Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 242

Θέμα: Τα μικρά κυβικά δεν είναι επιλογή μόνο των νέων οδηγών

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αγοράσει vstrom 250 στα 5200, όταν υπάρχουν απίστευτα 650 με λιγότερα λεφτά. Προφανώς ο οποιοσδήποτε πράττει όπως εκείνος επιθυμεί και δεν πρέπει εμείς να γινόμαστε διαδικτυακοί δερβέναγες, απλά στο μυαλό μου δεν δικαιολογείται. 40 κιλά διαφορά, διαφορά κατανάλωσης αστεία, διαφορά τελών αστεία, διαφορά γκαζιού λιγότερο αστεία αλλά και πάλι σε καμία περίπτωση δεν σε φοβίζει το γκάζι του 650. Στο μυαλό μου αν είσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής είτε επιλέγεις παπί είτε 500-650αρι. Τα κυβικά 250-300 τα θεωρώ αχρείαστη μετριότητα. Σίγουρα μπορεί να κάνω λάθος, απλά εκφέρω την προσωπική μου άποψη.
    Ε Στο μυαλό μου αν είσαι συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής είτε επιλέγεις παπί είτε 500-650αρι. Σίγουρα μπορεί να κάνω λάθος, απλά εκφέρω την προσωπική μου άποψη.
    Απολυτα σωστα διατυπωμενη αποψη.Ομως στο εδω νημα παρουσιαζεται μια καινουργια κατηγορια.Οι συνειδητοποιημενοι χρηστες μεγαλων κυβικων που ανακαλυπτουν το μεχρι τωρα λαθος τους να αγοραζουν 1000αρες για γουστα ,αντι για τα παπια.Απορω ποσα πραγματα δεν γνωριζω και εχω ακομη να μαθω
    κουκουρουκουκου

Νέο μέλος
    Πάντως είναι πιο ευχάριστο να πηγαίνεις γρήγορα ένα αργό μηχανάκι παρά αργά ένα γρήγορο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zimmer Προβολή μηνύματος
    Πάντως είναι πιο ευχάριστο να πηγαίνεις γρήγορα ένα αργό μηχανάκι παρά αργά ένα γρήγορο.
    αυτό λέγεται(και ισχύει κατά την γνώμη μου) για "μηχανάκια" τύπου duke 390,όχι για παπιά με αστείες αναρτήσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Αυτά τα θέματα δεν έχουν τελειωμό!
    Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί κυλίνδρων, ροπής, ιπποδύναμης, στησίματος, φρένων, φορτώματος, ευελιξίας κτλ άρα και τόσες πολλές κατηγορίες στα δίτροχα που είναι σχεδόν απίθανο να μη βρει κάποιος αυτό που του ταιριάζει.Αν τώρα αυτό που του ταιριάζει είναι και αυτό που του αρέσει,ακόμα καλύτερα.Και πάλι όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σήμερα γουστάρεις on/off και αύριο-μεθαύριο δε θα θέλεις ss...ακόμα και με τα ίδια κριτήρια...ένας οδηγός δηλαδή που κινείται κατά βάση μέσα στην πόλη,σήμερα μπορεί να εκθειάζει ως ιδανικά για την πόλη π.χ.τα μικρά ή μεσαία on/off και μετά από ένα χρόνο τα scooter!
    Επομένως εκτός από διαφορετικές κατηγορίες μοτοσυκλετών,υπάρχουν και διαφορετικές ''κατηγορίες'' ανθρώπων και φυσικά διαφορετικές φάσεις/κολλήματα/διαθέσεις/ανάγκες που περνάει ο ίδιος άνθρωπος, αναθεωρώντας αντιλήψεις που διατηρούσε στο παρελθόν.Ιδίως όσοι δε διαθέτουμε δεύτερη μηχανή,συνηθίζουμε να επαινούμε τη μοναδική μας αγαπημένη(έστω και αν αυτή είναι κανένα θηρίο on/off ή ss των 120+ ίππων!)ότι μπορεί άνετα να παίξει το ρόλο του commuter!Πράγμα που μπορεί και να ισχύει,τηρουμένων των αναλογιών,επειδή γουστάρουμε να την καβαλάμε και την έχουμε ανάγει σε πολυεργαλείο!
    Προσωπικά προτιμώ μεσαίες και μεγάλες μοτοσυκλέτες ακόμα και για αστική χρήση...ίσως επειδή μου δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας σε αντίθεση με τα παπιά ή τα μικρότερα μηχανάκια.Και η αίσθηση που έχω από τον περίγυρό μου είναι ότι η πλειοψηφία που οδηγεί μικρότερες μοτο,κάνει αυτήν την επιλογή για οικονομικούς λόγους.Αν δηλαδή τους δινόταν η δυνατότητα να έχουν στην κατοχή τους και να συντηρούν με τα ίδια χρήματα ένα μεγαλύτερο δίτροχο,σαφώς και θα επέλεγαν το μεγαλύτερο.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οδηγοί που συνειδητοποιημένα οδηγούν επί σειρά ετών 250ρια μολονότι δεν έχουν οικονομική δυσκολία και θα μπορούσαν αν ήθελαν να οδηγούν μεγαλύτερη και πιο δυνατή μοτοσυκλέτα.

Παλαιό μέλος
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αγοράσει vstrom 250 στα 5200, όταν υπάρχουν απίστευτα 650 με λιγότερα λεφτά. Προφανώς ο οποιοσδήποτε πράττει όπως εκείνος επιθυμεί και δεν πρέπει εμείς να γινόμαστε διαδικτυακοί δερβέναγες, απλά στο μυαλό μου δεν δικαιολογείται. 40 κιλά διαφορά...
    Με την πρώτη ματιά έτσι είναι. Όμως η κατηγορία των 250 είναι ποιο λειτουργικη...είναι αυτό που λέμε για κάθε μέρα.. και για αυτό έχει κοινο. Παράδειγμα. Έστω ότι είσαι ένας έμπορος στην Αθήνα ή ένας εισπρακτορας στο Λονδίνο. Κάθε μέρα μπορεί να κάνεις 100 με 150 χλμ και 15 με 25 ξεπεζεματα και ανεβάσματα στην μηχανή ...τότε τα 40 κιλά και η χαμηλότερη σέλα κάνουν ΤΕΡΆΣΤΙΑ δαφορα στην καθημερινότητα σου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    ξεκαβαλησαν το ss και πηραν παπια για γουστα ;

ναι..
    Δε μιλάω για παπιά, υπάρχουν κι άλλα μηχανάκια μικρού κυβισμού.

Επίσης αυτό είναι απλά ένα στερεότυπο.
    Σαν τους φοβισμένους που πέφτουν και κοιμούνται.

Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα για μεσήλικες+ που συνεχίζουν να παριστάνουν τα τζόβενα πάνω σε 1000άρια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Με την πρώτη ματιά έτσι είναι. Όμως η κατηγορία των 250 είναι ποιο λειτουργικη...είναι αυτό που λέμε για κάθε μέρα.. και για αυτό έχει κοινο. Παράδειγμα. Έστω ότι είσαι ένας έμπορος στην Αθήνα ή ένας εισπρακτορας στο Λονδίνο. Κάθε μέρα μπορεί να κάνεις 100 με 150 χλμ και 15 με 25 ξεπεζεματα και ανεβάσματα στην μηχανή ...τότε τα 40 κιλά και η χαμηλότερη σέλα κάνουν ΤΕΡΆΣΤΙΑ δαφορα στην καθημερινότητα σου
    Σίγουρα,αν θες την μηχανή για μια και μοναδική χρήση (στην προκείμενη commuting εντός μεγαλούπολης) και το παπί δεν καλύπτει τις ανάγκες ασφαλείας σου μια μηχανή 250 κυβικά ίσως είναι ιδανική.Εγώ προσωπικά ακόμα και μόνο commuting να έκανα ξέροντας ότι ίσως χρειαστεί να βγω Βουλιαγμένης ή Κηφισσό πάλι το 650 θα έπαιρνα(τα 40 κιλά διαφορά μου φαίνονται 0,ειδικά σε ίδια στημένες μηχανές),αλλά ίσως αυτό είναι δικιά μου παραξενιά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δε μιλάω για παπιά, υπάρχουν κι άλλα μηχανάκια μικρού κυβισμού.

Επίσης αυτό είναι απλά ένα στερεότυπο.
    Σαν τους φοβισμένους που πέφτουν και κοιμούνται.

Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα για μεσήλικες+ που συνεχίζουν να παριστάνουν τα τζόβενα πάνω σε 1000άρια.
    Τελικα τα απαξιωτικα στερεοτυπα ειναι χρησιμα για αυτους που θελουν να καβατζαρουν χωρις πολλα-πολλα μια συζητηση.
    Τα παπια χρησιμοποιηθηκαν πριν στο νημα για να στηριξουν την απαξια των κυβικων και σε αυτα απολυτως αναφερθηκα αλλα εσυ ''δεν μιλας για παπια αλλα για αλλα μηχανακια μικρου κυβισμου''
    Ok watever δεν θα παιξω την κολοκυθια ως προς τα μικρα κυβικα ,αλωστε πανε πανω απο 30 χρονια που καβαλαγα μικρα ,ενω εσυ φαινεσαι πιο καταρτισμενος σε αυτα που τα εχεις και προσφατα
    κουκουρουκουκου

Παλαιό μέλος
    ..
    Τα παπια χρησιμοποιηθηκαν πριν στο νημα για να στηριξουν την απαξια των κυβικων και σε αυτα απολυτως αναφερθηκα ...
    Δεν απαξίωση τα κυβικά. Απλά ανέφερα ότι με ένα παπί 110 κιλών πέρασα ποιο όμορφα σε ένα βουνό από ότι με ένα ον οφ 200 + κιλων.

Anyway παντως να ξέρετε ότι δεν σας τρολαρω. Απλά ίσως να είναι δική μου μοτο ψυχοσύνθεση τέτοια που να γουστάρει μηχανάκια πούπουλα.

Τελικα τα απαξιωτικα στερεοτυπα ειναι χρησιμα για αυτους που θελουν να καβατζαρουν χωρις πολλα-πολλα μια συζητηση.
    Ή γι'αυτούς που θέλουν να κάνουν εντύπωση πετώντας μια εξυπνάδα και τσουβαλιάζοντας τις επιλογές κάποιων ανθρώπων ως προερχόμενες από αδυναμία και φόβο.

Τα παπια χρησιμοποιηθηκαν πριν στο νημα για να στηριξουν την απαξια των κυβικων και σε αυτα απολυτως αναφερθηκα αλλα εσυ ''δεν μιλας για παπια αλλα για αλλα μηχανακια μικρου κυβισμου''
    Ναι.
    Άλλο το παπί, άλλο ένα RC390 (που και με τα δύο βγάζεις γούστα αν έχεις όρεξη, αλλά πάμε παρακάτω).

Ok watever δεν θα παιξω την κολοκυθια ως προς τα μικρα κυβικα ,αλωστε πανε πανω απο 30 χρονια που καβαλαγα μικρα ,ενω εσυ φαινεσαι πιο καταρτισμενος σε αυτα που τα εχεις και προσφατα
    Ε τώρα με νίκησες.
    Πάω να κρυφτώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Δεν απαξίωση τα κυβικά. Απλά ανέφερα ότι με ένα παπί 110 κιλών πέρασα ποιο όμορφα σε ένα βουνό από ότι με ένα ον οφ 200 + κιλων.

Anyway παντως να ξέρετε ότι δεν σας τρολαρω. Απλά ίσως να είναι δική μου μοτο ψυχοσύνθεση τέτοια που να γουστάρει μηχανάκια πούπουλα.
    Έχεις ψυχοσύνθεση αδύναμου και χέστη.
    Μην το ψάχνεις.

Παλαιό μέλος
    Χαχα....μου θυμίζεις κυριακατικους οικογενειακους καυγαδες..Για να ξαναγυρίσουμε στο νήμα έχει καβαλήσει κανείς klx 150;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Τελικα οποιον 50ρη πετυχαινω στο δρομο με μικρο μηχανακι να τον αρχισω στις κλωτσιες;
    Η ειναι 50ρης με χιλιαρι;
    Με μπερδεψατε..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τελικα οποιον 50ρη πετυχαινω στο δρομο με μικρο μηχανακι να τον αρχισω στις κλωτσιες;
    Η ειναι 50ρης με χιλιαρι;
    Με μπερδεψατε..........
    δειρε ολους τους 50αριδες για νασαι μεσα και θα το βρουμε στην πορεια
    το πολυ πολυ ζητας και μια συγνωμη μετα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ή γι'αυτούς που θέλουν να κάνουν εντύπωση πετώντας μια εξυπνάδα και τσουβαλιάζοντας τις επιλογές κάποιων ανθρώπων ως προερχόμενες από αδυναμία και φόβο.

Ναι.
    Άλλο το παπί, άλλο ένα RC390 (που και με τα δύο βγάζεις γούστα αν έχεις όρεξη, αλλά πάμε παρακάτω).

Ε τώρα με νίκησες.
    Πάω να κρυφτώ.

Ειμουν σαφεστατος και δεν αναφερθηκα σε επιλογες καποιων ανθρωπων ,αλλα στα γεραματα και στην αισθηση κυριως της ελαττωσης της σωματικης ικανοτητας που αναγκαζουν τον οδηγο να αποσυρεται σε πιο ''ασφαλεις καταστασεις''
    Αυτο το στοιχειο εχω την αισθηση, οτι, η δεν μπορεις να το αξιολογησεις η παριστανεις τον χαζο και ειλικρινα ψιλοβαριεμαι να συζηταω για το θεαθηναι μεσα στο φορουμ.Εαν εχεις στοιχεια που να αντικρουουν αυτο παραθεσε τα και ασε τις φορουμιακες ατακες
    κουκουρουκουκου

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ Moto Guzzi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?
    από guzzistas στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:05
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 01:18
  3. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  4. Και Τα Μικρα Ειναι Ομορφα...
    από tifoso4ever στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2005, 18:36
  5. «Δεν είναι τα πάντα μοτοσυκλέτα μάγκες, αλλά ούτε και τραχανάς...»
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 13:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •