Μαλον λες για το The Purge imdb
Αλημονο σε οποιον ειχε καμια εγχειρηση εκεινη την μερα ή ηθελε να δει champions leage δλδ;
καλά πείτε ότι πείτε τώρα, γιατί σε μια ώρα έχει ντέρμπυ![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φιλε μου αντι να βοηθας τις μεγαλες ομαδες υποστηρηξε καμια μικρη που σε εχει μεγαλυτερη αναγκη.
Κατα προτιμηση μια οπου ο προεδρας σεβεται τους παιχτες και τους οπαδους.
Ακομα καλυτερα αν αντι για δυο 45 λεπτα παιζουν δυο 30λεπτα. Για να ειναι ποιο ξεκουραστοι οι εργαζωμενοι.
Και μην ακουσω τιποτα για παραταση και αλλα φιλελε...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εσύ αυτό κατάλαβες; Το κάνουμε νια νια λοιπόν και βββ ββββ το αεροπλάνο... δεν υπάρχουν άνθρωποι λιγότερο ικανοί και περισσότερο ικανοί πόσο μάλλον δεν υπάρχουν επαγγέλματα/δεξιοτητες χρήσιμα/ες και λιγότερο χρήσιμα/ες... ο βοσκός μπορεί να μην γνωρίζει απο πυρηνική σχάση αλλά και ο πυρηνικός φυσικός δεν ξέρει να τα σαλαγάει στην πλαγιά. Στο ρόλο της σκατόμυγας βάλες όποιον από τους δυο θες. Το θέμα είναι ότι όλοι αποτελούν μέρος ένα ευρύτερου συνόλου που λειτουργεί με αλληλένδετη σχέση και το οποίο οφείλει να διέπεται απο κανόνες και αρχές. Μια από αυτές τις αρχές είναι λοιπόν να προσφέρονται, ει δυνατόν, ίσες ευκαιρίες σε όλους.
Είμαι μύωψ 9/10, πάσχω από επιληπτικές κρίσεις και έχω ενα τικ στο δεξι μου χέρι. Θέλω να γίνω νευροχειρούργος.
μη μου πει κανείς ότι είμαι λιγότερο ικανός από κάποιους άλλους...........