Life begins at 45°.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μου βγαζει επιλογη μονο να κλεισει ο υπολογιστης φακ
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Βγαλε τον δισκο,σαν πρωτο μετρο,και συνδεσε και ελεγξε τον για ιους σε ΚΑΘΑΡΟ μηχανημα.Εχεις σοβαρες πιθανοτητες να γλυτωσεις
Τελευταία τροποποίηση από power hornet; 23/10/2017 στις 21:53.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
ΔΕΝ ειναι σιγουρο βεβαια οτι ειναι θεμα ιου ΑΛΛΑ το πρωτο μετρο σε υποψια μολυνσης ειναι αυτο,καθαρισμα του δισκου σε καθαρο μηχανημα.Και μετα προχωρουμε παρακατω.
Ενα επομενο τσεκαρισμα ειναι ο ελεγχος της υγειας του δισκου,γιατι ειναι συνηθες σε φυσικα προβληματα του δισκου να κανει κουλα του τυπου δεν ανοιγει,αργει παρα πολυ να φορτωσει κλπ
Μια καλη ερωτηση ειναι να θυμηθεις ποιο ηταν το τελευταιο πραγμα που εγινε στον υπολογιστη προτου παρουσιαστει το προβλημα.Ετσι ξαφνικα εγιναν ολα?Συνηθως οχι,κατι που δεν παρατηρουμε με την πρωτη ματια μπορει να μας οδηγησει στην λυση.
Αυτα!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Οχι . Το ψέχασα εντελώς αλλα να το κάνω μία αποβραδύς . Τι περιμένεις να βρω με αυτό ? Καποιου είδους malware? Δεν δείχνει κάτι τέτοιο
Modenas Kriss 125
ΟΚ αν και τα παραθύρια δεν είναι το δυνατό μου σημείο θα πω και εγω την μ@@κια μου...
Κατα 85% Firewall (κατα πάσα πιθανότητα απο AV)
5% θα πω κάτι extreme αλλα μου έχει κάτσει σε κανα 2 routerakia απο providers καθώς και από χαλασμένη κάρτα δικτύου. Με αποτέλεσμα να συγχρονίζει σε 100mbps αλλά με ένα σωρό λάθη στο interface.
Συγχρονίζοντας την κάρτα δικτύου σε 10Mbs όλα έπαιζαν καλά (αργά μεν αλλα καλα).
Δοκίμασε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου για αρχή ή doublecheck για firewall...
Μετά παίζουν σενάρια με IPV6 ή![]()
![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Λεπόν....θέλει η γυναίκα λάπτόπι (κλασικά. 15,6" ) με χρήση απλή, ίντερνετ, skype, καμιά ταινία.......ταβάνι 500 ευρωπούλια.
Ριχτε ιδέες
(Vaska και George_sp σε σας στηρίζομαι να αποφύγω την παντόφλα)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Από 14'' και πάνω, παύει να είναι λάπτοπ.![]()
Life begins at 45°.
(Η γυναίκα με έβαλε να τις βάλω)
Για τούτο εδώ τι λέτε;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου