Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 209

Θέμα: Catalunya 2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    ε αντε να τα μαθει και σε κανενα αλλον. τι τα κραταει μυστικα τοσα χρονια:rotflmao: :rotflmao:

ποιο αυριο του ροσσι βρε κολημενε. 30 εφτασε και χτυπαει βαθρα τι αλλο περιμενεις να δεις στο μελλον δηλαδη απο το ροσσι. τι αλλο να κανει για να σε πεισει οτι την χοντα την εχει γραμμενη στα @@ του εδω και χρονια
    Απλα μικρε εχεις παρεξηγησει τα παντα.?Δεν σου λεει μα κανεις στο κοσμο ποιον να υποστηριξεις,και μην το πας οπαδικα γιατι πολυ απλα δεν σε περνει οκ.

Οσο για τα βαθρα που μου λες εχω ενα ανηψακη που ειναι πολυ οπαδος του ροσι πιστεψεμε επειδη δεν εχεις δει πολους αγωνες στη ζωη σου δες τη εγινε με τον σουμαχερ και αν εχεις μαγνητοσκοπιμενους αγωνες του ροσι οσο ειτανε στη χοντα, θα καταλαβεις ποσο μα ποσο βρωμηκοι ειναι αυτοι οι ιταλοι.???

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε.Οταν ο β.ροσι ειρθε στην υαμαχα δεν σταυρωνε ουτε μια νικη οπως στη προηγουμενες φορες,τη ετρεχε λοιπον μικρε τοτε τι ευτεγε.(2)ον μηπως η επομενη χρονια του ειρθε γαντι που εχασε και παλι το πρωταθλημα.(3)ον χρειαστηκε λοιπον μικρε να μαζεψει οπαδους κανοτας τον τσαμπουκα μεσα στους αγωνες και ας εχανε τα πρωταθληματα και ας εκανε τον καραγκιωζη σε καθε αγωνα ενα πραγμα να θυμασε σε κερδισε οπως και πολους αλους και καταφερε χαριν στον κοσμο να πουλαει εισητηρια τρελα αν με πιανεις μεχρι εδω καλος να σταματησω,αν παλι δεν καταλαβες συνεχειζω αυριο.!!!! :a24:
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    ...

χωρις καμια διαθεση για αντιπαραθεση για ενα τετοιο θεμα θελω απλα να πω οτι εχω την εντυπωση πως την πρωτη χρονια που πηγε στην yamaha πηρε πρωταθλημα!ισως κανω και λαθος ομως αν ναι συγνωμη!
    Θυμιζω παντα φιλικα!
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Απλα μικρε εχεις παρεξηγησει τα παντα.?Δεν σου λεει μα κανεις στο κοσμο ποιον να υποστηριξεις,και μην το πας οπαδικα γιατι πολυ απλα δεν σε περνει οκ.

Οσο για τα βαθρα που μου λες εχω ενα ανηψακη που ειναι πολυ οπαδος του ροσι πιστεψεμε επειδη δεν εχεις δει πολους αγωνες στη ζωη σου δες τη εγινε με τον σουμαχερ και αν εχεις μαγνητοσκοπιμενους αγωνες του ροσι οσο ειτανε στη χοντα, θα καταλαβεις ποσο μα ποσο βρωμηκοι ειναι αυτοι οι ιταλοι.???

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε.Οταν ο β.ροσι ειρθε στην υαμαχα δεν σταυρωνε ουτε μια νικη οπως στη προηγουμενες φορες,τη ετρεχε λοιπον μικρε τοτε τι ευτεγε.(2)ον μηπως η επομενη χρονια του ειρθε γαντι που εχασε και παλι το πρωταθλημα.(3)ον χρειαστηκε λοιπον μικρε να μαζεψει οπαδους κανοτας τον τσαμπουκα μεσα στους αγωνες και ας εχανε τα πρωταθληματα και ας εκανε τον καραγκιωζη σε καθε αγωνα ενα πραγμα να θυμασε σε κερδισε οπως και πολους αλους και καταφερε χαριν στον κοσμο να πουλαει εισητηρια τρελα αν με πιανεις μεχρι εδω καλος να σταματησω,αν παλι δεν καταλαβες συνεχειζω αυριο.!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

2001 NSR500 11 νικες world champion 3
    2002 HRC 11 νικες world champion 4
    2003 HRC 9 νικες world champion 5
    2004 M1 9 νικες world champion 6
    2005 M1 11 νικες world champion 7
    2008 M1 9 νικες world champion 8

τo 2006 εχασε το πρωταθλημα απο δικο του λαθος/πτωση στον τελευταιο αγωνα....
    το 2007 η ανωτεροτητα της ducati/Stoner ηταν χαωδης....
    και βεβαια αυτα τα 2 χρονια ειχε σοβαρο προβλημα με την εφορια που δεν τον αφηνε να συγκεντρωθει τελειως στους αγωνες οπως ειπε...α ναι για το 2007 ειπε οτι και αυτα τα προβληματα να μην ειχε η Ducati ηταν ασταματητη και δεν ειχε καμμια ελπιδα....περισυ στην μεση της σεζον το θεμα με την εφορια το εκλεισε...

τωρα που τα ξαναβλεπω με την M1 την πρωτη χρονια δεν πειρε ουτε μια νικη....μονο 9....

συνεχισε και αυριο για να γελασουμε λιγο ακομα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    .....

τελικα σωστη εντυπωση ειχα!

thanks for the info
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε.Οταν ο β.ροσι ειρθε στην υαμαχα δεν σταυρωνε ουτε μια νικη οπως στη προηγουμενες φορες,τη ετρεχε λοιπον μικρε τοτε τι ευτεγε.(2)ον μηπως η επομενη χρονια του ειρθε γαντι που εχασε και παλι το πρωταθλημα.(3)ον χρειαστηκε λοιπον μικρε να μαζεψει οπαδους κανοτας τον τσαμπουκα μεσα στους αγωνες και ας εχανε τα πρωταθληματα και ας εκανε τον καραγκιωζη σε καθε αγωνα ενα πραγμα να θυμασε σε κερδισε οπως και πολους αλους και καταφερε χαριν στον κοσμο να πουλαει εισητηρια τρελα αν με πιανεις μεχρι εδω καλος να σταματησω,αν παλι δεν καταλαβες συνεχειζω αυριο.!!!! :a24:
    μηπως οταν ο ροσσι πηγε στην γιαμαχα ψωλιασε τα χοντα στον πρωτο αγωνα και καθοταν και γελουσε μαζι με την μηχανη για την ξεφτιλα?(διαβασε αυτοβιογραφια)
    αληθεια τι γινεται με τα χοντα εδω και πεντε χρονια θα μας πεις?
    ασε για το πρωταθλημα του χευντεν το ποσο τυχερο ηταν το εδειξε η ιστορια.

κανοντας τον τσαμπουκα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι να πουμε τοτε για τον biaggi που τραβουσε αγκωνιες .

ο ανθρωπος ρε γερο εχει σηκωσει 8 κουπες και παει για την 9η. αλλαξε μοτοσυκλετα ενω θα μπορουσε να πηγαινει περιπατο για αλλα δυο χρονια και παλι σηκωσε κουπα.

τι να καταλαβω ρε γερο
    1) οτι δεν ειναι ο καλυτερος οδηγος τα τελευταια δεκα χρονια? τοτε ποιος ειναι?
    2) οτι το μηχανακι του ειναι πολυ καλυτερο απο τα honda απο τοτε που εφυγε απο εκει?
    3) οτι κερδισε οπαδους με τα καραγκιοζιλικια ενω δεν εχει κλισει πρωταθλητης ενα χρονο και φετος ειναι πρωτος στην βαθμολογια
    4) οτι δεν ειναι ο μοναδικος που ανεβαινει βαθρο στην ηλικια του και διεκδικει το πρωταθλημα και κανει τις απιστευτες προσπερασεις
    5) οτι εχει σπασει τα περισσοτερα ρεκορ απο ολους.

γερασες μαλλον και κουρκουτιασες αν δεν σε εχει πεισει ακομα το ταλεντο του ροσσι απλα δες στατιστικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

μην συνεχιζεις.
    εκτιθεσαι.

Ξερω ξερω υπαμε οχι οπαδικα αλλα μαλον παλι μονος τα λεω και εγω τα διαβαζω.

Αν φιλε blacbusa δεν καταλαβενεις τι γραφω αστο να παει?μην συνεχειζης τα ξερουμε τα πρωταθληματα αλλα μαλων υσχιει το παραπανω που γραφω...???? :ZZZ:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Να προσεχετε τις εκφρασεις σας παρακαλω δεν μιλαω προκλιτηκα και δεν βρηζω οκ.Εαν δεν σας αρεσει η αποψη κανενος να μην δινετε απαντησεις.αλιος εκφραστε τις παρατηρησεις σωστα εγινα κατανοητος πιστευω.!!!

Ξερω ξερω υπαμε οχι οπαδικα αλλα μαλον παλι μονος τα λεω και εγω τα διαβαζω.

Αν φιλε blacbusa δεν καταλαβενεις τι γραφω αστο να παει?μην συνεχειζης τα ξερουμε τα πρωταθληματα αλλα μαλων υσχιει το παραπανω που γραφω...???? :ZZZ:
    ρε καστορα την παλευεις καθολου???

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε.Οταν ο β.ροσι ειρθε στην υαμαχα δεν σταυρωνε ουτε μια νικη οπως στη προηγουμενες φορες,τη ετρεχε λοιπον μικρε τοτε τι ευτεγε.(2)ον μηπως η επομενη χρονια του ειρθε γαντι που εχασε και παλι το πρωταθλημα.(3)ον χρειαστηκε λοιπον μικρε να μαζεψει οπαδους κανοτας τον τσαμπουκα μεσα στους αγωνες και ας εχανε τα πρωταθληματα και ας εκανε τον καραγκιωζη σε καθε αγωνα ενα πραγμα να θυμασε σε κερδισε οπως και πολους αλους και καταφερε χαριν στον κοσμο να πουλαει εισητηρια τρελα αν με πιανεις μεχρι εδω καλος να σταματησω,αν παλι δεν καταλαβες συνεχειζω αυριο.!!!!:
    Εχουμε και γραφουμε...Οταν ο V.Rossi πηγε στην Yamaha κερδισε το παγκοσμιο πρωταθλημα...και εφταιγε που αντιπαλος του ηταν ο Biaggi...(2)ον την ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ (και οχι επομενη) εχασε ενα απο δικο του λαθος (γινονται και αυτα) και το επομενο μετα απο μια κατα πολυ ανωτερη μηχανη με εναν ικανοτατο οδηγο...(3)ον δεν χρειαστηκε να μαζεψει κανεναν οπαδο γιατι τους ειχε απο πριν με την Ηonda (για να μην πω με την aprilia) και αυτα που λες εσυ καραγκιοζιλικια εγω τα λεω ωραια σκετσακια που εκανε απο τοτε που ηταν 20 χρονων...για να μην σου πω οτι απο 10 χρονων ετρεχε με ενα αρκουδακι η μια χελωνα κολλημενη στο κρανος....αυτο περι εισητιριων δεν βγαζω ακρη....

το να μην τον πηγαινεις ειναι δικο σου θεμα....και του Gibernau,Biaggi,Stoner ....αλλα μην γραφεις και αρλουμπες*...

*οτι δεν πηρε καμμια νικη στην αρχη με την Μ1 η οτι και την επομενη χρονια το ξαναεχασε...

υ.γ. και απο οτι φαινετε για τα πρωταθληματα και για το αθλημα γενικα δεν το πολυκατεχεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    φιλε εσυ με το χοντα.. για πες μου απο ποτε εχετε να παρετε νικη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αρχηγε το αυριο του Ροσσι (σε 3-4 χρονιa δλδ) ειναι να απολαμβανει κανα mojito σε εξωτικα νησια με 2-3 μ0υνακια και να κανει καμια guest εμφανιση στα motoGP.

θα τρεξει σε κανα WRC και αν ειναι μερακλης μπορει να παει σε καμια ομαδα moto GP για συμβουλος.
    αν ειναι ακομα πιο μερκαλης μπορει να κανει και αυτος την δικη του σχολη ασφαλους και γρηγορης οδηγησης και να εχει ενα σταθεροτατο εισοδημα. (γιατι απλουστατα θα γινει της π0υτανας απο τον κοσμο) ποιος Keith Code και Kevin Swantz??

αυτο θα ειναι το μελλον.

ακομα και να μην παρει τα επομενα πρωταθληματα,θα παραμεινει στο πανθεον των μεγαλυτερων οδηγων ever.
    +900
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

τo 2006 εχασε το πρωταθλημα απο δικο του λαθος/πτωση στον τελευταιο αγωνα....
    το 2007 η ανωτεροτητα της ducati/Stoner ηταν χαωδης....
    και βεβαια αυτα τα 2 χρονια ειχε σοβαρο προβλημα με την εφορια που δεν τον αφηνε να συγκεντρωθει τελειως στους αγωνες οπως ειπε...α ναι για το 2007 ειπε οτι και αυτα τα προβληματα να μην ειχε η Ducati ηταν ασταματητη και δεν ειχε καμμια ελπιδα....περισυ στην μεση της σεζον το θεμα με την εφορια το εκλεισε...

νομίζω πως έχει χαλάσει λίγο το κλίμα και ίσως ήρθε η ώρα να coolάρουν ορισμένοι με τα επίθετα...το μοναδικό που σημειώνω εγώ ότι ενώ ο rossi είναι αναμφίσβητα τεράστιος οδηγός και δε χρειάζεται καμία εξήγηση (δες και προηγούμενα post Μου) επ΄αυτού, οι ομολογουμένως πολυάριθμοι θαυμαστές του έχουν την τάση να ψάχνουν για δικαιολογίες (και ενίοτε ο ίδιος) όταν χάνει λες και ο rossi έχει αποκλειστικότητα στο να είναι γρήγορος.

το 2007 η ducati ήταν υποδεέστερη του 2006 αφού, αν το δούμε ψυχρά με νούμερα, ο capirex πήγε πολύ χειρότερα το 2007. η ducati είχε μεγαλύτερη τελική και πριν τον stoner αλλά τίτλους δεν έπαιρνε...το πλεονέκτημα στην τελική ουσιαστικά το έχασε πέρσι ενώ όπως όλοι είδαμε την κυριακή τώρα μειονεκτεί έναντι στα yamaha. Δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι το yamaha έχει πλεονέκτημα.... Αν η τελική έπαιρνε αγώνες τότε ο melandri πέρσι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και φέτος o pedrosa θα ήταν πρώτος. Σημασία έχει η οδηγησιμότητα της μηχανής και δε νομίζω ότι κανένας θα αμφιβάλλει ότι η yamaha είναι φέτος (και πέρσι αλλά σε μικρότερο βαθμό) η πιο ισορροπημένη μηχανή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι νίκες οφείλονται στη μηχανή αφού θεωρώ πως η διαφορά με τις άλλες δεν είναι μεγάλο, εκτός ίσως της ducati όπου υστερεί λίγο περισσότερο.

ο rossi από την αρχή της καριέρας του σχεδόν πάντα είχε τα καλύτερα μηχανάκια και γι αυτό υπεύθυνος είναι αυτός και είναι μαγκιά του, κάθε του πρωτάθλημα το άξιζε αφού κανένας δε βγαίνει πρωταθλητής τυχαία, ίσως μόνο την πρώτη χρονιά του rcv είχε το τεράστιο πλεονέκτημα (και λιγότερο ίσως τη δεύτερη) αφού η μηχανή αυτή ήταν τρομερή και η honda είχε "στημένο" το παιχνίδι με τους κανόνες να την ευνοούν. Φυσικά ο rossi μπόρεσε να κερδίσει και με το yamaha και απέδειξε ότι δεν κερδίζουν οι μηχανές αλλά οι οδηγοί βουλώνοντας το στόμα της αλαζωνικής τότε honda. O stoner είναι αντιπαθής όχι γιατί γκρινιάζει αλλά γιατί είναι στην ουσία ο πρώτος οδηγός ο οποίος αμφισβήτησε την κυριαρχία του rossi νικώντας τον στα ίσα, (ο hayden το πήρε εκμεταλλεύομενος τα λάθη του rossi και της yamaha αλλά οδηγώντας ο ίδιος έξυπνους αγώνες τακτικής, ήταν σταθερά γρήγορος χωρίς όμως να εντυπωσιάσει) αλλά σίγουρα και ο rossi το ξέρει και το αναγνωρίζει και πιστεύω πως αν η ducati λύσει τα μικρά θέματα πρόσφυσης, το οποίο πιστεύω θα είναι σύντομα (αλλιώς θα φύγει και καλά θα κάνει), θα είναι πάλι μπροστά να διεκδικεί νίκες.

o steve parrish του BBC (όποιος τον ξέρει έχει καλώς) είπε για την κυριακή ότι ο stoner οδηγεί μία μηχανή η οποία δεν είναι ικανή να πάει τόσο γρήγορα και ότι δε θα έπρεπε να πηγαίνει τόσο γρήγορα αλλά αυτός το καταφέρνει...ότι η ducati πρέπει να τον βοηθήσει και να του δώσει ανταγωνιστική μηχανή γιατί ο stoner είναι εξίσου γρήγορος με τους άλλους δύο. Παρεπιπτόντως o steve δεν είναι stoner-fan όπως θα υποθέσουν μερικοί, είναι motogp fan κάτι που ορισμένοι δυστυχώς δεν μπορούν να κατανοήσουν αφού βλέπουν το motogp σαν παο-οσφπ ή παοκ-αρης, αξίζει κανείς να δει τον σχολιασμό μετά τον αγώνα του τελευταίου γύρου στροφή στροφή, στο τέλος λέει για τον rossi ότι σήμερα the master was the master!

το 2007 ο rossi είπε ότι ο stoner ήταν ασταμάτητος (νομίζω πως όλη τη σεζόν δεν έχασε ούτε μία φορά τα φρένα!) και όχι η ducati, φαίνεται πως έχεις επιλεκτική μνήμη! κουράστηκα (και ίσως κούρασα) με τόσα που έγραψα, νοιώθω σαν τον stoner μετά τον αγώνα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    ...
    εχεις αρκετα σωστα σημεια στο κειμενο σου αλλα εγω θα μεινω στο γεγονος οτι ο Ροσσι ειναι ΚΑΙ οδηγος εξελιξης.

στηνει τα μηχανακια του παρα πολυ καλα και εχει φοβερη αισθηση πληροφορησης.

νομιζω οτι αυτο ειναι κυριολεκτικα χαρισμα και με ενα πολυ καλο team απο πισω (γιατι δεν παιρνουν μονο τα μηχανακια ή οι οδηγοι τα πρωταθληματα) μπορει και κανει θαυματα.
    το 2007 βλεπαμε ολοι οτι περναγε τον πιτσιρικο τοτε stoner στις στροφες και ο αλλος απλα ανοιγε το γκαζι στην ευθεια και τον καταπινε. οσο και να πεις αυτο σου γ@μει κατα τροπο τινα την ψυχολογια μεσα στον αγωνα.

ο stoner θα μπορουσε να "στησει" την μηχανη του γιατι η δυναμη δεν του λειπει,απλα δεν εχει αυτο το χαρισμα.

κανεις δεν ειναι αλαθητος και τον ειδαμε ποσα λαθη εκανε και ποσο χαλια τακτικη ειχε στον βρεγμενο της Γαλλιας που βγηκε τοσες φορες στα πιτς, επεσε και τελικα τερματισε τελευταιος.

στατιστικα ομως καθε αλλο παρα ασχημα τα εχει παει τοσα χρονια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    παν-σκι ουσιαστικα συμφωνω, απλα το 2007 το σκεφτομαι σαν το 2002. δλδ δν μπορουμε να συγκρινουμε τη d16 του 6 με του 7! ηταν χρονια αλλαγης κανονισμων! κ της εκατσε της ντουκ.. ειχε πλεονεκτημα σε μηχανη κ λαστιχα ο στονερ, περσι η μ1 την εφτασε κ φετος ειναι καλυτερη! τοτε ναι μου την εσπαγε, σιγουρα φετος μετα απο 2 χρονια βλεπω πιο καθαρα τα πραγματα, κ εννοειται το αξιζε 1000% ο στονερ... αυτη τη στιγμη η βαθμολογια δειχνει την αληθεια, το ποσο κοντα ειναι αυτοι οι οδηγοι.. για το ροσσι θα λεγα πως ειναι καλυτερος στα φρενα, ενω χορχε κ στονερ συνηθως πιο γρηγοροι σε απολυτα νουμερα. αν δν εχουν πτωσεις, κ εχουμε στεγνους αγωνες, θα ξαναζησουμε πολλες καταλονιες ελπιζω, που ειναι κ το σημαντικοτερο ασχετως νικητη! ο ντανι θα μπει κ αυτος στο παιχνιδι αν δν συνεχισει να τραυματιζεται..

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    ...
    Γινεσε αδικος μαζι μου γιατι και εσυ αν δεις πιο προπερσινα ποστ μου ελεγα οτι μαλλον ο Stoner θα ειναι ο διαδοχος του Rossi....οχι μονο γιατι ειχε το αποδεδειγμενα πιο δυνατο μηχανακι (κατα ετη φωτος) αλλα και γιατι το πηγαινε συνεχεια τερμα χωρις σκοπιμοτητες και χωρις φοβο...εφευγε μπροστα μονος του και αντε πιαστονα...σε αντιθεσει με του αλλους οδηγους που φαινετε οτι μεχρι σημερα δεν το εχουν...μειλαω για το 2007 που η Ducati και τα ηλεκτρονικα της ηταν πολυ μπροστα....και περισυ ηταν πιο δυνατη αλλα η διαφορα μειωθηκε απο την Μ1 (και παλι πιο αργη κατα την γνωμη μου)....και στον μοναδικο αγωνα που ο Stoner ειχε μαχη σωμα με σωμα στην Laguna Seca οχι μονο εχασε κατα κρατος...αλλα αρχισε να κλαψουριζει....και να λεει διαφορα περι επικινδυνοτητας....λεω κατι λαθος???εκει αρχισε να γινετε μη αρεστος (οχι αντιπαθης) σε εμενα ο Stoner....ασε που μετα τον σπασμενο τσαμπουκα ολο τουμπες ετρωγε μονος του...

Αν εξαιρεσουμε τα 3 χρονια με την Honda που οντως ειχε τα καλυτερα μηχανακια οταν πηγε στην Yamaha δηλωσε στους μηχανικους οτι το μονο που του αρεσε ηταν τα ψηφιακα οργανα... και μαζι με τους μηαχανικους αλλαξαν ΟΛΟ το μηχανακι....απο το μηδεν....και ο λογος που εφυγε και απο την Honda ηταν γιατι ολοι του ελεγαν οτι δεν κερδιζει αυτος αλλα το μηχανακι...

σε γενικα πλαισια λεμε τα ιδια....γουσταρω περισσοτερο τον Rossi γιατι προσφερει θεαμα (και τσοντα εννοιοτε) οσο κανενας αλλος....οπως και βεβαια γουσταρω οποιος αλλος το κανει....

το 2007 ο Rossi μπορει να δηλωσε οτι ο Stoner ηταν ασταματητος αλλα το εκανε με την Ducati...το πακετο ειπε οτι ηταν ασταματητο και οχι μονο ο οδηγος....δεν εχω τοσο επιλεκτικη μνημη οσο νομιζεις...

ουφ...κουραστικα και εγω οπως ο Vale στην Catalunya....CHE SPETTACOLO....

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Irta Motogp Test Catalunya
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 19:33
  2. Catalunya MotoGP Full Race Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:38
  3. MotoGP Iσπανιας - CATALUNYA και νικητης ειναι....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 15:35
  4. MotoGP Catalunya Rossi παλι πρωτος!
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 15:11
  5. Catalunya
    από Θάνος στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2004, 16:50

Κανόνες δημοσιεύσεων