Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 320

Θέμα: επειδη το μυαλο κανει κολπα.....απο τουριστικο street,σε on off..

Μην κοιτας για χιλιαρι για την χρηση που θες...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μην κοιτας για χιλιαρι για την χρηση που θες...
    αυτο συζηταγα χτες με θωμα και λευτερη.οτι μαλλον το 650 με καλυπτει.η κατηγορια αυτη τελοσπαντων.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αυτο συζηταγα χτες με θωμα και λευτερη.οτι μαλλον το 650 με καλυπτει.η κατηγορια αυτη τελοσπαντων.

Ο Θωμας εχει τους βενζινολαδοπνιχτες,μην τον ακους

χτες ηρθε με γυαλισμενο βεσπακι παντως..και με πατεντα για φως κατω απτην σελα..

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μάλλο θα προσπαθήσει να σου πουλήσει το μηχανάκι του ο Γιουργάκς..και θα σου πει οτι έχει 50000 χιλιόμετρα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

χτες ηρθε με γυαλισμενο βεσπακι παντως..και με πατεντα για φως κατω απτην σελα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Μάλλο θα προσπαθήσει να σου πουλήσει το μηχανάκι του ο Γιουργάκς..και θα σου πει οτι έχει 50000 χιλιόμετρα
    50000;πολλα λες!!!βαρια 35000 αφου δεν το κουναει το ρημαδι...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    50000;πολλα λες!!!βαρια 35000 αφου δεν το κουναει το ρημαδι...
    Δεν έχεις άδικο 10 φορές πήγαμε Οίτη φέτος τις 9 ήρθε με τη Βέσπα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Δεν έχεις άδικο 10 φορές πήγαμε Οίτη φέτος τις 9 ήρθε με τη Βέσπα

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

και στην πατρα ηρθε με το βεσπακι και ανεβηκαμε και στα σελλα(τερμα βουνο),χειμωνα,βραδυ....
    και μετα το παιζει οτι καπου πηγε..σιγα...επειδη γυρισε τας ευρωπας δηλαδη;;;

How much i love you

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω διαβάσει τις 13 σελίδες για να είμαι σίγουρος τι ακριβώς ζητάς να μάθεις ή τι σου έχουν ήδη πει.
    Καταλαβαίνω ότι θέλεις να μεταβείς από ένα street σε κάποιο on-off και θα σου πω την αντίστοιχη εμπειρία μου.

Το 2005 όντας κάτοχος του FZ6 Fazer ήθελα κάτι πιο ξεκούραστο, πιο ροπάτο χωρίς όμως να σούρνεται. Χωρίς πολλά –πολλά τσίμπησα τότε ένα V-STROM 1000.
    Το κράτησα 1-1,5 χρόνο και παρ’ όλο που άκουγα και δάβαζα διάφορα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα και πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί του. Κάπου όμως το 2006 εμφανίστηκε το ολοκαίνουργιο τότε FZ1 FAZER… Μο@ν@ρα στην όψη, 150 άλογα, και μπήκα στην πρίζα. Έδωσα το Στρώμα και τα έσκασα για κούτα fz1 που το κράτησα 7 χρόνια (πρωτοφανές για μένα).

Σε αυτά τα 7 χρόνια όμως εγώ μεγάλωσα, οι συνθήκες άλλαξαν, και μην στα πολυλέω βρέθηκα ξαναμανά στο δίλημμα για κάτι πιο ξεκούραστο, πιο ροπάτο, και που να ταιριάζει καλύτερα στις νέες συνθήκες τρόπου μετακίνησης και ηλικίας μου (σε 2 χρόνια θα είμαι στα -ήντα...). Και επιπλέον δεν ήθελα να δώσω λεφτά - έπρεπε να κάνω την αλλαγή μία η άλλη...
    Τα μεγάλα on-off ήταν μονόδρομος αλλά τα νέα σούπερ-ντούπερ 1200άρια κοστίζουν μια περιουσία και δεν είναι καιροί για τέτοια.
    Κάπου εκεί μου ήρθε μια φλασιά… "Ρε παπαρίδι αφού το είχες, το ξέρεις, ήσουν ευχαριστημένος, ξέρεις που πονάει και που μαμάει, ξέρεις τι να περιμένεις από αυτό χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, γιατί δεν ξανακοιτάς πάλι για κανένα Στρώμα από το να μπλέκεις τώρα στα γεράματα με κανένα άλλο και άγνωστο ?"

Και κοίταξα… Και το έκανα... Βρήκα ένα πιστεύω καλό κομμάτι και το πήρα με λιγότερα χρήματα απ’ όσα έδωσα το fz1… Και βρέθηκα για 2η φορά στην σέλλα μιας ίδιας μηχανής μετά από 7 χρόνια αποχωρισμού από αυτήν.

Η μετάβαση ήταν ομαλή και μόνο λίγα ψυχολογικά από τα 150 άλογα του FZ1 μου έχουν μείνει και αυτά κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως όταν βγαίνω Εθνική και στον αυτοκινητόδρομο…

Για το μεγάλο Στρώμα έχουν γραφτεί πολλά… Έχει τα "θεματάκια" του αλλά αν πέσεις σε καλό κομμάτι τίποτα δεν θα σε στραβώσει.
    Πολύ δυνατό μοτέρ που σπέρνει από τις 3Κ έως τις 10Κ, απλά αξιοπρεπή φρένα (εγώ φοράω 4πίστονες που έχουν δώσει τελείως άλλη αίσθηση και φρενάρισμα), στρίβει όπως θέλεις και όσο η καρδούλα σου αντέχει, καίει από πολύ (9-10 λιτρ/100) στα χουφτώματα έως λίγο (5,8-7 λιτρ/100) στα ταξίδια και στο επαρχιακό με "έξυπνη" διαχείριση γκαζιού, μια ohlins πίσω και ελατήρια-γέφυρα μπροστά που του είχε φορέσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έχουν μετατρέψει σε χλίδα αλλά και υπόδειγμα συμπεριφοράς ταυτόχρονα, φορτώνεται σαν μουλάρι και ταξιδεύει υπεράνετα και σχετικά οικονομικά έως τα 160-180, θα περάσεις αμέσως τα 200 όταν θα γουστάρεις αλλά από εκεί και πάνω ο ηλεκτρονικός περιοριστής του θα αρχίσει να σε φρενάρει και θα σε τερματίσει κάπου στα 220 (εκτός κι ασχοληθείς να τον παρακάμψεις), δεν έχει τον όγκο και το βάρος του Βαρκαδέρο και κινείται πολύ πιο «αέρινα» απ’ αυτό, και λόγω εμπορικής αποτυχίας του μοντέλου μπορείς να το βρεις πολύ φθηνά - πιο φθηνά από οποιοδήποτε της κατηγορίας του (μιλάω για μοντέλα 04-09)… Σκέψου το, κι αν θες να ρωτήσεις κάτι εδώ είμαι

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ........ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Έχω μιά ένσταση βέβαια ότι πάς σέ τεχνολογία 2002-2003,
    διότι μέχρι τότε πού σταμάτησε δέν έβλεπα άλλαγές όπως
    στό 650 πού τό βελτίωναν μέ δύο μπουζιά,abs, κ.λ.π...μέχρι
    καί τό 2009..
    Καί παραδέχομαι αύτό τό ήντα πού έγραψες,όμολογώ ότι τήν πάτησα,
    θά γράφω κι έγώ σέ δύο χρόνια πιάνω τά ......ήντα..!!!!!
    ΠΟΙΑ ............ηντα ΟΜΩΣ....??
    ΠΕΝΗΝΤΑ....?? ΕΞΗΝΤΑ......??? ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ.....???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    καταρχην ευχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση..
    το ειχα σκεφτει το στρωμα το 1000 οπως και το Klv που ειναι ιδια.αν δεν κανω τραγικο λαθος ομως,δεν παιζουν abs,ετσι δεν ειναι;
    Ναι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μηχανάκι με διαφορετικά αυτοκόλλητα στο ντεπόζιτο και χρωματισμούς.
    Δεν υπάρχει ΑBS όντως, αλλά δεν είναι και από τα φρένα που η δυναμή τους το καθιστά απαραίτητο. Αντίθετα, πολλοί αντικαθιστούν τις μαμά 2πίστονες δαγκάνες με 4πίστονες nissin ή brebo προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερα-δυνατότερα φρένα. Εγώ επειδή δεν είχα ποτέ μηχανάκι με ABS δεν με απασχόλησε η έλλειψή του. Δέχομαι όμως ότι για κάποιον που έχει συνηθίσει-μάθει με αυτό ίσως και να είναι σημαντική έλλειψη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ........ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
    Έχω μιά ένσταση βέβαια ότι πάς σέ τεχνολογία 2002-2003, διότι μέχρι τότε πού σταμάτησε δέν έβλεπα άλλαγές όπως
    στό 650 πού τό βελτίωναν μέ δύο μπουζιά,abs, κ.λ.π...μέχρι καί τό 2009..
    Δηλαδή τι το κακό έχει η τεχνολογία του 02-04 ? Αν εξαιρέσουμε το ABS τίποτε άλλο δεν του λείπει. Τώρα αυτά με τα 2 μπουζιά ή τα 3 φίλτρα, ή τους 8 εγκεφάλους εγώ τα ακούω βερεσε. Αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος V2 ήταν και παραμένει από τα καλύτερα μοτέρ αυτής της αρχιτεκτονικής και όσο του πρόσθεταν μοντέρνα καλούδια τόσο τον έφερναν βήματα πίσω… Ξεκίνησε καρμυρατεράτος την δεκαετία του 90 από τα TLR με 130 ροπάτα άλογα, πήγε ελαφρά πιο ταπωμένος στο SV, πέρασε ηλεκτρονικά φιμωμένος με ψεκασμό, πεταλούδες, περιοριστές κλπ στα 100 άλογα του DL, και κατέληξε να υπάρχει ο ίδιος και στο νέο 2014 μοντέλο όπου χρειάστηκε να του προσθέσουν 40 κυβικά ακόμα μόνο και μόνο για να συνεχίσει να βγάζει τα ίδια άλογα με πριν από το επιπλέον φίμωμα που έφαγε. Δεν θέλω άλλη βελτίωση ρε παιδί μου...

Και τι εβδομήντα και ενεννήντα μου τσαμπουνάς ρε.... Πρώτα -ήντα πλησιάζω... Είπαμε γέρος είμαι, όχι ραμολιμέντο
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 24/06/2014 στις 17:19.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5231003/

Aυτο δε σε ψηνει? Απο γκαζι δε ξερω τι λεει

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Προβολή μηνύματος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5231003/

Aυτο δε σε ψηνει? Απο γκαζι δε ξερω τι λεει
    Μετα απο το γκαζι του fz θα προσπαθησει να κοψει φλεβα με την πινακιδα του ggs......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μετα απο το γκαζι του fz θα προσπαθησει να κοψει φλεβα με την πινακιδα του ggs......

επισης ειναι μπλε

Σελίδα 14 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street η on off, super four η xt??
    από aakkuan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2009, 20:55
  2. Λαστιχα Street σε on-off
    από harlek στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 14:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •