Ναι, αλλά όχι σε όλα τα γάντια. Υπάρχουν τα κοινά ελαστικά γάντια και υπάρχουν και ενισχυμένα. Εγώ παίρνω από Lidl γάντια νιτριλίου. Είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα απλά που σκίζονται με το παραμικρό. αν θυμάμαι καλά κάπου 6-7 ευρώ η κατοστάδα.
Ναι, αλλά όχι σε όλα τα γάντια. Υπάρχουν τα κοινά ελαστικά γάντια και υπάρχουν και ενισχυμένα. Εγώ παίρνω από Lidl γάντια νιτριλίου. Είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα απλά που σκίζονται με το παραμικρό. αν θυμάμαι καλά κάπου 6-7 ευρώ η κατοστάδα.
Περιμένουμε! Προχώρα!
The journey is the reward!
Σε παρακαλοθούμε στένα. Μπράβο για τις πολλές φωτο που μας χαρίζεις. Βλέπω να γίνεται manual για R25 το Θέμα σου.
Ευελπιστώ σήμερα να ανεβάσω ένα ακόμα τσουνάμι φωτό και να σας φέρω up to date στη σημερινή πρόοδο μπας και ακούσω και συμβουλές σε τωρινές απορίες που έχω![]()
k0panos, οι τρύπες του πίσω φτερού έρχονταν έτοιμες από το εργοστάσιο. Αν οι δικές του σου μοιάζουν στραβές, δες από κάτω αν κάποιος στο παρελθόν συγκόλλησε τις αυθεντικές και άνοιξε δικές του. Το μηχανάκι ερχότανε με πλαστικές τάπες στις τρύπες αν δεν είχες αγοράσει σχάρα ή είχες επιλέξει την μακριά σέλα (με έξτρα χρέωση).
Το σήμα πάνω από το καφεπότηρο είναι μετέπειτα κανιβαλισμός, βγάλτο και κλείσε τις τρύπες.
Καλή σου μέρα!![]()
Παίδες κάθε πόστ απο 2 λόγια μέχρι ένα emoticon σε όποιον κάθεται και παλέβει με τα σίδερα μέχρι το χρόνο που θα ανεβάσει, δυναμώνει τη θέληση για δουλειά
οπότε σας ευχαριστώ που δίνεται το παρόν εναν έναν ξεχωριστά και όλους μαζί!
Δε ασχολούμε με προβολές γιατί είναι λες και περιμένεις να κάνεις high score και 100,000 να φτάσει δε θα με βοηθήσει στο τρίψιμο
τα λόγια και οι κινήσεις δίνουν χαρά!
ακόμα και οι μπύρες
ειδικά μετά τα 3 πρώτες![]()
Τελευταία τροποποίηση από Da.Vintage; 15/03/2013 στις 10:14.
Τα φτερά βγήκαν λοιπόν και είμαστε έτοιμοι για επιθεώρηση
το εμπρός
το πίσω
Το πίσω απο την άλλη μεριά
Το πίσω απο τη μεριά του κωλοφάναρου... στο σημείο που σκάει η πινακίδα έχει θέμα... τα καλώδια είναι κολλημένα απο κάτω απο το φτερό με ένα μεταλλικό αυλάκι και δεν κουνιούνται χιλιοστό... τα συγκεκριμένα ίσως μπορέσω να τα σπρώξω μέσα ένα ένα