Σελίδα 13 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 331

Θέμα: XTX tuning η αλλαγη μηχανης???

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Γραψε λαθος μωρε,διαβαζα κατι αλλο και σκαλωσα
    δεν σε κρινω..αλλα δεν πιστευω οτι πραγματικα πιστευεις σε αυτα τα νουμερα ποσο μαλλον στα χαρτια..απο εμπειρια μου σου λεω ξεχνα το..δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να σταθεις διπλα στα 400 μετρα..

Nαι βασικα ,ειχα κανει αναποδα την διαιρεση.Το διορθωσα ,αν θες αλλαξε το quote σου για να ειναι σωστα. Ουτε εμενα με ενδιαφερουν οι αριθμοι,απλα και αυτοι φανερωνουν καποια πραγματα δε νομιζεις? Κ στην πραγματικοτητα,το ΚΤΜ εχε υποψιν οτι θα βγαζει πολυ καλυτερα την δυναμη στον δρομο απο οτι το TDM.Οποτε στην αναλογια ιππων/κιλο ,οχι μονο ειναι σχεδον ιδια αλλα μιας και εχεις και 300cc + 3 κυλινδρους παραπανω μου δινεις το δικαιωμα να σε κοντραρω με ενα πιο δυνατο 640 των 60-65hp,οπου σε ενα 400αρι λογικα θα κλαψεις.
    sorry αλλα με βαση τους αριθμους που αναφερεις το ΤΔΜ εχει οντος καλυτερη αναλογια κιλων/ιππο ..που πλησιαζει περισσοτερο την μοναδα σε σχεση με το 640
    τεσπα.. κουβεντα να γινεται..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
    εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα. [/B]

Που να βρεθεί και τέτοια ευθεία, για να δεις πόσο τελικιάζει... πάντως από αυτά που έχω ακούσει, λίιιγο μεγαλύτερη τελική από το V-STROM έχεις. Κάπου στα 322 νομίζω.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    δεν σε κρινω..αλλα δεν πιστευω οτι πραγματικα πιστευεις σε αυτα τα νουμερα ποσο μαλλον στα χαρτια..απο εμπειρια μου σου λεω ξεχνα το..δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να σταθεις διπλα στα 400 μετρα..
    Με μαμα 640 οχι ρε ,σιγουρα δεν μπορω.Αλλα δεν θα μου εξαφανιστεις κιολας.
    Κ αφου δεν θα μου εξαφανιστεις ειμαι υπερηφανος.Με ενα 990 φυσικα,που ειναι στα κυβικα σου και μαλλον πιο δικαιο,θα σου ριξει στα αυτια.

Τωρα με καποιο 640 που βγαζει τροχο 60-65 αλογα δεν ξερω τι μπορει να γινει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Που να βρεθεί και τέτοια ευθεία, για να δεις πόσο τελικιάζει... πάντως από αυτά που έχω ακούσει, λίιιγο μεγαλύτερη τελική από το V-STROM έχεις. Κάπου στα 322 νομίζω.
    δικιο σε αυτο θελει τρελη ευθεια και πολυ υπομονη..ωστοσο οχι το ν στρομ κολαει στα 200 και το κοντερ του στα 220..το εχω δει με τα ματια μου και εγω με 217 να περναω με διαφορα 10-15 χλμ.322 δεν νομιζω..μαλλον θα ηθελες να γραψεις 222.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maxmoto
    sorry αλλα με βαση τους αριθμους που αναφερεις το ΤΔΜ εχει οντος καλυτερη αναλογια κιλων/ιππο ..που πλησιαζει περισσοτερο την μοναδα σε σχεση με το 640
    τεσπα.. κουβεντα να γινεται..
    Ναι εχει 0.05 διαφορα με 300cc +1 κιλυνδρο παραπανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με μαμα 640 οχι ρε ,σιγουρα δεν μπορω.Αλλα δεν θα μου εξαφανιστεις κιολας.
    Κ αφου δεν θα μου εξαφανιστεις ειμαι υπερηφανος.Με ενα 990 φυσικα,που ειναι στα κυβικα σου και μαλλον πιο δικαιο,θα σου ριξει στα αυτια.

Τωρα με καποιο 640 που βγαζει τροχο 60-65 αλογα δεν ξερω τι μπορει να γινει...
    το 990 ναι ειναι το μονο στην κατηγορια μου που θα γυρισω να το χαζεψω..αλλα πολλα τα λεφτα.......

Ναι εχει 0.05 διαφορα με 300cc +1 κιλυνδρο παραπανω...

Οποτε το κοντραρουμε με 990 που και τον παραπανω κυλινδρο εχει και τα 300cc
    Αλλα δεν μας συμφερει μαλλον...

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    ΜΕΓΑ λαθος δυκιλινδρος σειριακος κινητηρας με 86 αλογα..μαλλον δεν ξερεις για τι κινητηρα μιλας..λυπαμαι που εχασα τον χρονο μου προσπαθωντας να μιλησω..ουτε στα 100 μετρα δεν θα μου εφευγες..ελεος τι ακουω...πληροφοριακα πρωτη 95χλμ δευτερα 125 τριτη 150 τεταρτη 190 πεμπτη 219 δυστυχως εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα.

φιλε μου θα σε στενοχωρησω αλλα και την εκτη να ανοιγες πανω απο 210 και κατι ψηλα δεν θα πηγαινες...εχω συνταξιδεψει με TDM και με το ζορι εβγαζε 210 ...τωρα ποσο μαλλον για παραπανω που λες εσυ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    φιλε μου θα σε στενοχωρησω αλλα και την εκτη να ανοιγες πανω απο 210 και κατι ψηλα δεν θα πηγαινες...εχω συνταξιδεψει με TDM και με το ζορι εβγαζε 210 ...τωρα ποσο μαλλον για παραπανω που λες εσυ....
    οχι φιλε μου μαλλον κανεις εσυ λαθος.. με ακριβεια τα νουμερα ηταν και οχι απο το μυαλο μου.. μοντελο 08 με 15000χλμ ολα σε ταξιδια.μαμα οσο δεν παει απο θεμα κινητηρα.μηχανακι με μηχανακι διαφερει..δρομος με δρομος διαφερει..υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο που λεω..και οχι αυτο που ισχυριζεσαι εσυ..οχι οτι αντιλεγω σε αυτα που λες αλλα οτι ειδες ενα τδμ να μην πανω απο 210 δεν μου φαινεται αξιοπεριεργο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
    ..υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο που λεω..

Σαφώς και είναι λογικό.
    Μήπως όμως οι παράγοντες που λες εσύ (για να δεις τα 217) είναι 16% κατηφορική κλίση, και κανά 8άρι ούριο άνεμο ?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    δεν ειναι δικαιο αυτο ηταν σε αλλο τοπικ..ενα tdm900 οπως αναφερθηκε βλεπω δεν ξεχνιουντε καποια πραγματα..ωστοσο μιλαω στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι ημουν κατοχος χτχ 660 2007...
    φιλε saki οπως και εσυ το ειπε οτιιιιιιιιιι και να κανεις το παπι(fmx).....παπι(fmx) θα παραμεινει..
    Ρε μπας και όταν είχες το ΧΤΧ σε πέρασε από πάνω κάνα φτιαγμένο φμξ και γι αυτό βγάζεις τόση χολή!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δλδ θες να μου πεις οτι αν σταματησει ενα 990 διπλα σου,τον προκαλεις στα ισια ε?!
    Δεν κοιτας και καλα τις βιτρινες στην αλλη μερια?
    Τι λες ρε?? Του χαρίζει και τα πρώτα 100 μέτρα...κατάλαβες αδαή νεανία??

..αλλα οχι να ακουμε και τα τρελα...

Κ δεν ντρεπεσε να το λες?!

Κολωνεις να ανοιξεις με 990 γτ θα σου ριξει στα αυτια.
    Κ περιφανευεσε οτι ανοιγεις με FMX και 640?!ΠΟυ ενα 640 με 2-3 πραγματακια πανω, απο φαναρι σε φαναρι παλι θα σου ριξει στα αυτια...

:rotflmao:

Ρε Θωμά δεν χαζέψαμε όταν ''μαλώναμε'' μεταξύ μας θα μας χαζέψει αυτός τώρα???

Σελίδα 13 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη μηχανης Hornet vs Fz6 vs Bandit 650 vs Sv650
    από dimzan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 08:20
  2. Γνωμες για αλλαγη μηχανης ?
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 21:08
  3. Προτάσεις για αλλαγή μηχανής
    από dim40 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2008, 21:10
  4. Αλλαγη μηχανης στο 3μηνο
    από Aero στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2007, 22:56
  5. Αλλαγή μηχανής
    από vaskgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 00:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF