Σελίδα 14 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Και βέβαια ούτε είναι η δουλειά, ούτε είναι λογικό να ξέρει ο πολίτης όλα αυτά τα οικονομοτεχνικά. Προσωπικά όμως το βλέπω αλλιώς και εξηγούμαι.

Μήπως η τωρινή ελληνική κυβέρνηση με αυτό το δημοψήφισμα θέλει να δείξει στους "εταίρους" ότι κοιτάχτε αγόρια, αρκετά! Ως εδώ ήταν αυτό το σήριαλ, πάμε τώρα να το παίξουμε αλλιώς το έργο. Εσείς πιστεύετε ότι πιθανό ΟΧΙ από τους Έλληνες δε θα φέρει ντόμινο εξελίξεων στην ΕΕ; Και δεν εννοώ να βγούμε από euro. Αυτό δε παίζει και αν θέλετε συζητάμε και το γιατί.

Και τι είναι αυτός ο super φόβος και καταστροφολογία που υπάρχει; Ήμαρτον. Να δείτε που τελικά και αύριο θα φάμε ψωμί όσοι τρώγαμε, γιατί υπάρχουν αρκετοί που δεν.
    Μιχάλη είναι αφελές να πιστεύεις εσύ η ο Τσίπρας ότι το δημοψήφισμα αποτελεί διαπραγματευικό χαρτί.
    Αυτό πέτυχε το 2011 (νομίζω) που το χρησιμοποίησε ο Γιωργάκης και πάγωσε όλη η Ευρώπη.
    Απο τότε όλοι οι έξω έχουν προετοιμαστεί και έχουν βγει εδώ και χρόνια σχέδια και οι τεχνοκράτες
    είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από την ΕΕ.
    Μη γελιόμαστε, αποτελούμε μόνο το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης.

Μείνουμε ή φύγουμε το χρέος δεν θα σβηστει ΠΟΤΕ.
    Ισως ο μόνος λόγος που μας κρατάει στην ΕΕ είναι ότι Μέρκελ και Ομπάμα δεν θέλουν να πέσει το Αιγαίο στους Ρώσους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος
    Διάβασε και την ελληνική πρόταση για να έχεις μέτρο σύγκρισης/ σημείο αναφοράς. Την ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα.

edit: α και αν βγάλεις άκρη πες μου κι εμένα
    Αν καταλαβα καλα, κλαιν μαιν.
    Και την δικη μας προταση δλδ. να κανανε δεκτη,παλι γ@μησι και στρατιωτικος περιπατος θα ηταν.
    Οποτε παμε με την ψευδαισθηση της δημοκρατιας και της ελευθεριας να βγαλουμε μονοι μας τα ματακια μας.
    Ρε δεν παιζουμε κανα τζοκερ την αλλη κυριακη , περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να αποφασισουμε σωστα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    η επιδείνωση σταμάτησε το 2014. κάνοντας το σκατό μας παξιμάδι ισως το 2020 να καταφέρναμε να γινόμασταν όπως παλιά

Μπάμπη πως ακριβώς σταμάτησε η επιδείνωση; Που το είδες αυτό ; πέρα από κάποιες οικονομοτεχνικές μελέτες; Επίσης θέλεις το 2020 να είμαστε όπως παλιά; Όπως πότε δηλαδή;

Προσωπικά θα ήθελα να είμαστε όπως δεν έχουμε ποτέ ξαναγίνει. Με σκεπτόμενο λαό, σοβαρές κυβερνήσεις ασχέτου χρώματος, αλληλεγγύη μεταξύ μας, σεβασμό, επιτυχία για τους ικανούς και αυτούς που προσπαθούν και δήμευση περιουσίας για τους καταστρατηγούντες δημοσίου χρήματος και νόμων. & στα @@ μου τα χρήματα, ας έχω ίσα ίσα για να ζω.

Αλλά δε θέλω να ξαναέχουμε χρήματα για να γ@μήσουμε το πλανήτη, να χτίσουμε βίλλες, να πάρουμε κάρα μεγάλα, να βρωμίζουμε το τόπο, να σφιγγόμαστε για να κάνουμε κορμάρες, να επικρατεί ο νόμος του γ@μ@ω και πάει λέγοντας.

Μια απλή ερώτηση, όλο αυτό το "πρόγραμμα" για το οποίο γίνεται συζήτηση τόσα χρόνια τελειώνει σε δύο μέρες. Μεθαύριο. Τέλος.
    Απολογισμό θα κάνει κάποιος από τους ειδικούς; Τι πέτυχε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Και την δικη μας προταση δλδ. να κανανε δεκτη,παλι γ@μησι και στρατιωτικος περιπατος θα ηταν.
    Οποτε παμε με την ψευδαισθηση της δημοκρατιας και της ελευθεριας να βγαλουμε μονοι μας τα ματακια μας.
    Ρε δεν παιζουμε κανα τζοκερ την αλλη κυριακη , περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να αποφασισουμε σωστα.
    +799

Μετά θα βαράμε νταούλια και ζουρνάδες σ' ένα σχολασμένο γάμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Συμφέρουσα και βιώσιμη υπάρχει μόνο στα διαφημιστικά φυλλάδια των τραπεζών
    Να αποφασίσεις τίμια και δημοκρατικά δεν διαφωνώ.
    Αλλά ποιές θα είναι οι συνέπειες της απόφασής σου σου είπαν?
    Αν μόλις βγείς απο την κάλπη και κάνουν καταμέτρηση των ψήφων και τελικά το καυλί το φάμε πάλι εμείς που είναι η τιμιότητα και η Δημοκρατία?
    Η ακόμα καλύτερα αν και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι ακριβώς το ίδιο που είναι η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ?
    Και πια τιμιότητα μιλάμε για τους "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" που μετά έγινε "πατριωτικό καθήκον να πληρώνουμε"
    εσυ πιστευεις οτι ετσι η αλιως δεν θα φας καυλι;
    δεν πιστευω οτι υπαρχει ενας ελληνας που να πιστευει οτι δεν θα το φαει.
    αν εχεις καμια καλυτερη λυση,πες την μου σε παρακαλω γιατι ειμαι παρθενα απο πισω και θα ηθελα να συνεχισω να ειμαι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος
    ηδη απαντησα σε πολλα ποστ αλλα δεν θελω να την πω σε κανενα.
    ούτε εγώ θέλω να την πω σε κανένα. κουβέντα κάνουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Ελπίζω οι Ευρωπαίοι ηγέτες να μην είναι τόσο χειραγωγημένοι από την γραφειοκρατία και την τεχνοκρατία των Τραπεζών και κεφαλαίων και να εκτιμήσουν μέσα από πολιτικό πρίσμα την τρέχουσα κατάσταση, όπως κάνανε στο παρελθόν και οι χαρισματικοί προκάτοχοί τους. Σε αντίθετη περίπτωση η οικονομικά απροβλημάτιστη διέλευση των χωρών τους από τις συμπληγάδες μιας πιθανής πτώχευσης της Ελλάδος που ευαγγελίζεται ο κος Σόϊμπλε, θα είναι αμελητέα παράμετρος σαυτά που θα ακολουθήσουν.

Μια εξώθηση της ρήξης σε περιοχή μεταξύ Συρίας και εν υπνώσει ακόμη Σερβίας σε συνδυασμό με τα μηνύματα που στέλνουν οι αγανακτισμένοι των ΑΤΜ και των σούπερ μάρκετ είναι ένα μικρό δείγμα του τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε περίπτωση δραχμής και υποτίμησης κατά 50%. Μιλάμε για άγριες καταστάσεις που δεν έχουν ξαναδεί οι βόρειοι σύμμαχοί μας στη νεώτερη ιστορία τη Ευρώπης.

Η επίσημη παρέμβαση Ομπάμα 2 φορές και οι άπειρες ανεπίσημες, ενός ηγέτη μιας χώρας όπου τα οικονομικά συμφέροντα που τον στηρίζουν είναι πολλαπλάσια (για καθένα εξ αυτών) από τον προϋπολογισμό πολλών χωρών της ΕΕ, δείχνει και τη σημασία της παραμονής στην ευρωζώνη και το ευρώ. Και μη γελιόμαστε το ΔΝΤ δικό τους όργανο είναι, εργαλείο για να ελέγχουν τους λαούς. Το συγκεκριμένο τραίνο δεν είναι σαν το Ευρωπαϊκό Orian Express με τις πολλές παρακάμψεις και διελεύσεις αλλά μετεξέλιξη της Wells Fargo που πάει καρφί απ την παγωμένη Αλάσκα στους βάλτους του Mississippi και σέρνει χιλιάδες τόνους σε κατοστοδόλλαρα.

Επίσης ελπίζω ο Αλαβάνος να ήταν αρκούντως προικισμένος ώστε να διαβλέψει ένα επίσης προικισμένο πνεύμα όταν τον επέλεξε και δεν είχε καταστροφικές βλέψεις για τη σύγχρονη Ελλάδα. Αν επίσης ο ίδιος παραμείνει και μετά την πτώχευση και συλλάβει κάποιο πολιτικό σχέδιο δυνατής αναθέρμανσης των σχέσεων με την "πεθαμένη" Σερβία αλλά και την Κύπρο που έχουν παραμεληθεί, ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης αυτονομείται και δημιουργεί ενεργό παράγοντα αποσταθεροποίησής της. Ούτε Ρωσίες, ούτε Κίνες, ούτε Ινδίες και λοιπές μ@λ@κίες μας χρειάζονται. Δείτε μόνο ποιές χώρες περιλαμβάνονται ενδιάμεσα απ αυτό το συγκεκριμένο τόξο.

Για να μη κουράζω, εύχομαι και πάλι και ελπίζω η Ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική να μην απαξιώθηκε από τη γραφειοκρατία και την κοντόφθαλμη τεχνοκρατία.

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μπάμπη πως ακριβώς σταμάτησε η επιδείνωση; Που το είδες αυτό ; πέρα από κάποιες οικονομοτεχνικές μελέτες; Επίσης θέλεις το 2020 να είμαστε όπως παλιά; Όπως πότε δηλαδή;
    Όποιος είναι μέσα στην αγορά ξέρει ότι το 2014 κυκλοφόρησε το χρήμα κουτσα στραβά.
    Όποιος δεν είναι ας αρκεστεί στο χιλιοπαιγμένο "ανάπτυξη από 2014" & "πρωτογενές πλεόνασμα"

Προσωπικά θα ήθελα να είμαστε όπως δεν έχουμε ποτέ ξαναγίνει. Με σκεπτόμενο λαό, σοβαρές κυβερνήσεις ασχέτου χρώματος, αλληλεγγύη μεταξύ μας, σεβασμό, επιτυχία για τους ικανούς και αυτούς που προσπαθούν και δήμευση περιουσίας για τους καταστρατηγούντες δημοσίου χρήματος και νόμων. & στα @@ μου τα χρήματα, ας έχω ίσα ίσα για να ζω.

Αλλά δε θέλω να ξαναέχουμε χρήματα για να γ@μήσουμε το πλανήτη, να χτίσουμε βίλλες, να πάρουμε κάρα μεγάλα, να βρωμίζουμε το τόπο, να σφιγγόμαστε για να κάνουμε κορμάρες, να επικρατεί ο νόμος του γ@μ@ω και πάει λέγοντας.
    Προσωπικά μου είναι δύσκολο να αναστήσω τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη το ίδιο κι εσύ.
    Να μην μιλήσουμε λίγο με βάση την πραγματικότητα;

papoy Το avatar του/της Viking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω ρε φίλε πραγματικά. Στην αρχή σκέφτομαι ΟΧΙ με χίλια. Μετά λέω κάτσε να διαβάσω να δω τι και πώς.
    Και βλέπω ότι ουσιαστικά δεν μπορώ να βρω και τρανταχτές διαφορές.
    Σε σημείο που απορώ γιατί δεν δεχόμαστε την πρότασή τους και γιατί αυτοί δεν δέχονται τη δικιά μας.
    Και όσο το ψάχνω τόσο χειρότερα.
    "Μελανό σημείο η προείσπραξη του 100% των φόρων για επιχειρήσεις" σκέφτομαι.
    Ορίστε τι ισχύει τώρα (ήδη από το 2013) ---> http://www.moneyguru.gr/Forologia/pr...gelmaties-2169
    Το παράλογο αυτό μέτρο, ισχύει ήδη σε μεγάλο βαθμό.
    Και σκέφτομαι και ξαναδιαβάζω.

Καλό το δημοψήφισμα, δε λέω. Αλλά θέλουμε ενημέρωση. Όχι ρητορική και επιχειρήματα.
    Πρακτική ενημέρωση.
    Για παράδειγμα, τι σημαίνει αυτή η απόκλιση 0.07% του ΑΕΠ (0.93% η ελληνική πλευρά, 1% η ΕΕ) ως πρόσθετα μέτρα ΦΠΑ?

Και με λυπεί ότι οι περισσότεροι θα πάμε, χωρίς να χουμε ιδέα, να ρίξουμε ένα ναι ή ένα όχι, έτσι γιατί μας κάνει καλύτερα κέφι.

Επισης,ενα αλλο ερωτημα,αντε και τρελλαινεται το αφεντικο και τους στελνει ολους στο διαολο.Τερμα.Δεν πληρωνουμε κανεναν.Γινομαστε Ουγκαντα.
    Παυει να υφισταται το χρεος?
    Σβηνει και παμε ολοι σπιτια μας?
    Ποιο ειναι το νομιμο μεσο να διεκδικησουν τελικα τα χρηματα τους οι δανειστες σε μια τετοια περιπτωση.
    Το ρωταω αυτο γιατι αντε και γυρισαμε στο '60 δεν υπαρχει ουτε cocacola ουτε iphone ουτε NIKE.
    Γινομαστε αυταρκεις και πορευομαστε φτωχικα μεν μονο με αυτα που εχουμε?
    Το χρεος κανει φτερα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christof40 Προβολή μηνύματος
    αν εχεις καμια καλυτερη λυση,πες την μου σε παρακαλω γιατι ειμαι παρθενα απο πισω και θα ηθελα να συνεχισω να ειμαι
    Το είπα και πρίν.
    Το μνημόνιο τελειώνει σε 2 μέρες
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ η οτιδήποτε άλλο τέτοιο.
    Αλλιώς είχα να ψηφίσω και άλλους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Ελπίζω οι Ευρωπαίοι ηγέτες να μην είναι τόσο χειραγωγημένοι από την γραφειοκρατία και την τεχνοκρατία των Τραπεζών και κεφαλαίων και να εκτιμήσουν μέσα από πολιτικό πρίσμα την τρέχουσα κατάσταση, όπως κάνανε στο παρελθόν και οι χαρισματικοί προκάτοχοί τους. Σε αντίθετη περίπτωση η οικονομικά απροβλημάτιστη διέλευση των χωρών τους από τις συμπληγάδες μιας πιθανής πτώχευσης της Ελλάδος που ευαγγελίζεται ο κος Σόϊμπλε, θα είναι αμελητέα παράμετρος σαυτά που θα ακολουθήσουν.

Μια εξώθηση της ρήξης σε περιοχή μεταξύ Συρίας και εν υπνώσει ακόμη Σερβίας σε συνδυασμό με τα μηνύματα που στέλνουν οι αγανακτισμένοι των ΑΤΜ και των σούπερ μάρκετ είναι ένα μικρό δείγμα του τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε περίπτωση δραχμής και υποτίμησης κατά 50%. Μιλάμε για άγριες καταστάσεις που δεν έχουν ξαναδεί οι βόρειοι σύμμαχοί μας στη νεώτερη ιστορία τη Ευρώπης.

Η επίσημη παρέμβαση Ομπάμα 2 φορές και οι άπειρες ανεπίσημες, ενός ηγέτη μιας χώρας όπου τα οικονομικά συμφέροντα που τον στηρίζουν είναι πολλαπλάσια (για καθένα εξ αυτών) από τον προϋπολογισμό πολλών χωρών της ΕΕ, δείχνει και τη σημασία της παραμονής στην ευρωζώνη και το ευρώ. Και μη γελιόμαστε το ΔΝΤ δικό τους όργανο είναι, εργαλείο για να ελέγχουν τους λαούς. Το συγκεκριμένο τραίνο δεν είναι σαν το Ευρωπαϊκό Orian Express με τις πολλές παρακάμψεις και διελεύσεις αλλά μετεξέλιξη της Wells Fargo που πάει καρφί απ την παγωμένη Αλάσκα στους βάλτους του Mississippi και σέρνει χιλιάδες τόνους σε κατοστοδόλλαρα.

Επίσης ελπίζω ο Αλαβάνος να ήταν αρκούντως προικισμένος ώστε να διαβλέψει ένα επίσης προικισμένο πνεύμα όταν τον επέλεξε και δεν είχε καταστροφικές βλέψεις για τη σύγχρονη Ελλάδα. Αν επίσης ο ίδιος παραμείνει και μετά την πτώχευση και συλλάβει κάποιο πολιτικό σχέδιο δυνατής αναθέρμανσης των σχέσεων με την "πεθαμένη" Σερβία αλλά και την Κύπρο που έχουν παραμεληθεί, ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης αυτονομείται και δημιουργεί ενεργό παράγοντα αποσταθεροποίησής της. Ούτε Ρωσίες, ούτε Κίνες, ούτε Ινδίες και λοιπές μ@λ@κίες μας χρειάζονται. Δείτε μόνο ποιές χώρες περιλαμβάνονται ενδιάμεσα απ αυτό το συγκεκριμένο τόξο.

Για να μη κουράζω, εύχομαι και πάλι και ελπίζω η Ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική να μην απαξιώθηκε από τη γραφειοκρατία και την κοντόφθαλμη τεχνοκρατία.

+1000

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μιχάλη είναι αφελές να πιστεύεις εσύ η ο Τσίπρας ότι το δημοψήφισμα αποτελεί διαπραγματευικό χαρτί.
    Αυτό πέτυχε το 2011 (νομίζω) που το χρησιμοποίησε ο Γιωργάκης και πάγωσε όλη η Ευρώπη.
    Απο τότε όλοι οι έξω έχουν προετοιμαστεί και έχουν βγει εδώ και χρόνια σχέδια και οι τεχνοκράτες
    είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από την ΕΕ.
    Μη γελιόμαστε, αποτελούμε μόνο το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης.

Μείνουμε ή φύγουμε το χρέος δεν θα σβηστει ΠΟΤΕ.
    Ισως ο μόνος λόγος που μας κρατάει στην ΕΕ είναι ότι Μέρκελ και Ομπάμα δεν θέλουν να πέσει το Αιγαίο στους Ρώσους.

Σύμφωνοι, είμαστε μόνο το 2% του ΑΕΠ. Σύμφωνοι δε θα σβηστεί το χρέος.

Θεωρώ ότι ο μεγάλη μερίδα του κόσμου στην υπόλοιπη Ευρώπη θα εξεγερθεί. Θεωρώ ότι ως ένα βαθμό κάτι θα αλλάξει σε ψυχολογία και έτσι ίσως σιγά σιγά, ίσως γράφω, μαζευτούν οι "εταίροι" διοικούντες. Εξάλλου πιστεύω ότι η ΕΕ θα τελματώσει και θα διαλυθεί. Ιστορικά στην Ευρώπη δεν υπήρχε ησυχία και η κατάσταση που βιώνει ο λαός της Ευρώπης είναι ψυχροπολεμική. Οπότε μελλοντικά η δικιά μας γεννιά μπορεί να ζήσει πόλεμο.

Και στη γωνία Κίνα και Ινδία θα θέλουν να αυξήσουν αρκετά τις εξαγωγές τους. Εξάλλου να το δούμε λίγο αλλιώς, πως παράγει χρήματα συνολικά η ΕΕ ; Μήπως τόσα χρόνια τρώει τα έτοιμα; Η Αμερικλάνοι κάνουν τις "επενδύσεις" τους εκτός ΓιουΕσΕη, οι Κινέζοι και οι Ινδοί κατασκευάζουν σχεδόν τα πάντα που χρησιμοποιεί ο πλανήτης, η Ρωσία τροφοδοτεί όλη τη Γηραιά Ήπειρο με αέριο και ελέγχει πόσες περιοχές και η ΕΕ ασχολείται με Ευρωσυντάγματα και παπαριές ενώ καραβιές μεταναστών έρχονται να διογκώσουν το ήδη μεγάλο ανθρωπιστικό πρόβλημα στο Νότο. Και σιγά σιγά ίσως καλλιεργούμε και τον ISIS.

ps.

Προσωπικά μου είναι δύσκολο να αναστήσω τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη το ίδιο κι εσύ.
    Να μην μιλήσουμε λίγο με βάση την πραγματικότητα;

Χμ... Τη πραγματικότητα που ζούμε προσωπικά δε τη θέλω και έτσι προτιμώ να τη μπουρλωτιάσω και να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Να είχαμε τη πραγματικότητα της Δανίας πχ να σε πω καλά είσαι δέσε. Αλλά με αυτή εδώ, χίλιες φορές φίλαι μου να μας πάρει ο διάολος μπας και στο μέλλον λάμψει αληθινός ήλιος.
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 28/06/2015 στις 15:46.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος
    Και με λυπεί ότι οι περισσότεροι θα πάμε, χωρίς να χουμε ιδέα, να ρίξουμε ένα ναι ή ένα όχι, έτσι γιατί μας κάνει καλύτερα κέφι.
    Ναι αλλα το βραδυ θα αισθανεσαι 50 κιλα πιο δημοκρατης και 80 κιλα πιο ελευθερος.Γιατι αποφασισες εσυ.Μονος σου.
    Ασχετα που δεν θα ξερεις τι ακριβως.
    Οι τυποι και η ψευδαισθηση μετραει.
    Ο τραγελαφος μας ως εθνος,δεν εχει ομοιο του...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004