Σελίδα 13 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Μαζί σου....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τώρα ρε αμυρα θες να το συζητησουμε για τα περιεργα κάποιων που δεν ενοχλούν ενώ κάποιων αλλων ενοχλούν?
    εγώ απλά θα σου ξαναπώ ΟΛΩΝ ενοχλούν.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    άμεση απόλυση ΟΛΩΝ των ελληναραδων μπατσων,των αξεστων,ανεκπαιδευτων και γαμαω-ταο,και προσληψη παρ'αυτα ένστολων απο USA,γερμάνια,UK και ολλανδια.τροικα παντού!!!
    Προτιμώ να έχω μπάτσο ένα φιλαράκι μου ασφαλίτη γαμώ τα παιδιά, που κράζει τους μπάτσους χειρότερα από οποιονδήποτε έχεις διαβάσει/ακούσει, παρά αυτούς που ανέφερες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Μωρέ ναι, απλά μετά μην παραπονιόμαστε αν μας πυροβολούν επειδή περάσαμε κατά 10 χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας ή όταν τρώμε taser στα @@δια επειδή υψώσαμε τον "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" τόνο της φωνής μας... οι ξενόφερτοι by the book ένστολοι, θα κλείναν μέσα την μισή Ελλάδα σε μια μέρα... δεν είναι μόνο οι "μπατσοι" άξεστοι και απαίδευτοι...
    ακριβως η σκεψη μου.
    η εμφυτη αναρχια του Ελληνα και το μισος σε καθε ειδους εξουσια..το συνδρομο του "ξες ποιος ειμ ιγω"
    ο αστυνομικος βγανει απο καποιο σπιτι μελος της κοινωνιας δεν φυτρωνει στα δεντρα.Καμια εκπαιδευση η πειθαρχεια δεν μπορουν να σου αλλαξουν χαρακτηρα.τσογλανι χωρις στολη ησουν και τσογλανι με στολη εγινες και θα φανει σε καθε ευκαιρια συνηθως στον πολιτη.
    εκτος αυτου για την αποτελεσματικοτητα που αναφερθηκε παραπανω..πολιτικες αποφασεις απο ασχετους με το αντικειμενο αλλα με τον πρωτο λογο οδηγουν σε καταστασεις "ρομπα γιναμε παλι"..
    Lost on purpose..again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Μάλλον δεν έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε..
    Σίγουρα όμως η ταυτιση της εμφάνισης με κάποιο lifestyle, η ομαδοποίηση όσων φοράνε στολή(ακομα και του batman) και γενικότερα οποιαδηποτε κατηγοριοποίηση ανθρώπων, με βάση κάποιο χαρακτηριστικό είναι τουλάχιστον χαζή.
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    άμεση απόλυση ΟΛΩΝ των ελληναραδων μπατσων,των αξεστων,ανεκπαιδευτων και γαμαω-ταο,και προσληψη παρ'αυτα ένστολων απο USA,γερμάνια,UK και ολλανδια.τροικα παντού!!!
    Φέρε εδώ όποιον θελεις,ριχτον στην δουλειά, και ελα μετα απο ενα χρονο να δεις σε τι επίπεδο έχει κατέβει.. Πολλά χαρακτηριστικά ένστολων είναι επίκτητα δυστυχώς..
    The only easy day was yesterday.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έχω άδικο?
    οχι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και τα νέα παιδιά από τις σχολές δεν είναι καλύτερα, δυστυχώς.
    εννοεις τα παιδια μας, που μεγαλωναμε επι 20 χρονια...
    και περιμενεις να αλλαξουν τωρα που μπηκαν στη σχολη??

μου θυμιζεις το εξης...

παιδακια 1ης δημοτικου ειναι ζωηρα και ατακτα...
    πανε οι γονεις και λενε στο δασκαλο να τα κανει ''ανθρωπους'' σε εξι μηνες...
    ενω αυτοι τα ειχαν στα ''χερια'' τους εξι χρονια...
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ionized Προβολή μηνύματος
    ακριβως η σκεψη μου.
    η εμφυτη αναρχια του Ελληνα και το μισος σε καθε ειδους εξουσια..το συνδρομο του "ξες ποιος ειμ ιγω"
    ο αστυνομικος βγανει απο καποιο σπιτι μελος της κοινωνιας δεν φυτρωνει στα δεντρα.Καμια εκπαιδευση η πειθαρχεια δεν μπορουν να σου αλλαξουν χαρακτηρα.τσογλανι χωρις στολη ησουν και τσογλανι με στολη εγινες και θα φανει σε καθε ευκαιρια συνηθως στον πολιτη.
    Η έμφυτη αναρχία του Έλληνα ; χμμμ μιλάς για ένα λαό που του τον έχουν χώσει εδώ και έξι χρόνια τόσο βαθιά που κοντεύει να του βγει από το στόμα και εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει ανοίξει ρουθούνι (και κάνουν θέμα για δέκα μέρες αν ανάψει κάνας κάδος στα εξάρχεια...)

Το μίσος που λες προς κάθε εξουσία θα έλεγα πως δεν υπάρχει και αυτό γιατί μια χαρά γλύφουν ΟΛΟΙ τον κώλο του αφεντικού τους, μια χαρά έγλειψαν για να μπουν σε μια δουλειά ή δουλίτσα κάποιον πολιτικό ή κάποιον τύπο με γνωριμίες. Θα σου έλεγα όμως ότι κάπου έχεις ένα δίκιο. Ο Έλληνας έχει κάτι απέναντι στις εξουσίες, ούτε αντιεξουσιαστική συνείδηση είναι (μιας που όλοι λίγο πολύ θέλουν να έχουν εξουσία στα χέρια τους) ούτε και κάποιο άσβεστο και ακατανόητα πηγαίο μίσος. Αντίδραση έχουν προς τις εξουσίες όταν και αν μπορούν. Η αντίδραση τους λοιπόν έχει λογική εξήγηση. α) Γνωρίζουν ότι αυτός που έχει μια θέση εξουσίας δε την κατέχει γιατί του αξίζει αλλά γιατί έγλειψε, πλήρωσε, κάθισε ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων άρα ξέρουν πόσο για τον πέο είναι αυτός που έχει εξουσία πάνω τους και β) Γιατί όλα τα τσογλάνια ξέρουν πως υπάρχει κάτι που είναι χειρότερο από τσογλάνι και λέγετε τσογλάνι με στολή και εξουσία.

οταν λεω αναρχια δεν εννοω τα καλοπαιδια στα εξαρχεια.
    Εννοω την ταση να γραφει τους νομους και τους κανονες και αυτο δεν ειναι φαινομενο της κρισης
    Lost on purpose..again

Εγώ σου θυμίζω τον γονέα των εν λόγω τέκνων σουγκαρίατζωρτζ, γιατί...;

Γενικώς και πέραν των τρόπων που συμφωνούμε πως το περιβάλλον διαμορφώνει, η μόρφωση και η ανάμειξη με άλλους ανθρώπους από άλλα περιβάλλοντα, ακόμα και στην ηλικία των 18-19-20 ή όσο είναι τα παιδάκια που πάνε σε μιά σχολή, επίσης έχει επιρροή σε αυτά. Ακόμα και σε αρκετά μεγαλύτερες ηλικίες, η έκθεση σε γνώση μπορεί και αλλάζει τον άνθρωπο. Προφανώς και περιμένω να αλλάξουν και προφανώς επιβάλλεται να αλλάξουν και αν δεν το βλέπεις ή δεν το επιθυμείς ή το θεωρείς φυσιολογικό, ε τι να πω. Δεν είμαστε η μόνη χώρα με "θηριάκια" που πάνε στο σχολείο για να γίνουν "άνθρωποι". Και επανερχόμαστε στην κουβέντα σχετικά με τους κουτόφραγκους, από όπου και ξεκίνησε η ιστορία.

Και για να ξαναμπούμε στο πνεύμα του νήματος μετά το ευχάριστο αυτό διάλειμμα, κινδυνεύει διαβάζω η στέγη Καλατράβα. Πόσο το πλερώκαμε τούτο; Ε. Τώρα φυσικά παίζουν δύο ενδεχόμενα, το ένα είναι όντως να χρήζει επισκευών και συντήρησης, το άλλο είναι ο εργολάβος που θέλει να αναλάβει το έργο με απ' ευθείας ανάθεση και σε όποια τιμή επιθυμεί να δημιουργεί φασαρία στα ΜΜΕ για να πιέσει στην ανάθεση. Γιατί τα κατεπείγοντα λόγω στατικότητας ούτε άδειες θέλουν, ούτε πολλά πολλά, θέμα ασφάλειας αφού. Και προφανώς το δεύτερο δεν παίζει μωρέ αφού αν έχεις ΜΜΕ δεν αναλαμβάνεις δημόσια έργκουχγκουχ μπα σε καλό σου.

http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/...egi-kalatrava/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πόσο το πλερώκαμε τούτο;
    από ότι ξερω ο καλατραβα εχει δεχθεί μηνυσεις από όλο τον κοσμο που εχει κανει "εργα" .... και εκκρεμούν.
    επισης νοιμζω είναι συγγενης του προεδρου της Ρεαλ

Χωρίς να είμαι σίγουρος και το Μετσόβιο και η Ασπαιτε έχουν κάνει νύξεις εδώ και καιρό για την ποιότητα των έργων στο ΟΑΚΑ.

ε καλά, δεν έγινε σωστό τίποτα στα ολυμπιακά έργα. που να σου πω ιστορίες από το χτίσιμο του χωριού...

Στο χωριό έχει σπίτι ένας πολύ καλός μου φίλος. Κάθε 10 μέρες χαλάει και κάτι και μιλάμε για μεγάλες ζημιές και σε πράγματα που λες "μα δε χαλάει" ... Boiler, κλιματισμός, πλακάκια, πόρτες, υδραυλικά, υγρασίες - λιμνάζοντα νερά στο υπόγειο γκαράζ, μέχρι οι βάσεις από τα κάγκελα τοποθετημένες στο στηθαίο που τις κράταγε μόνο λίγος σοβάς... Ο άνθρωπος το χρησιμοποιεί πέντε χρόνια και λόγο δουλειάς σπάνια είναι εκεί... Δηλαδή στα δώδεκα χρόνια που έχουν φτιαχτεί τα σπιτάκια στο χωριό άντε να έχει ζήσει μέσα δύο σύνολο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Στο χωριό έχει σπίτι ένας πολύ καλός μου φίλος. Κάθε 10 μέρες χαλάει και κάτι και μιλάμε για μεγάλες ζημιές και σε πράγματα που λες "μα δε χαλάει" ... Boiler, κλιματισμός, πλακάκια, πόρτες, υδραυλικά, υγρασίες - λιμνάζοντα νερά στο υπόγειο γκαράζ, μέχρι οι βάσεις από τα κάγκελα τοποθετημένες στο στηθαίο που τις κράταγε μόνο λίγος σοβάς... Ο άνθρωπος το χρησιμοποιεί πέντε χρόνια και λόγο δουλειάς σπάνια είναι εκεί... Δηλαδή στα δώδεκα χρόνια που έχουν φτιαχτεί τα σπιτάκια στο χωριό άντε να έχει ζήσει μέσα δύο σύνολο!

η χαρα του μαστορα με συμβολαιο δηλαδη ε?

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994