Σελίδα 14 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 361

Θέμα: 21 ιντσες ,2 κυλινδροι

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μπαίνει σε αυτή τη κουβέντα.
    Ο ίδιος το έβαλε..
    Sent from me using a computer.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Επειδή παρατηρώ πως έχουμε κάποια κοινά γούστα και προσανατολισμό(αν εξαιρέσουμε ίσως τις off ανησυχίες σου!) και επειδή πρόσφατα βρισκόμουν σε παρόμοια θέση,έχω την αίσθηση πως δε θα βρεις 100% αυτό που ψάχνεις!Είτε επειδή κοστίζει 18-20 χιλιάρικα,είτε επειδή θα χρειαστεί να πάρεις κάποιο φτηνότερο καινούριο το οποίο δε θα είναι το νούμερο 1 από τις επιλογές σου είτε επειδή θα ''συμβιβαστείς'' και θα πάρεις μεταχειρισμένο.
    Έχεις όμως και ένα αβαντάζ,είσαι σίγουρος ότι ψάχνεις μεγάλο ή μεσαίο on/off...με αυτό το δεδομένο λοιπόν και ΑΝ τελικά αποκλείσεις τη λύση του africa λόγω κόστους κτήσης και των μικρών αυτών θεμάτων που σε χάλασαν σε μία τόσο ακριβή μοτο,μπορείς να κάνεις μια λίστα με τις υπόλοιπες που σου αρέσουν σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά.
    Η αγορά μοτο βέβαια προϋποθέτει συναίσθημα/έρωτα και όχι μόνο κιτάπια και υπολογισμούς αλλά,καλώς ή κακώς,όλους μας περιορίζει το budget και οφείλουμε να σταθμίζουμε διάφορους παράγοντες...ένας από αυτούς είναι και η αναμονή για τα μελλοντικά μοντέλα που προαναφέρθηκαν...γιατί να ξοδέψεις τώρα 5 χιλιάρικα ως προκαταβολή και να χρεωθείς για 3 χρόνια για ένα μοντέλο(f800 adv) που δεν είναι έρωτας ή πρώτο στη λίστα σου;
    Μία λύση είναι να επικεντρωθείς σε μεταχειρισμένα κάνοντας μια καλή επιλογή εκεί κοντά στα 5-6 χιλιάρικα,έχοντας ως κριτήριο και την καλή μεταπώληση...αν όντως ένα στρωματάκι θα σε κάλυπτε ως προς τα specs,τότε διευκολύνεται η αναζήτησή σου διότι υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα μεταχειρισμένα οn/off από 600 μέχρι και 1200cc...ε δεν μπορεί,κάποιο καλοδιατηρημένο θα βρεις που να καλύψει τις επιφυλάξεις σου για τα μεταχειρισμένα και συγχρόνως να σε καλύπτει ΚΑΙ αισθητικά/σχεδιαστικά σε κάποιο βαθμό.
    Προσωπικά,αν το tiger 800 ήταν γιαπωνέζικο,θα ήταν σίγουρα το μηχανάκι που θα επέλεγα να οδηγώ..είχα 6 χρόνια tiger 1050 και δε σκοπεύω να ξαναπάρω σύντομα παρόλο που η εταιρεία βγάζει πολύ ωραία εργαλεία.Πέρα από αυτό όμως υπάρχουν και άλλα : f650/700, f800, 990 adv ίσως και το caponord 1000.
    Τα Varadero, M.G. Stelvio, KLV, μικρό tenere, transalp, 690 enduro, Husqvarna terra/strada δεν τα συγκαταλέγω διότι για διαφορετικούς λόγους το καθένα έχω την εντύπωση πως δε σου κάνουν.
    Αν όμως η άφιξη του καινούριου tenere πρόκειται να γίνει σύντομα,τότε ίσως αξίζει τον κόπο η αναμονή έχοντας βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα είσαι από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό!
    Τα λες πολύ ορθολογικά & συμφωνώ 100% μαζί σου. Η αγορά μεταχειρισμένου σε συνδυασμό με ένα γενναίο service, είναι νομίζω ότι καλύτερο. Όμως ο καθένας τα ζυγίζει σίγουρα αλλιώς.
    Πάντως μια γενικότερη οπτική που έχω είναι ότι παρ'όλη τη πληθώρα μοντέλων στη κατηγορία αυτή, πολύς κόσμος είναι μπερδεμένος γιατί τα περισσότερα είναι γλυκανάλατα. Παλιότερα νομίζω ο καθένας ήταν "ταγμένος" σε ένα μοντέλο για χ, ψ λόγους.

p.s Μακάρι να έβγαινε σύντομα και το ΚΤΜ 800.

Moderator
    Μία λύση είναι να επικεντρωθείς σε μεταχειρισμένα κάνοντας μια καλή επιλογή εκεί κοντά στα 5-6 χιλιάρικα,έχοντας ως κριτήριο και την καλή μεταπώληση...αν όντως ένα στρωματάκι θα σε κάλυπτε ως προς τα specs,τότε διευκολύνεται η αναζήτησή σου διότι υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα μεταχειρισμένα οn/off από 600 μέχρι και 1200cc...ε δεν μπορεί,κάποιο καλοδιατηρημένο θα βρεις που να καλύψει τις επιφυλάξεις σου για τα μεταχειρισμένα και συγχρόνως να σε καλύπτει ΚΑΙ αισθητικά/σχεδιαστικά σε κάποιο βαθμό.
    Μέχρι τώρα μόνο αυτό φαίνεται το πιο σωστό να κάνει αλλά μου απάντησε ήδη στην προηγούμενη σελίδα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αυτό το σενάριο χρειάζεται περισσότερη σκέψη από μέρους του αφού όλα τα άλλα είναι ημίμετρα (γι' αυτόν).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αν δεν είναι τουρμπανοφόρα γιουβαρλάκια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μασκαράδες ντυμένοι με ρούχα που δε τους ανήκουν. Μια νότα αισιοδοξίας ότι θα ακολουθήσουν την big H και θα σχεδιάσουν σωστά μηχανάκια διπλής χρήσης και μεγάλων αποστάσεων, επισκιάζεται απ' την ποιότητα που την έχει πάρει η μπάλα, ακόμα και σε ακριβότερα μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Έτσι όπως είναι όμως η κατάσταση στην αγορά σήμερα δεν αξίζει να διαθέσεις τόσα χρήματα. Ακόμα και αν σε μερικά χρόνια δε βγει κάτι που θα σου λύσει τα χέρια θα έχουν μπει στην αγορά μεταχειρισμένα του σήμερα.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις όλα αυτά τα χλμ και θέλεις κάτι αξιόπιστο και άνετο, θα σου φανεί περίεργο που το γράφω εγώ, αλλά μόνο το γιουβαρλάκι της γιαμάχα αξίζει τον κόπο. Έτσι κι αλλιώς όλα στην κατηγορία δεν είναι ελαφριά. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής, είναι αξιόπιστο και έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στο ζύγισμα ώστε ο τετρακέφαλος να μη δουλεύει υπερωρίες. Έχει και ρυθμιζόμενη σέλα!
    Φακ τον 19αρι εμπρός, μια χαρά είναι για μηχανές >1000cc.

To gs 800 δεν ξέρω τι σκατά βγάζει ακόμα (είναι δυνατόν?) μα πρέπει να αναλογιστείς τι παραπάνω θα σου δώσει από ένα true μαστόδοντο και που υπερέχει ανάλογα με τη χρήση που του επιφυλάσσεις. Θα σου δώσει το κάτι παραπάνω εκτός δρόμου (μπορεί να το κάνει αλλά έχεις σκοπό να το πας εκεί που θα κάνει τη διαφορά?) Κατανάλωση σε συνάρτηση με την δύναμη και τις μουαγιέν? Άνεση, φόρτωμα, ταξίδι? Πόσο καλύτερο είναι μέσα στην πόλη? κτλ κτλ..

Το honda στα 20χιλιάρικα καλά θα κάνει να περιμένει. Αν εξαιρέσουμε αυτό, για βάλτα κάτω, που υπερέχει σε σχέση με το γιαμαχα? Σου χρειάζονται οι τομείς στους οποίους υπερέχει?
    Που υστερεί? Με βάση την πραγματική χρήση όμως, όχι έχει 21 τροχό και πάει καλύτερα χώμα! Αυτό δεν έχει κανένα νόημα αν οι δύο μηχανές θα χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο no matter what. Οι περισσότεροι που παίρνουν το σούπερ ντούπερ dual purpose νεο africa twin δε θα κάνουν περισσότερα απ' ότι έκαναν με το βαρκαντέρο ή με αυτά τα καινούρια cross touring, πως στο διάβολο λέγονται!

Η κατηγορία μεσαίο ον οφφ χρειάζεται κάτι απλό, λιτό, ελαφρύ, μανιτζέβελο, οικονομικό και σπιτόζικο. Και ας είναι τσιμπιμένο ελαφρώς στην τιμή! Ούτε υπερτούμπνα, ούτε ηλεκτρικά μπλιμπλίκια, ούτε άχρηστη πλαστικούρα και "μούρη" αντβέ! Είτε περιμένεις μήπως δούμε τίποτε αξιόλογο είτε πας στα μεγάλα να κάνεις παρέα με τον 35.

Δε ξέρω τι μπορείς να πάρεις σε μτχ.
    Daz τα έχουμε πει πολλές φορές κι από κοντά. Για εμένα, το ιδανικό μηχανάκι θα ήταν το τενερε 660 που είχα με ένα κυλίνδρο παραπάνω και 20-25 αλογα. Τιποτε άλλο.
    Αυτά, την σημερινή εποχή, δεν θέλουν πάνω από 700-800 κυβικά.
    Και θα στο πω αλλιώς.
    Αν το f800gs ή το tiger το απλό έγραφε γιαμαχα, θα ήταν για πολλούς το ιδανικό μηχανάκι.
    Δεν είναι ακριβό, είναι ελαφρύ, κάνει καλά τα πάντα.
    Τα 1200αρια, ΌΛΑ ΤΑ 1200ρια, για εμένα είναι μια Ιουρασικη περίοδος στα ονοφ που την έφερε η BMW, την ακολούθησαν κι άλλοι σαν χανοι, κι ελπίζω να τελειώσει σύντομα.
    Και μην λέμε τώρα για φορτωματα, ανέσεις κλπ.
    Όλα τα ονοφ με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φορτωνονται σαν γαιδουρια και γίνονται άνετα . Η διαφορά είναι στο Γκάζι.
    Υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να ταξιδεύουν 200+. Εκεί τα θέλουν τα κυβικά αλλά υπάρχουν θαυμάσια σπορτ-τουρινγκ μηχανάκια που κάνουν την δουλειά καλύτερα, ασφαλέστερα, άνετα. Δεν θες θηρία με αεροδυνσμικη περιπτέρου.
    Οπότε, το θέμα για 1200ρια για εμένα έχει λήξει.

Και, μάλλον, ληγει και το θέμα 1000ρι.

Και πάμε στο option του μτχ. για να ξεκαθαρίσει.
    Μέχρι 5000 αγορα.
    Να μου αρέσει.
    Μιλάμε δλδ για ΚΤΜ 950adv του 04-05.
    Μεσα στην βδομάδα θα δω δύο.
    Χλμ μιλάμε γύρω στα 60-80χιλ.

Ας υποθέσουμε ότι τα μηχανάκια δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα πτώσεις κλπ.

Τι χρειάζονται ως ένα "καλό service " για να βγάλουν αλλά 50000χλμ.
    -Μεγαλο service?
    -Αναρτήσεις?
    -δίσκοι?
    -τρομπες?
    -άλλο?

Το μηχανάκι θα είναι ΚΑΙ για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ. που σημαίνει ζέστη, κίνηση κλπ.
    Θέλουν διπλό βεντιλατερ;

Και υπάρχει και το θέμα της κατανάλωσης, αλλά είπαμε ότι πάει, καίει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Μέχρι 5000 αγορα.
    Να μου αρέσει.

-Μεγαλο service?
    -Αναρτήσεις?
    -δίσκοι?
    -τρομπες?
    -άλλο?

Θέλουν διπλό βεντιλατερ;

Νομίζω υπάρχουν ειδικότεροι από μένα στα ΚΤΜ. Πήγαινε τα όμως μια βόλτα από του Χελιώτη να σου πει χαρτί και καλαμάρι.
    Σίγουρα θα τσέκαρα τρόμπες, θα έκανα μια ρύθμιση - καθάρισμα carb και θα έπαιζα με φίλτρο, ζιγκλέρ, εξατμίσεις για να έχω μειωμένη κατανάλωση. Επίσης τσεκ τα επίμαχα σημεία στο μπλοκ του κινητήρα που κάποια ελάχιστα είχαν θέμα.

Καλύτερα να βρεις κάποιο 06 ή 07, σαν γενική κατεύθυνση αυτό. Τα υπόλοιπα από ειδικούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μέχρι 5000 αγορα.
    Να μου αρέσει.

-Μεγαλο service?
    -Αναρτήσεις?
    -δίσκοι?
    -τρομπες?
    -άλλο?

Θέλουν διπλό βεντιλατερ;

γνώμη μου να μην μπλέξεις.
    γιατί και θα σκάσεις φράγκα για τα συμμαζέματα και θα πληρώνεις τα κερατά σου για βενζίνες
    ο τρούπερ ίσως να στο έχει ήδη επιβεβαιώσει.

αφού το θες το μηχανάκι σου και για καθημερινή χρήση νομίζω πως το χτζ700 θα το
    ευχαριστηθείς περισσότερο χωρίς να ματώνει η τσέπη σου

Moderator
    Daz τα έχουμε πει πολλές φορές κι από κοντά. Για εμένα, το ιδανικό μηχανάκι θα ήταν το τενερε 660 που είχα με ένα κυλίνδρο παραπάνω και 20-25 αλογα. Τιποτε άλλο.
    Αυτά, την σημερινή εποχή, δεν θέλουν πάνω από 700-800 κυβικά.
    Και θα στο πω αλλιώς.
    Αν το f800gs ή το tiger το απλό έγραφε γιαμαχα, θα ήταν για πολλούς το ιδανικό μηχανάκι.
    Δεν είναι ακριβό, είναι ελαφρύ, κάνει καλά τα πάντα.
    Τα 1200αρια, ΌΛΑ ΤΑ 1200ρια, για εμένα είναι μια Ιουρασικη περίοδος στα ονοφ που την έφερε η BMW, την ακολούθησαν κι άλλοι σαν χανοι, κι ελπίζω να τελειώσει σύντομα.
    Και μην λέμε τώρα για φορτωματα, ανέσεις κλπ.
    Όλα τα ονοφ με τον κατάλληλο εξοπλισμό, φορτωνονται σαν γαιδουρια και γίνονται άνετα . Η διαφορά είναι στο Γκάζι.
    Υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να ταξιδεύουν 200+. Εκεί τα θέλουν τα κυβικά αλλά υπάρχουν θαυμάσια σπορτ-τουρινγκ μηχανάκια που κάνουν την δουλειά καλύτερα, ασφαλέστερα, άνετα. Δεν θες θηρία με αεροδυνσμικη περιπτέρου.
    Οπότε, το θέμα για 1200ρια για εμένα έχει λήξει.

Και, μάλλον, ληγει και το θέμα 1000ρι.
    Εντάξει δε διαφωνώ πουθενά.

Οπότε ασχολούμαστε μόνο με την μεσαία κατηγορία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Τα λες πολύ ορθολογικά & συμφωνώ 100% μαζί σου. Η αγορά μεταχειρισμένου σε συνδυασμό με ένα γενναίο service, είναι νομίζω ότι καλύτερο. Όμως ο καθένας τα ζυγίζει σίγουρα αλλιώς.
    Πάντως μια γενικότερη οπτική που έχω είναι ότι παρ'όλη τη πληθώρα μοντέλων στη κατηγορία αυτή, πολύς κόσμος είναι μπερδεμένος γιατί τα περισσότερα είναι γλυκανάλατα. Παλιότερα νομίζω ο καθένας ήταν "ταγμένος" σε ένα μοντέλο για χ, ψ λόγους.

p.s Μακάρι να έβγαινε σύντομα και το ΚΤΜ 800.
    Ίσως φαίνονται γλυκανάλατα επειδή κυριαρχούν πια τα ηλεκτρονικά και ο ''φιλικός'' χαρακτήρας...οι εταιρείες πρωτίστως θέλουν να πουλήσουν...ένα απόλυτο μηχάνημα(δρόμου,πίστας ή χώματος) για ικανά χέρια θα φέρει θαυμασμό στα περιοδικά και τα fora αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα φέρει και τις αντίστοιχες πωλήσεις...ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι,στα περισσότερα κυριαρχεί αυτό το χαζο-ρύγχος που έχει γίνει μόδα και στερεί χαρακτήρα...δεν ξέρω
    Ωστόσο υπάρχουν ακόμα μηχανήματα απολαυστικά,ίσως όχι με την ''πρωτόλεια'' αίσθηση που υπήρχε παλιότερα.
    Έχει σημασία πάντως και αυτή η πληθώρα μοντέλων που αναφέρεις...έχει απλωθεί η μοτο-αγορά συγκριτικά με παλιότερα...και σε κυβικά και σε κατηγορίες...είναι πολύ διαφορετικό να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 2-3 μοντέλα μίας κατηγορίας και διαφορετικός αυτός ο ''ευχάριστος πονοκέφαλος'' των σημερινών υποψήφιων αγοραστών!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μέχρι τώρα μόνο αυτό φαίνεται το πιο σωστό να κάνει αλλά μου απάντησε ήδη στην προηγούμενη σελίδα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αυτό το σενάριο χρειάζεται περισσότερη σκέψη από μέρους του αφού όλα τα άλλα είναι ημίμετρα (γι' αυτόν).
    Συμφωνώ...και αν δεν επείγει η αγορά μοτοσυκλέτας,τότε ας δώσει χρόνο να ηρεμήσει το μυαλό και να το ξαναδεί μετά από κάποιο διάστημα,έχοντας τα μάτια ανοιχτά μήπως προκύψει κάτι μέχρι τότε.Εγώ επιμένω πάντως ότι η αγορά του μεταχειρισμένου έχει ευκαιρίες(και πολλές παγίδες φυσικά) και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα,είναι υπερβολή να χρεωνόμαστε και να ξεφραγκιαζόμαστε για την αγορά 2τροχου ή 4τροχου ενώ μπορούμε να ψάξουμε και να βρούμε κάποιο εξίσου καλό και αισθητά φτηνότερο.
    Η παρατήρηση φυσικά με 100% καλή διάθεση,δε θέλω και δεν μπορώ να μπω στην τσέπη του ανθρώπου

Μέχρι 5000 αγορα.
    Να μου αρέσει.

-Μεγαλο service?
    -Αναρτήσεις?
    -δίσκοι?
    -τρομπες?
    -άλλο?

Θέλουν διπλό βεντιλατερ;

Είσαι δύσκολος αγοραστής
    Δεν το γνωρίζω καλά αλλά δεν ξέρω αν θα έδινα 5 χιλιάρικα + τα όποια κόστη για τα συμμαζέματα που προανέφερες για 950 10-12 ετών και με τόσα χλμ..όχι επειδή δε γουστάρω την εταιρεία,αντιθέτως.Ακόμα και αν ήταν του αδερφού μου ή τέλος πάντων κάποιου που το πρόσεχε,θα ήμουν επιφυλακτικός επειδή είναι μια κίνηση με αρκετό ρίσκο.Εύχομαι όμως να το δεις και να αξίζει τα λεφτά του,θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αφού κανένα άλλο εντός budget δε σε καλύπτει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    γιατί και θα σκάσεις φράγκα για τα συμμαζέματα και θα πληρώνεις τα κερατά σου για βενζίνες

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο η κατανάλωση. Από όσα έχω δει κι ακούσει από πρώτο χερι(©Ktinos) τα μηχανάκια αυτά είναι λίγο - πολύ λαχείο. Δεν ξέρεις πότε θα κληρώσει και σε ποιον.
    Μπορεί να μην έχει βγάλει στον προηγούμενο τίποτα και να τα βγάλει όλα σε εμένα, μπορεί να τα έχει βγάλει όλα στον προηγούμενο και α) να τα έχει κρύψει επιμελώς και να τα βγάλει σε εμένα β) να τα έχει φτιάξει όλα ο άνθρωπος και να βγάλει αλλά σε εμενα... Ή τιποτα

Ίσως φαίνονται γλυκανάλατα επειδή κυριαρχούν πια τα ηλεκτρονικά και ο ''φιλικός'' χαρακτήρας...οι εταιρείες πρωτίστως θέλουν να πουλήσουν...ένα απόλυτο μηχάνημα(δρόμου,πίστας ή χώματος) για ικανά χέρια θα φέρει θαυμασμό στα περιοδικά και τα fora αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα φέρει και τις αντίστοιχες πωλήσεις...ως προς το σχεδιαστικό κομμάτι,στα περισσότερα κυριαρχεί αυτό το χαζο-ρύγχος που έχει γίνει μόδα και στερεί χαρακτήρα...δεν ξέρω
    Ωστόσο υπάρχουν ακόμα μηχανήματα απολαυστικά,ίσως όχι με την ''πρωτόλεια'' αίσθηση που υπήρχε παλιότερα.
    Έχει σημασία πάντως και αυτή η πληθώρα μοντέλων που αναφέρεις...έχει απλωθεί η μοτο-αγορά συγκριτικά με παλιότερα...και σε κυβικά και σε κατηγορίες...είναι πολύ διαφορετικό να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 2-3 μοντέλα μίας κατηγορίας και διαφορετικός αυτός ο ''ευχάριστος πονοκέφαλος'' των σημερινών υποψήφιων αγοραστών!

Συμφωνώ...και αν δεν επείγει η αγορά μοτοσυκλέτας,τότε ας δώσει χρόνο να ηρεμήσει το μυαλό και να το ξαναδεί μετά από κάποιο διάστημα,έχοντας τα μάτια ανοιχτά μήπως προκύψει κάτι μέχρι τότε.Εγώ επιμένω πάντως ότι η αγορά του μεταχειρισμένου έχει ευκαιρίες(και πολλές παγίδες φυσικά) και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα,είναι υπερβολή να χρεωνόμαστε και να ξεφραγκιαζόμαστε για την αγορά 2τροχου ή 4τροχου ενώ μπορούμε να ψάξουμε και να βρούμε κάποιο εξίσου καλό και αισθητά φτηνότερο.
    Η παρατήρηση φυσικά με 100% καλή διάθεση,δε θέλω και δεν μπορώ να μπω στην τσέπη του ανθρώπου

Είσαι δύσκολος αγοραστής
    Δεν το γνωρίζω καλά αλλά δεν ξέρω αν θα έδινα 5 χιλιάρικα + τα όποια κόστη για τα συμμαζέματα που προανέφερες για 950 10-12 ετών και με τόσα χλμ..όχι επειδή δε γουστάρω την εταιρεία,αντιθέτως.Ακόμα και αν ήταν του αδερφού μου ή τέλος πάντων κάποιου που το πρόσεχε,θα ήμουν επιφυλακτικός επειδή είναι μια κίνηση με αρκετό ρίσκο.Εύχομαι όμως να το δεις και να αξίζει τα λεφτά του,θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αφού κανένα άλλο εντός budget δε σε καλύπτει.
    Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι..

Γι αυτό είχα πει απ την αρχή ότι μτχ. ΚΤΜ μόνο αν ήξερα καλά ιδιοκτήτη και μηχανάκι.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Ασε το μηχανακι του τρουπερ. Κανεις δε γνωριζει τι χαρχαλο πηρε. Η καταναλωση ειναι λογικοτατη αν δεν κανεις συνεχεια παντιλικια και τα καρμπυρατερ ειναι σωστα ρυθμισμενα. Οι μαμα εξατμισεις βοηθαν επισης. Οι ακραπες ειναι μονο για σαματα. Με σκισιμο εντος πολης μου καιει γυρω στα 8 το πολυ 9.

@ ggs Στα 60 με 80κ θα χρειαστουν μαλλον και τεντωτηρες εκκεντροφορων και ισως και αλυσιδες και δισκοι συμπλεκτη αν ειναι σκισμενο. Εγω θα προτεινα για ελεγχο και σερβις τον φιλιππακη. Ειναι και γατος και κυριος. Απλα να γνωριζεις εκ των προτερων την πιθανοτητα να ριξεις ακομα ενα χιλιαρικο για να το εχεις για τα επομενα χρονια. Και επελεξε μοντελο 05 (οχι ασημι η πορτοκαλι) καλλιτερα εκτος κι αν βρεις παλαιοτερο απο ψειρα κατοχο. Αν το παρεις και θελεις συμβουλες για καρμπυρατερ μου λες.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    τα πρωτα 950 ειχαν θεματακια(τρομπες νερου,ροδελες στις κεφαλες,τρομπες συμπλεκτη,κομπλερ μιζας θελανε σπειρωκολλα οι βιδες)τα επομενα 990 εκτος απο τρομπες συμπλεκτη κ μεχρι το 2008 το πολυ πολυ καμια τρομπα νερου δεν εχω ακουσει κατι αλλο...κ ξερω πολλους που τα εχουν κα τα 2 κ ειμαι κ μεσα στα συνεργεια..το δικο μου προς το παρων εχει μονο 24000 χλμ κ εκτος απο την προγραμματισμενη συντηρηση(με ευλαβεια παντα )δεν εχει ζητησει κατι αλλο.Α! ξεχασα κ ενα ζοαν εξατμισης που μου εκαμε πριν μια βδομαδα κ το πηγα στον χελιωτη να μου το αλλαξει κ μου ειπε οτι ολα το καινε.αυτα. ..

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο η κατανάλωση. Από όσα έχω δει κι ακούσει από πρώτο χερι(©Ktinos) τα μηχανάκια αυτά είναι λίγο - πολύ λαχείο. Δεν ξέρεις πότε θα κληρώσει και σε ποιον.
    Μπορεί να μην έχει βγάλει στον προηγούμενο τίποτα και να τα βγάλει όλα σε εμένα, μπορεί να τα έχει βγάλει όλα στον προηγούμενο και α) να τα έχει κρύψει επιμελώς και να τα βγάλει σε εμένα β) να τα έχει φτιάξει όλα ο άνθρωπος και να βγάλει αλλά σε εμενα... Ή τιποτα
    Άρα... ;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_6271_.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	87,3 KB 
ID:	367360

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ασε το μηχανακι του τρουπερ. Κανεις δε γνωριζει τι χαρχαλο πηρε. Η καταναλωση ειναι λογικοτατη αν δεν κανεις συνεχεια παντιλικια και τα καρμπυρατερ ειναι σωστα ρυθμισμενα. Οι μαμα εξατμισεις βοηθαν επισης. Οι ακραπες ειναι μονο για σαματα. Με σκισιμο εντος πολης μου καιει γυρω στα 8 το πολυ 9.

@ ggs Στα 60 με 80κ θα χρειαστουν μαλλον και τεντωτηρες εκκεντροφορων και ισως και αλυσιδες και δισκοι συμπλεκτη αν ειναι σκισμενο. Εγω θα προτεινα για ελεγχο και σερβις τον φιλιππακη. Ειναι και γατος και κυριος. Απλα να γνωριζεις εκ των προτερων την πιθανοτητα να ριξεις ακομα ενα χιλιαρικο για να το εχεις για τα επομενα χρονια. Και επελεξε μοντελο 05 (οχι ασημι η πορτοκαλι) καλλιτερα εκτος κι αν βρεις παλαιοτερο απο ψειρα κατοχο. Αν το παρεις και θελεις συμβουλες για καρμπυρατερ μου λες.
    8-9 λτ/100 για καθημερινη χρηση ειναι αιματηρα νούμερα.
    με το χτζ700 θα παίζει γύρω στα 4. χαοτική διαφορά.

επίσης θα σκάσει 5 χιλιάρικα για μηχανάκι 10+ ετών και άλλο ένα χιλιάρικο για μαζέματα ίσον 6.

για τη δουλειά που το θέλει ένα ολοκαίνουριο οικονομικό μηχανάκι των 8000 είναι προφανέστερη επιλογή

Παρόμοια θέματα

1. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  2. supersport monoimeri tin kiriaki 21
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 21:59
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43
  4. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5