Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εσύ μην μιλάς και κοίτα να σου ετοιμάσει ο binzis το προξενιό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Εσύ μην μιλάς και κοίτα να σου ετοιμάσει ο binzis το προξενιό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Α ρε τι έχει να γίνει στο γάμο σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα νοικιάσω μέχρι και Termignioni λέμε... :rotflmao: :rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κανόνισε εσύ να κάνω συμμαχία με το νεανία και ναχεις στερεοφωνικά τα χτυπήματαΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Α ρε τι έχει να γίνει στο γάμο σου...![]()
Θα νοικιάσω μέχρι και Termignioni λέμε... :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Με την συμμαχία των ταμιών την ακούω ήδη στερεοφωνικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Κανόνισε εσύ να κάνω συμμαχία με το νεανία και ναχεις στερεοφωνικά τα χτυπήματα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν μπεις και συ πάμε για Dolby Surround Digital...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Όρε λέμε έχει πάρει φωτιά το thread...Ρε Billy αφού είπαμε θα σου δώσω εγώ το δικό μου.
Μην μπαίνεις σε έξοδα κ έχεις να πάρεις κ τα πράγματα που σου είπαμε![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Άρε peskandritso χάσαμε που φύγαμε νωρίτερα απ'τους άλλους.
Κοίταξε φωτογραφίες, διάβασε προξενιά............. και θα καταλάβεις για τι χαμό μιλάμε![]()
![]()
![]()
Και που είσαι ακόμα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Με την συμμαχία των ταμιών την ακούω ήδη στερεοφωνικά...![]()
Αν μπεις και συ πάμε για Dolby Surround Digital...![]()
![]()
![]()
![]()
Με τα βίας κρατω τον ταρατατα να ποστάρει τις άλλες τις κρυφές φωτό πίσω από το μπάρ που μου λεγες μα κατι άστραψε ρε γαμώτο και ήταν το φλάς
Ξέρεις εσύ...
![]()
![]()
![]()
Κορόιδευε εσύ αλλά σε λίγο καιρό τα ίδια θα κάνεις![]()
![]()
![]()
Κορόιδευε εσύ αλλά σε λίγο καιρό τα ίδια θα κάνεις![]()
![]()
![]()
:a015: :a017:
![]()
![]()
![]()
Εγώ μ αυτό το αβατάρ, εσύ με αυτό το νικ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Minnie_Me
Μοτοσικλετιστής: «Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε για να τ0ν
επιστρέψει».
Αστυνομικός: «Καληνύχτα σας».
Ps. Ελπιζω να μην ανηκω σε αυτη την κατηγορια![]()
ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ!!!!:rotflmao::rotflmao:
Μπιλλυ, για να μην κουραζουμε το θρεντ. αυριο θα σου στειλω καταλογο με το τι μου λειπει καθως και τα μαγαζια που μπορεις να πας να μου ψωνησεις "τα δωρακια". που μου λειπουν....
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΕΕ???![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αντίρρηση δεν έχω καμία...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μπιλλυ, για να μην κουραζουμε το θρεντ. αυριο θα σου στειλω καταλογο με το τι μου λειπει καθως και τα μαγαζια που μπορεις να πας να μου ψωνησεις "τα δωρακια". που μου λειπουν....
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΕΕΕ???![]()
![]()
Δωράκι θέλεις, δωράκι θα'χεις...
ΑΦΟΥ μου κλείσεις ραντεβού με το μωρό με το κόκκινο φόρεμα...![]()
:a47:
(Αν είναι να πληρώσουμε, τουλάχιστον να μην πάει τζάμπα...) :a13: :wacko:
XR
XTR
XJR
Παρακαλω τον βοηθο ταμια το προηγουμενο ποστ του συνφορουμιτη να αποθηκευτει στα αγαπημενα και να χρησιμοποιηθει μετα της φωτογραφιας της αιθεριας υπαρξης με το κοκκινο φορεμα την καταλληλη στιγμη.(Οταν αλαξουμε μοτοσυκλετα π.χ.)Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αντίρρηση δεν έχω καμία...![]()
Δωράκι θέλεις, δωράκι θα'χεις...
ΑΦΟΥ μου κλείσεις ραντεβού με το μωρό με το κόκκινο φόρεμα...![]()
:a47:
(Αν είναι να πληρώσουμε, τουλάχιστον να μην πάει τζάμπα...) :a13: :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ του έχω δώσει μια βδομάδα διορία για να μας πάρει τα πράγματα...
Μετά όλα τα μηνύματα και όλες οι φωτο θα εκτυπωθούν και την κατάληξη την ξέρει![]()
![]()
![]()
Εισαι πολυ ελαστικος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εγώ του έχω δώσει μια βδομάδα διορία για να μας πάρει τα πράγματα...
Μετά όλα τα μηνύματα και όλες οι φωτο θα εκτυπωθούν και την κατάληξη την ξέρει![]()
![]()
![]()
Ακου εκει μια βδομαδα.
Τσ,τσ,τσ...νεανιες.
Τελος παντων, ας ειναι και ετσι.