Σελίδα 124 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν ξέρω αν το έχει ήδη αναφέρει κάποιος, αλλά θα το δώσω εδώ, σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται:

"ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    Από σήμερα Πέμπτη 2/7 έως και το Σαββάτο 4/7, το AGORA θα προβάλλεται δωρεάν στους υπολογιστές σας στα ελληνικά, κάθε βράδυ στις 22:00 ακριβώς.
    Συντονιστείτε στο http://agora.smallplanet.gr
    Προσοχή: Ανανεώστε τη σελίδα στις 22:00 ακριβώς ώστε να εμφανιστεί η επιλογή "Free" streaming δίπλα στον ελληνικό τίτλο της ταινίας."

Ντοκυμαντέρ περί κρίσης. "Agora: From democracy to the markets". Ελληνική προσπάθεια. Δείτε το.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Δεν γράφω για το θέμα ακριβώς, θα γράψω κάτι για τις συγκεντρώσεις. Και τις δύο...

Ως τώρα είχα πάει σε όλες τις συγκεντρώσεις για το ΝΑΙ. Οκ, τίποτα αξιοσημείωτο, ένα μάτσο νοματαίοι να φωνάζουνε την άποψή τους για κάμποση ώρα, μετά σχόλασμα και τα λέμε την άλλη φορά...

Το τράβηξα λοιπόν σήμερα ποδαράτο μέχρι το Καλλιμάρμαρο (μένω σχετικά κοντά). Τι να δω...
    Βανάκια αναμετάδοσης, στημένες εξέδρες, δυνατή "trendy" μουσική (κάτι ποπ κλαρίνα, κάτι ημισκούμπρια...), καντίνες...
    Σαν πάρτι σε κλαμπάκι παραλιακής. Αυτή η κλισέ «δήθεν» εικόνα που σιχαινόμουν περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα.

Έμεινα 2-3 λεπτά και έφυγα με τα νεύρα στην τσίτα... Και απ ό,τι βλέπω, τα ίδια καραγκιοζιλίκια γίνονται και στο Σύνταγμα για το ΟΧΙ.

Εκεί ρπστμ, να σε χώσουν οπωσδήποτε μέσα στο κλισέ, να σε καλουπώσουν... Ο «τρέντυ κλαμπόβιος» από τη μία και ο «ψαγμένος έντεχνος κουλτουριάρης» από την άλλη. Μπες στο κουτάκι σου και άει γ****ου...
    Κάποιος πρέπει να καπελώνει τα πάντα σ' αυτή τη χώρα ρε παιδί μου, δεν είναι δυνατόν!
    Τα πάντα ένα πανηγύρι και τα κορόϊδα από κάτω να χορεύουν. Μόνο ο Νταλάρας λείπει (και από τις δύο!!!)

Και σκέφτομαι πως εντάξει, εγώ θα ρίξω το ΝΑΙ για τους δικούς μου λόγους (δεν μου πάει το χέρι να ρίξω ΟΧΙ), αλλά τελικά ίσως να μην τον αξίζουμε και τόσο αυτόν τον «Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας»...
    Και από την άλλη βλέπω και το «απέναντι» καπέλωμα που τρώνε αυτοί του ΟΧΙ, και λέω πως ίσως να μην αξίζουμε τελικά ούτε την «Αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία»....

Σκατά, ίσως να μην αξίζουμε και πολλά εδώ που τα λέμε έτσι που έχουμε κάνει την κοινωνία μας...
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 03/07/2015 στις 21:31.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    θυμαμαι απο παιδι πορειες,διαμαρτυριες για μισθους και συνταξεις.καταληψεις επι αρσενη για μηνες στα σχολεια,απεργεια στα νοσοκομεια,απληρωτες εφημεριες,δεν ειχαν χωρο και βαζανε ραντζα στους διαδρομους....(μην το τραβηξω πολυ),ολα αυτα στην -κατα πολλους- περιοδο των παχιων αγελαδων.εκει που μερικοι φαγανε με χρυσα κουταλια...
    και φτανουμε στην μνημονιακη ελλαδα,την ελλαδα που,ειδικα εδω μεσα,κραζουμε:
    οτι ειναι ενα μπουρδελο.
    τι δρομους εχουμε.
    τι παροχες σε υγεια παιδεια.
    οτι μπλεξαμε με γραφιοκρατεια.
    δεν εχουμε ουτε αδειες σε πρασινο χαρτι.
    δεν εχουμε φραγκα να βαλουμε βενζινη να παμε μια βολτα το τοσο ρε φιλε να ξελαμπικαρει το μυαλο.
    με την ανεργια στο θεο.
    με τους μισθους στο πατωμα.
    με το να βριζουμε τα μνημονια,που δεν αντεχονται,που κλεινουν χιλιαδες μαγαζια,μεγαλα και μικρα και καταριομαστε ολους τους πρωην καρεκλοκενταυρους που μας φτασανε εδω....
    (και πολλα ακομα)
    και τωρα,που εχουμε στα χερια μας ενα κωλοχαρτο,που μπορουμε να τους πουμε ειτε βαλτε μας πιο βαθια το πεος,εχει χωρο ο πρωκτος μας,ειτε φτανει ως εδω,οχι μονο το σκεφτομαστε,αλλα πολυ φοβαμαι πως οι διαφορες θα ειναι μικρες.με το ναι ξερεις τι γινεται,με το οχι,ειναι θολο το τοπιο,και δεχομαι οτι εχει παγιδες,ομως,κατα την ταπεινη μου αποψη,ειναι απιθανο να βγουμε απτο ευρω.
    ουτε βεβαια θα μας πουνε περαστε και σας δινουμε οτι θελετε.απλα 2 -3 πραγματα να γλυτωσεις,γιατι οχι;;;;;
    απλα καποιες σκεψεις στο "χαρτι"....

καθαρο μυαλο και συνειδηση μεθαυριο....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

κρυφά μηνύματα στη συγκέντρωση του όχι.....

http://www.protothema.gr/greece/arti...Ki2Y70.twitter
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    NAI O AKIS....

http://on-news.gr/?p=1295

Ήθελα να πω σ αυτό το έγραψε...
    Ποιός τον γαμεί ρε φίλε και τον Άκη???>?
    ανανήψαντας

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Και σκέφτομαι πως εντάξει, εγώ θα ρίξω το ΝΑΙ για τους δικούς μου λόγους (δεν μου πάει το χέρι να ρίξω ΟΧΙ), αλλά τελικά ίσως να μην τον αξίζουμε και τόσο αυτόν τον «Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας»...
    Σεβαστος ο λογος σου.Αλλα το οτι το σκεφτεσαι και το ΟΧΙ,αλλα δεν παει οπως λες το χερι σου,δειχνει και μια ακομη-ισως παραμελημενη πτυχη-του διλημματος.Η λογικη σου λεει να ψηφισεις ΝΑΙ,η καρδια σου λεει το ΟΧΙ.
    Δεν δινω συμβουλη σε κανεναν.Ας ακολουθησει τον δρομο που νομιζει παιδια!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    NAI O AKIS....

αν είναι αλήθεια ψηφίζω όχι
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Σεβαστος ο λογος σου.Αλλα το οτι το σκεφτεσαι και το ΟΧΙ,αλλα δεν παει οπως λες το χερι σου,δειχνει και μια ακομη-ισως παραμελημενη πτυχη-του διλημματος.Η λογικη σου λεει να ψηφισεις ΝΑΙ,η καρδια σου λεει το ΟΧΙ.
    Δεν δινω συμβουλη σε κανεναν.Ας ακολουθησει τον δρομο που νομιζει παιδια!
    Παρακαλώ μην ερμηνεύεις αυθαίρετα το γιατί δε μου πάει να ρίξω ΟΧΙ. Το έχω εξηγήσει εδώ και πολλά ποστ σε αυτό το θέμα, δεν είναι ο λόγος αυτός που λες.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11666055_10207188212932790_8958215503800404637_n.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	44,8 KB 
ID:	338130

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    παίζει να έχει ξαναμπεί αλλά δε γαμιέται

https://www.youtube.com/watch?v=ENkHb0w-5fc

:rotflmao:
    ανανήψαντας

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Παρακαλώ μην ερμηνεύεις αυθαίρετα το γιατί δε μου πάει να ρίξω ΟΧΙ. Το έχω εξηγήσει εδώ και πολλά ποστ σε αυτό το θέμα, δεν είναι ο λόγος αυτός που λες.
    Ειναι ομως ενας πολυ σοβαρος λογος που πολλοι ρεπουν προς το ΝΑΙ
    Φιλικα παντα!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Εργοδότης που εκβιάζει ψήφο εργαζομένου είναι για 5 σφαίρες στο κεφάλι minimum. Και ξέρεις τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα αν παρακολουθείς το topic.

Υ.Γ. Και τι είναι αυτό το αντε γεια....σε οπαδούς του Παναθηναικού μιλάς? Ή στην τελική βγήκε κάποιος απο τον κόσμο στο moto.gr, και δικαιολόγησε ή κατάλαβες οτι προτίθεται να δικαιλογήσει παρόμοιες συμπεριφορές?
    Το αντε γεια ηταν σκετο αντε γεια γιατι εφευγα και ετσι μου ηρθε,ουτε οπαδος ειμαι ουτε ξερω ποιος ειναι ο παναθηναικος.
    Ειδα οτι πεταχτηκαν να μου απαντησουν,αλλα αυτο εμεινε ασχολιαστο,καταλαβες;;
    Και κακως προσπεραστηκε.
    Εσυ δηλαδη πως απαντησες λεγοντας οτι εργοδοτης που εκβιαζει ειναι για σφαιρες,και οι υπολοιποι
    δεν το σχολιασαν καν;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    http://www.iefimerida.gr/news/215336...yntagma-eikona

Σέλφι καμμένου τσίπρα

Ο τσίπρας λέει δείχνει καταπονημένος.
    Ρε μπας και απέκτησε επαφή με την πραγματικότητα;
    Καλά το άλλπ το μοσχάρι στον κόσμο του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    NAI O AKIS....

Αν δειτε ποιοι λενε ΝΑΙ , το ΟΧΙ θα σας φανεί μονοδρομος
    aleaxzafeir

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63