Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 230

Θέμα: Μεσοπρόθεσμες συνέπειες της συχνής χρήσης χασίς

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από merkouris
    paidia ego auto pou exw katalavei einai oti me to otidipote eisai entelos kolimenos,gunaikes einai auto,narkwtika,mhxanes,ksidia,douleia h den kserw ti allo,kapote 8a sou vgei se kako.

Σωπα !!!
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος
    siga mh pathei kanis tipota apo ligo xasisi! to tsigaro kai to alkool kanei poly pio amesa zhmnia... kserei kaneis kanenan pou na pinei krasi epeidi kani kalo sti kardia? ti mpourdes leei re to kefalotiri XAXAXA :rotflmao:

fantazome forai mono vamvakera fanlekaia epidi to akriliko kanei kakoooooooo mi tziz . to proi trwei psomi (THS MAMAS TOU FISIKA:o MONO!) me meli (THIMARISIO! MONO!) kai pinei STIMENI (MONO!) pertikalada ke ine sindromitis sta periodika nature, health, PoteAlatiStoFai aaaaxaxaxaxa re exoume k'allous san k da'fton sto florum?! agoraki mou trava gia ton or8ro sthn eklisia tis gitonias re pou ir8es se motosikletistiko forum na mas pis gia karkinogona xasisia 'h oxi... to mpouri tou motoriou sou se xalaei poli perisotero apo otidhpote tha kapniseis pieis sth zwh sou. ante re xalva. (FARSALWN! MONO!)

mu fenete ola 8a allaksoun ama ekane MIA TZOURA kai evlepe oti to prama den einai da ke toso sintaraktiko..

O Φιλαλήθης είπε:
    siga mh pathei kanis tipota apo ligo xasisi! to tsigaro kai to alkool kanei poly pio amesa zhmnia... kserei kaneis kanenan pou na pinei krasi epeidi kani kalo sti kardia? ti mpourdes leei re to kefalotiri XAXAXA

fantazome forai mono vamvakera fanlekaia epidi to akriliko kanei kakoooooooo mi tziz . to proi trwei psomi (THS MAMAS TOU FISIKA MONO!) me meli (THIMARISIO! MONO!) kai pinei STIMENI (MONO!) pertikalada ke ine sindromitis sta periodika nature, health, PoteAlatiStoFai aaaaxaxaxaxa re exoume k'allous san k da'fton sto florum?! agoraki mou trava gia ton or8ro sthn eklisia tis gitonias re pou ir8es se motosikletistiko forum na mas pis gia karkinogona xasisia 'h oxi... to mpouri tou motoriou sou se xalaei poli perisotero apo otidhpote tha kapniseis pieis sth zwh sou. ante re xalva. (FARSALWN! MONO!)

mu fenete ola 8a allaksoun ama ekane MIA TZOURA kai evlepe oti to prama den einai da ke toso sintaraktiko..
    Σε ποιόν αναφέρεσαι άραγε;

Μάλλον έκανα περισσότερα γάρα σε μια βδομάδα από όσα εσύ σε 2 χρόνια... και νομίζεις ότι στη τελική κάτι τρέχει στα γύφτικα;

Άν φτάσεις να κάνεις 5 μονόφυλλα την ημέρα ξαναδιάβασε αυτό το ποστ.

Μπορεί κάτι να σου πει, μπορεί όχι, εγώ δε σού'πα να κόψεις ούτε το χασίσι, ούτε το αλκοόλ, ούτε τις μαλακίες που κάθεσαι και λες.

Παλαιό μέλος
    Τον εαυτό μου ειρωνεύομαι. Έγραψα στην τύχη ό,τι μου κατέβηκε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό.

Απ'όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα, το μόνο στο οποίο καταλήγω με κάποια βεβαιότητα, είναι πως, δεν έχει καμία σημασία το περιεχόμενο ενός ποστ, αλλά μόνο το τι νομίζει ο κάθε ένας ότι λέει ο άλλος στο ποστ.

`Ελάχιστοι κάνουν προσπάθεια να καταλάβουν αυτά που διαβάζουν, πόσο δε μάλλον να κρίνουν αν αυτά είναι σωστά ή όχι. Ο φαύλος κύκλος συμπληρώνεται διότι και όταν γράφετε δεν ενδιαφέρεστε να δώσετε στον άλλον να καταλάβει με στοιχειώδη ακρίβεια τις σκέψεις σας ("τι ο δε το παπας το φύλλο" του fantacid). Αυτός ο φαύλος κύκλος οδηγεί σε παρεξήγηση. είναι ενδιαφέρον μάλιστα ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα αντιδρούν βιαίως αν άλλος κρίνει τα γραφόμενα τους. Λες και η μοναδική ικανότητα που έχουμε για να γίνει συννενόηση (η κριτική ικανότητα, που αντίθετα με την κοινή αντίληψη, δεν την έχουν μόνο οι κρητικοί) είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε για λόγους ευγένειας. Το να επισημάνεις ότι κάποιος κάνει λάθος έχει καταντήσει να θεωρείται αγενές. "Ποιός είσαι συ που θα κρίνεις ότι κάνω λάθος;" Έλα μου, ντε;

Την ασυννενοησία χειροτερεύει η σφαγή της γλώσσας σε κάθε επίπεδο (ορθότητα, κάλος, ακρίβεια, απλότητα, κυριολεξία ). Το μοναδικό εργαλείο που έχουμε, δεν το χρησιμοποιούμε σωστά.

Η επιχειρηματολογία είναι GTP, το λιγότερο. Σε κάθε ποστ υπάρχει και ένα παράδειγμα σφάλματος λογικής. (Και δικά μου ποστ θα είχαν, προσπαθώ όσο γνωρίζω να τα αποφεύγω, αλλά όλο και κάποιο θα έχει ξεφύγει). Αυτό έχει μεγάλη σημασία, διότι από τη στιγμή που θα γίνει ένα τέτοιο σφάλμα και δεν το διορθώσει κάποιος καταρρέει η συζήτηση. (πως, όμως, να το διορθώσει, όταν το να κρίνεις αποφεύγεται; ) Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει για ποιό πράγμα μιλάω, μπορεί να διαβάσει.

θυμαται κανεις τον Γριβα.Ψυχιατρος στο επαγγελμα,πολιτικοποιημενος ανταρτης, που του ειχαν προτεινει να αναλαβει καποια θεση αρχηγικη για την καταπολεμηση της εξαρτησης απο ουσιες.
    Ο τυπος στη συνεντευξη που δοθηκε, εξηγησε οτι δεν μπορει να αναλαβει τη θεση γιατι ειναι κι αυτος εξαρτημενος.
    Παραλληλα εστριβε μπροστα στους δυμοσιογραφους ενα μπαφο
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

τσίρε, εγώ ποτέ δε γράφω στη τύχη... έχω μια μικρή ελπίδα ότι κάποιος καταλαβαίνει γιατί μιλάω, και ότι ίσως δίνω κάποιο μικρό ερέθισμα για να πάρει κάποιες RPM ο ρημαδοεγκέφαλος.

Και άν πω μαλακία πάνω στα νεύρα μου, θα βγώ και θα πώ ένα βρωμοσυγγνώμη, αν είμαι λάθος.

Πολλοί νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν στο νετ, εγώ όχι. Διασκεδάζω αλλιώς.

Τώρα όσο για τα ενδιαφέροντα λινκς... χάνονται αν δεν δημοσιεύονται σε νέες συζητήσεις.

Παλαιό μέλος
    "γιατί μιλάω"

ή

"για τι μιλάω"

?

Δε χρειάζεται να πεις ότι δε μιλάς ποτέ τυχαία. Φαίνεται μόνο του.

Είναι σα να σου πει κάποιος "είμαι ειλικρινής!". Απολύτως κενό. Αν είναι ειλικρινής φαίνεται αλλιώς. (μάλιστα είχε πει κάποιος ότι "είναι εύκολο να καταλάβεις αν κάποιος είναι ψεύτης. αν σου πει ότι δεν είναι, ξέρεις ότι είναι." ή κάτι τέτοιο.)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σωματικη εξαρτηση προκαλλει και η νικοτινη και μαλιστα απο τις δυνατες!!!

Για τα ναρκωτικα , η αποψη μου ειναι η εξης : Σαφως υπαρχει διαχωρισμος αυτων σε πολλες κατηγοριες σε σχεση με την συνθεση τους και τα αποτελεσματα που εχουν στον χρηστη....

Σαφως επισης υπαρχει και διαβαθμιση στον εθισμο που μπορει να επιφερουν ....π.χ. το χασις με την ηρωϊνη εχουν πολυ μεγαλη διαφορα....
    Περα ομως απο τον σωματικο εθισμο πιστευω οτι πολυ σημαντικοτερος ειναι ο ψυχολογικος εθισμος.
    Το σωμα μπορει να απεξαρτηθει , ευκολα η δυσκολα σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ...με τον καιρο αποκαθιστατε η ισοροππια που ειχε χαθει με την χρηση ουσιων...το μυαλο ειναι που ξεκολλαει δυσκολα.

Αποψη μου ειναι οτι μονο ανθρωποι με συγκεκριμενη ψυχοσυνθεση εξαρτωνται τελικα απο τα ναρκωτικα.Δεν θελω να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου ,κατα καιρους εχω δοκιμασει πολλα απο αυτα .. δεν εθιστηκα ομως και δεν το λεω αυτο προκειμενου να αποδειξω το ατσαλινο του χαρακτηρα μου.

Παραδειγμα το αλκοολ ...κυκλοφορει παντου και ακομα και ενα δεκαχρονο παιδι στην χωρα μας , μπορει να παει σε μια καβα και να σηκωσει οτι θελει ....ολοι εχουμε πιει , ολοι εχουμε υπερβαλλει με αυτο , αλλα δεν γιναμε αλκοολικοι .... ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη το αν θες να εξαρτηθεις και γιατι....

Ο φίλος που ανοιξε την συζήτηση δεν είναι τελείως λάθος. Η αλήθεια είναι οτι αμα σκας τον ένα μπαφο μετά τον άλλο λογικό είναι να γινει κιμάς το μυαλό όπως και με οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείς αλλόγιστα. Πχ μηχανάκια, αλλο αυτός που καβαλάει για να γουστάρει και άλλο αυτος που προκαλεί την τύχη του.

Η αλήθεια όμως είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή το να κανεις ένα τσιγαριλίκι γιατι έκατσε εχει πλάκα και χαβαλέ και δεν τρέχει και τίποτα μιας και είναι γεγονός ότι το χασίς δεν εθίζει. Το θέμα είναι να είσαι ώριμος και να μήν εξαρτάσαι απο τίποτα αλλα να τα χρησιμοποιείς για να περάσεις καλά είτε αυτό λέγεται αλκοόλ ή χασίς ή GSXR 1100!!!!!!!

Άκυρο, λάθος login από gerodim....
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Και το κανονικό μήνυμα που ήθελα να ποστάρω:

Εγώ προτείνω να παγώσει το ποστ αφού χωριστούμε σε δύο κατηγορίες..
    Στην πρώτη θα είναι όλοι όσοι εξασκούνται σε πάσης φύσεως καταχρήσεις και είναι μέλη του φόρουμ. Δηλαδή
    Πρεζάκια,χασικλήδες, αλκοολικούς, κοκάκηδες, τρύπιους, φανατικούς καπνιστές, φραπεδοπότες και software enginneers....
    Στην δεύτερη θα μπούν οι υπόλοιποι που ουδεμία σχέση έχουν...

Θα αλλάξουμε ρόλους για ένα μήνα και μετά θα επαναφέρουμε τη συζήτηση...
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Ω! ρε γέλια...!!!:a24: :a39:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Και το κανονικό μήνυμα που ήθελα να ποστάρω:

Εγώ προτείνω να παγώσει το ποστ αφού χωριστούμε σε δύο κατηγορίες..
    Στην πρώτη θα είναι όλοι όσοι εξασκούνται σε πάσης φύσεως καταχρήσεις και είναι μέλη του φόρουμ. Δηλαδή
    Πρεζάκια,χασικλήδες, αλκοολικούς, κοκάκηδες, τρύπιους, φανατικούς καπνιστές, φραπεδοπότες και software enginneers....
    Στην δεύτερη θα μπούν οι υπόλοιποι που ουδεμία σχέση έχουν...

Θα αλλάξουμε ρόλους για ένα μήνα και μετά θα επαναφέρουμε τη συζήτηση...
    Κρατα μια θεση στην Dream Team no 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    εφόσον υπάρχουν αυτές οι ουσίες, και πόσο μάλλον εφόσον κυκλοφορούν, θα έχουν κάτι να δώσουν. αυτός που δεν μπορεί να ελέγξει την χρήση είναι ούτως ή άλλως καταδικασμένος να καταστραφεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό από τις επιλογές του. αν δεν εθιστεί στο χασίς, θα εθιστεί στο αλκοολ, αν δεν εθιστεί στο αλκοολ, θα εθιστεί στον τζόγο, αν δεν εθιστεί στον τζόγο, θα εθιστεί στην αδρεναλίνη, αν δεν εθιστεί στην αδρεναλίνη, θα εθιστεί στο να τον σέρνουν γκόμενες απο την μύτη και να του τρώνε τα λεφτά κτλ.

τα ναρκωτικά από μόνα τους δεν είναι κάτι κακό, όπως και τα οπλα από μόνα τους, όπως και τα λεφτά από μόνα τους κτλ.
    Με αλλα λόγια Choose Your Addiction!

Πολλα ναρκωτικα εχουν καταγωγη ή ειναι ουσιες που αναπτυχθηκαν αρχικα για χρηση στην ιατρικη πρακτικη.

Υπαρχουν πολλων ειδων ανθρωποι.Συμφωνω οτι καποιοι ειναι περισσοτερο εξαρτημενοι σαν προσωπικοτητες απο αλλους και σιγουρα ολοι οι ανθρωποι νιωθουμε που και που εσωτερικο κενο.
    Αλλος διαλεγει να το καλυψει με περισσοτερη δουλεια,αλλος με καποιο χομπι,καποια μοτοσυκλετα,αλλος με καποια ουσια και εκει ειναι η ουσια,οτι ουδεις τελειος και ανεξαρτητος

Βρεθηκα τυχαια μ'ενα συμμαθητη απ'το σχολειο.Ειχα να τον δω πανω απο δεκα χρονια.Αλλαξαμε τηλ και ηπιαμε αρκετους καφεδες απο τοτε.
    Μου εμπιστευτηκε οτι ειχε μπλεξει χοντρα με LSD,κοκα,ηρωινη στην Αγγλια που ειχε παει για σπουδες(ποτε δεν τις ολοκληρωσε).
    Μετα απο την θεραπευτικη κοινοτητα,εδω και 2χρονια ειναι "καλά" οπως λεει.Πινει μονο τσιγαρα γιατι του δινουν ηρεμια...

Συμφωνα με τα λεγομενα του,οσο "πειραματιζεσαι"τοσο θες ολο το "κατι παραπανω" μεχρι το σημειο που ο εγκεφαλος σου δεν αντιδρα,δεν "την ακους" δηλαδη οπως πριν κι ετσι ελλατωνεις.Τοτε αρχιζει ο ψυχισμος σου να κανει τραμπαλα και η καταθλιψη χτυπαει την πορτα.Δεν εχεις διαθεση να βγεις απ΄το σπιτι να δεις κανεναν,ουτε καν στο τηλεφωνο θες να μιλησεις.Εισαι μονιμως κουρασμενος και φτανεις στο σημειο να μη νιωθεις τιποτα,ουτε χαρα ουτε λυπη.
    Μου ειπε οτι καποιες στιγμες εφτασε σε σημειο να κλαιει απο φοβο μην τρελλαθει(!).
    Σημερα οπως δηλωνει και φαινεται στους γυρω ειναι καλα.

Παντως οσοι γυρισουν τελικα απ'την κολαση δεν ειναι αλωβητοι.Το http://www.risperdal.com/ για παραδειγμα ειναι ενα απο τα διαφορα φαρμακα που κυκλοφορουν στο εμποριο και γινονται πλεον απαραιτητα...

Εντυπωση παντως μου εκανε οτι παρ'ολα αυτα ο συμμαθητης δεν αποκλυει το ενδεχομενο να "πειραματιστει" παλι στο μελλον
    γιατι οπως μου'πε με θαυμασμο:
    "το LSD δημιουργει αλλη αντιληψη για ολα.Εχεις βρεθει ποτε σ'ενα δωματιο γεματο ανθρωπους που δεν εχεις ξαναδει και να νιωθεις εντονα αγαπη γι'αυτους?"

Τα συμπερασματα παιδια δικα σας...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Καλά...εγώ πάω να πιώ τα ουζάκια μου...μεζεδάκι σπέσιαλ...και να πάω για ύπνο.
    Ούτε καταχρήσεις ούτε οδήγηση μετά.

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50