Υπαρχει και αλλου το μοντελο αυτο με καλη τιμη...αν υπολογισεις τα μεταφορικα.
Εκτος και αν θες το συγκεκριμενο και το full black δεν σου αρεσει.
https://www.papastavroushops.gr/Prod...XCTJIJs0guUpUO
https://www.tradeinn.com/motardinn/g...E&gclsrc=aw.ds
Ride(s) the wind of change...
Σωστά, γι' αυτό και αρκετοί φορτιστές έχουν διακόπτη on/off. Την κοιτάζω κι εγώ την Optimate, μπορούν να μου τη φέρουν από Βρετανία, αλλά δεν ξέρω αν τελικά αξίζει τα λεφτά της έστω και στη μισή τιμή απ' ότι την έχουν εδώ Ελλάδα. Με 10-15€ φέρνεις από Aliexpress. Γενικά η Optimate έχει καλές κριτικές, αλλά εδώ κι εκεί είδα κάποιους να λένε πως ξαφνικά τους χάλασε. Να μου πεις όλα χαλάνε. Τεσπά.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
πήρα αυτό το καλώδιο γιατί έχω ήδη την αναμονή κάτω από την σέλα για τον συντηρητή optimte, σε άλλη περίπτωση θα έκανα αυτό που λέει ο σύντροχος σε κάποιο post για ρεύμα από την ασφαλειοθήκη που είναι το πιο safe
Κ επιτέλους απάντησαν μετά από αναμονή 4 ημερών. Έπρεπε να γράψω εδώ
No, because we are located and ship from the Netherlands, you will not receive a customs fee.
Όποτε κομπλέ!
Tracer 9gt, Sym Symphony st 125 L/C
Καλησπερα.Απο Αmazon.com εχει παραγγειλει κανεις?Εχει τελωνειο?Πχ το amazon.de δεν εχει.Θελω να παραγγειλω κατι μποτακια που δεν τα βρισκω σε ευρωπαικο καταστημα αλλα μονο στο amazon.com
Αν έρχεται από Αμερική, δηλ. εκτός ΕΕ, τότε ναι. Εκτός αν είσαι τυχερός και δεν τσιμπήσουν το πακέτο.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
γυρω στα 80 ευρω.Ξερω οτι οτιδηποτε εκτος ευρωπαικης ενωσης περναει τελωνειο.Θα παει γυρω στα 120 με το τελωνειο.Στο amazon.de εχει μονο τα αντιστοιχα γυναικεια γμτ
Θα πληρώσεις 80+(80*24%)+μεταφορικά Amazon. Αν έχεις κάποιον γνωστό με prime, θα έχεις δωρεάν μεταφορικά. Αν θες να κάνεις δικό σου Prime, στην Πολωνία έχει 10 περίπου ευρώ ο χρόνος. Δεν χρειάζεσαι ξένη κάρτα VPN κλπ.
Τα πάντα θα πληρωθούν στο checkout του Amazon και θα σου έρθουν με DHL. Πρόσεξε μην τυχόν και τα μεταφορικά είναι παραπάνω από το ίδιο το προϊόν. Αν έχεις άλλη απορία με ρωτάς.
Προϊόντα αξίας κάτω από 150 ευρώ δεν περνάνε τελωνείο, απλά πληρώνουν ΦΠΑ.