Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 14 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί.
    Εγώ πάντως δεν έχω facebook.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Βυρων κι εγω διακρινω επιθετικοτητα και κακκεντρεχεια απο καποιους. Η οποια δικαιολογειται ισως στα πλαισια του χιουμορ για καποιους, για μενα οχι. Εσυ δεν ανηκεις σε αυτα τα ατομα. Αντιθέτως. Κι ευτυχως που υπαρχετε κι εσεις.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Λοιπόν..
    Για μένα το moto, είναι οι Κρητικοί που διασχίζουν γη και θάλασσα για την ετήσια. Ο Κώστας που κατέβηκε με βροχή από την Ξάνθη για την πίτα και το ταξιδιωτικό του Γιάννη. Η Ερώτηση του "νεοσύλλεκτου" και ο χαβαλές. Ο γκρινιάρης. Ο ελ χυμαδωρ (αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του). Θρεντ σαν αυτό. Ο μοντερέιτορ στα ταξιδιωτικά, Παναγιώτης Βασιλάκης. Τα οδοιπορικά του γερόλυκου. Οι μοντες του Σπύρου. Οι ατάκες του oldman. Οι γνώσεις του sapila. Ένα ΠΜ στον DrBig. Motogp με τους Σαλλονικιούς. Τα γραπτά του φανερού πράκτορα και οι ιστορίες του npat. Το αυτοκόλλητο moto.gr πίσω από ένα κράνος στην Εγνατία. Αυτά και μερικές δεκάδες άλλα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλω να γνωρίσω για να χάνω τις συγκεντρώσεις λόγο ανασφάλειας ή επειδή δεν μου αρέσουν τα μούτρα ή ο χαρακτήρας κάποιων μελών.
    Μάγκες, ή μας ενώνει ένα κοινό πάθος ή να πάμε να φτιάξουμε ένα γκρουπάκι στο fb να τα λέμε από εκεί.
    ετσι μωρη κουφαλα?? για μενα καμια αναφορα δλδ? καλαααααα...

να πω και εγω τη βλεκεια μου...
    ειμαι μελος απο το 2009!
    εδω μεσα εμαθα πολλα πραγματα για τον μοτοσυκλετισμο που αγνοουσα παντελως!
    γνωρισα κοσμο καλο, αλλα και κακο! (κατα αναλογια 90-10 ευτυχως)
    πηγα σε καφεδες, σε βολτες, σε ετησιες και περασα υπεροχα!
    διαβαζω καθε βραδυ τα ποστ της ημερας και με ορισμενα ριχνω τρελο γελιο!
    γενικα εδω μεσα διασκεδαζω αφανταστα

διαβαζω για ολες τις προηγουμενες ετησιες ποσο επιτυχημενες ηταν, και ξαφνικα διαβαζω μονο γκρινια επειδη ετυχε μια ετησια να στραβωσει...
    και οχι να στραβωσει λογω κλιματος (καθως απ'οτι διαβασα οι 10 που πηγαν περασαν υπεροχα) αλλα λογω συμμετοχων!
    τα ριχνετε ολοι στους αντμινς, οτι ο κοσμος δεν γουσταρει, οτι υπαρχει κοντρα με τις ομαδες, κτλ κτλ..
    100+ ατομα φετος ψηφισαν για 2ημερο! 100+ ατομα δηλωσαν συμετοχη! και οι δυο (ημερησιες) ετησιες που εχω συμετασχει, τοσους μαζεψαν καθε φορα!
    αλλα φετος πηγαν 10! και αυτο που φταιει ειναι οτι ετσι οπως εχει γινει το πραγμα γενικα με την κατασταση που ζουμε, δεν μπορει κανεις να προγραμματισει τιποτα πλεον!
    πριν ανοιξει αυτη η κουβεντα, γα δειτε στο θρεντ της ετησιας ποσοι γραψαν "κριμα που δεν μπορεσα να ερθω"
    αν καποιος δεν γουσταρε να παει δεν θα εμπαινε καν στον κοπο να ψηφισει η δηλωσει συμμετοχη! εδω εχουμε 100+ δηλωσεις αλλα 10 μονο συμμετοχες!
    αρα δεν τειθεται θεμα "δεν γουσταρω" αλλου ειναι το προβλημα! και δεν ειναι στο φορουμ! το προβλημα ειναι εκει εξω....

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Εγω πολυ πιο νεος (στο φορουμ) θα παρω το ρισκο να πω την αποψη μου.

Καλη σας νυχτα και αφηστε και κατι να πεσει κατω.
    ο βυρωνας επιθετικος;δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο...τεσπα,αποψη σου.σεβαστη.
    δεν νομιζω οτι η φετινη ετησια ειχε θεματα ποιοτητας,εστω οχι σοβαρα.κατ εμε εγινε μαλακια που αλλαξε το καμπινγ(στο οποιο προφανως ειναι μαλακια του υπευθυνου εκει),καποιοι ξενερωσαν,καποιοι ειχαν κλεισει και το ακυρωσαν εντελως κλπ κλπ.
    οσο για τις κατα τοπους συναντησεις,γιατι το λεμε στους μοντς αυτο δεν ξερω.στο χερι μας ειναι να πιουμε καφε με τους συντοπιτες μας.

σιγουρα θα γινουν λαθη απο ολες τις πλευρες ποσο μαλλον οταν εχεις να διαχειριστεις ενα τερααααστιο φορουμ και τοσες εκατονταδες μαλακες σαν εμενα που λενε το μακρυ και το κοντο τους.το θεμα ειναι να μην υπαρχουν διακρισεις και να μην γινεται επιτηδες...

εγω νομιζω οτι το θεμα παει αλλου και δεν νομιζω οτι πρεπει.με αφορμη την ετησια που δεν πετυχε οσον αφορα την ποσοτητα εχει παει μοντς vs "θνητοι".
    και για να πουμε και το αλλο....οταν ανακοινωθηκε η ετησια ποσοι λεγαμε ωω γαματο,θα κανουμε θα ρανουμε θα δειξουμε κλπ....μηπως εχουμε κι εμεις ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης τελικα;;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Δε λέω, γόνιμος ο καλοπροαίρετος διάλογος και προβληματισμός, αλλά από την άλλη παίρνει δυσάρεστη τροπή τρόπο τινά η συζήτηση. Μισόλογα, αντιπάθειες, παράπονα, σε λίγο δεν αποκλείεται να πέσει και πρόταση για ψηφιακό εξοστρακισμό... Μην το ψειρίζετε ρε παιδιά, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, την ώρα μας περνάμε, μικρογραφία τις κοινωνίας είναι κι εδώ, κι εδώ θα υπάρχει ο ρουφιάνος, ο απατεώνας, ο έξω καρδιά, ο αγαθός, ο πονηρός, ο σεβαστός, ο λογικός... Εδώ και πολλά χρόνια περπατάς και βλέπεις πως έχει χαθεί το αβίαστο χαμόγελο, το αυθόρμητο, η χαρά από τα πρόσωπα των ανθρώπων, είτε κατσούφηδες και χαμένοι στις σκέψεις τους θα είναι όλοι ή θα χαζογελάνε επιτηδευμένα χωρίς λόγο και αιτία ψυχαναγκαστικά. Ειρήνη υμίν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    είπαμε.......... μπλουζακια moto.gr οποίος πρόλαβε πρόλαβε ε?? ποσα δωσατε 10? ε τοσοι θα ηταν κ στην ετησια.

για να μαζεψεις κοσμο μαστοραααα.... πρεπει να κανεις κ κατι,οχι πολλα,μονο σεβασμο κ κατανοήσει θελει ο κοσμος, δεν μπορεις να καθεσε εκει ψιλα στον <<θρονο>> σου κ να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sernodas2 Προβολή μηνύματος
    είπαμε.......... μπλουζακια moto.gr οποίος πρόλαβε πρόλαβε ε?? ποσα δωσατε 10? ε τοσοι θα ηταν κ στην ετησια.

για να μαζεψεις κοσμο μαστοραααα.... πρεπει να κανεις κ κατι,οχι πολλα,μονο σεβασμο κ κατανοήσει θελει ο κοσμος, δεν μπορεις να καθεσε εκει ψιλα στον <<θρονο>> σου κ να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι

ισως αν ειχε λουκουμακια
    και κανενα φονταν να πηγαινανε περισοτεροι

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Τι να πω ρε σεις.......με μια πετρα στο χερι ειστε ολοι και περιμενετε στην γωνια......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    και κανενα σακουλακι καφε απ τον απο πανω

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    ο βυρωνας επιθετικος;δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο...
    +1200
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ισως αν ειχε και κανενα φονταν να πηγαινανε περισοτεροι
    Kι αν είχε και φοντύ θα έρχονταν κι Ελβετοί...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας γράψω και εγώ κάτι επιπλέον, μετά από κάμποσες ρακές και με τα μάτια να κρατιούνται με οδοντογλυφίδες.

α) Υπάρχει κάποιος που θέλει να γίνει mod ή admin? Ειλικρινά, όποιος θέλει ας μου στείλει ένα πμ ή ας το γράψει δημόσια. Όχι ότι εγώ έχω την εξουσία, απλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει εγώ θα τον δεχτώ με τη καλύτερη διάθεση.

β) Κλασικά υπάρχει ένα κράξιμο προς "εμάς" mod-admin, γιατί στη τελική έτσι πρέπει να είναι. Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

γ) Είμαστε οι χειρότεροι διαχειριστές ever! Όχι μόνο στο moto αλλά σε ότι φλορουμ υπάρχει.

δ) Όλοι από εδώ ξεκινάνε και πάνε στα άλλα φλόρα. Τυχαίο; Γιατί πάνε? Γιατί εδώ δεν είμαστε κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα. Καβαλάμε απλά μηχανή τέλος.

ε) Πάω πάλι για ρακές. Θα γράψω άλλη ώρα. Να ξέρετε μόνο ότι νοιώθω άσχημα & ότι έχω τρελό όνειρο να κάνουμε ΤΙΣ μαζώξεις και ΤΙΣ βόλτες, αλλά ....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

....
    Ότι σωστότερο ειπώθηκε σήμερα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ας γράψω και εγώ κάτι επιπλέον, μετά από κάμποσες ρακές και με τα μάτια να κρατιούνται με οδοντογλυφίδες.

α) Υπάρχει κάποιος που θέλει να γίνει mod ή admin? Ειλικρινά, όποιος θέλει ας μου στείλει ένα πμ ή ας το γράψει δημόσια. Όχι ότι εγώ έχω την εξουσία, απλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει εγώ θα τον δεχτώ με τη καλύτερη διάθεση.

β) Κλασικά υπάρχει ένα κράξιμο προς "εμάς" mod-admin, γιατί στη τελική έτσι πρέπει να είναι. Δεν είμαστε μια κουτσουλιά με 20 άτομα. Είμαστε το μεγαλύτερο εν ενεργεία forum μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, και κλασικά θα έχουμε παθογένειες ελληνικής κοινωνίας.

γ) Είμαστε οι χειρότεροι διαχειριστές ever! Όχι μόνο στο moto αλλά σε ότι φλορουμ υπάρχει.

δ) Όλοι από εδώ ξεκινάνε και πάνε στα άλλα φλόρα. Τυχαίο; Γιατί πάνε? Γιατί εδώ δεν είμαστε κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα. Καβαλάμε απλά μηχανή τέλος.

ε) Πάω πάλι για ρακές. Θα γράψω άλλη ώρα. Να ξέρετε μόνο ότι νοιώθω άσχημα & ότι έχω τρελό όνειρο να κάνουμε ΤΙΣ μαζώξεις και ΤΙΣ βόλτες, αλλά ....
    αρχισατε να βραζετε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Λοιπόν..
    Για μένα το moto, είναι οι Κρητικοί που διασχίζουν γη και θάλασσα για την ετήσια. Ο Κώστας που κατέβηκε με βροχή από την Ξάνθη για την πίτα και το ταξιδιωτικό του Γιάννη. Η Ερώτηση του "νεοσύλλεκτου" και ο χαβαλές. Ο γκρινιάρης. Ο ελ χυμαδωρ (αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του). Θρεντ σαν αυτό. Ο μοντερέιτορ στα ταξιδιωτικά, Παναγιώτης Βασιλάκης. Τα οδοιπορικά του γερόλυκου. Οι μοντες του Σπύρου. Οι ατάκες του oldman. Οι γνώσεις του sapila. Ένα ΠΜ στον DrBig. Motogp με τους Σαλλονικιούς. Τα γραπτά του φανερού πράκτορα και οι ιστορίες του npat. Το αυτοκόλλητο moto.gr πίσω από ένα κράνος στην Εγνατία. Αυτά και μερικές δεκάδες άλλα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλω να γνωρίσω για να χάνω τις συγκεντρώσεις λόγο ανασφάλειας ή επειδή δεν μου αρέσουν τα μούτρα ή ο χαρακτήρας κάποιων μελών.
    R E S P E C T
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Σελίδα 14 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45