Σελίδα 14 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Για να γνωρίζεις, εκτός από την απόσβεση συμπίεσης υπάρχει και απόσβεση επαναφοράς. Να το πούμε χοντρικά, η πρωτη ρυθμίζει το πόσο προοδευτικά θα συμπιέζεται το αμορτισερ σε μια ανωμαλία και η δεύτερη το πόσο θα επανέρχεται στην αρχική του θέση (rebound) .Ειδικά η αποσβ. επαναφοράς απαντάται μόνο σε μοτοσυκλετες που την χρειάζονται, πχ πίστα.

Συνοψίζοντας 1.προφορτιση του ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ διαθέτουν σχεδόν όλες οι μοτό (για τα δικάβαλα) 2.Αποσβεση συμπίεσης ΤΟΥ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ, που να ρυθμίζεται, οι περισσότερες μεσαίου κόστους και πάνω, 3. Απόσβεση ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ελάχιστες και εξειδικευμένες μοτοσυκλετες, το δικό σου Β στρομ δεν έχει φυσικά αλλά ούτε και το δικό μου GS, δεν την χρειάζονται.
    Νικο αναποδα τα εγραψες.
    Ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς θα βρείς σε αρκετά original πίσω αμορτισερ, ρύθμιση αποσβεσης συμπίεσης σε ελάχιστα κι αυτα που έχουν θα έχουν ΤΟΠ αμορτισερ.
    Και απ οτι βλέπω στο manual του Vstrom, ρυθμιση απόσβεσης επαναφοράς έχει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    επειδή μας έχεις σπάσει τα αρ@ιδια, και επειδή ούτε ακούς αυτά που σου γράφουμε, ούτε καταλαβαίνεις (ή χειρότερα, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις), και επιπλέον είσαι τεμπέλης για να ψάξεις, να μάθεις, και να δοκιμάσεις, θα σου πω τι ακριβώς συμβαίνει και τι μπορείς να κάνεις και εσύ μετά κόψε τον λαιμό σου.

- όλες οι μοτό φοράνε ελατήρια υπολογισμένα ώστε να δουλεύουν αξιοπρεπώς το πολύ μέχρι το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος τους.
    - η ρύθμιση που τους επιτρέπει να δουλεύουν σωστά σε όλο το φάσμα συνθηκών, δηλ τόσο στο σύνηθες βάρος ενός αναβάτη (μονοκάβαλλος - γύρω στα 75 κιλά) όσο και στο μέγιστο επιτρεπόμενο (συνήθως γύρω στα 200), είναι η προφόρτιση του ελατηρίου.
    - Με τόσο βάρος που αναφέρεις, την ρυθμίζεις στο τέρμα και ελπίζεις να έχεις τα λιγότερα δυνατά θέματα. Αν με την προφόρτιση στο τέρμα τα θέματα παραμένουν σοβαρά, χρειάζεσαι 15-20% σκληρότερο ελατήριο. Σε κάθε περίπτωση το σωστό είναι να την ρυθμίσεις με βάση μόνο τον αναβάτη και να την αυξάνεις μόνο αν και όταν κουβαλάς 2ο άτομο. Και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει ακόμα και αν αλλάξεις ελατήριο, ή ολόκληρο σετ ελατήριο-αμορτισέρ.
    - Το να έχεις την απαίτηση με μια και μόνο ρύθμιση (επειδή είσαι τεμπέλαρος και βαριέσαι να μεταβάλλεις την προφόρτιση ανάλογα τις συνθήκες) να δουλεύει σωστά από τα 80 κιλά έως τα 240 απλά είναι γελοίο. Αν γινότανε δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχει η ρύθμιση... Και ξέρεις....δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που σχεδιάζουν τα μηχανάκια να μπαίνουν σε τόση φασαρία και κόστος για να τα εφοδιάζουν με αχρείαστες ρυθμίσεις...
    - Η απόσβεση ελάχιστο ρόλο παίζει σε όλο αυτό (αν ρυθμίζει μόνο μια απόσβεση αυτή είναι η επαναφορά, ή μπορεί να είναι μια βασική "ρύθμιση απόσβεσης" που επηρεάζει ταυτόχρονα και την επαναφορά και την συμπίεση) και η γνώμη μου είναι βάλε τον ρυθμιστή της κάπου στο μέσον και μην ξανασχοληθείς με αυτήν - ειδικά που αναφέρεις ότι δεν έχεις ιδιαίτερες οδηγικές "ανησυχίες". Σε κάθε περίπτωση ΠΡΩΤΑ ρυθμίζεις την προφόρτιση και μετά πειραματίζεσαι με την απόσβεση.
    - Αν το μέγιστο βάρος ξεπερνά κατά πολύ αυτό που είναι σχεδιασμένη η μηχανή να μεταφέρει, έχεις λίγες επιλογές. 1 Αδυνάτισε. 2 Διάλεγε ελαφρύτερους φίλους ή ακόμα καλύτερα κόψτους την καλημέρα. 3 Άλλαξε ελατήριο με σκληρότερο. 4 Μην ασχολείσαι άλλο και ζήσε με το πρόβλημα. 5 Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ μας τα ζαλίζεις άλλο...

Αυτά... (και πολύ ασχολήθηκα....)
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 06/01/2022 στις 10:48.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    επειδή μας έχεις σπάσει τα αρ@ιδια, και επειδή ούτε ακούς αυτά που σου γράφουμε, ούτε καταλαβαίνεις (ή χειρότερα, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις), και επιπλέον είσαι τεμπέλης για να ψάξεις, να μάθεις, και να δοκιμάσεις, θα σου πω τι ακριβώς συμβαίνει και τι μπορείς να κάνεις και εσύ μετά κόψε τον λαιμό σου.

- όλες οι μοτό φοράνε ελατήρια υπολογισμένα ώστε να δουλεύουν αξιοπρεπώς το πολύ μέχρι το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος τους.
    - η ρύθμιση που τους επιτρέπει να δουλεύουν σωστά σε όλο το φάσμα συνθηκών, δηλ τόσο στο σύνηθες βάρος ενός αναβάτη (μονοκάβαλλος - γύρω στα 75 κιλά) όσο και στο μέγιστο επιτρεπόμενο (συνήθως γύρω στα 200), είναι η προφόρτιση του ελατηρίου.
    - Με τόσο βάρος που αναφέρεις, την ρυθμίζεις στο τέρμα και ελπίζεις να έχεις τα λιγότερα δυνατά θέματα. Αν με την προφόρτιση στο τέρμα τα θέματα παραμένουν σοβαρά, χρειάζεσαι 15-20% σκληρότερο ελατήριο. Σε κάθε περίπτωση το σωστό είναι να την ρυθμίσεις με βάση μόνο τον αναβάτη και να την αυξάνεις μόνο αν και όταν κουβαλάς 2ο άτομο. Και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει ακόμα και αν αλλάξεις ελατήριο, ή ολόκληρο σετ ελατήριο-αμορτισέρ.
    - Το να έχεις την απαίτηση με μια και μόνο ρύθμιση (επειδή είσαι τεμπέλαρος και βαριέσαι να μεταβάλλεις την προφόρτιση ανάλογα τις συνθήκες) να δουλεύει σωστά από τα 80 κιλά έως τα 240 απλά είναι γελοίο. Αν γινότανε δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχει η ρύθμιση... Και ξέρεις....δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που σχεδιάζουν τα μηχανάκια να μπαίνουν σε τόση φασαρία και κόστος για να τα εφοδιάζουν με αχρείαστες ρυθμίσεις...
    - Η απόσβεση ελάχιστο ρόλο παίζει σε όλο αυτό (αν ρυθμίζει μόνο μια απόσβεση αυτή είναι η επαναφορά, ή μπορεί να είναι μια βασική "ρύθμιση απόσβεσης" που επηρεάζει ταυτόχρονα και την επαναφορά και την συμπίεση) και η γνώμη μου είναι βάλε τον ρυθμιστή της κάπου στο μέσον και μην ξανασχοληθείς με αυτήν - ειδικά που αναφέρεις ότι δεν έχεις ιδιαίτερες οδηγικές "ανησυχίες". Σε κάθε περίπτωση ΠΡΩΤΑ ρυθμίζεις την προφόρτιση και μετά πειραματίζεσαι με την απόσβεση.
    - Αν το μέγιστο βάρος ξεπερνά κατά πολύ αυτό που είναι σχεδιασμένη η μηχανή να μεταφέρει, έχεις λίγες επιλογές. 1 Αδυνάτισε. 2 Διάλεγε ελαφρύτερους φίλους ή ακόμα καλύτερα κόψτους την καλημέρα. 3 Άλλαξε ελατήριο με σκληρότερο. 4 Μην ασχολείσαι άλλο και ζήσε με το πρόβλημα. 5 Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ μας τα ζαλίζεις άλλο...

Αυτά... (και πολύ ασχολήθηκα....)
    Καταρχας να σε ευχαριστησω για τις συμβουλες και την βοηθεια ως προς το προβλημα και ευχαριστω που εκατσες και εγραψες τοσα.
    Δεν μπορω να καταλαβω ομως το μενος που βγαζετε καποιοι και την κακια. Δηλαδη ποιον ενοχλω. Σου στειλα προσωπικα μηνυμα και σε πριξα? Γιατι μιλας ετσι? Δευτερον ποιος σου ειπε οτι ειμαι τεμπελης με ξερεις? Εγω οταν ειπα οτι δεν μπορω συνεχεια να ρυθμιζω αναλογα με το βαρος ηταν επειδη νομιζα οτι επρεπε να βιδωνω ξεβιδωνω! Δεν ηξερα οτι ηταν μονο η ροδελα που γυρνας.. με την συζητηση εδω το εμαθα.. Ξερεις δεν εχουμε ολοι γνωσεις. Επισης εχω κατσει να διαβασω ενα σορο πραγματα αμετρητες ωρες για ολα αυτα και εχω προσπαθησει παρα πολλα πραγματα μονος και τα χω καταφερει οπως πχ ενα θεμα που χα προσφατα με αντιβαρα και παρηγγειλα και τα βαλα μονος μου (αφου καποιοι με βοηθησαν εδω στο φορουμ). Υπαρχουν ομως πραματα που δεν εχω καν ιδεα και δεν εχω πολλες φορες και σωστα εργαλεια και φυσικα με βοηθαει κανα φιλαρακι. Εγω γραφω κατι εδω μεσα και οποιος θελει απανταει δεν ειναι απαραιτητο να απαντησουν ολοι. Δεν εστειλα προσωπικο μηνυμα σε καποιον με το ζορι αλλα δημοσιο. (Οποιος θελει απανταει).
    Επισης ρυθμισα την αποσβεση και ηδη το μηχανακι παει καλυτερα χωρις να ναι σοβρακο! Τωρα μενει η προφορτιση. Μην ξεχνας οτι καθε τι που συζιτιεται εδω μεσα λεπτομερως καποιος αυριο μεθαυριο θα το βρει και θα βοηθηθει..οποτε μην βαρυγκομας επειδη κουβεντιαζουμε!

Παλαιό μέλος
    θα σου δωσω ενα ελαφρυντικό γιατι οντως η μεταφραση στο μανουαλ ειναι γτπ.

γενικά σε όλες τις μοτο εχεις προφορτιση, αποσβεση επαναφοράς και αποσβεση συμπίεσης στις ίδιες θέσεις. αν κατι λείπει απο εκει απλα δεν εχεις ρυθμιση αλλα μια στανταρ θεση. οπως στην συμπιεση που στο στρομ δεν εχουμε ουτε μπρος ουτε πισω. παντα στο κατω μερος του αμορτισερ ειναι η αποσβεση επαναφοράς. αυτη ορίζει πόσο θα σε "τινάξει" το αμορτισερ μετά απο κάποια ανωμαλία. πόσο γρήγορα δηλαδη, αφού συμπιεστεί, θα επιστρέψει στην αρχική του θέση. παντου στο νετ μπορεις να βρεις που ειναι και τι κανουν ολα αυτα με λεπτομέριες. Δεν σε ενδιαφέρουν ομως πολύ γιατι εσυ εχεις μια ρυθμιση ολη και ολη και σε μαμα αμορτισερ με λαθος ελατηριο για τα κιλα σου. δοκιμασε την σε μερικες θεσεις και θα βρεις την κατάλληλη. με τοσο βαρος πανω στη μηχανη εισαι στα ορια του επικίνδυνου. δυστυχως κανενας δεν σχεδιαζει μοτοσυκλέτες για το 5% των αναβατων που ειναι 120-130 κιλα. Επίσης δυστυχως δεν θα ερθει στα καλα της η μηχανη με αλλαγη ελατηριου η και αμορτισερ ολοκληρου γιατι το σύνολο θα ριχνει το βαρος μπροστα. Πρέπει δηλαδη να αλλάξεις ΚΑΙ τα εμπρός ελατηρια.

Μαζεψε το μηχανακι και οδηγησε το προσεκτικα ειδικα στο δικάβαλο. Τουλάχιστον μην εχεις φθαρμενα λαστιχα ή αποσκευές γιατι αν ειστε πανω 250 κιλα και εχετε και κακο λαστιχο η μηχανη δεν θα παταει κατω πουθενα. επιβάλετε να αλλάξεις τουλάχιστον τα ελατηρια. Ειναι κοστος αλλα δεν γινετε να εισαι ασφαλής με τοσο βαρος σε μια μηχανη που σχεδιάστηκε για πολύ λιγότερο.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Νικο αναποδα τα εγραψες.
    Ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς θα βρείς σε αρκετά original πίσω αμορτισερ, ρύθμιση αποσβεσης συμπίεσης σε ελάχιστα κι αυτα που έχουν θα έχουν ΤΟΠ αμορτισερ.
    Και απ οτι βλέπω στο manual του Vstrom, ρυθμιση απόσβεσης επαναφοράς έχει.
    Ναι Άρη δίκο έχεις,τα ανακάτεψα!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    θα σου δωσω ενα ελαφρυντικό γιατι οντως η μεταφραση στο μανουαλ ειναι γτπ.

γενικά σε όλες τις μοτο εχεις προφορτιση, αποσβεση επαναφοράς και αποσβεση συμπίεσης στις ίδιες θέσεις. αν κατι λείπει απο εκει απλα δεν εχεις ρυθμιση αλλα μια στανταρ θεση. οπως στην συμπιεση που στο στρομ δεν εχουμε ουτε μπρος ουτε πισω. παντα στο κατω μερος του αμορτισερ ειναι η αποσβεση επαναφοράς. αυτη ορίζει πόσο θα σε "τινάξει" το αμορτισερ μετά απο κάποια ανωμαλία. πόσο γρήγορα δηλαδη, αφού συμπιεστεί, θα επιστρέψει στην αρχική του θέση. παντου στο νετ μπορεις να βρεις που ειναι και τι κανουν ολα αυτα με λεπτομέριες. Δεν σε ενδιαφέρουν ομως πολύ γιατι εσυ εχεις μια ρυθμιση ολη και ολη και σε μαμα αμορτισερ με λαθος ελατηριο για τα κιλα σου. δοκιμασε την σε μερικες θεσεις και θα βρεις την κατάλληλη. με τοσο βαρος πανω στη μηχανη εισαι στα ορια του επικίνδυνου. δυστυχως κανενας δεν σχεδιαζει μοτοσυκλέτες για το 5% των αναβατων που ειναι 120-130 κιλα. Επίσης δυστυχως δεν θα ερθει στα καλα της η μηχανη με αλλαγη ελατηριου η και αμορτισερ ολοκληρου γιατι το σύνολο θα ριχνει το βαρος μπροστα. Πρέπει δηλαδη να αλλάξεις ΚΑΙ τα εμπρός ελατηρια.

Μαζεψε το μηχανακι και οδηγησε το προσεκτικα ειδικα στο δικάβαλο. Τουλάχιστον μην εχεις φθαρμενα λαστιχα ή αποσκευές γιατι αν ειστε πανω 250 κιλα και εχετε και κακο λαστιχο η μηχανη δεν θα παταει κατω πουθενα. επιβάλετε να αλλάξεις τουλάχιστον τα ελατηρια. Ειναι κοστος αλλα δεν γινετε να εισαι ασφαλής με τοσο βαρος σε μια μηχανη που σχεδιάστηκε για πολύ λιγότερο.
    Ναι θα αλλαξω ελατηριο πισω αλλα και μπροστα. Μαζι με το μεγαλο σερβις πριν το καλοκαιρι θα τα κανω ολα θα αλλαξω και λαστιχα γιατι ειναι 3 χρονων και αλυσιδογραναζα. Ενα 1000 ρικο δεν με φτανει.. το θεμα ειναι αξιζει να δωσεις 1300 ευρω?? Γιατι αν το δωσω 3500 με 1300 παω 4800. Και με 6800 παιρνεις vstrom tou 2019 η 2020 μεταχειρισμενο..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Ναι θα αλλαξω ελατηριο πισω αλλα και μπροστα. Μαζι με το μεγαλο σερβις πριν το καλοκαιρι θα τα κανω ολα θα αλλαξω και λαστιχα γιατι ειναι 3 χρονων και αλυσιδογραναζα. Ενα 1000 ρικο δεν με φτανει.. το θεμα ειναι αξιζει να δωσεις 1300 ευρω?? Γιατι αν το δωσω 3500 με 1300 παω 4800. Και με 6800 παιρνεις vstrom tou 2019 η 2020 μεταχειρισμενο..
    έπρεπε να το σκεφτεις πριν το παρεις. το επομενο πιστευεις δεν θα θέλει ακριβως τα ιδια? το οτι θα ειναι πιο καινουργιο δεν σημαινει οτι δεν θα θέλει τα αναλώσιμα. τα ελατηρια δεν τα γλυτώνεις σε κάθε περίπτωση. λαστιχα και αλυσιδογράναζα ειναι 400-420 ευρω. οπότε τα μαθηματικα σου δεν ειναι σωστα γιατι βάζεις μεσα τα ελατηρια λες και το επόμενο θα εχει ηδη σωστα ελατηρια που δεν θα εχει.

η σειρα ειναι

λάστιχα
    αλυσιδα/γραναζια
    αμορτισερ πισω στα κιλα σου
    εμπρός ελατηρια με λαδακια μονο

αν σου αρεσει το κρατας. αν θες νεοτερο στρομ παιρνεις νεοτερο και του βάζεις το αμροτισερ που ηδη αγορασες. (νομιζω ολα τα στρομ 1ης γενιας 2004-2011 το ίδιο φοράνε)
    αν δεν σου αρεσει το πουλάς μαμα και ξεχωριστα το αμορτισερ.

παρε ενα τηλεφωνο τον κ-σοκ και πες του τα προβλήματα σου. μπορεις να βαλεις το hyperpro street box με διαφορετικά ελατηρια σε λογική τιμη. μπορεις να επισκευασεις το δικο σου και να αλλάξεις ελατηρια. μπορει να εχει κατι άλλο να σου προτεινει.
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 06/01/2022 στις 13:26.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    έπρεπε να το σκεφτεις πριν το παρεις. το επομενο πιστευεις δεν θα θέλει ακριβως τα ιδια? το οτι θα ειναι πιο καινουργιο δεν σημαινει οτι δεν θα θέλει τα αναλώσιμα. τα ελατηρια δεν τα γλυτώνεις σε κάθε περίπτωση. λαστιχα και αλυσιδογράναζα ειναι 400-420 ευρω. οπότε τα μαθηματικα σου δεν ειναι σωστα γιατι βάζεις μεσα τα ελατηρια λες και το επόμενο θα εχει ηδη σωστα ελατηρια που δεν θα εχει.

η σειρα ειναι

λάστιχα
    αλυσιδα/γραναζια
    αμορτισερ πισω στα κιλα σου
    εμπρός ελατηρια με λαδακια μονο

αν σου αρεσει το κρατας. αν θες νεοτερο στρομ παιρνεις νεοτερο και του βάζεις το αμροτισερ που ηδη αγορασες. (νομιζω ολα τα στρομ 1ης γενιας 2004-2011 το ίδιο φοράνε)
    αν δεν σου αρεσει το πουλάς μαμα και ξεχωριστα το αμορτισερ.

παρε ενα τηλεφωνο τον κ-σοκ και πες του τα προβλήματα σου. μπορεις να βαλεις το hyperpro street box με διαφορετικά ελατηρια σε λογική τιμη. μπορεις να επισκευασεις το δικο σου και να αλλάξεις ελατηρια. μπορει να εχει κατι άλλο να σου προτεινει.
    Φιλε τα μαθηματικα μου ειναι σωστα διοτι 150 αλυσιδογραναζα με τοποθετηση. 270 λαστιχα με τοποθετηση. Μπρος πισω αμορτισερ σερβις 250 στο νερο και μεγαλο σερβις που χω να κανω 300 η ταριφα αν ομως κανω και καθαρισμο μπεκ που δεν νομιζω να περιλαμβανεται και αλλαξω και 2 3 πραματακια παει καπου 1200.. μετα θα ναι πενα βεβαια και θα ξερω οτι θα χω μια μηχανη αριστη.
    Θα παρω τηλ απο βδομαδα να ρωτησω ρι γινεται στο k shock ωστοσο ακομα παλευω μα ξελασκαρω την ροδελα της προφορτισης.. Ισως λυθει το θεμα μου αν την ανεβασω..

Παλαιό μέλος
    Aφού δεν γυρνά με το χέρι μάλλον έχει κολλήσει το έμβολο,θέλει λύσιμο το αμορτισέρ,μην το ζορίζεις άδικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Ρε συ χωρίς να θέλω να κοροιδεψω!
    Γιατί δεν ξεκινάς να χάσεις λίγο βάρος! Ναι βέβαια πρέπει να φτιάξεις την ανάρτηση αλλά φαντάσου και τα οφέλη της υγείας σου! Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά δε μιλάω εκ του ασφαλούς!
    Το Σεπτέμβριο ήμουν 103 κιλα και τώρα 88!
    Και η μηχανή θα το χαρεί
    καθε μερα ...νεα μερα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Ρε συ χωρίς να θέλω να κοροιδεψω!
    Γιατί δεν ξεκινάς να χάσεις λίγο βάρος! Ναι βέβαια πρέπει να φτιάξεις την ανάρτηση αλλά φαντάσου και τα οφέλη της υγείας σου! Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά δε μιλάω εκ του ασφαλούς!
    Το Σεπτέμβριο ήμουν 103 κιλα και τώρα 88!
    Και η μηχανή θα το χαρεί
    Εχεις δικιο. Ημουν 80 κιλα πριν 5 χρονια.. Εχω παχυνει γιατι οποτε στεναχωριεμαι για κατι τρωω.. ετσι ξεκινησα και τωρα μου ειναι πολυ δυσκολο. Θελω να αρχισω γυμναστηριο και θα αρχισω συντομα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Aφού δεν γυρνά με το χέρι μάλλον έχει κολλήσει το έμβολο,θέλει λύσιμο το αμορτισέρ,μην το ζορίζεις άδικα.
    Θα το παω στην καλλιροης στην σουζουκι να το δουν απο αυριο. Μαλλον κατι για ρεγουλατορο βλεπω... Αλλα αν λυθει τι θα κανουν θα το φτιαξουν η θα μου πουν για νεα αναρτηση?

Παλαιό μέλος
    Nέα ανάρτηση ξεφεύγεις,με σέρβις το αμορτισέρ βελτιώνεται δραματικά,το θέμα είναι αν σε καλύπτει το ελατήριο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Nέα ανάρτηση ξεφεύγεις,με σέρβις το αμορτισέρ βελτιώνεται δραματικά,το θέμα είναι αν σε καλύπτει το ελατήριο.
    Γιατι ποσο εχει να βαλω ενα σκληρο ελατηριο μαζι με σερβις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    χωρις να εχω εξειδικευμενες γνωσεις πανω στις αναρτησεις αυτο που γνωριζω ειναι οτι το βαρος το σηκωνει το ελατηριο κι οχι το αμορτισερ
    η σκληροτητα του ελατηριου μπορει να μεταβληθει μεσα σε στενα πλαισια μεσω προφορτισης
    πιστευω πως η αναρτηση στο συγκεκριμενο μηχανακι (μεσαιας κατηγοριας και κοστους) δεν ειναι φτιαγμενη για να σηκωνει το φορτιο που λες ουτε με τερμα προφορτιση γι αυτο και τερματιζει
    εγω στη θεση σου θα επαιρνα αμεσα γνωμες και προσφορες απο αναρτησαδες
    αν θες πραγματικα να λυσεις το προβλημα σου κι οχι μονο να γινεται κουβεντα

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ