Καλα, τι απ ολα αυτα που εγραψα, σ οδηγησαν σ αυτη την επιθεση που ξεχειλιζει κακια και εμπαθεια? Εγω σου προκαλεσα τοσα αρνητικα συναισθηματα για να φτασεις να εκπεμπεις μισος απεναντι μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Καλα μεγάλε μιλάμε με έστειλες!!!!
δεν θα σε πειράξουμε ρε... δεν πειράζει που είσαι gay... αλλα σταμάτα να ονειρεύεσαι οτι θα κυριαρχήσετε καποτε.
![]()
τόσο σουρεάλ επιχειρήματα που ξεχηλίζουν απο άπλετη γελοιότητα μόνο σε συζήτηση υπέρ των gay θα ταιριάζαν...
και κάτι ακόμα. εγώ αύριο θα μπω στο σπίτι σου και θα φάω ζωντανό τον πατέρα σου και και θα βιάζω μέχρι θανάτου την μάνα σου και την κόρη σου, και τον αδερφό σου θα τον γδάρω για να πάρω το δέρμα του γιατι έρχεται και χειμώνας!
...και μην τολμήσεις να με κρίνεις γιατί... πόσα χρόνια ζείς σε αυτόν τον κόσμο? 1000, 1000000, 1000000000000 .... τίποτα δεν έχεις δει, και απαγορεύεται να κρίνεις αν δεν έχεις την ηλικιά του Ήλιου, τουλάχιστον.
χάρην σε κάποιους "ανοιχτόμυαλους" σαν και εσένα έχουμε φτάσει στα χάλια αυτά... άντε βούτα το κεφάλι σου σε κανα λάκκο να μην ακούμε μπούρδες.
Ηταν πολυ μεγαλη εκπληξη παντως. Παρολο που δεν σε ξερω καθολου (περα απ αυτα που ενιοτε γραφεις εδωμεσα), εισουν απο τους τελευταιους που περιμενα μια τετοιου ειδους απαντηση, ειχα μια εντελως διαφορετικη ιδεα για σενα.
Τι να κανουμε, δε πειραζει, σ ευχαριστω για την κριτικη σου.
υ.γ. χωρις να νοιωθω την παραμικρη αναγκη να δικαιολογηθω, απλα να δηλωσω οτι δεν ειμαι ομοφυλοφιλος και απ οτι φαινεται δεν θα γινω (μπορει να μου λειπουν τα καταλληλα γονιδια, ξερω γω?), μπορει μαλιστα να μ εκνευριζουν καποιες συμπεριφορες ομοφυλοφιλων (η αναγκη για προβολη η οποια ομως πιθανα πηγαζει απο καταπιεση)... ξερω ομως οτι αποφευγω τους αφορισμους και προσπαθω παντα (οχι μ επιτυχια) να δω τα πραγματα απο οσες πλευρες μου επιτρεπει η πεπερασμενη νοημοσυνη μου.