Σελίδα 129 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σε κάθε αγορά δεν πληρώνεις φόρο απλά.
    Σε κάθε 1ε που σκάμε τα 50+ λεπτά είναι φόροι.
    Οι φόροι δηλαδή είναι στο τέλος καταλήγουν να επιβαρύνουν τοv καταναλωτή.
    (Βάλτους όλους μέσα έτσι όχι μόνο το ΦΠΑ. Το χαράτσι θα έχει επίπτωση στο ενοίκιο, το ενοίκιο στις τιμές κλπ κλπ)
    Αυτή είναι μια άλλη μείωση του μισθού πιο ύπουλη. Φυσικά με την κουτοπονηριά του Έλληνα πολιτικού και τη βρομιά των ΜΕΕ φταίει ο σουβλατζής και ο υποδηματοπώλης που αισχροκερδούν (λέξη που δεν υπάρχει στην ελεύθερη οικονομία που θέλουν)
    Φυσικά με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου θα τελειώσει κι αυτό γιατί ΟΥΤΕ ΕΔΩ μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα ξένα ισοπ.

Σουβλάκι από το ιμπέι όμως δεν θα πάρουμε !
    αυτή τη σκέψη με τους φόρους την είχα κάνει και εγώ...

π.χ. σου πουλάω μια υπηρεσία 100 έουρα

από αυτά, τα 19 είναι Φ.Π.Α.

από τα υπόλοιπα μου φορολογεί το 26%, ήτοι 21 και κάτι ψιλά

δηλαδή ήδη τα 100 που μου έδωσες είναι 60

πες λοιπόν ότι αυτή τη συναλλαγή την κάνω εγώ 15 φορές τον μήνα

βάζω λοιπόν στη τσέπη 1500
    τα 280 είναι ΦΠΑ (δεκτόν)

τα 320 φόρος

από τα υπόλοιπα 900, ε δε θα βάλω και 150 φράγκα βενζίνη ;
    δε θα πάρω και 150 φράγκα τσιγάρα ;

από αυτά τα 300, τα 200 είναι φόροι

από τα 600 που έμειναν, προφανώς κάνω αγορές ή/και πληρώνω υπηρεσίες, ήτοι:

115€ φπα, από εμένα ως καταναλωτή

τα υπόλοιπα 485 που έφαγα, φυσικά φορολογούνται και αυτά κάπου αλλού

τουτέστιν, έχω πληρώσει 320 + 200 + 115 = 635€ φόρο, πάνω από 50% δηλαδή όσων πήρα, χώρια το ΦΠΑ που πρέπει να αποδώσω (σωστά, εφόσον εγώ το εισέπραξα απλώς, δεν αποτελεί δικό μου εισόδημα)

στη συναλλαγή λοιπόν των 1500, τα 915€ είναι φόροι που φύγαν στο φτερό, και τα υπόλοιπα είναι χρήματα τα οποία επίσης φορολογούνται

ε μετά λέμε γιατί ασφυκτιά η οικονομία...

φυσικά όσον αφορά στον σουβλατζή, για μένα φταίει, όχι γιατί φοροδιαφεύγει, αλλά γιατί είναι κουτοπονηρίδης:

το σουβλατζίδικο που ήταν κάτω από το σπίτι μου (έκλεισε λόγω συνταξιοδότησης), μόλις το ΦΠΑ στην εστίαση έγινε 23%, τσίμπησε την τιμή 0,20 ανά τεμάχιο
    πάω λοιπόν μια δυο μέρες μετά την αύξηση να πάρω 2 σουβλάκια, και αμ τα πληρώνω 40 λεπτά πιο ακριβά (11% πάνω), αμ δε μου κόβει και απόδειξη
    έκτοτε δε με ξαναείδε
    όχι για τα 40 λεπτά παραπάνω, κανείς δε σώνεται, αλλά γιατί με είπε μ@λ@κ@ μες στη μούρη μου...
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 28/05/2013 στις 10:31.

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ούτε έλεγχο έκαναν, ούτε θα κάνουν ποτέ.
    Ήξερε η επιτροπή ανταγωνισμού να βάλει πρόστιμο στους φαρμακοποιούς της Πάτρας που είπαν ότι δε βάζουμε βρεφικά γάλατα που έχουν τα σούπερ μάρκερτ.
    Στη Μανολάδα όμως που χρησιμοποιούν δούλους για τις φράουλες δεν άκουσε τίποτε.
    Άραγε μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ κάποιον που αντί για εργάτες έχει δούλους.

Εν κατακλείδι το ξαναλέω, ΑΝ το κράτος ήθελε να ρυθμίσει την αγορά θα τη ρύθμιζε.
    Αλλά δε θέλουν αυτό.
    Θέλουν να επιβιώσουν οι δικοί τους και να πεθάνουν οι άλλοι.
    Εξ ου και οι βρισιές στα «μικρά» επαγγέλματα.
    Αυτό με χαλάει.
    Ο σουβλατζής είναι λίγδας, το σουπερ μάρκερτ
    τι είναι???
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 28/05/2013 στις 11:24.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....
    Εν κατακλείδι το ξαναλέω, ΑΝ το κράτος ήθελε να ρυθμίσει την αγορά θα τη ρύθμιζε.
    .....
    Σοβιετία δλδ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σοβιετία δλδ...

η υπάρχουσα νομοθεσία δεν είναι Σοβιέτ, ας εφαρμοζόταν σωστά και σου λεγα εγώ...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ΟΧΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ...........................ΕΛΕΓΧΟ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δλδ δεν φταινε τελικα οι δημοσιοι (μια και αυτοι εχουνε και κρατησεις και μειωσεις)?

μπερδευτηκα...

τελικα φταινε οι ελ. επαγγ.?
    Φταίνε μην μπερδεύεσαι.
    Δεν μπορεί να είναι τόσοι πολλοί ώστε όλη η οικονομία να εξατράται και να διαμορφώνεται από αυτούς.
    Είναι ανήκουστο μιά μείωση μισθού των Δημοσίων και μιά μείωση των δημοσίων δαπανών να οδηγεί μιά χώρα σε 30% ανεργία και 30% πτώση ΑΕΠ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ο σουβλατζής είναι λίγδας, του σουπερ μάρκερτ
    τι είναι???
    Σούπερ Λίγδας ?

Στη Μανολάδα όμως που χρησιμοποιούν δούλους για τις φράουλες δεν άκουσε τίποτε.
    Άραγε μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ κάποιον που αντί για εργάτες έχει δούλους.
    Ουάου, μάθαμε οτι στη Μανωλάδα υπήρχαν σκλάβοι, και σε πείραξε τι ακριβώς?
    Η υποκρισία και του κράτους, και της κοινωνίας στο όλο της το μεγαλείο. Στην Μανωλάδα, παρόμοιες φάσεις με τραμπουκισμούς υπήρχαν κάθε χρόνο, αλλά όλοι κάναν την δουλίτσα τους και δεν έτρεχε μία.
    Στην Σκάλα τους έχουν μέσα σε κοτέτσια, στο Αργος πάνω στα δέντρα, και η μισή Ελλάδα χρησιμοποιεί σκλάβους μια 20ετία στα χωράφια, και Ρωσιδάκια στα κωλόμπαρα.
    Ναι, και? Αν εσένα σε πειράζει η έλλειψη ελέγχου απ΄το κράτος, εμένα με ενοχλεί το να κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάκτυλο μας για τα προφανή.
    Αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα ενός ανθρώπου που κοιμάται στα σκατά, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα μιας πιτσιρίκας που την πηδάνε οι λίγδες, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί να βλέπεις να κλέβουν μεροκάματα δυστυχισμένων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση κανένα κράτος να σε μάθει πως να σε ενοχλεί.

Εξ ου και οι βρισιές στα «μικρά» επαγγέλματα.
    Αυτό με χαλάει.
    Εσένα μπορεί να σε χαλάει από συναδελφική αλληλλεγύη προς τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Σεβαστό...

Εμένα με χαλάνε τα νούμερα, που λένε αυτό που έγραψα 1-2 σελίδες πριν. 70 δις έσοδα οι μισθωτοί, 3,5 δις οι ΕΕ.
    Εχεις κάτι να πεις επ΄αυτού, ή απλά δηλώνεις την συμπαράσταση σου στην γενναία τάξη των ΕΕ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολυεθνικών?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εμένα με χαλάνε τα νούμερα, που λένε αυτό που έγραψα 1-2 σελίδες πριν. 70 δις έσοδα οι μισθωτοί, 3,5 δις οι ΕΕ.
    Εχεις κάτι να πεις επ΄αυτού, ή απλά δηλώνεις την συμπαράσταση σου στην γενναία τάξη των ΕΕ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολυεθνικών?
    Βύρωνα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση (ή και στους Sex Pistols )

προφανώς οι ΕΕ κατακλέβουν το σύμπαν
    προφανώς είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να τους πιάσουν
    προφανώς δεν υπάρχει πολιτική βούληση να τους πιάσουν
    προφανώς υπάρχουν ΕΕ που δεν κλέβουν, και πληρώνουν για τους υπόλοιπους

ποιος φταίει άραγε ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ποιος φταίει άραγε ;
    Ελα μου ντε?

Σίγουρα πάντως όχι η αγελάδα που έχουν ξεζουμίσει και ακούει στο όνομα Μ+Σ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ελα μου ντε?

Σίγουρα πάντως όχι η αγελάδα που έχουν ξεζουμίσει και ακούει στο όνομα Μ+Σ
    για το Σ θα συμφωνήσω, αλλά και οι Μ έχουν τη φωλίτσα τους λερωμένη (σαφώς δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τους ΕΕ βέβαια)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Να με συγχωρείτε που επεμβαίνω στη φιλική συζήτηση αλλά θέλω να πω και εγώ μια βλακεία.

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που είπε ο byron. Ο δηθεν καθωσπρεπισμός και ο εγωισμός του έλληνα είναι τρομακτικός. Όλα καλά όσο μας βολεύει μια κατάσταση και όταν μας αγγίξουν τότε μας φταίει το σύμπαν.

Όμως ....

Κάποτε δούλευα ως ΕΕ και ήξερα ότι έβγαζα 20 χιλιάρικα το χρόνο. Το αφορολόγητο μου ήταν 12 και στα υπόλοιπα πλήρωνα τον αναλογούντα φόρο. Ήξερα λοιπόν τι πλήρωνα και γιατί. Μετά από 3 χρόνια μου έχεις κατεβάσει το αφορολόγητο σε ένα ανύπαρκτο όριο, πληρώνω το ένα χαράτσι μετά το άλλο, η δουλειά μου έχει μειωθεί κατά 50% ενώ δεν σταματάς κάθε χρόνο να εφευρίσκεις νέους φόρους.

Συνεπώς όταν με αντιμετωπίζεις ως αγελάδα για φορoλογικό άρμεγμα, την επόμενη χρονιά θα κρύψω όσα περισσότερα μπορώ μπας και γλιτώσω από τις παράλογες φορολογικές σου εμπνεύσεις. Θα το κάνω όχι γιατί θέλω να φοροδιαφεύγω αλλά γιατί πρέπει να το κάνω για να επιβιώσω. Αν δεν το κάνω θα κλείσω και τη δουλειά μου θα την πάρει ο δίπλα που φοροδιαφεύγει όσο μπορεί.

"Δούλευε για να φας και κλέψε για να έχεις" λέγανε οι παππούδες μας.

ΥΓ. 1. Οι "συνεπείς" μισθωτοί που αναφέρεις, τα δηλώνουν όλα γιατί είναι ευσυνείδητοι φορολογούμενοι ή γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς ; Γιατί εγώ όποτε νοίκιαζα σπίτι από κανά μισθωτό η συνταξιούχο απόδειξη τρυπημένη τουλάχιστον δεν έπαιρνα ποτέ.

ΥΓ. 2. Είδα παραπάνω ότι τα χώνεις και στους νεοφιλελέ, που πήγαν οι παλιές αγάπες για τον τζήμερο ;

Με σεβασμό και πάντα φιλικά.
    Τελευταία τροποποίηση από Flying Mythos; 28/05/2013 στις 11:52. Αιτία: γιατι έτσι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    ....

ΥΓ. Είδα παραπάνω ότι τα χώνεις και στους νεοφιλελέ, που πήγαν οι παλιές αγάπες για τον τζήμερο ;

....
    Βύρωνα, αυτόν με σφυρί, μαχαίρι ή τσιμεντένια παπούτσια;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα, αυτόν με σφυρί, μαχαίρι ή τσιμεντένια παπούτσια;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	konservokouti.jpg 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	92,0 KB 
ID:	291469

ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωπα παιδια.

εχω μπερδευτει.

φταινε για την ωρα

οι δυ που υπαρχουνε (ασχετα αν δεν γιναν μονοι τους αλλα καποιος τους εκανε. ποιος?)
    οι εε που φοροδιαφευγουνε (ασχετα αν καποιος τους αναγκαζει να το κανουνε γιατι αλλοιως θα κλεισουνε προφανως. ποιος τους αναγκαζει?)
    οι ιυ που δουλευουνε για 500 ευρα και οτι και αν αγοραζουνε δεν περνουνε αποδειξη γιατι αν παρουνε αποδειξη το φπα θα βαρυνει αυτους οποτε πανε για παπουτσια και αντι για 123 ευρω δινουνε 100 χωρις αποδειξη (αρα φταινε γιατι ουσιαστικα αναγκαζουνε τον εε να τους δωσει προιον χωρις να φορολογηθει. βεβαια καποιος τους εχει κανει το μισθο 500 ευρω και δεν βγαινει μανα μου. ποιος?)
    οι αγροτες που παιρνανε τις επιδοτησεις και αντι να τα ριξουνε στα χωραφια, τα ριξανε σε χλιδες (καποιος δεν τους ενημερωσε/επιμορφωσε ποτε. ποιος?)
    οι εργατες που δεν προασπισανε τα συμφεροντα τους (τα συνδικατα απο καποιον ξεφτηλιστικανε. απο ποιον?)
    οι φοιτητες που αντι να κοιταν τα μαθηματα τους, οι μισοι κανουν επανασταση (κατι που μονο ο στρατος και η αστυνομια μπορει να πετυχει. το εχει διδαξει η ιστορια, αλλα στην ιστορια που διαδασκεται στο σχολειο αντε να φτασεις μεχρι τον συνωστισμο στη σμυρνη σε αγωνα πανιωνιος-παναθηναικος) και οι αλλοι μισοι πανε καβο παραντισο (με τη δαπ που κανει τα καλυτερα παρτυ και εχει τις πιο ωραιες γκομενες) (καποιος εχει επιτρεψει/επιβαλει την ελειψη κριτικης ικανοτητας στο μελλον που ειναι η νεολαια μας)
    οι ξενοι που μας πηραν τις δουλειες (ποιος ηθελε να καθαριζει τζαμια στο φαναρι, να βγαζει την αγροτικη παραγωγη και να ειναι σιδερας σε οικοδομη και του πηραν τη δουλεια οι ξενοι δεν θυμαμαι αλλα δεν μπορει καποιος θα υπαρχει! τελευταια συνανταω και αφισες που λεει οτι ειμαστε ελληνες που κανουμε μερεμετια και εχουμε και καλυτερες τιμες απο τους αλλοδαπους. τηλ:κινητο...γιατι και τα μερεμετια εχουν ψυχη και μαλλον ειναι ελληνικη )

εγω παλι ξερω οτι κατι κολοσσοι παιζουν τα ρεστα τους για τα σκουπιδια
    οι ιδιοι κολοσσοι προβαλονται στα μιντια (εννιοτε με καμια αγαθοεργια)
    οι ιδιοι κολοσσοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις μεσω των μιντια και οχι μονο
    οι ιδιοι κολοσσοι χρηματοδοτουν ολοκληρους κοματικους μηχανισμους

και εσεις εδω μου λετε οτι φταιει ο μαστρο-βαγγελης επειδη δεν εκοψε αποδειξη προχτες.

οκ.

φταιμε κι εμεις
    φταιτε κι εσεις
    φταινε κι οι αλλοι
    φταιμε κι εμεις
    φταιτε κι εσεις

αυτος ο καργιολης ο χατζηπετρης ποιος πουστης ειναι δεν θα τον βρειτε.....????????? ε αμα τον βρειτε πειτε μου το να θυμυθω να βαλω τα γελια
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ωπα παιδια.

εχω μπερδευτει.

φταινε για την ωρα

οι δυ που υπαρχουνε (ασχετα αν δεν γιναν μονοι τους αλλα καποιος τους εκανε. ποιος?)
    οι εε που φοροδιαφευγουνε (ασχετα αν καποιος τους αναγκαζει να το κανουνε γιατι αλλοιως θα κλεισουνε προφανως. ποιος τους αναγκαζει?)
    οι ιυ που δουλευουνε για 500 ευρα και οτι και αν αγοραζουνε δεν περνουνε αποδειξη γιατι αν παρουνε αποδειξη το φπα θα βαρυνει αυτους οποτε πανε για παπουτσια και αντι για 123 ευρω δινουνε 100 χωρις αποδειξη (αρα φταινε γιατι ουσιαστικα αναγκαζουνε τον εε να τους δωσει προιον χωρις να φορολογηθει. βεβαια καποιος τους εχει κανει το μισθο 500 ευρω και δεν βγαινει μανα μου. ποιος?)
    οι αγροτες που παιρνανε τις επιδοτησεις και αντι να τα ριξουνε στα χωραφια, τα ριξανε σε χλιδες (καποιος δεν τους ενημερωσε/επιμορφωσε ποτε. ποιος?)
    οι εργατες που δεν προασπισανε τα συμφεροντα τους (τα συνδικατα απο καποιον ξεφτηλιστικανε. απο ποιον?)
    οι φοιτητες που αντι να κοιταν τα μαθηματα τους, οι μισοι κανουν επανασταση (κατι που μονο ο στρατος και η αστυνομια μπορει να πετυχει. το εχει διδαξει η ιστορια, αλλα στην ιστορια που διαδασκεται στο σχολειο αντε να φτασεις μεχρι τον συνωστισμο στη σμυρνη σε αγωνα πανιωνιος-παναθηναικος) και οι αλλοι μισοι πανε καβο παραντισο (με τη δαπ που κανει τα καλυτερα παρτυ και εχει τις πιο ωραιες γκομενες) (καποιος εχει επιτρεψει/επιβαλει την ελειψη κριτικης ικανοτητας στο μελλον που ειναι η νεολαια μας)
    οι ξενοι που μας πηραν τις δουλειες (ποιος ηθελε να καθαριζει τζαμια στο φαναρι, να βγαζει την αγροτικη παραγωγη και να ειναι σιδερας σε οικοδομη και του πηραν τη δουλεια οι ξενοι δεν θυμαμαι αλλα δεν μπορει καποιος θα υπαρχει! τελευταια συνανταω και αφισες που λεει οτι ειμαστε ελληνες που κανουμε μερεμετια και εχουμε και καλυτερες τιμες απο τους αλλοδαπους. τηλ:κινητο...γιατι και τα μερεμετια εχουν ψυχη και μαλλον ειναι ελληνικη )

εγω παλι ξερω οτι κατι κολοσσοι παιζουν τα ρεστα τους για τα σκουπιδια
    οι ιδιοι κολοσσοι προβαλονται στα μιντια (εννιοτε με καμια αγαθοεργια)
    οι ιδιοι κολοσσοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις μεσω των μιντια και οχι μονο
    οι ιδιοι κολοσσοι χρηματοδοτουν ολοκληρους κοματικους μηχανισμους

και εσεις εδω μου λετε οτι φταιει ο μαστρο-βαγγελης επειδη δεν εκοψε αποδειξη προχτες.

οκ.

φταιμε κι εμεις
    φταιτε κι εσεις
    φταινε κι οι αλλοι
    φταιμε κι εμεις
    φταιτε κι εσεις

αυτος ο καργιολης ο χατζηπετρης ποιος πουστης ειναι δεν θα τον βρειτε.....????????? ε αμα τον βρειτε πειτε μου το να θυμυθω να βαλω τα γελια

έτσι έτσι , ΠΑΝΤΑ φταίει κάποιος άλλος ...πάντα , ποτέ εμείς !!!

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ