Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Σίγουρα δεν ποστάρει φώτος...;
Για να δω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά ποστάρει ρε....
Way of life φιλαράκι.... Γούει οφ λάιφ...
Πέτα το....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Σίγουρα δεν ποστάρει φώτος...;
Για να δω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά ποστάρει ρε....
Way of life φιλαράκι.... Γούει οφ λάιφ...
Πέτα το....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Η φωτογραφική μου είναι Γιαπωνέζικη....![]()
:rotflmao:
Πέρα από την πλάκα υπάρχουν συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν ανεβαίνουν χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο... θα το ψάξω λίγο ακόμα....
Ρε τομάρι αν έχεις καμιά καλή (ξέρεις εσύ...με το ΚΤΜ ντε...) ρίχτη...![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Επιστέψαμε στο Πλαγκάι και πήγαμε για φρέσκια πέστροφα στα κάρβουνα απέναντι από το κάμπινγκ... μπυρά, ρακία και τελικά βουτιά και στο ποτάμι γιατί η ζέστη ήταν απίστευτη...Η βουτιά βέβαια ήταν στο πεταχτό εντελώς μιας και διαφορετικά μούδιαζες παντού...
Άποψη του κάμπινγκ από απέναντι...
Τίποτα... ενιγουέι... θα ξανασώσω τις φωτό και θα το πάω όλο από την αρχή κάποια στιγμή μπας και...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Giorgara, dokimase na alakseis ta file name ton foto prin tis anevazeis... exei ena kolobugΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Η φωτογραφική μου είναι Γιαπωνέζικη....![]()
:rotflmao:
Πέρα από την πλάκα υπάρχουν συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν ανεβαίνουν χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο... θα το ψάξω λίγο ακόμα....
Ρε τομάρι αν έχεις καμιά καλή (ξέρεις εσύ...με το ΚΤΜ ντε...) ρίχτη...![]()
![]()
![]()
άψογος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(το είδα βιαστηκά αλλά θα το μελετήσω σύντομα προσεκτικά και θα σχολιάσω περισσότερα)
αλλά βασικά αυτό που χαίρομαι περισσότερο είναι που κι οι δυο γουστάρετε τα δίκυκλα ταξίδια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μουσείο... τέχνης νομίζω... δεν είμαι και σίγουρος... θα το ψάξω... οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή...
καλά νομίζεις
National Art Gallery
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Φάγαμε, ήπιαμε, παίξαμε με την φωτιά και με τα νεύρα μας όταν αρχίσαμε να λέμε και να θυμόμαστε για τα πάντα...αλλά και τα υπόλοιπα είδη αρκούδας...Αργήσαμε να πάμε για ύπνο... πυκνό σκοτάδι παντού και υγρασία... Παρόλα αυτά όταν μπήκαμε στη σκηνή, ξαπλώσαμε, κλείσαμε και το φερμουάρ, οποιαδήποτε μορφή ανησυχίας χάθηκε... Aδικαιολόγητα; μήπως τα οχειρωματικά έργα που έκανα το σούρουπο δημιούργησαν αυτό το αίσθημα ασφάλειας;...!!:rotflmao:
εσύ και ο Ρόμελ ένα πράγμα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραίος ο LOUKI, και στα επόμενα![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
[B]Μοτοσυκλετιστικά
Σχετικά με την ζημιά που έπαθε δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε την γνώμη μου και τον βαθμό εμπιστοσύνης μου απεναντί του.
Em ti allo tha eleges.....re peees tina alitheia reeeee!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN
[/COLOR] Giorgh , giorgh ... βλεπω να χαράζεις καινουριους μοτοσυκλετιστικους προορισμούς και το thread να γινετε κορυφαίο souxe στο moto !!!!!!!!!!!!! with all myto both of you αντε στην υγειά του επόμενου
![]()
![]()
![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
me kalupses aelean,mas edeiksan to dromo kai kapoia stigmi prpei na akolouthisoume kai emeis!!!
kai tora sunadelfe me ta lupis mou tha tou dikso ti pragmatika aksizei to thurio!!!!!
![]()
![]()
![]()
SYROS!!!!
SOLMAN
kanei gia aplostra pantos!!!!!!!!!!!
SYROS!!!!
SOLMAN
Συγχαρητήρια για το ταξίδι σας παιδιά.![]()
LOUKI η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά.![]()
Ααααατσα
de mporo na anaivaso tis foto gamoto![]()
![]()
SYROS!!!!
SOLMAN