Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 205

Θέμα: "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.
    Αν πήγαινες στη χρυσή ευκαιρία να βάλεις τις προυποθέσεις συμμετοχής για το μπουζουκομάγαζο, κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα. Την βάζεις-ζετε στο moto.gr που ήταν και είναι αρκετά large σε θέματα μοτοσυκλετιστικής συμπεριφοράς και το μόνο προαπαιτούμενο στις βόλτες, είναι να έχει κάποιος δίτροχο και καλή διάθεση για να περνάνε όλοι καλά. Αν εσύ στραβώνεις επειδή δεν φοράει μποτάκια ο συμφορουμίτης και χαλιέσαι γιαυτό, κάτι δεν πάει καλά.

Και σαφώς δεν λύνεται με την έκδοση διατάγματος για το ποιοί επιτρέπονται και ποιοί όχι για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας (Ουάου λέμε...)

ΥΓ. Το καρότο με τα πελατάκια μέλη, δεν το εννοούσες μεν, το πέταξες δε. Εχεις δει καμμία χειραγώγηση μελών εδώ μέσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι?

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ..............

Ούτε Έλληνικό χρηματιστήριο νά ήταν σέ μέρες δόξας...!!!
    Τόσο μεγάλη....!!!
    Θεμιτό κι αύτό,ό καθένας παλεύει μέ ότι έχει.
    Άλλά μήν κάνουμε καί τό παγώνι......:rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι…

ναι, έκλεισε...

και απ' ότι κατάλαβα είναι προτιμότερο να γίνονται "κλειστές" βόλτες με συνεννόηση μέσω π.μ. παρά ανοικτές με προϋπόθεση τον πλήρη εξοπλισμό...

καλημέρες

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ..............

Ούτε Έλληνικό χρηματιστήριο νά ήταν σέ μέρες δόξας...!!!
    Τόσο μεγάλη....!!!
    Θεμιτό κι αύτό,ό καθένας παλεύει μέ ότι έχει.
    Άλλά μήν κάνουμε καί τό παγώνι......:rotflmao::rotflmao:
    Ο υπέρτατος Κλουζώ του διαδικτύου, γνωρίζει την αλήθεια...αλλά αν την ΠΕΙ θα πρέπει να μας σκοτώσει μετά.

Μια απόκρυφη αλήθεια που μεταφέρεται από πατέρα σε γιό...και ΜΟΝΟ.

Εκτός από υπονοούμενα...και κλάψα για....τα χαμένα...ποστ ΣΟΥ...υπάρχει κάτι...που θα ήθελες

...να μοιραστείς με τα υπόλοιπα ΜΕΛΗ για να τους ΑΝΟΙΞΕΙΣ...τα μάτια?

Για να τα...προστατεύσεις...ΕΣΤΩ και την ύστατη αυτή ΣΤΙΓΜΗ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο υπέρτατος Κλουζώ του διαδικτύου, γνωρίζει την αλήθεια...αλλά αν την ΠΕΙ θα πρέπει να μας σκοτώσει μετά.

Μια απόκρυφη αλήθεια που μεταφέρεται από πατέρα σε γιό...και ΜΟΝΟ.

Εκτός από υπονοούμενα...και κλάψα για....τα χαμένα...ποστ ΣΟΥ...υπάρχει κάτι...που θα ήθελες

...να μοιραστείς με τα υπόλοιπα ΜΕΛΗ για να τους ΑΝΟΙΞΕΙΣ...τα μάτια?

Για να τα...προστατεύσεις...ΕΣΤΩ και την ύστατη αυτή ΣΤΙΓΜΗ??

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ..........ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Έχω πένθος........κλαίω γιά τά χαμένα μου πόστ..!!

υγ. Έννοια σου ματάκια έχουνε καί βλέπουνε καμμιά 25αριά χιλιάδες,
    100-200 έμειναν πού θά πάει θά τούς ξεκάνετε κι αύτούς..!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    πωωωω ακόμα υπάρχει τούτο δω το θρεντάκι??? Σαν γριές κουτσομπόλες κάνετε ρπμ. Είναι που μπήκε η Άνοιξη και οι ορμόνες σας κάνουν πάρτι έτσι???

Το λοιπόν ας πω κι εγώ την παρόλα μου και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Έχω συμμετάσχει σε πολλές βόλτες του moto.gr και θα συμμετάσχω σε ακόμη περισσότερες όσο μπορώ να καβαλάω. Για μένα η μαγική συνταγή για μια επιτυχημένη σούπα είναι οι αναβάτες και όχι ο εξοπλισμός. Σαφώς και σκοπός της βόλτας είναι να περάσουμε καλά και σαφώς μια πτώση με ή χωρίς εξοπλισμό χαλάει τη συνταγή. Μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ τπτ άσχημο αλλά η ζωή έχει εκπλήξεις και με αυτό πορεύεσαι. Από την μεριά μου κοιτάζω όσο μπορώ να προφυλάξω τον εαυτόν μου αλλά και τους άλλους από την στραβή αλλά τελικά δεν είναι στο χέρι μου. Οι βόλτες του μοτο διέπονται από άτυπους κανονισμούς και καλό είναι αυτοί να τηρούνται αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα τους επιβάλει. Αν στην παρέα υπάρχει πχ κάποιος που τον θεωρώ επικίνδυνο για τους υπόλοιπους με τον τρόπο που οδηγεί, απλά κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να μην είμαι στην εμβέλεια της βλακείας του. Αν κάποιος δεν φοράει κράνος, όμορφα του λέω ότι βγήκα βόλτα για να περάσω καλά και όχι για να πιάσω τα νοσοκομεία, αν το καταλάβει οκ θα είμαι μαζί του στη βόλτα, αν δεν το καταλαβαίνει πάω τη βόλτα μόνος μου και φροντίζω στην επόμενη που θα ποστάρω αν είναι και αυτός μέσα ν' ακυρώσω.
    Ποιός είμαι εγώ που θα κάνω τον κόσμο καλύτερο?? Έναν κόσμο που στη τελική ο ίδιος δεν θέλει να γίνει καλύτερος. Και μετά έρχονται οι δικές μας ατέλειες - ελλείψεις (γιατί πρέπει να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα). Είμαι αργός οδηγός και το πιέζω μέχρι εκεί που με παίρνει, προσπαθώ να μην παρασύρομαι όσο μπορώ και αν καταλάβω ότι ο ρυθμός είναι τέτοιος που δεν μου πάει, απλά αφήνω τους άλλους στον ρυθμό τους και κρατάω εγώ τον δικό μου, αυτόν που με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Θα βρεθούμε με τους άλλους στην ταβέρνα ή όπου έχει κανονιστεί στάση μετά από 5-6 λεπτά, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Θέλω να πάω την βόλτα αλλά θέλω και να γυρίσω σπίτι μου επίσης. Αν και γενικά προσπαθώ ν' ακολουθώ παρέα που έχει τους δικούς μου ρυθμούς, έχει τύχει να βρεθώ με γλήγορους που καρυδώνανε το γκάζι και ήθελαν παιχνιδάκια μεταξύ τους. Έκανα ότι είπα παραπάνω και όλα καλά.
    Κοντολογίς, ας κάνει ο καθένας τον εαυτόν του και τον συνεπιβάτη του (για τον οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη) καλύτερο μοτοσυκλετιστικά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Τώρα αν κάποιος γουστάρει βόλτα μόνο με φουλ εξοπλισμένους, δικαίωμά του, ή βρίσκει αυτούς που ταιριάζει και πάνε μαζί ή πάει μόνος του.

Εδώ δεν μπορούμε στο σπίτι μας να επιβάλουμε κάτι, θα το κάνουμε σε ξένους και μάλιστα ενήλικες?? Η Χρύσα ακα MILF πχ δεν γουστάρει με τπτ τις μπότες, είναι χοντροκομμένες και άκομψες λέει. Την έχω απειλήσει ότι θα την αφήσω πίσω και δεν θα την πάρω μαζί μου, το έχω κάνει, αυτή τπτ. Τον χαβά της. Ε λοιπόν επιλέγω να την έχω μαζί μου ρισκάροντας στην καλύτερη κανέναν πρησμένο αστράγαλο, γιατί γουστάρω την παρέα της, παρά να πάω μόνος. Επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κάνει τις δικές του παίρνοντας και τ' ανάλογα ρίσκα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ..........ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Έχω πένθος........κλαίω γιά τά χαμένα μου πόστ..!!

υγ. Έννοια σου ματάκια έχουνε καί βλέπουνε καμμιά 25αριά χιλιάδες,
    100-200 έμειναν πού θά πάει θά τούς ξεκάνετε κι αύτούς..!!
    Ετσι από περιέργεια ρε Terens...μήπως έχεις καμμία σχέση με τον γίγαντα ...Terens Quick ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ετσι από περιέργεια ρε Terens...μήπως έχεις καμμία σχέση με τον γίγαντα ...Terens Quick ??

:rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    :rotflmao:

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ..............

Τώρα..??

Τώρα..??
    Το ΠΙΑΣΕΣ γάτε....έπρεπε να μιλήσει μετά από 10' σύμφωνα με το καταστατικό

Πςςςςς.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν
    γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.
    Αν πήγαινες στη χρυσή ευκαιρία να βάλεις τις προυποθέσεις συμμετοχής για το μπουζουκομάγαζο, κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα. Την βάζεις-ζετε στο moto.gr που ήταν και είναι αρκετά large σε θέματα μοτοσυκλετιστικής συμπεριφοράς και το μόνο προαπαιτούμενο στις βόλτες, είναι να έχει κάποιος δίτροχο και καλή διάθεση για να περνάνε όλοι καλά. Αν εσύ στραβώνεις επειδή δεν φοράει μποτάκια ο συμφορουμίτης και χαλιέσαι γιαυτό, κάτι δεν πάει καλά.

Και σαφώς δεν λύνεται με την έκδοση διατάγματος για το ποιοί επιτρέπονται και ποιοί όχι για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας (Ουάου λέμε...)

ΥΓ. Το καρότο με τα πελατάκια μέλη, δεν το εννοούσες μεν, το πέταξες δε. Εχεις δει καμμία χειραγώγηση μελών εδώ μέσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι?
    Η παραστασις ελαβε τελος! Και ισως δε εχει νοημα κιολας γιατιδεν νομιζω πως προσφερει κατι πλεον.
    Τελος, αν θες συνεχεια καπου αλλου, με πμ ή σε βολτα, γιατι προσωπικα
    δεν καταλαβα για το μπουζουκομαγαζο, θα διαμαρτυρωσουν;;;!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι…

Αφού ψάχνουμε το by the book of moto.gr.. here are some links..

http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post1428028
    2. Εξοπλιστείτε: Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να έχει ζέστη, αλλά μην ξεχνάτε ότι η καυτή άσφαλτος πονάει το ίδιο με την κρύα (ίσως και περισσότερο). Μην εμφανιστείτε λοιπόν με κοντομάνικο και σορτσάκι---ούτε εσείς, ούτε ο συνεπιβάτης σας. Επιπλέον, το εκτεθειμένο στον ήλιο και τον αέρα δέρμα είναι η καλύτερη εγγύηση για γρήγορη και αποτελεσματική αφυδάτωση. Το τι ακριβώς θα φοράει ο καθένας είναι δική του ευθύνη και μόνο---δες την επισήμανση 1 παραπάνω---αλλά τουλάχιστον κράνος, γάντια, ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι (με προστατευτικά), μποτάκια και μακρύ παντελόνι πρέπει να θεωρούνται απαραίτητα.
    (για τις ετήσιες του moto.gr)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=23059
    Το moto.gr δεν ασπάζεται την ιδέα των "κλειστών" συναντήσεων. Π.χ. ας μαζευτούμε όλα τα Honda CB400 Super Four και κανείς άλλος. Όπως εννοείται από τα παραπάνω, μια δημόσια πρόσκληση ή πρόταση... είναι δημόσια! Οτιδήποτε άλλο ρυθμίζεται με ΠΜ και email.
    (για τις βόλτες μελών)

Και φυσικά..
    http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules
    Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων.
    (Ρητές απαγορεύσεις, Νο2)
    safety doesn't happen by accident

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    πωωωω ακόμα υπάρχει τούτο δω το θρεντάκι??? Σαν γριές κουτσομπόλες κάνετε ρπμ. Είναι που μπήκε η Άνοιξη και οι ορμόνες σας κάνουν πάρτι έτσι???

Το λοιπόν ας πω κι εγώ την παρόλα μου και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Έχω συμμετάσχει σε πολλές βόλτες του moto.gr και θα συμμετάσχω σε ακόμη περισσότερες όσο μπορώ να καβαλάω. Για μένα η μαγική συνταγή για μια επιτυχημένη σούπα είναι οι αναβάτες και όχι ο εξοπλισμός. Σαφώς και σκοπός της βόλτας είναι να περάσουμε καλά και σαφώς μια πτώση με ή χωρίς εξοπλισμό χαλάει τη συνταγή. Μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ τπτ άσχημο αλλά η ζωή έχει εκπλήξεις και με αυτό πορεύεσαι. Από την μεριά μου κοιτάζω όσο μπορώ να προφυλάξω τον εαυτόν μου αλλά και τους άλλους από την στραβή αλλά τελικά δεν είναι στο χέρι μου. Οι βόλτες του μοτο διέπονται από άτυπους κανονισμούς και καλό είναι αυτοί να τηρούνται αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα τους επιβάλει. Αν στην παρέα υπάρχει πχ κάποιος που τον θεωρώ επικίνδυνο για τους υπόλοιπους με τον τρόπο που οδηγεί, απλά κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να μην είμαι στην εμβέλεια της βλακείας του. Αν κάποιος δεν φοράει κράνος, όμορφα του λέω ότι βγήκα βόλτα για να περάσω καλά και όχι για να πιάσω τα νοσοκομεία, αν το καταλάβει οκ θα είμαι μαζί του στη βόλτα, αν δεν το καταλαβαίνει πάω τη βόλτα μόνος μου και φροντίζω στην επόμενη που θα ποστάρω αν είναι και αυτός μέσα ν' ακυρώσω.
    Ποιός είμαι εγώ που θα κάνω τον κόσμο καλύτερο?? Έναν κόσμο που στη τελική ο ίδιος δεν θέλει να γίνει καλύτερος. Και μετά έρχονται οι δικές μας ατέλειες - ελλείψεις (γιατί πρέπει να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα). Είμαι αργός οδηγός και το πιέζω μέχρι εκεί που με παίρνει, προσπαθώ να μην παρασύρομαι όσο μπορώ και αν καταλάβω ότι ο ρυθμός είναι τέτοιος που δεν μου πάει, απλά αφήνω τους άλλους στον ρυθμό τους και κρατάω εγώ τον δικό μου, αυτόν που με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Θα βρεθούμε με τους άλλους στην ταβέρνα ή όπου έχει κανονιστεί στάση μετά από 5-6 λεπτά, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Θέλω να πάω την βόλτα αλλά θέλω και να γυρίσω σπίτι μου επίσης. Αν και γενικά προσπαθώ ν' ακολουθώ παρέα που έχει τους δικούς μου ρυθμούς, έχει τύχει να βρεθώ με γλήγορους που καρυδώνανε το γκάζι και ήθελαν παιχνιδάκια μεταξύ τους. Έκανα ότι είπα παραπάνω και όλα καλά.
    Κοντολογίς, ας κάνει ο καθένας τον εαυτόν του και τον συνεπιβάτη του (για τον οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη) καλύτερο μοτοσυκλετιστικά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Τώρα αν κάποιος γουστάρει βόλτα μόνο με φουλ εξοπλισμένους, δικαίωμά του, ή βρίσκει αυτούς που ταιριάζει και πάνε μαζί ή πάει μόνος του.

Εδώ δεν μπορούμε στο σπίτι μας να επιβάλουμε κάτι, θα το κάνουμε σε ξένους και μάλιστα ενήλικες?? Η Χρύσα ακα MILF πχ δεν γουστάρει με τπτ τις μπότες, είναι χοντροκομμένες και άκομψες λέει. Την έχω απειλήσει ότι θα την αφήσω πίσω και δεν θα την πάρω μαζί μου, το έχω κάνει, αυτή τπτ. Τον χαβά της. Ε λοιπόν επιλέγω να την έχω μαζί μου ρισκάροντας στην καλύτερη κανέναν πρησμένο αστράγαλο, γιατί γουστάρω την παρέα της, παρά να πάω μόνος. Επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κάνει τις δικές του παίρνοντας και τ' ανάλογα ρίσκα.

Εχεις δικιο...δεν μπορεις να επιβληθεις...το ξαναειπα, μεγαλα παιδια ειμαστε και καταλαβαινουμε!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ας πω και γω τη βλακεία μου.Διάβασα προσεκτικά όλες τις απαντήσει και αυτό που έχω να πω οτι στη βαση του θέματος και οι δυο πλευρες έχουν δίκιο.Λίγος συμβιβασμός απαιτείται εκατέρωθεν και όλα θα πάνε καλύτερα.

Αυτό που προκάλεσε αλγεινη εντύπωση είναι οι μπηχτες,οι δημοσιεύσεις πμ κι αλλες τέτοιες ομορφιές μεταξύ μελών.Σορρυ κιολας αλλά νομιζω δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε εδώ μέσα.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Banned
    Αφιερωμενο....

http://www.youtube.com/watch?v=_iSKjXqLUkQ

και οποιος καταλαβε...καταλαβε....

Δεν πατε καλα.
    Δεν πατε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε;

Καλο Σ/Κ να εχουμε και ολοι ορθιοι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποτες, να μου επιτρεπουν να μπω πιστα αλλα να ειναι και ανετες...
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2010, 14:35
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 19:20
  3. Οι διακοπές μου...
    από BELZEBOYLIS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:23
  4. Οι καινουριες μου μποτες !!
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19