικές προσομοιώσεις σε υπολογιστές, μελέτησαν διάφορους παράγοντες (κοινωνικοί, δημογραφικοί, υγείας κ.ά.), που συνέβαλαν στη σταδιακή επικράτηση της μονογαμίας μεταξύ των ανθρώπων. Προϊστορικά οι περισσότερες κοινωνίες, που ήταν μικρές ομάδες κυνηγών-συλλεκτών, ήσαν πολυγαμικές.

Αυτή η πρακτική όμως μειώθηκε δραστικά όταν πια εμφανίστηκε η γεωργία, εξαιτίας της οποίας δημιουργήθηκαν πυκνοκατοικημένοι οικισμοί. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, όταν μια κοινωνία μεγαλώνει στα 300 περίπου σεξουαλικά ώριμα άτομα, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα γίνονται ενδημικά στον πληθυσμό, μειώνοντας τον ρυθμό αναπαραγωγής. Σε αυτήν την κατάσταση ως λύση προτάχθηκε η μονογαμία, η οποία επιβλήθηκε μάλιστα στις αρχές με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο, στο όνομα της επιβίωσης της κοινωνίας.
    πηγή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    -Δεν θα πάρεις ποτέ μια ιδέα του τί εστι κόλαση.
    -Δεν θα έχεις ποτέ την ευκαιρία να δεις πως ειναι σε εναν πόλεμο το βραδυ να κοιμασαι με τον εχθρό.
    εχω κι αλλα...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    -Δεν θα έχεις ποτέ την ευκαιρία να δεις πως ειναι σε εναν πόλεμο το βραδυ να κοιμασαι με τον εχθρό.
    εχω κι αλλα...
    Ρεσπεκτ!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Στα ανέκδοτα δεν είμαστε;

Τι έγινε πάλι και τσακώνεστε ρε;

Γυναίκες είστε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ο κυριος Οhm οταν παντρευτει θα χασει ολες τις αντιστασεις του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ο κυριος Οhm οταν παντρευτει θα χασει ολες τις αντιστασεις του

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αυτά μπορώ να τα κάνω και με το αυτοκίνητο, και με ποδήλατο και με πατίνι κοκ.
    τι υπάρχει που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;
    Σου απάντησα παραπάνω, εκφράζοντας προσωπική γνώμη. Συγκατοίκηση, παιδιά
    Μια χαρά καταλαβαίνω, και σου απάντησα, αλλά εσυ μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις οτι δε μπορούμε να γενικεύουμε για οποιοδήποτε θέμα, γιαυτό και το παράδειγμα μου παραπάνω για τη μοτοσυκλέτα.
    με το αυτοκίνητο δεν μπορείς να πας σύντομα στη δουλειά σου στο κέντρο της αθήνας, ούτε με πατίνι, ούτε με ποδήλατο. Για κάποιους, είναι πρακτικό το θέμα. Στον γάμο, ποιό είναι το πρακτικό όφελος;
    Δεύτερον, άμα πάρεις μηχανή, έχεις μηχανή. Ανεβαίνεις πάνω, πας βόλτα. Με το γάμο, τί; Απέκτησες πιστοποιητικό και τώρα μπορείς να κάνεις παιδί; Πριν δηλαδή δεν μπορούσες;

Γιατί και παιδί μπορείς να κάνεις και να συγκατοικήσεις, χωρίς να παντρευτείς.

το να μην τα κάνεις αυτά αν δεν παντρευτείς, είναι αυθαίρετος περιορισμός που θέτεις εσύ στον εαυτό σου, όχι κάτι που υπάρχει εξ'ορισμού

(λες και υπάρχουν απρόσωπες γνώμες; οι γνώμες εξ'ορισμού είναι προσωπικές, αυτό που λες είναι ισοδύναμο του "έτσι νομίζω εγώ, άσχετα με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα", "η γη είναι επίπεδη...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΜΟΥΓΝΩΜΗΑΑΑΠΔΕΝΜΠΟΡΕΙΣΝΑΠΕΙΣΤΙΠΟ Α")

αν εσύ δεν θες να κάνεις κάποια πράγματα αν δεν παντρευτείς, αυτό είναι δικό σου θέμα, όχι του γάμου γενικότερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Αδερφέ, σε συγχαίρω πάντως για την υπομονή σου και δεν εννοώ εντός γάμου αν με καταλαβαίνεις...
    σοβαρά τώρα; τόσο πολύ με απεχθάνεσαι; ποπόοοο... λυπάμαι ρε φίλε, τί να κάνουμε... είμαι κόπανος απ'ότι φαίνεται.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    εχω κι αλλα...
    να συμπληρώσω: ερχόμενος στη γη, η κάθε ψυχή, για να βρει το νόημα της, την ολοκλήρωσή της και για να ενωθεί με το Άναρχο πάλι, πρέπει να βιώσει τον πόνο που της αναλογεί.

Ο Γάμος σου δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλάβεις έναν τέτοιο πόνο.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    με το αυτοκίνητο δεν μπορείς να πας σύντομα στη δουλειά σου στο κέντρο της αθήνας, ούτε με πατίνι, ούτε με ποδήλατο. Για κάποιους, είναι πρακτικό το θέμα. Στον γάμο, ποιό είναι το πρακτικό όφελος;
    Δεύτερον, άμα πάρεις μηχανή, έχεις μηχανή. Ανεβαίνεις πάνω, πας βόλτα. Με το γάμο, τί; Απέκτησες πιστοποιητικό και τώρα μπορείς να κάνεις παιδί; Πριν δηλαδή δεν μπορούσες;

Γιατί και παιδί μπορείς να κάνεις και να συγκατοικήσεις, χωρίς να παντρευτείς.

το να μην τα κάνεις αυτά αν δεν παντρευτείς, είναι αυθαίρετος περιορισμός που θέτεις εσύ στον εαυτό σου, όχι κάτι που υπάρχει εξ'ορισμού
    Ξεκινάω ανάποδα.

Αυθαίρετος δεν είναι, μιας και τον θέτω εγώ για τον εαυτό μου. Αυθαίρετος θα ήταν να τον έθετα για εσένα, νομίζω.

Σίγουρα μπορείς να κάνεις τα πάντα εκτός γάμου, όπως και μπορείς να πας στο κέντρο της Αθήνα ταχύτατα και με αυτοκίνητο/ποδήλατο, ταχύτερα και απο μοτοσυκλέτα.
    Σου είπα οτι δε μπορείς να γενικεύσεις σε κανένα θέμα και αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Τα δικά σου πιστεύω/θέλω λένε οτι δεν υπάρχει κάτι που δε μπορείς να κάνεις ΕΝΤΟΣ γάμου και μόνο.
    Πες μου κάτι που μπορείς να κάνεις μόνο ΕΚΤΟΣ γάμου, μπας και βρούμε μια άκρη.

Πάμε και σε κάτι που με ενόχλησε
    (λες και υπάρχουν απρόσωπες γνώμες; οι γνώμες εξ'ορισμού είναι προσωπικές, αυτό που λες είναι ισοδύναμο του "έτσι νομίζω εγώ, άσχετα με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα", "η γη είναι επίπεδη...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΜΟΥΓΝΩΜΗΑΑΑΠΔΕΝΜΠΟΡΕΙΣΝΑΠΕΙΣΤΙΠΟ Α")
    Θα μπορούσα να σου απαντήσω εκφράζοντας μια άποψη κάποιου, αλλά αυτό να μην ήταν η γνώμη μου

Να γίνεις γκουρού των Σίχ (Η αγαμία είναι αμαρτία κατά τον σιχισμό)

Μετά από κάποια χρόνια γάμου πάντως, μπορώ να βεβαιώσω προσωπικά από ιδία πείρα αλλά και από δείγμα του περίγυρου μου, ότι ο χαρακτήρας ΔΕΝ αλλοιώνεται. Αν κάποιος είναι μαλάκος πριν τον γάμο μαλάκας θα παραμείνει. Αν είναι ένας νορμάλ απλός κοινός θνητός, το ίδιο θα είναι και μετά το γάμο.

Πέρα από το τυπικό πρακτικό μέρος, κοινωνική αποδοχή, εθιμοτυπία κλπ, υπάρχει και το ουσιαστικό πνευματικό για κάποιους. Η ψυχική συνένωση δύο ανθρώπων.
    Μπορεί να φαντάζει ανόητο σε κάποιους. Κατανοητό.
    Think faster than you ride

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. δεν σας είπα....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:56
  3. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας