Σελίδα 14 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 376

Θέμα: street vs street

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Εδώ οι ρυθμοί που λες.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tf4I_kPy8VQ
    Εδώ η βόλτα που είδες
    https://www.facebook.com/groups/classicjapgr/

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ .............

Παρασκευή Παύλιανη Διάκος, Σάββατο Επτάλοφος (Aγόριανη) Αράχοβα Γαλαξίδι.
    Παρά το εορταστικό τριήμερο φαίνεται ότι οι Έλληνες δυσκολεύονται πολύ,δεν είχε κόσμο.
    Η Αγόριανη κορυφαίος προορισμός μαζί με την Ελάτη και το Πάπιγκο από τα Ζαγοροχώρια για όσους αγαπούν τη φύση.
    Η Αράχωβα όπως πάντα...............μόνο γκλαμουριά,σαν τον Άγιο Αθανάσιο επάνω σε μας.
    το Γαλαξίδι...... παρηκμασμένη νεοπλουτιά..!!!
    ΣΟΡΡΥ ΜΟΝΤΣ κλείνω την παρένθεση δεν θα πω άλλα.

Είχες συμμετοχή..??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος

Παρά το εορταστικό τριήμερο φαίνεται ότι οι Έλληνες δυσκολεύονται πολύ,δεν είχε κόσμο.
    Η Αγόριανη κορυφαίος προορισμός μαζί με την Ελάτη και το Πάπιγκο από τα Ζαγοροχώρια για όσους αγαπούν τη φύση.
    Η Αράχωβα όπως πάντα...............μόνο γκλαμουριά,σαν τον Άγιο Αθανάσιο επάνω σε μας.

Είχες συμμετοχή..??
    Όχι ρε καμάρι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Το έχω σκεφτει κάποιες φορές αλλα προς το παρών απορρίπτεται για τις αναγκες μου και θα σου εξηγησω το γιατι.

Κανω 55.000km το χρονο μεχρι σήμερα που μιλάμε,ανεβαινω κορυφες βουνων και κανω διαφορες τετοιες δραστηριοτητες.Δυστυχως λογω εργασιας συνηθως εχω μολις μια μερα διαθεσιμη.Οι περισσοτεροι αυτη τη μερα θα ηθελαν να ξεκουραστουν,εγω την εκμεταλλευομαι στο επακρον και κάνω μεγάλες μονοήμερες εκδρομες.

Πχ μια τυπικη εκδρομη ειναι η εξης https://goo.gl/maps/19VGaxtFLN22.Και ειναι μια διαδρομη που εχω κανει και θα ξανακανω μεσα στις επομενες Κυριακες(κορυφη περήφανο του Γραμμου 2444m).Αυτη τη διαδρομη που βλεπεις την κανω σε μια μέρα + 3-4 ωρες πεζοποριας αναλογα.Ανεβαινω μονο απο επαρχιακα γιατι η εθνικη ειναι βαρετη και κατεβαινοντας οπου με πιασει νυχτα βγαινω εθνικη.Δηλαδη σε μια 1000αρα βόλτα το 3% ειναι χωματοδρομος τον οποιο περναω αργα μεν αλλα άφοβα,ναι θα μπορουσα με ενα Africa Twin να τον περάσω τάπα,σε ολο το επαρχιακό ομως δεν θα πηγαινα το ιδιο ευκολα και γρηγορα με 21 ζαντα μπροστα.Εκτος αυτου ενα χωματινο λάστιχο σε περιορίζει στην ταχυτητα στις ευθειες στις οποιες πάω τουλαχιστον με 160.

Ευρωπαικό μηχανάκι με τα χιλιομετρα που κάνω ειναι ενα τεραστιο ρίσκο αν και το F800 ειναι πολυ καλο,καιει ομως σαφως παραπάνω στις ταχυτητες που κινουμαι,δοκιμασμένο. Σιγουρα στα χέρια μου δε θα αντεξει.Σε φιλο μου βάρεσε το σασμάν 1ο χέρι στα 40.000km.Και το καινουργιο Αφρικα καιει και αυτο αρκετα συγκριτικα με το NC,το καλοκαίρι πετυχα εναν Τουρκο ανεβαινοντας για βορειο Ακρωτηρι και οι διαφορες στα 160km σταθερα ηταν 2,5 λιτρα στα 100.

Με το NC στα χιλιομετρα που κάνω γλιτωνω πανω απο 1500 ευρω το χρόνο συγκριτικά με κάποιο αλλο της κατηγορίας στην ίδια χρηση .Ενα Vstrom καιει 2 λιτρα πανω,ενδεικτικα στο χαρτη που εβαλα θα ήθελα 35-40 ευρω παραπάνω βενζινη.Δοκιμασμένο πολλες φορες σε βόλτες με φίλους.
    Σήμερα έχω 147.000km και ουσιαστικα στο μηχανακι δεν εχει αλλαχτει ποτε τιποτα εκτος απο λάδια(ανα 12.000) και μπουζι (ανα 48.000).Ουτε τεντωτηρες,ουτε ντιζες συμπλεκτη,ουτε πηνια.Απολυτως τιποτα.

Τα πάντα ειναι θεμα αναγκων,μεχρι σημερα που μιλάμε το ταπεινό εργαλείο NC με καλύπτει στο να πετυχαινω τους στοχους μου και μου εξοικονομεί πολλά χρήματα.
    Με τόσα χλμ που κάνεις, πιστεύω κι εγώ οτι έκανες την σωστή επιλογή.
    Χιλιομετροφάγος!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    [QUOTE=buckley;2878910]Εδώ οι ρυθμοί που λες.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tf4I_kPy8VQ

Ω!

Ωραιος ο bill!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    σε τοσα χλμ απολαυση ειναι να μην εχει χρειαστει να αλλαξεις 3 μηχανακια (επειδη καποιος ειπε για ktm)
    μπραβο ρε μαγκα συνεχισε ετσι

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος

Είχες συμμετοχή..??
    A, ρε Terens αρχοντα!! Φερνεις την αναπτυξη!! Αραχωβα, βλεπω, εξεδραμες!!

Οσο για την κριτικη σου στο thread, κουβεντα και χαβαλε κανουμε ρε, και δεν λοιδορουμε τον billy αλλα τις δυνατοτητες του NC στο χωμα.
    MADE IN JAPAN 日本製

iom tt o Bill!! χαχα

είστε πολλοί που πάτε έτσι Μπράλο?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μονο εμενα φαινεται τελειως νορμαλ;

Τρικύλινδρος Διφάναρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ!!!! Το να πηγαίνεις με 250 σε ένα επαρχιακό δρόμο ανοιχτό από τα πλάγια που μπορεί να σου πεταχτεί ανά πάσα στιγμή ο παπούς με το αγροτικό, σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ. Το οτι μπορεί να το κάνει το μηχανάκι και μπορεί να το κάνει και ο αναβάτης ΔΕΝ το κάνει νορμάλ...
    The road less travelled, is less travelled for a reason...

ΑΠΛΑ........ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

Όπως λέμε ρώσικη σαλάτα.............
    Το θέμα είναι μέχρι που φθάνει η κωλοφαρδία του καθενός μας διότι,
    στην περίπτωση που είδαμε στο βίντεο είναι θέμα ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ και
    όχι ικανοτήτων...!!!
    Τώρα πόσο νορμάλ είναι το πέρασμα του συγκεκριμένου δρόμου με αυτά τα χλμ.
    δίπλα στις ελιές....?????????
    Αφορά όπως ξαναείπα........την διαφορετική αίσθηση περί κινδύνου του καθενός μας,
    πως το αντιλαμβάνεται δηλαδή ο καθένας μας, με το ΦΤΩΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ...!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    "Κωλοφαρδία" είναι κάθε δευτερόλεπτο πάνω σε μοτοσικλέτα. Το να πηγαίνεις γρήγορα είναι (και) θέμα ικανοτήτων. Και, πολύ συχνά, άγνοια κινδύνου, σαφώς.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vkats Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ!!!! Το να πηγαίνεις με 250 σε ένα επαρχιακό δρόμο ανοιχτό από τα πλάγια που μπορεί να σου πεταχτεί ανά πάσα στιγμή ο παπούς με το αγροτικό, σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ. Το οτι μπορεί να το κάνει το μηχανάκι και μπορεί να το κάνει και ο αναβάτης ΔΕΝ το κάνει νορμάλ...
    Δεν τον έχω περάσει ποτέ οπότε δεν έχω live εμπειρία του δρόμου . Απλά μου φάνηκε γρήγορη η βόλτα.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Δεν τον έχω περάσει ποτέ οπότε δεν έχω live εμπειρία του δρόμου . Απλά μου φάνηκε γρήγορη η βόλτα.

Δεν είναι βόλτα. Είναι σαφώς γρήγορη και επιθετική οδήγηση.

Πας και γρηγορότερα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνεις.

Όλα αυτά τα βίντεο είναι οκ όταν δεν γίνεται κάτι που το βλέπουμε μετά και σοκαριζόμαστε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    "Κωλοφαρδία" είναι κάθε δευτερόλεπτο πάνω σε μοτοσικλέτα. Το να πηγαίνεις γρήγορα είναι (και) θέμα ικανοτήτων. Και, πολύ συχνά, άγνοια κινδύνου, σαφώς.
    Σπάνια είναι άγνοια φίλε...
    Όλοι ξέρουμε τι θα γίνει στη στραβή,μα ολοι!
    Απλά όταν καβαλάς τα ξεχνάς όλα,αμα είσαι και χεράς ακόμα πιο εύκολα.
    Πόσες φορες σβήνεις το μηχανάκι και αναλογιζεσαι,τι εκανα?Την βγαλαμε και σήμερα...
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Άμα έπρεπε να είμαστε νορμάλ θα έπρεπε να απαγορευτεί οτιδήποτε σε 2 τροχούς έχει πάνω τα άλογα το NC (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας)
    Και φυσικά θα έπρεπε να διαγράφονται αυτόματα ποστ στο φόρουμ του τύπου "τι το θες το SV650 με 70 άλογα? Πάρε hornet 10ετίας που έχει 100"

Τα σημεία που με ενοχλούν (προσωπικά) είναι όταν βλέπω να περνάνε τάπα επάνω σε διασταυρώσεις, σε κατοικημένες περιοχές ή όταν προσπερνάνε
    τους άλλους (ακόμα και σε κλειστό αυτοκινητόδρομο) με 150+km διαφορά ταχύτητας.

Η συγκεκριμένη βόλτα είναι σίγουρα από τις πολύ γρήγορες ( νομίζω όμως ότι και το κοντέρ πρέπει να τσιμπάει αρκετά λόγω γραναζώματος)

Παρόμοια θέματα

1. Street VS Sport
    από zik_virches στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2015, 09:47
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2012, 19:07
  4. GSR vs Street Triple