Ο ψεκασμός μπερδεύει πολύ τα πράγματα. Αλλά γιατί όχι ένα 700άρι μοτέρ με καρμπυρατέρ; Ένα ζευγάρι 39άρια FCR θα ήταν μούρλια!![]()
Ο ψεκασμός μπερδεύει πολύ τα πράγματα. Αλλά γιατί όχι ένα 700άρι μοτέρ με καρμπυρατέρ; Ένα ζευγάρι 39άρια FCR θα ήταν μούρλια!![]()
Ακριβώς! Και οι 4βάλβιδες κεφαλές του 700 και ένα καλό carb σεταπ, και θα πετάξει...
Θα μου πεις, που βρήσκεις σήμερα μοτέρ 700, και πόσο...
αλλο το ποσο... χαχαχα αφου ειπαμε δεν μας νοιαζει ποτε θα τελιωσει... γιατι οχι ψεκαστο με προγραμμα? και ηλακτρικα κομπλε απο τρανσαλπ?
ουτος η αλλος αν βαλεις μοτερ απο transalp η africa θες κ ολα τα ηλεκτρηκα τους,Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
αλλο το ποσο... χαχαχα αφου ειπαμε δεν μας νοιαζει ποτε θα τελιωσει... γιατι οχι ψεκαστο με προγραμμα? και ηλακτρικα κομπλε απο τρανσαλπ?
οποτε ψαχνεις για ολοκλοιρο τρακαρισμενο,
αφου το βρεις, κρατας οτι θες κ διαμεληζεις το υπολοιπο κ το πουλας,ακομα κ σε τιμες λογικοτατες να το πουλησεις κομματι κομματι θα βγαλεις το 70%++ της των χρηματων που εδωσες για την αγορα![]()
![]()
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
με τρελενει το bros ειλικρινα θελω να δω τι θα βγει![]()
![]()
οσο για τον κινητηρα κατα τις λιγες μου γνωσεις πιστευω οτι ειναι καλυτερα να βαλεις το 650 το μοτερ του bros ισως και λιγο πειραγμενο γιατι οπως και να το κανεις ο ιαπωνας το σχεδιασε για bros οχι για καποιο αλλο μοντερο που πιθανων να διαφερει σε κιλα η τροπο λειτουργειας (ελπιζω να με πιανεις και να γινομε κατανοητος ) βεβαια αυτα ειναι η δικη μου λογικη που βασιζετε σε μιδαμινες γνωσεις ...
και παλι καλη συνεχεια![]()
τρελανεε μας![]()
Μαλλον οταν στηθει το πλαισιο κι ερθει η ωρα να μπουν οι καλωδιωσεις.... θα πρεπει να παρω μια αποφαση..
Ιδωμεν παιδες... (η ιδεα του ψεκαστου παντως ομολογω ΜΕ αρεσει!!!)
![]()
(Απ'οτι φαινεται θα ξεκινησω ομως με ο,τι εχω.. με το μοτερακι το δικο του.. Οποτε αν στο τελος καταληξω σε 6μισι ή 7μισι θα ειναι καρμπυρατερατο, και να χρειαστει να αλλαξω καρμπς και ηλεκρονικη κι οχι ολη την πλεξουδα.)
![]()
Πατέρας πια..
Δυστυχώς λόγω παντελούς έλλειψης χρόνου και ακόμα μεγαλύτερης έλλειψης χρημάτων το Project πάγωσε για τα καλά..
Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να το ξεπαγώσω..![]()
Πατέρας πια..
Μια σημείωση για όταν με το καλό το ξαναπιάσεις: το μοτέρ του ΤΑ 700 δεν μπαίνει στο πλαίσιο του Bros. Η εξαγωγή του μπροστινού κυλίνδρου κοιτάζει φάτσα πάνω στη δεξιά μπρετέλα του πλαισίου... Μέχρι τότε...
Καταλαβαίνω... αν χρειαστείς βοήθεια με κάτι πάντως το λες
Χμμμ εννοείς ότι δεν βγαίνει από μπροστά όπως στα 650 ??
edit: κατάλαβα τι λες : http://www.car.gr/parts/photos/1113247/![]()
Give me fuel, Give me fire
ORGIA!!!!!
Σας ευχαριστώ παίδες για τις ιδέες και για το ενδιαφέρον.
Ελπίζω να καταφέρω να το πιάσω κάποια στιγμή το Brosάκι!!![]()
Πατέρας πια..