Εντάξει πες ότι έχει πέσει ξύλο στο σπίτι και φυλάκιση αορίστου χρόνου και μην μας λες για δουλειές τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Έσκασε πατάτα, και θα πρέπει να πεταχτώ κανα-δύο ώρες απο τη δουλειά την Κυριακή το πρωί ..![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Το θέμα είναι να μη σκάσει καμμιά επιταγή, όλα τα υπόλοιπα "βολεύονται"Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Έσκασε πατάτα, και θα πρέπει να πεταχτώ κανα-δύο ώρες απο τη δουλειά την Κυριακή το πρωί ..![]()
![]()
Καλή σας νύχτα
![]()
Παθώς???Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Το θέμα είναι να μη σκάσει καμμιά επιταγή, όλα τα υπόλοιπα "βολεύονται"
![]()
Μια ψιλομ@λ@κί@ βασικά είναι επειδή οι Γερμανοί που είναι φίλοι μας ψιλοτρομπάρουν τρέχουμε εμείς. Απλά χάνω τη βόλτα..!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εντάξει πες ότι έχει πέσει ξύλο στο σπίτι και φυλάκιση αορίστου χρόνου και μην μας λες για δουλειές τώρα![]()
Αορίστου χρόνου να'ναι...........να'ναι...........να'ναι τα μηχανάκια σου.....!!!![]()
![]()
Σε ευχαριστώ φίλε..έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα δώσω ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Αορίστου χρόνου να'ναι...........να'ναι...........να'ναι τα μηχανάκια σου.....!!!![]()
![]()
![]()
Καλό βράδυ inpas![]()
XT_Billy:
300 ευρώ πρόστιμο![]()
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
XT_Billy:
300 ευρώ πρόστιμο![]()
ΓΙΑΤΙ?
Αφού είμαι καλό παιδί, άριστος μοτοσυκλετιστής, αρκεί το μηχανάκι μου να είναι η ΧΤ !!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Έτσι επειδή ο Ταμίας δεν είναι στις καλές του και θέλω να του φτιάξω την "διάθεση"![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί? Τι έχει η Λουλού?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Έτσι επειδή ο Ταμίας δεν είναι στις καλές του και θέλω να του φτιάξω την "διάθεση"![]()
![]()
![]()
![]()
Αναρτήσεις μαμά? :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Πήζει στην δουλειά!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γιατί? Τι έχει η Λουλού?
Αναρτήσεις μαμά? :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Α, επίσης εφόσον ήθελες να έρθουν οι Ταμίες στην κοπή ξέρεις ότι θα κεράσεις ε?
Μας αρέσει να σε βλέπουμε να πληρώνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τωρα μαλιστα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Πήζει στην δουλειά!
Μας αρέσει να σε βλέπουμε να πληρώνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εφτιαξε η μερα μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Με τη χαρά θα μείνετε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Πήζει στην δουλειά!
Μπορεί να τσοντάρετε και τίποτα για βενζίνη...![]()
XR
XTR
XJR
Δηλαδή δεν έχεις καθόλου πέτσα επάνω σου? λίγο φιλότιμο?Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Με τη χαρά θα μείνετε...
Μπορεί να τσοντάρετε και τίποτα για βενζίνη...![]()
Δεν βλέπεις τι λέει ο άνθρωπος? Έφτιαξε η μέρα του...
Ποπο ρε γμτ με κάτι σπαγκοραμμένους που έχω μπλέξει![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: