Σελίδα 12 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 376

Θέμα: street vs street

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Βρε διελευση κανω είπαμε οτι απλα περναμε δεν ειπαμε οτι το κανουμε εντουρο!Σωστο μηχανακι εχω πάρει γιατι μεχρι εκει παρεμβαλλεται ασφαλτος,στο χωμα δεν με ενδιαφερει να τρεξω.
    Παντως Μπιλλυ σκεψου το ενδεχομενο μιας μεγαλης ον οφφ με πραγματικες δυνατοτητες εκτος δρομου.....

Εχεις χασει ηδη πολλες εικονες και απο τα μερη που εχεις ηδη παει....!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    η αληθεια ειναι οτι αν ο χωματοδρομος ειναι κατα 99% μεσα στα ταξιδια σου και πολλες φορες αναγκαζεσαι ή γουσταρεις (βιτσια ειναι αυτα), να περασεις απο κροκαλες...
    ενα f800gs θα ηταν ιδανικο...και αναφερω το συγκεκριμενο γιατι εχει εξισου αστεια καταναλωση με το nc...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    η αληθεια ειναι οτι αν ο χωματοδρομος ειναι κατα 99% μεσα στα ταξιδια σου και πολλες φορες αναγκαζεσαι ή γουσταρεις (βιτσια ειναι αυτα), να περασεις απο κροκαλες...
    ενα f800gs θα ηταν ιδανικο...και αναφερω το συγκεκριμενο γιατι εχει εξισου αστεια καταναλωση με το nc...

Σωστος...!!

Με comfort σέλα.

Τίθεται άλλο ερώτημα, αν το πατάει, γιατί... Το 800adv το έχω στις μύτες των παπουτσιών.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Όταν τα λες αυτά προδίδει πόσα λίγα ξέρεις για τον συγκεκριμένο αναβατη.....στο λέω φιλικά γιατί μπήκες μια φορά πίστα με ένα versys και πιστεύεις ότι πατάς το σύμπαν όλο....
    δεν ειπα οτι το παταω..ισα ισα τωρα μαθαινω και το ανεφερα κιολας οτι πρωτη φορα μπηκα.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    δεν ειπα οτι το παταω..ισα ισα τωρα μαθαινω και το ανεφερα κιολας οτι πρωτη φορα μπηκα.
    Ο τροπος που γραφεις και αυτα που λες δειχνουν αλλα..ειδικα οταν τη λες σε καποιον που εχει φαει το trackday με το κουταλι...
    Throttle that mysterious friend of ours

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    billy έχω να σε δω καιρό και μου προκαλεί έκπληξη η αλλαγή φιλοσοφίας... μπράβο ρε φίλε. Είχες φτάσει στα όρια του κάγκουρα με τα άλλα εργαλεία.

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί πήρα το βαραντέρο, όλοι στο άλλο φόρουμ είχαν ξαφνιαστεί με αυτή την κίνηση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με comfort σέλα.

Τίθεται άλλο ερώτημα, αν το πατάει, γιατί... Το 800adv το έχω στις μύτες των παπουτσιών.
    Αρκεί και μία.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    billy έχω να σε δω καιρό και μου προκαλεί έκπληξη η αλλαγή φιλοσοφίας... μπράβο ρε φίλε. Είχες φτάσει στα όρια του κάγκουρα με τα άλλα εργαλεία.

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί πήρα το βαραντέρο, όλοι στο άλλο φόρουμ είχαν ξαφνιαστεί με αυτή την κίνηση...
    Ναι, νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τώρα.
    Life begins at 45°.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τώρα.
    Ναι ρε συ, με πάει παντού, απροβλημάτιστα, αβίαστα, ακούραστα, αξιόλογα, ανεπανάληπτα, ακαταμάχητα και με απόλυτη εχεμύθεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Ωραία τα λέτε. Επιστημονικά και κατανοητά. Μου έμεινε μια απορία όμως, απ το πρώτο πόστ ακόμα. Ρε Μπομπ? Τι ρόλο παίζει ένα χαλικάκι στην κορυφή ενός παγόβουνου?? Ότι τι???

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Ωραία τα λέτε. Επιστημονικά και κατανοητά. Μου έμεινε μια απορία όμως, απ το πρώτο πόστ ακόμα. Ρε Μπομπ? Τι ρόλο παίζει ένα χαλικάκι στην κορυφή ενός παγόβουνου?? Ότι τι???
    Δεν έχεις δεί το ice age? Πατας το χαλίκι και παει το παγόβουνο!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων iceage.jpg‎  
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Παντως Μπιλλυ σκεψου το ενδεχομενο μιας μεγαλης ον οφφ με πραγματικες δυνατοτητες εκτος δρομου.....

Εχεις χασει ηδη πολλες εικονες και απο τα μερη που εχεις ηδη παει....!!
    Το έχω σκεφτει κάποιες φορές αλλα προς το παρών απορρίπτεται για τις αναγκες μου και θα σου εξηγησω το γιατι.

Κανω 55.000km το χρονο μεχρι σήμερα που μιλάμε,ανεβαινω κορυφες βουνων και κανω διαφορες τετοιες δραστηριοτητες.Δυστυχως λογω εργασιας συνηθως εχω μολις μια μερα διαθεσιμη.Οι περισσοτεροι αυτη τη μερα θα ηθελαν να ξεκουραστουν,εγω την εκμεταλλευομαι στο επακρον και κάνω μεγάλες μονοήμερες εκδρομες.

Πχ μια τυπικη εκδρομη ειναι η εξης https://goo.gl/maps/19VGaxtFLN22.Και ειναι μια διαδρομη που εχω κανει και θα ξανακανω μεσα στις επομενες Κυριακες(κορυφη περήφανο του Γραμμου 2444m).Αυτη τη διαδρομη που βλεπεις την κανω σε μια μέρα + 3-4 ωρες πεζοποριας αναλογα.Ανεβαινω μονο απο επαρχιακα γιατι η εθνικη ειναι βαρετη και κατεβαινοντας οπου με πιασει νυχτα βγαινω εθνικη.Δηλαδη σε μια 1000αρα βόλτα το 3% ειναι χωματοδρομος τον οποιο περναω αργα μεν αλλα άφοβα,ναι θα μπορουσα με ενα Africa Twin να τον περάσω τάπα,σε ολο το επαρχιακό ομως δεν θα πηγαινα το ιδιο ευκολα και γρηγορα με 21 ζαντα μπροστα.Εκτος αυτου ενα χωματινο λάστιχο σε περιορίζει στην ταχυτητα στις ευθειες στις οποιες πάω τουλαχιστον με 160.

Ευρωπαικό μηχανάκι με τα χιλιομετρα που κάνω ειναι ενα τεραστιο ρίσκο αν και το F800 ειναι πολυ καλο,καιει ομως σαφως παραπάνω στις ταχυτητες που κινουμαι,δοκιμασμένο. Σιγουρα στα χέρια μου δε θα αντεξει.Σε φιλο μου βάρεσε το σασμάν 1ο χέρι στα 40.000km.Και το καινουργιο Αφρικα καιει και αυτο αρκετα συγκριτικα με το NC,το καλοκαίρι πετυχα εναν Τουρκο ανεβαινοντας για βορειο Ακρωτηρι και οι διαφορες στα 160km σταθερα ηταν 2,5 λιτρα στα 100.

Με το NC στα χιλιομετρα που κάνω γλιτωνω πανω απο 1500 ευρω το χρόνο συγκριτικά με κάποιο αλλο της κατηγορίας στην ίδια χρηση .Ενα Vstrom καιει 2 λιτρα πανω,ενδεικτικα στο χαρτη που εβαλα θα ήθελα 35-40 ευρω παραπάνω βενζινη.Δοκιμασμένο πολλες φορες σε βόλτες με φίλους.
    Σήμερα έχω 147.000km και ουσιαστικα στο μηχανακι δεν εχει αλλαχτει ποτε τιποτα εκτος απο λάδια(ανα 12.000) και μπουζι (ανα 48.000).Ουτε τεντωτηρες,ουτε ντιζες συμπλεκτη,ουτε πηνια.Απολυτως τιποτα.

Τα πάντα ειναι θεμα αναγκων,μεχρι σημερα που μιλάμε το ταπεινό εργαλείο NC με καλύπτει στο να πετυχαινω τους στοχους μου και μου εξοικονομεί πολλά χρήματα.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ο τροπος που γραφεις και αυτα που λες δειχνουν αλλα..ειδικα οταν τη λες σε καποιον που εχει φαει το trackday με το κουταλι...
    και εγω μπορω να ξερω τι τρωει με το κουταλι ο φιλος? αυτος ξερει για μενα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Το έχω σκεφτει κάποιες φορές .....................................
    Να και κάποιος που δεν αγόρασε μηχανάκι επειδή είναι ...ωραίο

Σελίδα 12 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Street VS Sport
    από zik_virches στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2015, 09:47
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. Απαντήσεις: 1