Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 289

Θέμα: 19o 36ωρο - Οδοιπορικό Αντοχής 14 - 15 Μαιου

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Οπως;;
    Ξέρωγω;;; Θα πρέπει να ανοιχτεί ειδικό νήμα.
    Πιθανοί υποψήφιοι: Suzuki Burgman, Piaggio MP3 και εκείνα τα αντίγραφα 250άρια Κινέζικα τσόπερ.

Γενικά ο,τι άνετο, ελαφρύ, με ανεπαρκή δύναμη και εκ πρώτης όψεως εντελώς ακατάλληλο.

ΥΓ. Ποιό παπί ακριβώς ήταν Vrassida;; Αν το ανέφερες ήδη μου διέφυγε, σόρυ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Πιθανοί υποψήφιοι: Suzuki Burgman, Piaggio MP3 και εκείνα τα αντίγραφα 250άρια Κινέζικα τσόπερ.

Γενικά ο,τι άνετο, ελαφρύ, με ανεπαρκή δύναμη και εκ πρώτης όψεως εντελώς ακατάλληλο.

καλησπέρα,
    είμαι στην δουλειά και δεν έχω πρόσβαση στα όσα έχω γράψει όσο γρηγορότερα μπορούσα και όσο τα είχα φρέσκα.

Σε ακριβώς ότι συζητάτε, έχω ήδη κάνει αναφορές που θα τις δείτε πιό κάτω όταν γυρίσω χομ και κατεβάσω τα υπόλοιπα.

Να θυμάστε ότι τα "εκ πρώτης όψεως" ... συνήθως δεν ισχύουν .... Τα αποτελέσματα είναι αυτά που αποδεικνύουν τι πραγματικά ισχύει ...

Π.χ. το "ελαφρύ" σε τρέτοιες συνθήκες δρόμου. είναι ότι πιό κατάλληλο ... Εκτός και αν τα GS 1200 με την μισή προίκα και τα 350 κιλά (χωρίς αναβάτη) είναι στην στεναδούρα πιό βολικά.

Παλαιό μέλος
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος

Σιγά μην τους κάνουμε και διαφήμιση ... Το παπί άντεξε για κυρίως έναν λόγο : Ο μηχανικός Στέλιος Βασιλείου με παρεμβάσεις του από την πρώτη ημέρα
    αγοράς του , από χρέπι το έκανε αξιόπιστο .. Έχω ήδη κάνει μικροαναφορά σε αυτό, αλλά δεν είναι της παρούσης ... (γιατί τα έχω πάρει με ορισμένα "εξουσιοδοτημένα" ... χρόνια τώρα ...) ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος

Τα πιο πολλά απ αυτά που είπες έχουν τρέξει και σε κλειστά κομμάτια που είναι και το 80%
    δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
    Φυσικά αργείς αλλά αυτό είναι θέμα υπομονής και αντοχής
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vrasidas Προβολή μηνύματος
    Π.χ. το "ελαφρύ" σε τρέτοιες συνθήκες δρόμου. είναι ότι πιό κατάλληλο ... Εκτός και αν τα GS 1200 με την μισή προίκα και τα 350 κιλά (χωρίς αναβάτη) είναι στην στεναδούρα πιό βολικά.
    Και το ένα ισχύει και το άλλο.

Το ελαφρύ είναι γενικά βολικό. Το μεγαονόφ, όχι μόνον το GS (αλλά οδήγησε ένα και θ'αλλάξεις γνώμη για το πως και τι ΚΑΙ στα στενά), προσφέρει άνεση για πολλές ώρες. Αν είναι από τα ευέλικτα και όχι από τα τάνκερ (δεν λέω ονόματα μην έχουμε πάλι πόλεμο) θα σε πάνε χαλλλλλαρότατο.

Δεν ξέρω τι απρίλια καβαλάνε οι φίλοι σου (αν είναι ss, καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα και περαστικά τους) αλλά ΟΚ, έκανες την τρέλα σου, πέρασες καλά, δεν είσαι ο κανόνας. Και ο Μητσάκης πήγε με παπί Καππαδοκία και Ινδία, χωρίς να σημαίνει πως είναι το "ενδεδειγμένο" όχημα. Απλά απέδειξε ότι γίνεται ΚΑΙ αυτό αν θέλεις. Προσωπικά σε παπί δεν χωράω σωστά. Σε πολλά σκούτερ επίσης. Φχαριστιέμαι την αφήγηση όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, αλλά μόνο που το σκέφτομαι να το κάνω, θέλω να ξεχάσω ότι υπάρχει δίκυκλο.

Επίσης χρόνια τώρα διερωτώμαι. Οι τυπικοί "36ωρίτες" πάνε γενικώς σιδηρόκωλες ή περιμένουν την διοργάνωση για να βγουν στον δρόμο; Το δεύτερο εξηγεί πάρα πολλά, για όσους ισχύει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Επίσης χρόνια τώρα διερωτώμαι. Οι τυπικοί "36ωρίτες" πάνε γενικώς σιδηρόκωλες ή περιμένουν την διοργάνωση για να βγουν στον δρόμο; Το δεύτερο εξηγεί πάρα πολλά, για όσους ισχύει.
    Απ όλα έχει ο μπαχτσες... Δεν υπαρχει τυπικός 36ωρίτης
    Από τον είδα φως και μπήκα ως την Πόλη που είναι κάθε 2 3 μήνες έξω υπάρχει ΟΛΗ η γκάμα...

(και αυτό είναι το ωραίο, ν ακούς το χιπστεράκο να λέει εεε ναι τι ωραία... έβλεπα τις γραμμές σας κι έστριβα κι εγω... γούτσι γούτσι γούτσι... )
    ανανήψαντας

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    πάντως piaggio MP3 είχε φέτος και κανα δυο φορες που τον συναντησα μια χαρα πήγαινε
    there's no such thing as impossible

Παλαιό μέλος
    Ενας αγωνας αντοχης ,οπως το 36ωρο,μπορει ανετα να γινει με ενα αξιοπιστο 250αρι.Ενας καλος οδηγος στα κλειστα κομματια μπορει να παει το ιδιο καλα με εναν που εχει μεγαλη μηχανη.Το βαρος της μεγαλης μηχανης προσθετει κουραση και ισως αγχος.

Ο αγωνας συνηθως γινεται σε κλειστα κομματια,οποτε δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην τα καταφερει μια μηχανη μικροτερου κυβισμου,εφοσον παντα αντεχει σε τοσες ωρες οδηγησης.

Και γιατι οχι,να γινουνε δυο κατηγοριες στο επομενο 36ωρο.

Βρασιδα και καλα ξηγηθηκες και καλα μας εδωσες το κλιμα του αγωνα σου.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ενας αγωνας αντοχης ,οπως το 36ωρο,μπορει ανετα να γινει με ενα αξιοπιστο 250αρι.Ενας καλος οδηγος στα κλειστα κομματια μπορει να παει το ιδιο καλα με εναν που εχει μεγαλη μηχανη.Το βαρος της μεγαλης μηχανης προσθετει κουραση και ισως αγχος.

Ο αγωνας συνηθως γινεται σε κλειστα κομματια,οποτε δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην τα καταφερει μια μηχανη μικροτερου κυβισμου,εφοσον παντα αντεχει σε τοσες ωρες οδηγησης.

Και γιατι οχι,να γινουνε δυο κατηγοριες στο επομενο 36ωρο.

Βρασιδα και καλα ξηγηθηκες και καλα μας εδωσες το κλιμα του αγωνα σου.
    Πάνο με 250άρι θα το κάνεις μεν,αλλά όχι άνετα.Με τίποτα.Είναι πολλά τα χιλιόμετρα.
    Ίσως να είσαι σιδηρόκ@λος ή να έχεις βάλει πολυθρόνα αντί για σέλα,αλλά θα σε κουράσει το ίδιο το μηχανάκι που θα φτάσει στα όριά του.Και φυσικά δεν ισχύει η καραμέλλα 'κλειστά κομμάτια-ελαφρύ μηχανάκι-δεινόσαυροι που υποφέρουν' κλπ κλπ.Το μεγάλο βάρος σπανίως θα δείξει την παρουσία του για να σε κουράσει.

ΔΕΝ είναι όλη η διαδρομή οι φουρκέτες 180° του Κολοσούρτη (Αχλαδόκαμπο) ούτε οι 5 δρόμοι του Ταϋγέτου.Η πλειοψηφία είναι ανοιχτά στροφιλίκια που ένα μεγάλο μηχανάκι τα ακολουθεί πιο άνετα από το μικρό που αγκομαχάει στις εξόδους.Εδώ εγώ με ένα ΧΤΧ το '12 και βλαστήμησα.

Moto guzzi, 36ωρο και οι 4 ιστορίες ενός σχεδόν παράφρονα

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php?topic=8219.0
    ανανήψαντας

για τα μικρά κλπ. μηχανάκια όλα σχετικά είναι. Το φετινό ιδίως η πρώτη μέρα που δεν ίσιωνε πουθενά έβγαινε άνετα με μικρό μοτό. Απόδειξη ότι ο Βρασίδας έφτασε αν δεν κάνω λάθος μαζί ή λίγο αργότερα με τις μεγάλες μηχανές και σίγουρα πριν και από άλλους που είχαν αργότερο ρυθμό με τουριστικά χιλιάρια ή/και κάναν πολλές στάσεις. Για τα 36ώρα των τελευταίων ετών που περιλαμβάνουν πάρα πολύ σφιχτό επαρχιακό ένα ελαφρύ μονοκύλινδρο 600-650cc με αξιοπρεπή σέλα πιθανών ναναι η ιδανικότερη επιλογή για έναν αναβάτη που θέλει ισοροπία ανάμεσα σε κούραση από βάρος-γκάζια-κλπ. Ένα 660 τενερέ με πολύ σβέλτο αναβάτη κάθε χρόνο τερματίζει σχεδόν πάντα πριν νυχτώσει.

Επίσης να σημειώσω once again ότι -όπως πολάκις αναφέρετε και απ' τη λέσχη- το 36ώρο ΔΕΝ είναι αγώνας.
    Fuck the universe.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    σε οσους πανε καθε χρονο στο 36ωρο και στον κ.Βρασιδα και στον καθε κ.Βρασιδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ενας αγωνας αντοχης μπορει ανετα να γινει με ενα αξιοπιστο 250αρι.Ενας καλος οδηγος στα κλειστα κομματια μπορει να παει το ιδιο καλα με εναν που εχει μεγαλη μηχανη.
    Αχ τι μου θυμίζεις... Εμένα πριν πάρω "ελαφριά" και "ευέλικτη" μηχανή.

Κυβικά ρεεεεεεεεεεεεε και κύλινδροι

Μην κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια...
    Amyrou,κλεβω την υπογραφη σου και απαντω

Σημασία δεν έχει πως θα πας. Φτάνει να πας.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Σίγουρα δεν είναι αγώνας, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω!

Από εκεί και πέρα (για εμένα τουλάχιστον)δεν ξέρω πως θα
    αντιδρουσα και τι επιπτώσεις θα είχε
    ένα μικρό μηχανάκι, ας πούμε το ΤΤ250 που έχω,στα νεύρα και την κούραση μου..

1ον σε ανοιχτό κομμάτι και μετά από κουραστικό κλειστό,
    να θέλω να ανοίξω το γκάζι και να μην ακούει το μηχανάκι!
    Πχ λίγο πριν τερματίσω, το νυχτερινό πέρασμα μου από την
    Επίδαυρο, ίσως ήταν πολύ πιο γρήγορο από όλα τα ημερήσια
    που έχω κάνει ποτέ!!

δεύτερον και σημαντικότερο είναι, όταν χρειαστεί να προσπερασεις.
    δυστυχώς ελάχιστοι κάνουν αυτό που κάνω εγώ στο 36ωρο, δεν υπάρχει περίπτωση να δω ότι εφτασες πίσω μου και να μην σου κάνω νόημα να περάσεις!
    Δεν πα να έχεις και ποδήλατο!
    Για τον χ ψ λόγο, δεν είχα ρυθμό;
    Πέρνα και συνεχίζεις και ίσως σε βρω παρακάτω!

Αντίθετα στα πιο πολλά ντουμπλαρισματα που κάνω εγώ,
    δυστυχώς πρέπει να απαιτησω το προσπερασμα,
    δυστυχώς (ξανά) είμαστε ελληναρες και δεν επιτρέπεται να
    μας προσπεράσει κάνεις, ειδικά αν έχει μικρότερο μηχανάκι!

Και τρίτον η άνεση της σελας, το φόρτωμα,
    το που θα βάλεις
    το ροαντμπουκ όταν δεν υπάρχει τανκ μπαγκ, η αυτονομία κτλ κτλ
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 18ο Classic Trophy 14-15 Μαίου 2011
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 12:25
  2. ΣΚ στα Βαρδούσια, 14-15-16 Μαϊου
    από dimval στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 11:21
  3. 11ο 36ώρο οδοιπορικό αντοχής (τα μεθεόρτια).
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 15:45
  4. Πολυήμερη στη Βόρεια Ελλάδα, 13-14-15-16/03/08.
    από Greg61 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 11:10
  5. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2007, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ