Σελίδα 121 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει πως μπαινω σε safe mode στα win 10pro.μου φαινετε πρεπει να τσιμπησα ιο δεν μου ανοιγει καν ο task manager και δεν μπορω να κανω εγκατασταση το malwabytes.
    θελω να μπω σε safe mode μπας και εκει γινει η εγκατασταση
    http://bfy.tw/EdGr
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    το πρωτοπέτυχα το 2008-2009 αν θυμάμαι καλά όταν παρουσιάστηκε ο πρώτος memory controller ενσωματωμένος σε επεξεργαστή. Από τότε όλες οι CPU σαν αρχιτεκτονική είχαν IMC και ήταν συνηθισμένο φαινόμενο αστάθειας στις λειτουργίας μητρικών να παρασφίγγεις την ψύκτρα και να χαλάνε Ram slots, ethernet, usb....ανάλογα τη μητρική ότι πέρναγε από το σημείο που γειτονίαζε με το σημείο σύσφιξης.

πάντως πολλά κουλά συμβαίνουν όταν η αρχική εγκατάσταση OS είναι λάθος στημένη.
    δε μου χει τύχει σε κανένα υπολογιστή όσα χρόνια στήνω με καθαρό ISO του τρέχοντος μήνα να έχω software θέματα ή δυσλειτουργίες. Το χοντρό πακέτο το φάγαμε στα auto-updates από win7 win8 8.1 σε win10.
    Ακόμα και μπλε οθόνες να μην σου τύχαιναν (πράγμα σπάνιο), η αίσθηση στην απόκριση με ένα clean installation ISO ήταν παραπάνω από εμφανής.
    Για να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει ως τώρα παρά μόνο μία φορά που είχε ρωγμή η μητρική από τον άσχετο ιδιοκτήτη και μόλις την έβαζα σε κουτί άνοιγε η ρωγμή. Την έβγαζα και την δούλευα στον πάγκο, όλα καλά, την έβαζα στο κουτί, παπαλα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

μου βγαζει επιλογη μονο να κλεισει ο υπολογιστης φακ
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Βγαλε τον δισκο,σαν πρωτο μετρο,και συνδεσε και ελεγξε τον για ιους σε ΚΑΘΑΡΟ μηχανημα.Εχεις σοβαρες πιθανοτητες να γλυτωσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Βγαλε τον δισκο,σαν πρωτο μετρο,και συνδεσε και ελεγξε τον για ιους σε ΚΑΘΑΡΟ μηχανημα.Εχεις σοβαρες πιθανοτητες να γλυτωσεις
    οπως το βλεπεις δηλαδη ειναι ιος?και τι σκατα σκαναρα με τον nod32 σε βαθυ σκαναρισμα δεν βρηκε κατι σκαναρα με τον adclawer πως λεγετε δεν βρηκε κατι.
    Τελευταία τροποποίηση από power hornet; 23/10/2017 στις 21:53.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ρίξε ένα σκανάρισμα με malwarebytes. Αν δουλεύει προσωρινά και ξαφνικά σκάει το PC ενώ τα άλλα είναι οκ, αφού αποκλείσαμε καλωδιώσεις, ρούτερ, θύρες, το μόνο που μένει είναι software πρόβλημα.
    ΦΤΟΥ να μη το ματιάξω , αλλά με βάλε βγάλε driver της on board LAN κάρτας έχω σχεδόν 4 ώρες χωρίς θέμα . Χλωμό το βλέπω να ήταν τόσο απλό αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Θα δείξει άυριο
    Modenas Kriss 125

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    οπως το βλεπεις δηλαδη ειναι ιος?και τι σκατα σκαναρα με τον nod32 σε βαθυ σκαναρισμα δεν βρηκε κατι σκαναρα με τον adclawer πως λεγετε δεν βρηκε κατι.
    ΔΕΝ ειναι σιγουρο βεβαια οτι ειναι θεμα ιου ΑΛΛΑ το πρωτο μετρο σε υποψια μολυνσης ειναι αυτο,καθαρισμα του δισκου σε καθαρο μηχανημα.Και μετα προχωρουμε παρακατω.
    Ενα επομενο τσεκαρισμα ειναι ο ελεγχος της υγειας του δισκου,γιατι ειναι συνηθες σε φυσικα προβληματα του δισκου να κανει κουλα του τυπου δεν ανοιγει,αργει παρα πολυ να φορτωσει κλπ
    Μια καλη ερωτηση ειναι να θυμηθεις ποιο ηταν το τελευταιο πραγμα που εγινε στον υπολογιστη προτου παρουσιαστει το προβλημα.Ετσι ξαφνικα εγιναν ολα?Συνηθως οχι,κατι που δεν παρατηρουμε με την πρωτη ματια μπορει να μας οδηγησει στην λυση.
    Αυτα!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anritsu Προβολή μηνύματος
    ΦΤΟΥ να μη το ματιάξω , αλλά με βάλε βγάλε driver της on board LAN κάρτας έχω σχεδόν 4 ώρες χωρίς θέμα . Χλωμό το βλέπω να ήταν τόσο απλό αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Θα δείξει άυριο
    Βιάστηκα να χαρώ . Το ανοιξα σήμερα κατα τίς 2 και και κατα τις 4 που κάθισα να δω τι παίζει είχε κρεμάσει . Πάω για φορμάτ .Αλλη λύση δεν βλέπω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	εκτός δικτύου.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	68,6 KB 
ID:	389740
    Modenas Kriss 125

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Malwarebytes scan έκανες;

Οχι . Το ψέχασα εντελώς αλλα να το κάνω μία αποβραδύς . Τι περιμένεις να βρω με αυτό ? Καποιου είδους malware? Δεν δείχνει κάτι τέτοιο
    Modenas Kriss 125

ΟΚ αν και τα παραθύρια δεν είναι το δυνατό μου σημείο θα πω και εγω την μ@@κια μου...

Κατα 85% Firewall (κατα πάσα πιθανότητα απο AV)

5% θα πω κάτι extreme αλλα μου έχει κάτσει σε κανα 2 routerakia απο providers καθώς και από χαλασμένη κάρτα δικτύου. Με αποτέλεσμα να συγχρονίζει σε 100mbps αλλά με ένα σωρό λάθη στο interface.

Συγχρονίζοντας την κάρτα δικτύου σε 10Mbs όλα έπαιζαν καλά (αργά μεν αλλα καλα).
    Δοκίμασε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου για αρχή ή doublecheck για firewall...

Μετά παίζουν σενάρια με IPV6 ή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KernelPanic Προβολή μηνύματος

Μετά παίζουν σενάρια με IPV6 ή
    Και cosmic radiation.. μου έχει τύχει κανα 2 φορές σαν πιθανή απάντηση απο γνωστό vendor δικτυακών συσκευών σε support case που είχα ανοίξει..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Λεπόν....θέλει η γυναίκα λάπτόπι (κλασικά. 15,6" ) με χρήση απλή, ίντερνετ, skype, καμιά ταινία.......ταβάνι 500 ευρωπούλια.

Ριχτε ιδέες

(Vaska και George_sp σε σας στηρίζομαι να αποφύγω την παντόφλα )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Από 14'' και πάνω, παύει να είναι λάπτοπ.
    Life begins at 45°.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Από 14'' και πάνω, παύει να είναι λάπτοπ.

(Η γυναίκα με έβαλε να τις βάλω)

Για τούτο εδώ τι λέτε;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic