πωωωω ακόμα υπάρχει τούτο δω το θρεντάκι??? Σαν γριές κουτσομπόλες κάνετε ρπμ. Είναι που μπήκε η Άνοιξη και οι ορμόνες σας κάνουν πάρτι έτσι???
Το λοιπόν ας πω κι εγώ την παρόλα μου και όποιος καταλάβει κατάλαβε.
Έχω συμμετάσχει σε πολλές βόλτες του moto.gr και θα συμμετάσχω σε ακόμη περισσότερες όσο μπορώ να καβαλάω. Για μένα η μαγική συνταγή για μια επιτυχημένη σούπα είναι οι αναβάτες και όχι ο εξοπλισμός. Σαφώς και σκοπός της βόλτας είναι να περάσουμε καλά και σαφώς μια πτώση με ή χωρίς εξοπλισμό χαλάει τη συνταγή. Μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ τπτ άσχημο αλλά η ζωή έχει εκπλήξεις και με αυτό πορεύεσαι. Από την μεριά μου κοιτάζω όσο μπορώ να προφυλάξω τον εαυτόν μου αλλά και τους άλλους από την στραβή αλλά τελικά δεν είναι στο χέρι μου. Οι βόλτες του μοτο διέπονται από άτυπους κανονισμούς και καλό είναι αυτοί να τηρούνται αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα τους επιβάλει. Αν στην παρέα υπάρχει πχ κάποιος που τον θεωρώ επικίνδυνο για τους υπόλοιπους με τον τρόπο που οδηγεί, απλά κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να μην είμαι στην εμβέλεια της βλακείας του. Αν κάποιος δεν φοράει κράνος, όμορφα του λέω ότι βγήκα βόλτα για να περάσω καλά και όχι για να πιάσω τα νοσοκομεία, αν το καταλάβει οκ θα είμαι μαζί του στη βόλτα, αν δεν το καταλαβαίνει πάω τη βόλτα μόνος μου και φροντίζω στην επόμενη που θα ποστάρω αν είναι και αυτός μέσα ν' ακυρώσω.
Ποιός είμαι εγώ που θα κάνω τον κόσμο καλύτερο?? Έναν κόσμο που στη τελική ο ίδιος δεν θέλει να γίνει καλύτερος. Και μετά έρχονται οι δικές μας ατέλειες - ελλείψεις (γιατί πρέπει να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα). Είμαι αργός οδηγός και το πιέζω μέχρι εκεί που με παίρνει, προσπαθώ να μην παρασύρομαι όσο μπορώ και αν καταλάβω ότι ο ρυθμός είναι τέτοιος που δεν μου πάει, απλά αφήνω τους άλλους στον ρυθμό τους και κρατάω εγώ τον δικό μου, αυτόν που με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Θα βρεθούμε με τους άλλους στην ταβέρνα ή όπου έχει κανονιστεί στάση μετά από 5-6 λεπτά, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Θέλω να πάω την βόλτα αλλά θέλω και να γυρίσω σπίτι μου επίσης. Αν και γενικά προσπαθώ ν' ακολουθώ παρέα που έχει τους δικούς μου ρυθμούς, έχει τύχει να βρεθώ με γλήγορους που καρυδώνανε το γκάζι και ήθελαν παιχνιδάκια μεταξύ τους. Έκανα ότι είπα παραπάνω και όλα καλά.
Κοντολογίς, ας κάνει ο καθένας τον εαυτόν του και τον συνεπιβάτη του (για τον οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη) καλύτερο μοτοσυκλετιστικά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Τώρα αν κάποιος γουστάρει βόλτα μόνο με φουλ εξοπλισμένους, δικαίωμά του, ή βρίσκει αυτούς που ταιριάζει και πάνε μαζί ή πάει μόνος του.
Εδώ δεν μπορούμε στο σπίτι μας να επιβάλουμε κάτι, θα το κάνουμε σε ξένους και μάλιστα ενήλικες?? Η Χρύσα ακα MILF πχ δεν γουστάρει με τπτ τις μπότες, είναι χοντροκομμένες και άκομψες λέει. Την έχω απειλήσει ότι θα την αφήσω πίσω και δεν θα την πάρω μαζί μου, το έχω κάνει, αυτή τπτ. Τον χαβά της. Ε λοιπόν επιλέγω να την έχω μαζί μου ρισκάροντας στην καλύτερη κανέναν πρησμένο αστράγαλο, γιατί γουστάρω την παρέα της, παρά να πάω μόνος. Επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κάνει τις δικές του παίρνοντας και τ' ανάλογα ρίσκα.