το θεμα μας δεν ηταν τι θα θελατε τα μαμισετε εδω μεσα ..............αλλο ηταν το θεμα.........αλλα το ξεκωλιασατε..............ετσι εχετε μαθει να κανετε δε φταιτε εσεις .....ειπαμε ......τα προτυπα.![]()
![]()
![]()
![]()
το θεμα μας δεν ηταν τι θα θελατε τα μαμισετε εδω μεσα ..............αλλο ηταν το θεμα.........αλλα το ξεκωλιασατε..............ετσι εχετε μαθει να κανετε δε φταιτε εσεις .....ειπαμε ......τα προτυπα.![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εσυ καταλαβαινεις τι εχεις γραψει?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
Εγω γιατι σε καθε ποστ που κανεις βλεπω οτι με καποιον τσακωνεσαι.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ .....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.....ειπαμε ......τα προτυπα.![]()
Η φύση...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Μπορει αλλα υπαρχουν και αντρες που συμφωνουν μαζι μου ..........σε γενικα πλαισια.......
μονο που δε μπορουν να το πουν γιατι θα τους φανε κατι μαμιαδες που οτι θυληκο κοιξανουν αυτο λυωνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Autoi pou simfonoun mazi sou den einai kai poli ANDRES malon :rotflmao: :rotflmao:
βαριέμαι και να σου απαντήσω.
απαντησα με βαση το ποστ που εκανα παραθεση..και τελος.
περαστικα μας οι κομπλεξικοι,και γρηγορα στο γιατρο για την αναπηρια μας στο μυαλο.
περαστικαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
βαριέμαι και να σου απαντήσω.
απαντησα με βαση το ποστ που εκανα παραθεση..και τελος.
περαστικα μας οι κομπλεξικοι,και γρηγορα στο γιατρο για την αναπηρια μας στο μυαλο.![]()
![]()
(για οποιον αλλον δε καταλαβε ειπα οτι οσοι ΜΟΝΟ αλλα ΜΟΝΟ και για παντα χωρις καμμια εξαιρεση ασχολουντε με εξωτερικη ομορφια και ΤΙΠΟΤΑ αλλο και περνανε μια ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ μονο για αυτο ειναι συναισθηματικα ανπηροι και οχι αυτοι που γουσταρουν τα ωραια η τα διαχωριζουν οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ εθεσε ο μακης. Γιατι υπαρζουν ανθρωποι που ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ.) σας εχω για πιο εξυπνους και δε νομιζα οτι θα χρειαζοταν ολοκληρη εκθεση για να το καταλαβουν καποιοι.
ζεφυρ τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.......![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
για μενα το θεμα εκλεισε εδω............δεν ξανα απαντω σε τιποτα δε ξαναμπαινω να δω τι γινετε .........δεν υπαρχει λογος στο μοτο.γρ να πεις το οτιδιποτε.........και μαλιστα χωρις να προκαλεις καποιον συγκεκριμενα ......
Για κάτσε ρε Εύη...
Δλδ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε μαζί σου;
Αν είναι έτσι, καλώς δεν ξαναμπαίνεις![]()
![]()
![]()
και δεν είπες τίποτα για τους κοιλιακούς μου![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ή ειναι ιδεα μου![]()
Το ''νοημα'' δεν ηταν η υπερπροβολη κωλων και βυζιων και η παρουσιαση του καθε ξεκωλου ως προτυπο ?
Και βεβαια ειναι αξια θαυμασμου τα παραπανω ,αλλα οχι και να καταληγουμε στο τελος να ανοιγουμε για παραδειγμα περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπουμε ''υγρες'' γκομενιτσες να μας περιμενουν με ανοιχτες....αγκαλες.
Αν θελω να δω τσοντα ,δοξα τω θεω ξερω που θα τη βρω.
Δε γουσταρω να βλεπω τσοντα οπουδηποτε ,και δε γουσταρω ο κοσμος γυρω μου να εχει νοοτροπια τσοντας στο κεφαλι του.
Υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη ....
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εκει εξω υπαρχει πολλη πεινα για σεξ ( και οχι ερωτα) και πολλη στερηση.Ολοι (λαθος ,οι περισσοτεροι ) τρεχουν καθημερινα σε ρυθμους fast forward και με τον ιδιο τροπο αντιμετωπιζουν και τον ερωτα.Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε .
Αυτα
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
οχι και βεβαια μπορειτε απλως δε θελω να γινει καυγαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για κάτσε ρε Εύη...
Δλδ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε μαζί σου;
Αν είναι έτσι, καλώς δεν ξαναμπαίνεις![]()
![]()
![]()
και δεν είπες τίποτα για τους κοιλιακούς μου![]()
![]()
αλλο διαφωνω και αλλο σε χαρακτηριζω πρωσοπικα λες και σε ξερω και απο χτες........
τότε τι το ήθελες το "συναισθηματικά ανάπηροι"Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οχι και βεβαια μπορειτε απλως δε θελω να γινει καυγας
αλλο διαφωνω και αλλο σε χαρακτηριζω πρωσοπικα λες και σε ξερω και απο χτες........
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ή ειναι ιδεα μου![]()
Το ''νοημα'' δεν ηταν η υπερπροβολη κωλων και βυζιων και η παρουσιαση του καθε ξεκωλου ως προτυπο ?
Και βεβαια ειναι αξια θαυμασμου τα παραπανω ,αλλα οχι και να καταληγουμε στο τελος να ανοιγουμε για παραδειγμα περιοδικα μοτοσυκλετας και να βλεπουμε ''υγρες'' γκομενιτσες να μας περιμενουν με ανοιχτες....αγκαλες.
Αν θελω να δω τσοντα ,δοξα τω θεω ξερω που θα τη βρω.
Δε γουσταρω να βλεπω τσοντα οπουδηποτε ,και δε γουσταρω ο κοσμος γυρω μου να εχει νοοτροπια τσοντας στο κεφαλι του.
Υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη ....
Εγω προσωπικα πιστευω οτι εκει εξω υπαρχει πολλη πεινα για σεξ ( και οχι ερωτα) και πολλη στερηση.Ολοι (λαθος ,οι περισσοτεροι ) τρεχουν καθημερινα σε ρυθμους fast forward και με τον ιδιο τροπο αντιμετωπιζουν και τον ερωτα.Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε .
Αυτα
εσυ καλα τα λες και αυτο ηταν το θεμα μας (εχεις οπως και οι προηγουμενοι απο σενα πολυ μεγαλα @@ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ γιατι ξερεις τωρα δεν εισαι πολυ αντρας μη χεσω αν δε τα γουσταρεις ολα αυτα..........................)
αλλα προσεχε τωρα γιατι θα σου κανουν ντου οι μαμιαδες του φορουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τότε τι το ήθελες το "συναισθηματικά ανάπηροι"
![]()
ρε καπτεν τα θες κα ιτα λες?
ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (2 φορες)
ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
ευχαριστω.
Don't worry , φοραω τσιγγινοΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αλλα προσεχε τωρα γιατι θα σου κανουν ντου οι μαμιαδες του φορουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Τι εννοείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ζεφυρ τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.......![]()
![]()