Σελίδα 129 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μωρέ να το χοντρύνουμε αν και βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια, αλλά σε ποιά πλευρά είσαι να ξέρω. Των ΔΥ, της αγροτιάς ή του Ελ.Επαγγ.?
    Κατά καιρούς έχεις βάλει διάφορα καπέλα, οπότε υπάρχει μια κάποια σύγχυσις.
    αφού λοιπόν κοντεύουμε να γίνουμε φιλαράκια, θα θυμάσαι πόσο πολύ αντιπαθώ την προσωποποίηση των θέσεων και την ταμπελοποίηση
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Thanks.

Θυμήθηκα και την κουβέντα που είχα με τον skylaro, σχετικά με την έρευνα και τι έχουν κάνει οι Ευρωπαίοι για μας, και τι εμείς για αυτούς.

Από την άλλη...
    What have the Romans ever done for us

Για να είμαστε ειλικρινείς δε συζητάνε, αλλά συζητάς μαζί τους Είμαι σίγουρος πως έχεις τα περισσότερα ποσταρίσματα σε αυτό το θέμα. Για να γίνω και κακός λοιπόν απορώ που βρίσκεις χρόνο μιας που δουλεύεις τρεις φορές περισσότερο από κάθε αγρότη. Μη το πάρεις προσωπικά όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Σίγουρα δουλεύεις πολύ παραπάνω από εμένα.

Επίσης η κουβέντα μας πριν καμιά βδομάδα, δεν είχε να κάνει με το τι οι Ευρωπαίοι έχουν κάνει για εμάς και τι εμείς γι'αυτούς αλλά για την παρουσίαση ενός ερωτηματολογίου που αφορούσε μια "ασάφεια" όπως ο ίδιος ο Μοσχονάς λέει στην εισαγωγή του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ενώ ο Αμερικάνος της Οκλαχόμα που δουλεύει με όλη του την οικογένεια στη φάρμα μπορεί?
    https://www.youtube.com/watch?v=B4mkBxZp1vQ

απλά εδώ ο γιός είναι στην πλατεία στο καφενείο και αράζει, η κόρη "σπουδάζει" στην Αθήνα, και πάει λέγοντας....

Αν θες πήγαινε δες στο κοντινότερο παντοπωλείο σου πόσο πουλάνε το κιλό αυτά τα φρουτάκια, και μετά τσέκαρε επισης και την τιμή των αντίστοιχων βιολογικών...
    Όποιος προσπάθησε να βάλει μύρτιλλο και να κονομήσει ζήτω που κάηκε... Κάνουμε αμάν να σταματήσουν να ρίχνουν νίτρα με τα τσουβάλια σε τόσες καλλιέργειες... Δε μπορείς σαν χώρα λόγω κλίματος να έχεις την παραγωγή της Αμερικής και του Καναδά σε μύρτιλλα. Θα μπορούσες όμως ίσως να έχεις συγκεκριμένες ποικιλίες σε διάφορες περιοχές της χώρας (διαφορετικές μεταξύ τους) να έβγαζες πολύ μικρές ποσότητες που να τις πούλαγες χρυσάφι ΑΝ είχες κρατική υποστήριξη.

Τέλος πάντων, με έχετε κάνει να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σας εδώ και κάποιους μήνες και να απαντάω στη λογική που γράφετε αλλά υποστηρίζοντας τις πιο αδύναμες οικονομικά τάξεις όσο και αν δε το παραδέχεστε, πράγμα που δε το έχω. Να το κάνω λιανά στα π@πάρια μου για τον συνταξιούχο, για τον αγρότη, για τον εργαζόμενο, για τον άνεργο, στην τελική εγώ επιθυμώ την επιτάχυνση της εξαθλίωσης, της ανισότητας, της φθοράς που θα οδηγήσει στη ρήξη με κάθε στερεότυπο αυτής της κοινωνίας. Αλλά ρε μπαγάσηδες μερικοί δε παίζεστε !

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    αφού λοιπόν κοντεύουμε να γίνουμε φιλαράκια, θα θυμάσαι πόσο πολύ αντιπαθώ την προσωποποίηση των θέσεων και την ταμπελοποίηση
    πράγμα αδύνατον (όπως γνωρίζεις) για κατόχους aprilia που είναι αντιμέτωποι καθημερινά με την κοινωνική απαξίωση και την προκατάληψη των ιαπώνων.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

πράγμα αδύνατον (όπως γνωρίζεις) για κατόχους aprilia που είναι αντιμέτωποι καθημερινά με την κοινωνική απαξίωση και την προκατάληψη των ιαπώνων.
    Γι'αυτό το κάνεις αφού! Για να τη σπας στον κόσμο, ακόμα και aprilia γι'αυτό θα πήρες !

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ευχαριστώ ρε pipe. Το να καταφεύγω στις ρήσεις του ουράνιου μαλάκα, είναι μια διέξοδος, μια αστρική βαλβίδα ασφαλείας.
    Ξεκόλλα μωρέ και ηρέμησε.

Χάνεις μέχρι και το χιούμορ σου.

Λες και σου τρώω εγώ (ή κανάς άλλος από δω μέσα) το ψωμί απ'το τραπέζι.

Ώχου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Ώχου.
    Θέλει δε θέλει σε μένα θα ρθει μια μέρα για φυτικό....

Το πετρωμένο φυγήν αδύνατο...
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Ρε άσε τα φυτικά και τα υποκατάστατα.
    Από το καλό θέλουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Από το καλό θέλουμε
    Μόλις έδωσες τη λύση για την οικονομία της χώρας.

Από το καλό θέλουμε
    Από αυτή την ηλικία?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Για να είμαστε ειλικρινείς δε συζητάνε, αλλά συζητάς μαζί τους Είμαι σίγουρος πως έχεις τα περισσότερα ποσταρίσματα σε αυτό το θέμα. Για να γίνω και κακός λοιπόν απορώ που βρίσκεις χρόνο μιας που δουλεύεις τρεις φορές περισσότερο από κάθε αγρότη. Μη το πάρεις προσωπικά όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Σίγουρα δουλεύεις πολύ παραπάνω από εμένα.
    Αυτά τα disclaimer με πεθαίνουν...
    "Ξέρεις, είσαι πολύ μαλάκας, αλλά μην το πάρεις προσωπικά"

ΥΓ. H δουλειά μου δεν έχει ωράριο, για να σου λύσω την απορία. Κάποιες ώρες είναι φορτωμένες, κάποιες όχι, κάποιες μέρες έχω άδεια, κάποιες το κωλοβαράω, κάποιες μέρες μπορεί να κάνω δουλειά νύχτα. Και κάνεις λάθος για το ποιός έχει περισσότερα ποστ. Με τα σημερινά (που έχω γράψει ένα σκασμό), είμαι 3ος και καταιδρωμένος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12705742_1065290140190139_1031667945661133787_n.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	41,0 KB 
ID:	352388

μα δεν είπαμε όχι ταμπελοποίηση;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Γι'αυτό το κάνεις αφού! Για να τη σπας στον κόσμο, ακόμα και aprilia γι'αυτό θα πήρες !
    Κάνεις μεγάλο λάθος.

Ώχου.
    Ε? ποιός σου είπε οτι έχω χάσει το χιούμορ μου? Μια χαρά είμαι, λάθος κάνεις. Μάλλον κάτι έχασα ή το παρακανα, οπότε γυρνάω στη σπηλιά μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

MG....φουσκωτό και αβύθιστο θα το κάνω καλύτερα, παρά να τα χώνω σε ματζούνια.

link deleted by sniper
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    MG φουσκωτό και αβύθιστο θα το κάνω καλύτερα, παρά να τα χώνω σε ματζούνια.
    υπάρχει και μια τρόμπα που το φουσκώνει αν θες....
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 17/02/2016 στις 20:40.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Σε ολες τις κουβεντες που ακουω γυρω μου,ο καθε κλαδος κοιταζει μονο τα δικα του κεκτημενα και μονο πως θα γλυτωσει αυτος το πηδημα.Τωρα τον αν ξεσκισουνε τον διπλανο καρφακι δεν του καιγεται.Αυτο κανουνε και οι αγροτες...σου λεει ας γλυτωσω εγω παρτα απο τον αλλον.Ο αλλος με τη σειρα του κοιταζει να γλυτωσει και αυτος και ας γδαρουνε τον επομενο.

Το κακο ειναι οτι απο τη μια ο επομενος πλεον δεν υπαρχει και απο την αλλη σταματησανε να δανειζουνε την παχια αγελαδα,που στα δυσκολα εβγαζε τσουβαλια με ευρω και τα μοιραζε δεξια και αριστερα.

Απο τη στιγμη που σταματησε η αγελαδα να κατεβαζει γαλα πρεπει να βρουμε εναν τροπο να επιβιωσουμε και να παμε παρακατω.Δυστυχως δεν θα εχει επιτυχια αν ο καθενας το προσπαθησει μονος του,ητε σαν ατομο ,ητε σαν επαγγελματικος χωρος.

Αν δεν βαλουμε πλατη ολοι μας και αν δεν αναλαβουμε το μεριδιο που μας αναλογει,σκατα επανεκινηση της οικονομιας θα δουμε.Αν ο αγροτης,ο δικηγορος,ο δημοσιος υπαλληλος,η ο ελευθερος επαγγελματιας δεν κατανοησει οτι,οτι γλυτωσει αυτος τωρα θα το βρουνε μπροστα τα παιδια του,προκοπη δεν κανουμε.Αν δεν βαλουμε ολοι το ΕΓΩ στον κ@λο μας και παλι προκοπη δεν κανουμε.

Πρεπει να γινει σημαια μας το ΕΜΕΙΣ σε ολους τους χωρους.Καθε φορα που απαιτουμε κατι και χτυπιομαστε απο κατω σαν πιτσιρικια που τους πηρανε το γλυφιτζουρι απο το χερι,πρεπει να αναρωτιομαστε αν με τις πραξεις μας θα εχουμε γλυφιτζουρι και την επομενη.

Αυτο που γινεται με τους αγροτες,αλλα και με αλλους επαγγελματιες,θα επρεπε να γινει σταδιακα σε βαθος πενταετιας.Τα εχω ξεκαθαρισει αρκετα χρονια πριν στο μυαλο μου,ολοι πρεπει να φορολογουμαστε με τον ιδιο τροπο και τελος.Δεν ξερω αν τους φορολογει πολυ η λιγο,δικαια η αδικα.Αυτο που ξερω ειναι οτι ολα αυτα θα επρεπε να γινουνε σε μια περιοδο πενταετιας ,λεω,για να υπαρξει ο αναλογος χρονος προσαρμογης.

Το κακο ειναι οτι με τις αποτυχημενες κινησεις των ακομη πιο αποτυχημενων πολιτικων μας,αυτο δεν εγινε και τωρα λουζομαστε ολοι ,τους καρπους της ανικανοτητας τους.

Επισης πολλοι απο εμας το βλεπουνε εκδικητικα.Τοσα χρονια περνατε επιδοτησεις,κλεβατε το κρατος κλπ,κλπ,καλα σας κανει.Διαφωνω με αυτη τη λογικη.Λαθος λογικη ΕΙΔΙΚΑ για μηχανοβιους.Ξερουμε καλυτερα απο τον καθενα οτι πρεπει να κοιταμε εκει που θελουμε να παμε.Αν κοιταμε πισω τουμπα θα φαμε.Αν κοιταξουμε μπροστα,μπροστα θα παμε,τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Ξερουμε ολοι,ακομη και οι αγροτες οτι τελειωσανε τα ψεματα.Κλεισουνε δεν κλεισουνε τους δρομους αυτη τη φορα θα ματωσουν.Οποτε ας τους ανοιξουνε να τελειωνουμε...

link deleted by sniper
    Πσσσσςςςς
    Γαμώ τις παρεμβάσεις ρε συ...
    Ξύρισες ένα ιατρικό video με 30.000.000+ views.

Τεσπα, τα λέμε άλλη ώρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19