Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 189

Θέμα: CBF-1000 2010

Νέο μέλος
    Παντός φίλε όσο αφορά την εγγύηση είναι θέμα συνεργείου το πόσο μπορεί να σε καλύψει και να μην δε κρεμάσει

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos kal Προβολή μηνύματος
    Παντός φίλε όσο αφορά την εγγύηση είναι θέμα συνεργείου το πόσο μπορεί να σε καλύψει και να μην δε κρεμάσει
    Στην επαρχία γιατί στην Αθήνα αν δε σε εξυπηρετεί πας στον επόμενο εξουσιοδοτημένο που βρίσκεται 1 χλμ παρακάτω
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΚωσταςΤ Προβολή μηνύματος
    Κι εμενα οταν ζεσταθει φιλε σε κινηση οχι ομως κεντρου κινηση.Εννοω σκληρη κινηση.Βλεπε Μαραθωνος με τα φαναρια σταματα ξεκινα!
    Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχω εγώ θα σου πω ενα πράγμα μην τους αφήσεις λεπτό αν είσαι στην εγγύηση ζητά αντικατάσταση ενα ενα τα μέρη που υποψιάζεσαι μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα το μόνο που δεν καλύπτει η εγγύηση είναι η τρόμπα ισχυρίζονται ότι τα παίζει από βενζίνες βρώμικες εγώ κατέβασα ρεζερβουάρ πριν λίγες μέρες νόμιζα ότι είχα νερά φίλε δεν φαντάζεσαι τι είχε μέσα μέχρι κορκοδιλους έβγαλα τώρα πάω για τρόμπα σε 20 μέρες θα έρθει και βλέπουμε τι θα γίνει παντός μην το αφήνεις
    Στην ουσια,μιλατε για το ιδιο προβλημα,λιγο πολυ και στους δυο το ιδιο συμβαινει.
    Απο κει και περα καλο θα ειναι η τρομπα να αλλαχθει διοτι δεν μιλαμε για ενα απλο φτηνο ανταλακτικο..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Στην επαρχία γιατί στην Αθήνα αν δε σε εξυπηρετεί πας στον επόμενο εξουσιοδοτημένο που βρίσκεται 1 χλμ παρακάτω
    Επειδη ομως τυχαινει ο ελληνας επαγγελαμτιας να ειναι μπακαλογατος λιγο δυσκολο να κοιταξει να σου βρει λυση σε μια μηχανη που δεν εχει αγοραστει απο εκεινον
    ειδικα οταν μιλαμε για περιπτωσεις οπως αλλαγη τρομπας που κανει κοντα στα 1000 ευρωπουλα,ασχετα αν υπαρχει εγγυηση.
    Τελευταία τροποποίηση από SuperSonic; 12/07/2013 στις 10:27.

Νέο μέλος
    Έτσι είναι Σπύρο δυστυχώς

Δεν ξερω κυριοι τι να πω.Χθες εσβυσε ενα σφαλμα η μηχανη το πρωι.Το απογευμα πηγα στο σπιτι ενος φιλου που εχει την CBF1000 '09 SI και καθαρισαμε τη τρομπα συμπλεκτη την μανετα του συμπλεκτη και επισης το πλαινο σταντ.Σημερα δε το πρωι αλλαξα τακακια μπροστα με ολα τα υγρα οπως επισης αλλαξα και υγρα συμπλεκτη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχαν μαυρισει καπως.Εχω και 23200χλμ που τα εκανα σε 1 χρονο οποτε προβλεπεται θεωρω.
    Απο σημερα λοιπον ετσι και μου κανει καμια κουτσουκελα εχω παει κατευθειαν στον κο Αγοριτσα (τεχν διευθυντη του Σαρακακη) και πινουμε κι ενα καφεδακι συζητωντας για το προβλημα!
    HONDA SH300i R Sport-HONDA CBF1000FA C-ABS

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ

Νέο μέλος
    Και πολύ καλά θα κανείς αλλά το. σφάλμα που εσβησε λες να έχει σχέση με το πρόβλημα ξέρω ότι. Οταν κρατήσει σφάλμα ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί κάποια άλλη χαρτογράφηση εφεδρικη για αποφυγή σοβαρής βλάβης κάτι σαν μπαι πας

Και πολύ καλά θα κανείς αλλά το. σφάλμα που εσβησε λες να έχει σχέση με το πρόβλημα ξέρω ότι. Οταν κρατήσει σφάλμα ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί κάποια άλλη χαρτογράφηση εφεδρικη για αποφυγή σοβαρής βλάβης κάτι σαν μπαι πας
    Επειδη στον συγκεκριμενο εφτιαξα και το σκουτερ (παρομοιο προβλημα αλλα πιο βαρβατο) εαν υπηρχε θεμα αναπροσαρμογης προγραμματος εγκεφαλου σιγουρα ο μηχανικος θα μου το ελεγε. Δεν ξερω εαν εχει σχεση το προβλημα του μπα, αλλα εγω θα το κοιταω συνεχεια.Αν και σημερα για να πω την αληθεις γυρνωντας απο Ν Μακρη σε ενα φναρι στο Πικερμι το ακουσα που πηγε να κανει μια μακακια αλλα δεν εβγαλε τσιχ και η μηχανη εφυγε κανονικοτατα.
    Αιντε παω για πλυσιμο τωρα μηχανης και αλυσιδας! Ο Θεος βοηθος ΑΜΗΝ!

Παλαιό μέλος
    Επειδη στον συγκεκριμενο εφτιαξα και το σκουτερ (παρομοιο προβλημα αλλα πιο βαρβατο) εαν υπηρχε θεμα αναπροσαρμογης προγραμματος εγκεφαλου σιγουρα ο μηχανικος θα μου το ελεγε. Δεν ξερω εαν εχει σχεση το προβλημα του μπα, αλλα εγω θα το κοιταω συνεχεια.Αν και σημερα για να πω την αληθεις γυρνωντας απο Ν Μακρη σε ενα φναρι στο Πικερμι το ακουσα που πηγε να κανει μια μακακια αλλα δεν εβγαλε τσιχ και η μηχανη εφυγε κανονικοτατα.
    Αιντε παω για πλυσιμο τωρα μηχανης και αλυσιδας! Ο Θεος βοηθος ΑΜΗΝ!

Eπειδη οι τρομπες βλεπω οτι εχουν καποιο θεματακι καλο θα ηταν να προσεχεις και απο που βαζεις βενζινη.
    Προσπαθησε να βρεις καποιο καλο βενζιναδικο και βαζε ΜΟΝΟ απο κει,επισης αν το σηκωνει η τσεπη σου για 100αρα ακομα καλυτερα.

Στο ξαναλεω,η τρομπα βενζινης στο Honda σου στοιχιζει οσο η τρομπα στο αυτοκινητο της Μεργκελ..
    Καλο ειναι να αλλαχτει οσο εχει εγγυηση.

Ναι αλλα δυστυχως φιλε μου δεν καλυπτει η εγγυηση την τρομπα της CBF.Για κακη μας τυχη!Εσυ παντως εχεις δικιο!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ναι αλλα δυστυχως φιλε μου δεν καλυπτει η εγγυηση την τρομπα της CBF.Για κακη μας τυχη!Εσυ παντως εχεις δικιο!
    Γιατι αυτο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Γιατι αυτο;
    Στα θεματα Σαρακακαη δεν ρωτανε γιατι φιλε μου!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Στα θεματα Σαρακακαη δεν ρωτανε γιατι φιλε μου!
    Ε καλα...

Άλλωστε honda ειναι, δεν χαλάει...

Παλαιό μέλος

Απο λιγα που γνωριζω η τρομπα για εμενα ειναι μηχανικο μερος,για την Honda μαλλον δεν ισχυει αυτο.
    Το οτι το κοστος αλλαγης τρομπας ξεπερναει τα 1000 ευρω ειναι ομως ενα θεμα που πρεπει να ψαξεις για καλο δικο σου και τις τσεπης σου.
    Τελευταία τροποποίηση από SuperSonic; 14/07/2013 στις 19:11.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spi900 Προβολή μηνύματος
    Απο λιγα που γνωριζω η τρομπα για εμενα ειναι μηχανικο μερος,για την Honda μαλλον δεν ισχυει αυτο.
    Το οτι το κοστος αλλαγης τρομπας ξεπερναει τα 1000 ευρω ειναι ομως ενα θεμα που πρεπει να ψαξεις για καλο δικο σου και τις τσεπης σου.
    Συμφωνω στο να το ψαξω και θα το ψαξω αλλα μην περιμενεις και αποτελεσματα σημαντικα. Θα ενημερωσω για ο,τι προκυψει!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Ε καλα...

Άλλωστε honda ειναι, δεν χαλάει...
    Σωστο κι αυτο. :-)

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF 600s ABS vs CBF 1000 ABS
    από franki26gr στο forum Honda CBF's