Σελίδα 14 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 723

Θέμα: Τι θα γίνει με τις κλοπές;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν συμφερει ρε μαγκες...
    αν συνεφερε θα το εκαναν οι περισσοτεροι...
    απλα στοχευουν στον τρομο που δημιουργειται στον κατοχο απλα και μονο στην ιδεα να του το φανε...

αν εχεις ενα γκαραζ και οποτε βγαινεις εκτος σπιτιου, εχεις eye contact ή οταν δεν μπορεις να το βλεπεις για μικρο χρονικο διαστημα κλειδωνεις μια αλυσιδα/πεταλο/disk lock νομιζω οτι εισαι καλυμμενος...

θα ημουν υπερ της ασφαλειας κλοπης αν δεν υπηρχε η δυνατοτητα γκαραζ και οταν θα ησουν εκτος σπιτιου δεν θα μπορουσες να την βλεπεις...
    δλδ να δουλευεις σε μερος χωρις parking και να την αφηνεις δρομο/πεζοδρομιο και να εισαι σε κανενα υπογειο ή σε κανενα γραφειο στον >7ο οροφο...

και φυσικα να εχεις ενα πραγματικα ακριβο μηχανακι, καινουργιο κλπ...
    γιατι αν εισαι στο μεταχειρισμενο με τρεχουσα αξια 4-5 χιλιαρικα, ειναι τσαμπα χρημα...

my 2 cents...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και για 50 να ζητούσε ή που δε θα το ασφάλιζαν και θα του έλεγαν εκείνοι για πόσο του το ασφαλίζουν ή που θα πλήρωνε τα μαλλιοκέφαλά του κι αν τυχόν γινόταν η στραβή θα έπαιρνε όσα κάνει το μηχανάκι του μτχ τη στιγμή που του το κλέψανε (μέσες άκρες).
    Εδώ δεν πάει ετσί ακριβώς. Στο 990 που είχαν κάνει εκτίμηση για 3500 (μόνο τα τελικά κάνανε 2000) πλήρωσα κάτι τις παραπάνω (+80/εξάμηνο) και το ασφάλισαν στην τιμή που ήθελα και αυτήν θα αποζημίωναν. Αν το εκτιμήσουν αυτοί σε ένα ποσό και πληρώνεις για αυτό τότε αποζημιώνεσαι βάσει τρέχουσας αξίας, αλλιώς μπορείς να ορίσεις εσύ το ποσό που θες (με το αζημίωτο πάντα).

Όλα αυτά interamerican.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Εδώ δεν πάει ετσί ακριβώς. Στο 990 που είχαν κάνει εκτίμηση για 3500 (μόνο τα τελικά κάνανε 2000) πλήρωσα κάτι τις παραπάνω (+80/εξάμηνο) και το ασφάλισαν στην τιμή που ήθελα και αυτήν θα αποζημίωναν. Αν το εκτιμήσουν αυτή σε ένα ποσό και πληρώνεις για αυτό τότε αποζημειώνεσαι όπως το λες.
    Α οκ πάσο.

Αν και φαντάζομαι κι εκεί θα υπάρχει κάποιος περιορισμός κλπ και δε θα μπορείς με +80/εξάμηνο να ασφαλίζεις για όσα γουστάρεις και να σε αποζημιώσουν γι'αυτά.

ΥΓ. Αλλιώς να αλλάξω το συμβόλαιό μου αύριο και να μιλήσω με κάτι γνωστούς του μπατζανάκη της ξαδέρφης του περιπτερά μου να περάσουν να παραλάβουν το μηχανάκι μου

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κατά τη γνώμη μου η ασφάλεια κλοπής "συμφέρει" για μεσαίου κόστους μηχανάκια (ήτοι μτχ, με κάνα 5αρι ~ 6αρι κόστος), καθότι από εκεί και πάνω το κόστος γίνεται υπερβολικά υψηλό
    Ένα εντελώς άδικο σύστημα βέβαια είναι ότι (αν δεν ασχοληθεί ο ασφαλιστής ή ο ασφαλιζόμενος) παρόλο που η αγοραία αξία συνεχώς μειώνεται, το ασφαλιζόμενο ποσό μπορεί να παραμένει ίδιο, με αποτέλεσμα π.χ. να ασφαλίσεις ένα όχημα σήμερα 5 χιλιάρικα και αν χρειαστεί να αποζημιωθείς μετά από 2~3 χρόνια να σου δώσουν τα μισά και αν, και ειδικά στις μηχανές κάθε χιλιάρικο αξίας είναι αρκετά ευρώ συν στο συμβόλαιο...
    Χώρια που κατά τη γνώμη μου το ποσό αποζημίωσης θα έπρεπε να είναι προσυμφωνημένο, ήτοι π.χ. ζητάω εγώ σήμερα τέσσερις χιλιάδες, αν μου το εγκρίνουν θα έπρεπε φυσικά η αξία να μειώνεται με μια φόρμουλα (έστω π.χ. 1% μηνιαίως), και όχι να μου πουν μετά από 3 μήνες
    "α ξέρεις, τότε έκανε 4, σήμερα έχει 3"
    ψιλά γράμματα θα μου πεις, καθόσον είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ασφάλειες είναι μέγιστη λαμογιά μιας και οι ασφαλιστικές βάζουν ότι όρο γουστάρουν και είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Εδώ δεν πάει ετσί ακριβώς. Στο 990 που είχαν κάνει εκτίμηση για 3500 (μόνο τα τελικά κάνανε 2000) πλήρωσα κάτι τις παραπάνω (+80/εξάμηνο) και το ασφάλισαν στην τιμή που ήθελα και αυτήν θα αποζημίωναν. Αν το εκτιμήσουν αυτοί σε ένα ποσό και πληρώνεις για αυτό τότε αποζημιώνεσαι βάσει τρέχουσας αξίας, αλλιώς μπορείς να ορίσεις εσύ το ποσό που θες (με το αζημίωτο πάντα).

Όλα αυτά interamerican.
    Πολύ σωστό αυτό που λες,αλλά μόνο για αρχικό συμβόλαιο?
    Γιατί όταν εγώ έκανα έναρξη ασφάλισης με εκτίμηση -τους- 12.000 ,και πέρασαν 2 χρόνια,πάλι τα ίδια ασφάλιστρα πλήρωνα για το ίδιο ποσό (που δεν θα έπαιρνα ποτέ σε περίπτωση στραβής).Δηλαδή δεν έκαναν ανατιμολόγηση του συμβολαίου με βάση την τρέχουσα αντικειμενική αξία.
    Δηλαδή αυτό που έκανες εσυ με το 990,νομίζω πως μετα απο 1 ή 2 ανανεώσεις χάνει την "αξία" του έτσι κι'αλλιώς.
    Επίσης ανέβασες την αξία της μήχανής με επιχείρημα τα extra που είχε επάνω?
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Τέτοιου είδους κλοπές δε γίνονται λόγω φτώχιας αλλά κατ'επάγγελμα ΜΟΝΟ. Αυτό το παραμύθι που συνδέει τη φτώχεια με την κλοπή και τη ληστεία κάνει μόνο για πολιτικές σκοπιμότητες.
    Φτωχοί ήταν και οι παππούδες μας που δεν είχαν παρά μόνο ψωμί να φάνε αλλά δεν κλέβανε. Φτωχοί υπάρχουν και σήμερα που δεν έχουν να φάνε και δεν κλέβουν.
    Και για να γνωρίζετε μερικά πράγματα οι κλοπές γίνονται από δύο κατηγορίες ανθρώπων. Η πρώτη είναι οι μικροκλοπές που γίνονται από εξαρτημένους στα ναρκωτικά ώστε να εξασφαλίσουν τη δόση τους και οι υπόλοιπες γίνονται από οργανωμένες συμμορίες που το κάνουν κατ'επάγγελμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια των καναλιών.....
    +1000 τα μηχανακια ανταλλακτικα η εξωτερικο ....
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Δεν είδες το βίντεο με το απαγαγωνενο μπουσα; Μη σου πω οτι ήταν hipsters..!
    Εννοώ δε τους έκανες για σεσημασμένους φαινοντουσαν παιδια της διπλανής πόρτας, αμάνικα, φούτερ κουκούλα, αθλητικό (επωνημο κατα πάσα πιθανότητα)..!
    Σκατα
    Αυτα τα ατομα ειναι χαμηλα στην πυραμιδα του οργανομενου εγκληματος μετα αρχηζουν τα μπραβιλικια, προστασιες ξεκαθαρησματα κτλ κτλ.... δεν εχει να κανει με την φτωχια αλλα με το τι αξιες εχεις και που θες να φτασεις οικονομικα με τον ευκολο τροπο
    ORGIA!!!!!

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Ρώτησες την ασφαλίστρια αν μετράει η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου μοντέλου; Εγώ άραγε γιατι πληρώνω λίγο κάτω από 4%; Χμ, θα ρωτήσω τον ασφαλιστή μου κάποια στιγμή. Σίγουρα δεν είναι επειδή με αγαπάει περισσότερο από ότι εσένα η ασφαλίστριά σου...
    Λοιπόν ρώτησα τον ασφαλιστή μου:
    - δεν μετράει ειδικά στα αυτοκίνητα/μηχανάκια η σχέση με τον πελάτη, εκτός και αν έχεις στόλο 20+ οχημάτων (σε άλλες κατηγορίες ασφαλιστηρίων, π.χ. πυρός, μετράει).
    - μετράει η επικινδυνότητα του μοντέλου, έχουνε πίνακες και κάθε μηχανάκι έχει διαφορετικό κόστος(ποσοστό).
    - για περιοχή δεν ήτανε σίγουρος αλλά είπε πως μάλλον όχι (προφανώς μπορεί να κάνει και λάθος...).

Αυτά

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Δε ξερω ρε γ@μωτο....

Οποτε μαθαινω για κλοπη με πιανει η καρδια μου. Οτι μπορει ο καθενας να κανει ας το κανει ετσι ωστε να μειωθει αυτη η ιστορια. Αν κανενας δεν αγοραζε κλεμενα και μη πιστοποιημενα ανταλακτικα δε θα γινοταν αυτο που γινεται. Επισης το car παιζει και αυτο το ρολο του σε ολη αυτη την ιστορια.

Sorry που βγηκα λιγο off topic σε σχεση με τις ασφαλειες.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Να ενημερώσω και εγώ :

Για K1200GT μοντέλο 2006, κόστος ασφάλειας κλοπής INTERAMERICAN = 230€/6μηνο.

Αξία μηχανής για την ασφαλιστική = 5.500€.

Κατά την άποψή μου το ασφάλιστρο αξίζει. Ειδικά εάν χρησιμοποιεί κανείς την μηχανή σε καθημερινή βάση.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Δε ξερω ρε γ@μωτο....

Οποτε μαθαινω για κλοπη με πιανει η καρδια μου. Οτι μπορει ο καθενας να κανει ας το κανει ετσι ωστε να μειωθει αυτη η ιστορια. Αν κανενας δεν αγοραζε κλεμενα και μη πιστοποιημενα ανταλακτικα δε θα γινοταν αυτο που γινεται. Επισης το car παιζει και αυτο το ρολο του σε ολη αυτη την ιστορια.

Sorry που βγηκα λιγο off topic σε σχεση με τις ασφαλειες.
    Αν αγοράζω μεταχειρισμενα απο το διαδίκτυο, πιάνεται???
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Δε παω να ξεκινησω αντιπαραθεση, και εγω αγοραζω ανταλακτικα απο το ιντερνετ και απο το car.
    Αυτο που λεω ειναι να υπαρχει και καποιος ελεγχος. Δηλαδη να μην μπορει ο καθενας να βαλει μια αγγελια στο internet. Τουλαχιστον στα μεγαλα sites να γινεται μια ταυτοποιηση στοιχειων η κατι τετοιο και να υπαρχει ενα αρχειο συναλλαγων.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Δε παω να ξεκινησω αντιπαραθεση, και εγω αγοραζω ανταλακτικα απο το ιντερνετ και απο το car.
    Αυτο που λεω ειναι να υπαρχει και καποιος ελεγχος. Δηλαδη να μην μπορει ο καθενας να βαλει μια αγγελια στο internet. Τουλαχιστον στα μεγαλα sites να γινεται μια ταυτοποιηση στοιχειων η κατι τετοιο και να υπαρχει ενα αρχειο συναλλαγων.
    Καμία αντιπαράθεση, αλλά άμα τα "μεγάλα sites" δεν θέλουν, θα βρεθούν τα μικρά...ή περιμένεις το ebay να παίξει το ρόλο του μπαμπούλα/αστυνομικού και να κόψει αγγελίες..??

I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σε λίγο καιρό θα πρέπει να ασφαλίζουμε τα πάντα, εξάλλου υπάρχει και η ασφάλεια ζωής.. Πόσο τραγικός είναι ο κόσμος που ζούμε.. και ναι είναι λογικότατο να πρέπει να κάνω ασφάλεια κλοπής.

Σορρυ γκάης αλλά δε μπορώ να μπω στη λογική σας ότι επειδή έχω ακριβή μηχανή πρέπει να έχω ασφάλεια κλοπής αλλιώς να έχω ένα χρέπι να κινούμαι. Μήπως πρέπει να το δούμε λίγο αλλιώς το έργο και να προσπαθήσουμε για τα αυτονόητα με κάποιο οργανωμένο και σωστό τρόπο; Αλλά ξέχασα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προστατευόμαστε, να υπακούμε και να μη περιμένουμε κάτι καλύτερο άρα να μη προσπαθούμε και για αυτό.

Βέβαια στο τέλος θα πρέπει μερικοί να κουβαλάν και γκάνι για να κυκλοφορούν. Εξάλλου υπάρχουν περιοχές που ας πούμε "απαγορεύεται" να κυκλοφορείς αν έχεις σώας τα φρένας.

Ελευθερία ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μιχάλη θα προτιμούσες να ζεις στην Κρήτη του '50 η την τωρινή;

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 346
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2013, 13:58