ωπα παιδια.
εχω μπερδευτει.
φταινε για την ωρα
οι δυ που υπαρχουνε (ασχετα αν δεν γιναν μονοι τους αλλα καποιος τους εκανε. ποιος?)
οι εε που φοροδιαφευγουνε (ασχετα αν καποιος τους αναγκαζει να το κανουνε γιατι αλλοιως θα κλεισουνε προφανως. ποιος τους αναγκαζει?)
οι ιυ που δουλευουνε για 500 ευρα και οτι και αν αγοραζουνε δεν περνουνε αποδειξη γιατι αν παρουνε αποδειξη το φπα θα βαρυνει αυτους οποτε πανε για παπουτσια και αντι για 123 ευρω δινουνε 100 χωρις αποδειξη (αρα φταινε γιατι ουσιαστικα αναγκαζουνε τον εε να τους δωσει προιον χωρις να φορολογηθει. βεβαια καποιος τους εχει κανει το μισθο 500 ευρω και δεν βγαινει μανα μου. ποιος?)
οι αγροτες που παιρνανε τις επιδοτησεις και αντι να τα ριξουνε στα χωραφια, τα ριξανε σε χλιδες (καποιος δεν τους ενημερωσε/επιμορφωσε ποτε. ποιος?)
οι εργατες που δεν προασπισανε τα συμφεροντα τους (τα συνδικατα απο καποιον ξεφτηλιστικανε. απο ποιον?)
οι φοιτητες που αντι να κοιταν τα μαθηματα τους, οι μισοι κανουν επανασταση (κατι που μονο ο στρατος και η αστυνομια μπορει να πετυχει. το εχει διδαξει η ιστορια, αλλα στην ιστορια που διαδασκεται στο σχολειο αντε να φτασεις μεχρι τον συνωστισμο στη σμυρνη σε αγωνα πανιωνιος-παναθηναικος) και οι αλλοι μισοι πανε καβο παραντισο (με τη δαπ που κανει τα καλυτερα παρτυ και εχει τις πιο ωραιες γκομενες) (καποιος εχει επιτρεψει/επιβαλει την ελειψη κριτικης ικανοτητας στο μελλον που ειναι η νεολαια μας)
οι ξενοι που μας πηραν τις δουλειες (ποιος ηθελε να καθαριζει τζαμια στο φαναρι, να βγαζει την αγροτικη παραγωγη και να ειναι σιδερας σε οικοδομη και του πηραν τη δουλεια οι ξενοι δεν θυμαμαι αλλα δεν μπορει καποιος θα υπαρχει! τελευταια συνανταω και αφισες που λεει οτι ειμαστε ελληνες που κανουμε μερεμετια και εχουμε και καλυτερες τιμες απο τους αλλοδαπους. τηλ:κινητο...γιατι και τα μερεμετια εχουν ψυχη και μαλλον ειναι ελληνικη

)
εγω παλι ξερω οτι κατι κολοσσοι παιζουν τα ρεστα τους για τα σκουπιδια
οι ιδιοι κολοσσοι προβαλονται στα μιντια (εννιοτε με καμια αγαθοεργια)
οι ιδιοι κολοσσοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις μεσω των μιντια και οχι μονο
οι ιδιοι κολοσσοι χρηματοδοτουν ολοκληρους κοματικους μηχανισμους
και εσεις εδω μου λετε οτι φταιει ο μαστρο-βαγγελης επειδη δεν εκοψε αποδειξη προχτες.
οκ.
φταιμε κι εμεις
φταιτε κι εσεις
φταινε κι οι αλλοι
φταιμε κι εμεις
φταιτε κι εσεις
αυτος ο καργιολης ο χατζηπετρης ποιος πουστης ειναι δεν θα τον βρειτε.....????????? ε αμα τον βρειτε πειτε μου το να θυμυθω να βαλω τα γελια