Σελίδα 14 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    To autocad σε 16 δισκέτες, κλεμένο απο το γιουνι, και τώρα αν δεν έχεις 6γβ ραμ και σσδ καταριεσαι την ώρα και τη στιγμη που έκανες νταμπλ κλικ
    Σόρι μανίτσο αλλά στον refurb HP probook15 ι5 δεύτερη γενιά της συμβίας μιά χαρά ανοίγει, μιά χαρά δουλεύει με 4ραμ και χωρίς σσδ. Τουλάχιστον απλές 2δ κατόψεις, σε κάτι πιο βαρύ δεν έχω ιδέα.

Ακόμα και στον Α64 3500+ του desktop με 2GB μνήμη δουλεύει σωστά τα 2δ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σόρι μανίτσο αλλά στον refurb HP probook15 ι5 δεύτερη γενιά της συμβίας μιά χαρά ανοίγει, μιά χαρά δουλεύει με 4ραμ και χωρίς σσδ. Τουλάχιστον απλές 2δ κατόψεις, σε κάτι πιο βαρύ δεν έχω ιδέα.

Ακόμα και στον Α64 3500+ του desktop με 2GB μνήμη δουλεύει σωστά τα 2δ...
    Δεν άντιλέγω, ίσως να έπαιζε το ρόλο του που είχα ανοιχτό και το φωτοσοπ ταυτόχρονα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	56,6 KB 
ID:	356607

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Και ομηρικοί καυγάδες ανάμεσα σε intelάδες και cyrixάδες...
    ωωω τι θυμήθηκες!!!!!! Ναι τότε ήταν 3, Intel, Amd και Cyrix. Λοιπόν Γιαννάκη πας τάχιστα σε αλυσίδα της επιλογής σου και ζητάς το καινούριο λάπτοπ με τον καινούριο cyrix. Έχε και μια gopro να γράφει τις αντιδράσεις
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ωωω τι θυμήθηκες!!!!!! Ναι τότε ήταν 3, Intel, Amd και Cyrix. Λοιπόν Γιαννάκη πας τάχιστα σε αλυσίδα της επιλογής σου και ζητάς το καινούριο λάπτοπ με τον καινούριο cyrix. Έχε και μια gopro να γράφει τις αντιδράσεις
    νομίζω ότι θα τον φρικάρω πιο πολύ αν του ζητήσω να μου βάλει AMD επεξεργαστή σε ίντελ μητρική. Και να επιμείνω "ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ Ο 486/33 ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΤΙ ΠΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    νομίζω ότι θα τον φρικάρω πιο πολύ αν του ζητήσω να μου βάλει AMD επεξεργαστή σε ίντελ μητρική. Και να επιμείνω "ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ Ο 486/33 ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΤΙ ΠΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ"
    Κλαίωωωωωω χαχαχαχαχαχα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

τελικά το πήρες το Ν/Β με τον cyrix ή ακόμα?

never hold back Το avatar του/της Ohm
    έχω ένα με z80 δεν ξέρω αν σου κάνει
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

τελικά το πήρες το Ν/Β με τον cyrix ή ακόμα?
    ΛΟΛ.

Χτες τελείωσα με δουλειά 10 το βράδι, οπότε προφανώς και δεν ασχολήθηκα.
    Σήμερα που είναι σχετικά χαλαρή μέρα, λέω να πάρω τον κυρ 888 για κόφι μόλις βάλω ταμπελάκια και λοιπά σε ένα σχέδιο και post cofee να βγω στην γύρα.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Βρέθηκα και εγώ στην αναζήτηση λαπτοπ πριν ένα περίπου μήνα και απο την έρευνα αγοράς που έκανα, ως μέσος καταναλωτής με βασικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, κατέληξα πως οι επιλογές για λαπτοπ της σειράς και όχι κάτι κορυφαίο ουσιαστικα στρέφονται γύρω απο δύο εταιρίες, Λενοβο και Ντελλ. Οι εταιρίες που εξ αρχής απέριψα και δεν μπήκα καν στον κόπο να ψαχτώ για μοντέλα ήταν hp, turbox, sony, toshiba. Η σονυ γιατί ξεφεύγει σε μπάτζετ η τοσίμπα χωρίς λόγο απλά δεν μου αρέσει ενώ για τις δύο πρώτες δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποια εξήγηση.Και εξηγω. Μιλάω για αξιόπιστία και value for money που ίσως είναι ο βασικότερος παράγοντας για την αγορά ενός προϊόντος.
    Καμία απο τις δύο δεν με ενθουσίασε απο ποιότητα κατασκευής και ντιζάιν στις φθηνές σειρές τους, αυτό όμως συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες οπότε πάω παρακάτω. Στα ίδια χαρακτηριστηκά η λενοβο είναι φθηνότερη απο την ντελλ ή αν θέλετε τα ντελλ είναι στα +100 ευρω απο τα λενοβο. Επίσης η λενόβο έχει καλύτερες οθόνες, τουλάχιστον στα μοντέλα που κοιτόυσα. Αν κάποιος με ρωτούσε θα του πρότεινα ανάμεσα σε αυτές τις δύο εταιρίες, ότι βρει σε προσφορά.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Βασικα να ρωτησω και εγω κατι....
    Απο καποιο μαγαζι τον τελευταιο καιρο μου ερχονται διαφημιστικα για λαπτοπ, τα οποια εινα πολυ αξιολογα μηχανακια, αλλα απλα δεν εχουν λειτουργικο ( Windows μιλαω, εχουν DOS)....
    Αμα παρω ενα, μπορω αχρηστευοντας την αδεια που εχω πχ απο το παλιο μου λαπτον, το οποιο ειναι παρταλι, να το φορμαρω και να του περασω τα windows παλι ?
    και για ποιες εκδοσεις των windows μιλαμε ?
    παει πχ απο ΧΡ σε 7 ή 10 ?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όχι, άδεια XP δε γίνεται 7 ή 10. Ίσως καταφέρεις να περάσεις την άδεια του παλιού λειτουργικού σου στο καινούριο λάπτοπ, όμως, εφόσον δε σκοπεύεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις στο παλιό (λάπτοπ).
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, άδεια XP δε γίνεται 7 ή 10. Ίσως καταφέρεις να περάσεις την άδεια του παλιού λειτουργικού σου στο καινούριο λάπτοπ, όμως, εφόσον δε σκοπεύεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις στο παλιό (λάπτοπ).

Ναι το παλιο θα παει για πεταμα......εν το χρησιμοποιω καθολου....
    Απλα ειναι ενα με ΧΡ και νομιζω το αλλο εχω VISTA....

Εχω και ενα δισκακι με windows 7, αλλα μπορει να εχουν εγκατασταθει ηδη.....δεν θυμαμαι μηπως τα ειχα δανεισει καποτε....
    Αν επιχειρησω να τα βαλω, τοτε απλα δεν θα μου επιτρεψει να συνεχισω ή θα μπλοκαρει και τον υπολογιστει που ηδη τα τρεχει ( κατι που δεν θελω φυσικα!)

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Βασικα να ρωτησω και εγω κατι....
    Απο καποιο μαγαζι τον τελευταιο καιρο μου ερχονται διαφημιστικα για λαπτοπ, τα οποια εινα πολυ αξιολογα μηχανακια, αλλα απλα δεν εχουν λειτουργικο ( Windows μιλαω, εχουν DOS)....
    Αμα παρω ενα, μπορω αχρηστευοντας την αδεια που εχω πχ απο το παλιο μου λαπτον, το οποιο ειναι παρταλι, να το φορμαρω και να του περασω τα windows παλι ?
    και για ποιες εκδοσεις των windows μιλαμε ?
    παει πχ απο ΧΡ σε 7 ή 10 ?
    Τα XP είναι πλέον "νεκρά" . Μην ασχοληθείς άλλο μαζί τους...
    Τα vista ήταν νεκρά από την ημέρα που κυκλοφόρησαν...
    7άρια σπασμένα θα βρείς εύκολα να περάσεις και τα περισσότερα παλιά μηχανήματα τα σηκώνουν μια χαρά - είναι η προφανής επιλογή σου. Για να αναβαθμιστούν όμως δωρεάν σε 10 θα πρέπει να είναι νόμιμα...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 13/04/2016 στις 12:54.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Εχω και ενα δισκακι με windows 7, αλλα μπορει να εχουν εγκατασταθει ηδη.....δεν θυμαμαι μηπως τα ειχα δανεισει καποτε....
    Αν επιχειρησω να τα βαλω, τοτε απλα δεν θα μου επιτρεψει να συνεχισω ή θα μπλοκαρει και τον υπολογιστει που ηδη τα τρεχει ( κατι που δεν θελω φυσικα!)
    Αν δεν καταφέρεις να κάνεις ενεργοποίηση, καλείς στο τηλέφωνο που θα σου δώσει και όταν σε ρωτήσει το σύστημα σε πόσους Η/Υ έχει εγκατασταθεί το λειτουργικό, επιλέγεις "σε ΕΝΑΝ". Αν το δεχτεί (το πιθανότερο, αν δεν το έχεις παρακάνει), συνεχίζεις κανονικά. Ναι, αυτό σημαίνει ότι ο άλλος υπολογιστής που τρέχει με την ίδια άδεια, δε θα έχει τη νόμιμη άδεια πλέον. Όλα δικά σου δε γίνονται
    Life begins at 45°.

@ amyrou

Νομίζω εσύ είχες πει ότι δεν σου άρεσε η οθόνη των Dell και δεν είχες άδικο.

Σημερινή παραλαβή (το 4ο από την αρχή της εβδομάδας με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα) και δεν είναι σπασμένη. Η μαύρη γραμμή πάνω αριστερά με την χρήση (άνοδος θερμοκρασίας του μόνιτορ) μεγαλώνει.

Βέβαια με κάποιο τρόπο πρέπει να κρατηθεί χαμηλά το κόστος οπότε και γίνονται αρκετοί συμβιβασμοί στην ποιότητα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dell.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	356670

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14