Αφού με κάνατε κολλημένο με το Μοtο gr και αναγκάστηκα να βάλω σύνδεση και στο σπίτι, άντε να σας βάλω και τη σκύλα μου απο το pc του σπιτιού αφού τη βρήκα εύκαιρη.
Αυτή λοιπόν είναι η Ζιζί μου με τον αγαπημένο της κούκλο που του έχει βγάλει τα μάτια στη κυριολεξία.
ΌΧΙ λέω απο την αρχή στις προξενήτρες.
-Δέν την αρραβωνιάζω.
-Δέν την παντρεύω.
-Δέν την αφήνω αμολυτή να γυρίζει με τον ένα και με τον άλλο γαμπρόσκυλο.
Της έχω γράψει για προίκα ένα χωράφι ελιές αλλά όπως δηλώνει θα αξιοποιήσει την περιουσία της όπως αυτή θέλει και δεν σκοπεύει να τη χαρίσει σε κανένα προικοθήρα που γαυγίζει.![]()
Πάλι μαλακία έκανα με τη φωτό και δεν τη μίκρυνα όσο έπρεπε.![]()
Σόρρυ ρε παίδες.
![]()
Aν δει το Συναγερμο του αφρο θα την χασεις ρεεεεεεεεεε !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού με κάνατε κολλημένο με το Μοtο gr και αναγκάστηκα να βάλω σύνδεση και στο σπίτι, άντε να σας βάλω και τη σκύλα μου απο το pc του σπιτιού αφού τη βρήκα εύκαιρη.
Αυτή λοιπόν είναι η Ζιζί μου με τον αγαπημένο της κούκλο που του έχει βγάλει τα μάτια στη κυριολεξία.
-Δέν την αρραβωνιάζω.
-Δέν την παντρέυω.
Της έχω γράψει για προίκα ένα χωράφι ελιές αλλά όπως δηλώνει θα αξιοποιήσει την περιουσία της όπως αυτή θέλει και δεν σκοπεύει να τη χαρίσει σε κανένα προικοθήρα που γαυγίζει.![]()
Ουτε με αλυσιδα δε θα κρατιεται !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο σκύλος του Afro θα είναι το παράδειγμα του σκύλου που της έμαθα να αποφεύγει !Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Aν δει το Συναγερμο του αφρο θα την χασεις ρεεεεεεεεεε !!!!
Ουτε με αλυσιδα δε θα κρατιεται !!!
Ποιό κτήνος ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
και ενα προφιλ του κτηνους ............
Αυτό άμα το αφήσεις αμολυτό σε δυο μέρες θα πεθάνει απο την πείνα.
Γάβ Prost!
Απο αυτό μου το μήνυμα την έσβησα τη φωτό γιατί βγήκε τεράστια.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
-Δέν την αρραβωνιάζω.
-Δέν την παντρεύω.
Την επισυνάπτω εδώ.
![]()
Κατ' αρχην η Ζιζι !!!! Ακου ονομα !! ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΙΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΨΑΛΙΔΙΑ !!! ΚΑΙ Ο ΑΦΡΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ !!!
Οσο για τη διονυσια δε θελω κουβεντα λεμε !! Ειναι 3 μηνων παρθενα !! Ακομα ανηλικο !!! Και ειναι και κτηνος γιατι σκεψου πως θαναι μετα απο 8 μηνες και παρθενα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι εκπαιδευμένη στον ανταρτοπόλεμο λέμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κατ' αρχην η Ζιζι !!!! Ακου ονομα !!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ρεεεεεεεεεεεεε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
και ενα προφιλ του κτηνους ............
πλυνε την λεμε!!!
τιγκα στους μπιχλοκομπους ειναι!![]()
ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρεεεεεεεεεεεεε!!!!
πλυνε την λεμε!!!
τιγκα στους μπιχλοκομπους ειναι!![]()
ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ;;;
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
αμα ειναι να σε φαει αυτη ζωντανο να σου στειλω τον ταϊσον βρε να σε ψησει κιολας πριν :rotflmao: