Give them a break ρε μπαγάσα σήμερα που γιορτάζουν οι μετριόφρονες .
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2843513
Give them a break ρε μπαγάσα σήμερα που γιορτάζουν οι μετριόφρονες .
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2843513
Εντάξει, ομολογώ ότι τελικά άξιζε τον κόπο, γιατί έμαθα "τα 3 σημεία που καμία γυναίκα δεν θέλει να την αγγίζουν στο σεξ", από άρθρο παρακάτω.
Spoiler:Εμφάνιση
Life begins at 45°.
είχα δει ένα πολύ σχετικό βίδεο αλλά δεν το βρίσκω.
γενικά, είναι παρενόχληση αν είσαι χάλιας και δεν γουστάρει η άλλη. αν της αρέσεις, ότι και να κάνεις είναι "χαριτωμένο". Το νέο που είναι...; Στο ότι μιά γυνή το παρατράβηξε για να ατενσιονχοριστεί; ε, sign of the times και η δύναμη του ίντερνετ, από μηδενικό γίνεσαι νούμερο κλπ κλπ κλπ.
προσθήκη: ρε Μπλιτς, έλεος. Δηλαδή πΧια. Καλά δεν γράφω τίποτα άλλο για το άρθρο που λες![]()
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Αν δεν υπάρχει κάποιος ''λάκκος'',είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία τους και όχι μόνο τη φετινή χρονιά.
Νικόλα εσύ ίσως ξέρεις περισσότερα !O κουμπάρος μου πάντως και κάποια ακόμα παιδιά από Μεσσηνία που μιλάμε,λένε καλά λόγια για την οικογένεια.
Εν τω μεταξύ, στο Δυτικό Πακιστάν
(φωτεινή εξαίρεση η φωνή στο 0:58)
Επίσης μου αρέσει που από καμμιά 300αρια ποστ στο διαδύκτιο που έχουν κάνει copy-paste την είδηση, δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός χιπστεράς δημοσιο-αντε-να-μην-πώ-τι να διορθώσει το ορθογραφικό της «Μονής Βροντησίου». Αυτό είναι το αληθινό Πακιστάν, κατ' εμε - όχι μια χούφτα σύντεκνοι που αποχαιρετούν τον 'γούμενο που τους «πότιζε μα αίμα και μπαρούτι».
Μία μάντρα κρέας για τη προστασία Τράμπ κατά τη τελετή ορκωμοσίας
http://info-war.gr/mia-mantra-kreas-...asia-tou-trab/
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Ούτε η οδήγηση όσο μιλάς στο κινητό επιτρέπεται (τυχαίο παράδειγμα, έτσι; )
Αν είναι όμως να κυνηγήσεις κάποιο από τα δύο, νομίζω οτι όλοι γνωρίζουμε πιο είναι το πιο επικίνδυνο, και σε ποιο πρέπει να δοθεί προτεραιότητα. Όταν λοιπόν το λύσουμε αυτό μετά κοιτάμε και τα Κριτικάτσι.
Σκέψις - Αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι ακόμα στέκει και η απαγόρευση τον ηλεκτρονικών παιγνιδιών που είχε γίνει γύρω στο 2003, νομίζω;; Είχε αρθεί ποτέ; Ξέρει κάνεις πόσες άσχετες, μικροπρεπείς και ηλίθιες νομοθεσίες ισχύουν ακόμα, συχνά εν αγνοία μας;
====
Μπορούμε να το δόυμε και από μια εντελώς άλλη οπτική:
Όταν το γράφει ο ο Καζαντζάκης είναι Ελληνική υψηλή κουλτούρα. Όταν το βλέπουμε στην πραγματικότητα του, είναι να κατουριόμαστε;– Καλώς ορίσατε, καπεταναίοι, στα βουνά μου· δυο πράγματα έχει ο Κρητικός, αυτά ‘ναι ολάκερο το βιος του – το Θεό και το τουφέκι. Στ’ όνομα του Θεού και του τουφεκιού ανοίγω σήμερα τη σύναξη ετούτη· έχουμε πάλι να μιλήσουμε για την Κρήτη· καθένας ας σηκωθεί κι ας πει την γνώμη του λεύτερα! Μα πρώτα ο άγιος γούμενος του Αφέντη Χριστού ας κάμει αγιασμό!
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 19/01/2017 στις 03:54.
Πράγματι φαιδροί, όπως και ο Προεδράρας τους, αλλά να σου πω, τους προτιμώ από την κρεατο-μάζα της Χίλαρυ, τις ορδές του Τζεη-Ζη και της Μπηγιονσε, τα θυλικά χόμπιτ Καρντάσιαν, τα ορκ του Κανιε Γουεστ και τους υποκριτές των σαλονιών του Μπέβερλυ Χίλς.
Τουλάχιστον με δαύτους πίνεις και μια μπύρα χωρις να αναγουλιάσεις, και έχεις και κάτι να γελάς μετά...
===
ΥΓ.
Οπου τελικά και αυτή η "είδηση" και η εικόνα μάλλον μούφα ήταν, στημένη από Τραμπικούς, για να προκαλέσει αντίδραση από τα πολιτικώς ορθά τετράποδα...
Μια σκέτη σιχασιά κουτσομπολιού πλέον τα @κοινονικά@ μέσα.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 19/01/2017 στις 01:47.