Σιγά μην πέσει και μετεωρίτης... μην αγχώνεστε ρε σεις, cool.
Όπως είναι πλέον εμφανές, το ΟΧΙ κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία.
61% είναι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από όσο περίμεναν οι περισσότεροι.
Αυτό σημαίνει πως η πλειοψηφία του κόσμου είτε δεν πείστηκε από το επιχείρημα των υποστηρικτών του ΝΑΙ, είτε δεν την νοιάζει.
Ελπίζω ειλικρινά οι υποστηρικτές του ΟΧΙ να έχετε τελικά δίκιο. Κι εγώ εδώ μένω και μακάρι να πάνε τα πράγματα καλύτερα.
Αν εννοείς όσους ψήφισαν ΝΑΙ, είναι κάτω από 40% αλλά και πάλι δεν είσαι δίκαιος. Δεν νομίζω πως οι περισσότεροι από αύριο θα λένε πως ήταν με το ΟΧΙ.
Αν εννοείς την αποχή έχεις ένα δίκιο, αλλά τουλάχιστον πρέπει να αφήσεις έξω όσους απλά δεν μπόρεσαν να πάνε στα χωριά τους.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Παρακαλώ να διαγραφούν τα παραπάνω..
Δεν πρέπει ούτε να αναφέρονται
Αλλά τρελαίνομαι με την ανεμελιά κάποιων (σχεδόν όλων)
πάμε δυνατά για καλύτερη συμφωνία σε 48 ή 24 κατά τον Βαρουφ ώρες......!!!!!!
τώρα σφίγγουν οι κώλοι.... μακάρι να πάνε όλα καλά....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Βασικά ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι στο χωριό, αλλά ψηφίζουν Αθήνα. Και πήγαιναν μια φορά το μήνα στη Δράμα απ΄το χωριό με ταξί για να σηκώσουν τα λεφτά που χρειάζονταν. Δυστυχώς δεν είναι πολύ απλό πλέον, μιας και θέλουν κανένα 40άρι να πάνε και να γυρίσουν με ταξί απ΄το ΑΤΜ. Ψάχνω τρόπο, να τους στείλω μερικά χρήματα για να μην ανησυχούν μιας και ο πατέρας κοντεύει τα 90, αν έχεις καμμιά ιδέα μου λες...
Btw, μάλλον λιγότερα θα χρειαζόσουν εσύ με καμμιά easyjet/ryanair να έρθεις να ψηφίσεις, αλλά φαντάζομαι δεν το έκανες. Κάνω λάθος?
Υπάρχει επίσημο νούμερο για την αποχή ?
πόσοι απο 2.000.000 δεν μπορούσαν να πάνε στα χωριά τους???εκτος αν ο Στέφανος Χίος κατάφερε να κλείδωσει τους ηλικιωμένους στις ντουλάπες...
btw αν είχα καταλάβει καλά ολοι λέγαμε να μην υπάρξει διχόνια όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα...και στα κανάλια αλλα μηνύματα πέρνω απο κάποιους...