...αν ηξερες τη διαφορά μεταξυ Camel μαλακό και Marlboro σκληρό, οντας 10 χρονων και χωρις φυσικα να καπνιζεις
μιας και μεσα στο αυτοκινητο πήγαινε τούφα το ντουμάνι απο τους γονεις.
...αν ηξερες τη διαφορά μεταξυ Camel μαλακό και Marlboro σκληρό, οντας 10 χρονων και χωρις φυσικα να καπνιζεις
μιας και μεσα στο αυτοκινητο πήγαινε τούφα το ντουμάνι απο τους γονεις.
Αν θυμάσαι τις καραμέλες που χοροπήδαγαν στη γλώσσα, τη τσίχλα σπανάκι στο σακουλι κι εκεινη τη μαλακιούλα που ηταν ελαστικο σα λάστιχο μακρύ και κατέληγε σε μια μικρη παλαμίτσα και το πετάγαμε κρατώντας τη μια ακρη και κολλαγε στα τζάμια σα μούτζα και μας κυνήγαγε η μάνα.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Μία λέξη, πεστίλι
*Επειδή οι περισσότεροι θα το γκουγκλάρουν και θα δουν τι είναι, να επισημάνω ότι ήταν στανταράκι στα σχολικά κυλικεία και τα παιδιά το αγόραζαν και το απολάμβαναν ως γλυκό![]()
Ειχε σταματησει στο μεσο του αγωνα και ηπιε νερο (τοσο μπροστα απο τους δικους μας ηταν!!!! ) και φυσικα εμας μας κακοφανηκε και τα περιοδικα της εποχης ειχαν πει πει οτι ηταν κινηση υπεροπτικη.
Oταν δουλευα (καπου στο 2010)ειχαμε εναν Βουλγαρο στη δουλεια και μιλαγαμε για τον Ραγκελωφ,
Μου ειπε οτι προφερεται Ράγκελωφ.(κλαιν)
Τελευταία τροποποίηση από thunder ace; 23/10/2024 στις 13:01.
Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 23/10/2024 στις 13:11.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
αν θυμάσαι πως λέγανε τον καλουπατζη που έβαζε ο Ικτίνος στην Ακρόπολη ...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
μεγάλε!!!...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες